Coin Dance on yhteisölähtöinen foorumi, joka tarjoaa tilastoja ja palveluja Bitcoinille ja Bitcoin Cashille. Muiden merkittävien sivustojen, kuten Bitfire, ohella uusi sivustojen aalto haastaa malleja, ei edes tiukasti salausvaluutan alalla. Vaikuttaa siltä, ​​että hajauttaminen ei säästä mitään liiketoiminta-aluetta, edes tilastoja.

Mikä on kolikotanssi?

Alusta seuraa kaikenlaisia ​​Bitcoinia ympäröiviä mittareita lohkolouhinnasta volyymitilastoihin ja jopa maailmanlaajuiseen mielipiteeseen. Kolikkotanssin merkitys tulee itse asiassa sanasta sattuma. Kuten monien muiden mielenkiintoisten Internet-meemien kohdalla, sanat tulivat suosituiksi sen jälkeen, kun älypuhelimet alkoivat korjata käyttäjän kirjoitusvirheitä automaattisesti.

Laaja valikoima tilastoja ja palveluita Coin Dance -portaalissa

Laaja valikoima tilastoja ja palveluita Coin Dance -portaalissa

Näky

Coin Dance haluaa avata tilastotilan tarjoamalla vapaasti pääsyn tietoihin, erityisesti Bitcoinin suhteen. Tiimi uskoo, kuinka Bitcoin kehittyy protokollana, pitäisi olla yhteisön vastuulla. Lisäksi jokaisella olisi oltava oikeus osallistua tietojen jakamiseen riippumatta heidän teknisestä taustastaan, sosiaalisesta asemastaan ​​tai varastoimansa bitcoinin määrästä.

Strategia

Mikä tekee Bitcoinista erityisen, se on melko läpinäkyvä luonne. Maksimoimalla tietojen jakamisen Coin Dance saa yhteisön sitoutumaan toisiinsa ja tekemään tärkeitä päätöksiä tämän jaetun tietomallin perusteella. Coin Dancein mukaan,

Tehtävämme on yksinkertainen: vahvistaa yhteisöä ja kasvattaa ekosysteemiä.

Palvelut

Määräkaaviot

Coin Dance tarjoaa volyymikartoituksen ensisijaisesti vertaisverkkomarkkinoille. Yhteisön jäsenet päivittävät kaavioita viikoittain, jotta hyödylliset kaupankäyntitiedot liikkuvat yhdessä markkinoiden kanssa. Peer-to-peer -markkinapaikat ovat Bisq, LocalBitcoins ja Paxful.

Kehittäjät päivittivät äskettäin alustan lisätäksesi kaupankäyntitietoja useilla eri valuutoilla maailmanlaajuisesti. Tämä päivitys säästää paljon aikaa monille Yhdysvaltain ulkopuolisille käyttäjille, joiden on usein muunnettava ensin paikalliseen valuuttaan.

Vanity Service

Alusta tarjoaa myös turhamaisuuden nimeämispalvelun niille, jotka haluavat lisätä hieman swagia Bitcoin-osoitteeseensa. Voit mukauttaa Bitcoin-lompakkoasi sen sijaan, että käytät vakio-osoitteen mukana tulevaa hex- tai QR-koodia. Oman henkilökohtaisen lompakon asettaminen ei ole niin vaikeaa, ja siitä on hyötyä Steemit-opetuslinkki jotta pääset alkuun.

Politiikka & Lausunto

Politiikkaosasto seuraa maailman suurimman kryptovaluutan päätöksentekoprosessia hallitusten kautta ympäri maailmaa. Kirjoitushetkellä ei kuitenkaan äänestetty Bitcoin-ehdotuksista, mutta odottaa tämän muuttuvan salauksen jatkuessa. Tämä poliittinen kartta tarjoaa hyödyllisen yleiskuvan Bitcoinin menestymisestä globaalilla tasolla ja antaa käyttäjille mahdollisuuden seurata muutoksia.

Tässä osassa luetellaan paitsi missä Bitcoinia rajoitetaan, mutta myös miten se luokitellaan. Esimerkiksi Intiassa Bitcoinia pidetään tällä hetkellä omaisuutena, mutta Kiinassa se tunnustetaan hyödykkeeksi.

Kolikkotanssi: Kuinka Bitcoin kuljettaa maailman poliittisella näyttämöllä

Kuinka Bitcoin kuljettaa maailman poliittisella näyttämöllä

Tilastot

Tilastoalue on epäilemättä paikka, jossa kauppiaat, koodaajat ja Bitcoin-tilintarkastajat tulevat tarkistamaan kaikki Bitcoiniin liittyvät asiat. Löydät tyypilliset hintatilastot Coin Dance -sivustolta.

