Kraken ja Bittrex ovat sijoittajien suosituimpia alustoja vaihtoehtoisten kolikoiden (“altcoins”) kaupalle. Molemmat ovat loistavia vaihtoehtoja ihmisille, jotka haluavat käyttää yksinkertaisempia pörssejä, kuten Gemini ja Coinbase, ja haluavat laajentaa salkkuaan.

Tässä ”Kraken vs Bittrex” -katsauksessa hahmottelen kunkin alustan positiiviset ja negatiiviset puolet samalla kun kuvaan niiden ainutlaatuisuutta. Tällä tavoin voit päättää itsevarmasti, mikä vaihto on sinulle paras.

Käymme läpi:

Kraken vs Bittrex: Perustiedot

Rahoitusmenetelmät

Käytettävissäsi olevat rahoitusmenetelmät määräytyvät vahvistustaso Krakenissa.

Kuten a Taso 1 käyttäjä, olet rajoitettu kryptovaluuttatalletukset ja nostot. Voit kuitenkin myös käydä kauppaa fiatilla (esim. Yhdysvaltain dollareilla) kryptovaluutan rinnalla tällä tasolla. Tullakseen tason 1 käyttäjäksi sinun on annettava koko nimesi, syntymäpäiväsi, maasi ja puhelinnumerosi.

Jos haluat luokitella tason 2, sinun on annettava myös osoitteesi. Tason 3 saavuttaminen edellyttää voimassa olevan valtion henkilöllisyystodistuksen ja todistuksen asuinpaikasta lataamista. Asuinmaastasi riippuen voit tallettaa ja nostaa varoja pankkisiirrolla joko toiselle tai toiselle tasolle. Yhdysvaltain asukkaiden on oltava tasolla 3, jotta he voivat käyttää tätä rahoitusmenetelmää.

Toisin kuin Kraken, et voi rahoittaa tiliäsi fiatilla Bittrexissä. Bittrex sallii vain salauksesta salaukseen -vaihdon keskittyen Bitcoin-, Ethereum- ja Tether-parituksiin. Jos päätät käyttää Bittrexiä, suosittelen ostamaan yhden näistä kolmesta kolikosta toisessa pörssissä ja siirtämään ne Bittrexille kauppaa varten.

Käyttöliittymä

Kraken tarjoaa kätevästi kolme tapaa ostaa ja myydä kryptovaluutta: yksinkertainen, keskitasoinen ja edistynyt. Yksinkertainen-välilehden avulla voit sijoittaa markkinoiden ja rajoittaa tilauksia.

Kraken Bitcoin Dashboard with Simple Tab Selected

Voit määrittää väli-välilehden ja edistyneen välilehden ehdollinen sulkeminen, stop-loss, vipuvaikutukset ja vanhentuminen.

Kraken Bitcoin Dashboard with Advanced Tab Selected

Bittrex-käyttöliittymä ei ole yhtä intuitiivinen kuin Kraken ensimmäisellä käyttökerralla. Voit ostaa / myydä tietyn kolikon joko napsauttamalla etusivulla markkinanimeä (esim.BTC-XMR) tai napsauttamalla kolikon nimeä lompakkosivultasi (esim.XMR)..

Markkinasivulla Bittrex tarjoaa sopivat kaaviot (tilauskanta ja hintojen aikajanat) tilausten syöttöruudun yläpuolella. Tämän avulla voit helposti analysoida kolikon teknisiä yksityiskohtia tilauksen yhteydessä.

Bittrex Monero -tilaustiedot

Samanlainen kuin Kraken, voit asettaa markkina- ja rajoitustilauksia sekä asettaa ehtoja tilauksillesi. Se on Bittrexin tarjoamien edistyneiden kaupankäyntivaihtoehtojen laajuus.

Bittrex-tilauslomake

Kokeneiden sijoittajien, jotka etsivät kehittyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, tulisi tarkastella Krakenia, kun taas sijoittajat, joiden painopiste on analytiikassa, pitäisi tarkistaa Bittrex.

Kaupankäyntimaksut

Kraken käyttää a kaupankäyntimaksujen aikataulu palkkiot vaihtelevat 30 päivän kaupankäyntimäärän ja sen mukaan, annatko tilauksen kirjoille (valmistaja) vai täytätkö tilauksen kirjoista (ottaja).

valmistajan maksu useimpien Krakenin pariliitosten välillä on 0,00% – 0,16%. Takaajamaksut ovat yleensä välillä 0,10% ja 0,26%.

Bittrex veloittaa 0,25%: n palkkion kaikista kaupoista.

Krakenilla on selvä etu kaupankäyntimaksuissa. Jos kuitenkin olet pienimuotoinen sijoittaja, joka käyttää näitä pörssejä ostamaan nopeasti kolikon aseman, palkkiot ovat vertailukelpoisempia – 0,25% Bittrexillä ja 0,26% Krakenilla.

Saatavilla olevat kryptovaluutat

On melko epätodennäköistä, että et löydä etsimiäsi kolikoita näiden kahden vaihdon välillä.