On kuitenkin mielenkiintoisempaa selata käytettävissä olevia blockchain-tietoja, joita et yleensä löydä muilta kaupankäyntisivustoilta. Kaivaa yksityiskohtiin lohkokokoista, kaivetuista lohkoista, Google Bitcoin -hauista, yhteisön väestötiedoista ja muusta. Sivun loppupuolella on myös CoinMarketCap-tapaan samanlainen markkina-arvoon perustuva kryptovaluutta-tunnus..

Bitcoin-solmun yhteenveto

Teknisempien joukossa on Bitcoin-solmujen yhteenveto. Tämä on täynnä tietoa arviolta 10000 solmusta maailmanlaajuisesti, jotka ylläpitävät Bitcoin-verkkoa. Tämä osio seuraa jopa solmujen päivittämistä vastaamaan viimeisimpiä inflaation haavoittuvuus joka havaittiin verkossa.

Tutustu Bitcoin Full Nodes -artikkelissamme saadaksesi paremman käsityksen solmuista ja siitä, kuinka luoda itsellesi.

Lohkot

Lohkot-osio auttaa katsojia tarkistamaan viimeisimmät louhitut lohkot ja saamaan paremman kokonaiskuvan verkon kaivostilasta. Kaivostoiminnan keskittämisestä on tullut enemmän kysymys viime aikoina. Tämän vuoksi useat Bitcoin-yhteisön jäsenet käyttävät poolitilastoja seuratakseen Bitmainin määräävää asemaa tällä alueella.

Resurssit

Resurssit-osiossa on monia herkkuja kryptovaluutta ja Bitcoin-aloittelijoille. Siellä on pari muuta upeaa resurssia, mutta tämä olisi hyvä lähtökohta, jos olet hieman epävarma siitä, mistä aloittaa.

Pokeri

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, mikä salaus olisi lisäämättä puhdasta hauskaa sekoitukseen? Blockchain-pokeri on jo asia, ja Coin Dance antaa sinun siirtyä peliin ilman rekisteröitymistä. Lisää muutama ilmainen Satoshis pankkitilillesi ja presto, olet valmis.

Pelaa Texas Hold'em -pokeria ilmaisella Bitcoinilla Coin Dance -sivustolla

Pelaa Texas Hold’em -pokeria ilmaisella Bitcoinilla Coin Dance -sivustolla

Haastava Big Data Capture?

Suuret tiedot ovat termi, jota käytetään kuvaamaan lisääntyvää ja suuremmalla nopeudella saapuvan tiedon määrää. Tämä ilmiö kasvaa jatkuvasti, kun yhä useammat ihmiset tulevat verkkoon ja luovat omaa sisältöään.

Suurten tietojen ennuste

Lähde: Statista

Yritykset, kuten Google ja Facebook, voivat tarjota kattavia ilmaisia ​​palveluita, koska ne keräävät meille tarjoamamme tiedot.

Tätä tietoa ei kuitenkaan ole yleisön saatavilla, mikä aiheuttaa kaksi ongelmaa. Ensinnäkin se luo yksityisyyttä koskevia kysymyksiä. Toiseksi sitä tarjoava yhteisö ei voi käyttää sitä, jos haluaa rakentaa omat lisäarvopalvelunsa päälle.

Näyttää siltä, ​​että Coin Dance haastaa tämän mallin suoraan. Demokratisoimalla tämän prosessin ja avaamalla tilastojen jakamisen yleisölle ne antavat jäsenille suoran panoksen verkon kehittämiseen. Tämä on tietysti alkuaikoja, ja meidän on odotettava vielä muutama vuosi selvittääksemme, voiko tämä lähestymistapa menestyä vakiintuneiden yritysten keskuudessa, jotka palomuuri kerää tietoja.

Johtopäätös

Yhteisöpohjaisilla malleilla on valtava kasvupotentiaali. Jakamistalous on enemmän muotisana Airbnb: n ja Uberin kaltaisissa yrityksissä, koska nämä yritykset eivät jaa kaapattua arvoa käyttäjiensä kanssa. Kyse on siirtymisestä avoimeen maailmaan, jossa avoimuus ja yhteistyö ovat todennäköisesti tulevaisuuden työkaluja.

Coin Dance tarjoaa arvokasta tilastopalvelua Bitcoin-yhteisön jäsenille. On mielenkiintoista nähdä, miten projektit rakennetaan niiden palvelujen perusteella.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me