Krakenilla on lukuisia kolikoita ja pariliitostarjouksia, kuten:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Viiva
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • Gnoosi
 • Iconomi
 • Litecoin
 • Meloni
 • Augur
 • Lieka
 • Dogecoin
 • Tähtien lumenet
 • Monero
 • Ripple
 • Zcash

Bittrexillä on yli 250 kauppaparia. Kuten aiemmin mainitsin, nämä parit ovat kuitenkin kaikki Bitcoinin, Ethereumin ja Tetherin kanssa, joten varmista, että sinulla on rahat ennen kaupankäyntiä.

Siirtorajat

Krakenissa voit talletus jopa 25000 dollaria päivässä kun annat a todiste varojen lähteestä. Talletukset yleensä 1-5 arkipäivää päästäksesi tiliisi. Krakenin nostoraja on myös 25 000 dollaria päivässä.

Bittrexille talletettavalle summalle ei ole rajoituksia. Nostettava summa kasvaa todentamisen taso.

Perustilit voivat nostaa enintään 3 BTC: tä päivässä kun heillä on kaksivaiheinen todennus käytössä. Sinun on lähetettävä nimesi, osoitteesi ja syntymäpäiväsi, jotta sinulla on perustili.

Parannetuilla tileillä on päivittäinen nostoraja 100 BTC kun heillä on kaksikerroin käytössä. Parannetun tilin saamiseksi sinun on ladattava henkilöllisyys ja selfie.

Yrityksen luottamus

Yhdysvaltojen yhtiöinä toimivat Kraken ja Bittrex noudattavat SEC: n ja Yhdysvaltojen hallituksen korkeita standardeja ja määräyksiä.

Krakenin pääkonttori on San Franciscossa, ja sitä hoitaa sen emoyhtiö Payward, Inc. Monet tunnetut sijoittajat, mukaan lukien Blockchain Capital, ovat antaneet yritykselle yli 6 miljoonan dollarin rahoituksen. Pörssin käyttäjäkunta on myös kasvanut dramaattisesti sen käynnistämisen jälkeen vuonna 2013 – kaksinkertaistunut noin joka 5. kuukausi.

Bittrexin perusti vuonna 2014 tiimi, jolla on laaja tietoturva ja kokemus turvallisuudesta ja tuotekehityksestä. perustajaryhmä aiemmin työskennellyt merkittävissä yrityksissä, kuten Amazon, Blackberry, Microsoft ja Qualys. Yhteisön jäsenet suosittelevat Bittrexiä, jonka pääkonttori on nyt Seattlessa, parhaana tapana käydä kauppaa altcoineilla..

Rahaston vakuus

Vaikka tarkkaa määrää ei ole määritelty, Kraken toteaa pitävänsä suurimman osan salausvaroista offline-tilassa salatuissa laitteistolompakkoissa. Ainoat kolikot, joita he pitävät verkossa, ovat niitä, joita käytetään likviditeetin pitämiseen pörssissä. Yhtiö pitää myös täydet varat estääkseen mahdolliset a pankki ajaa.

Bittrexillä on 80-90% kaikista offline-varoista käyttämällä joustavaa, monivaiheista lompakostrategiaa. Alusta käyttää myös kaksivaiheista todennusta, sähköpostihälytyksiä ja IP-osoitteen tunnistusta tilisi suojaamiseksi entistä paremmin sisäänkirjautumisten aikana.

VAROITUS: Bittrex on yleensä hakkerien keskuudessa, joka yrittää tietojenkalastelua ja saada käyttäjien kirjautumistietoja. Siirry aina verkkosivustolle kirjoittamalla “bittrex.com” suoraan navigointipalkkiin. Älä etsi Googlessa “Bittrex” ja napsauta linkkiä hakutuloksissa. Usein tietojenkalastajat ostavat mainoksia, joilla on samanlainen URL-osoite ja verkkosivujen suunnittelu kuin virallisella Bittrex-verkkosivustolla huijataakseen kauppiaita luopumaan kirjautumistiedoistaan.

Asiakaspalvelu

Sekä Kraken että Bittrex tarjoavat hyvää asiakastukea ja runsaasti resursseja auttaakseen uusia sijoittajia yleisiin ongelmiin, jotka saattavat nousta esiin.

Krakenilla on kattava UKK-osio ja sisältää jopa a koulutusopas aloittelijoille ja kauppiaille, jotka haluavat oppia lisää sijoittamisesta.

En ole kokenut tätä henkilökohtaisesti, mutta Kraken on viime aikoina saanut kritiikkiä hitaasta tukivasteajasta ja joskus sivuuttamisesta tukilippuihin. Mielestäni tämä ei ole haitallista vaan pikemminkin hikka nopeasti kasvavalle yritykselle.

Bittrexillä on vankka tukisivusto koostuu usein kysytyistä kysymyksistä, ilmoituksista, uutisista ja alueesta, josta ongelmat voidaan ilmoittaa.

Viime viikolla monet yhteisön jäsenet ilmoittivat, etteivät he yhtäkkiä pystyneet kirjautumaan Bittrexiin tai nostorahoihin tilinsä vahvistusongelmien vuoksi. Muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen Bittrex julkaisi a lausunto selitettiin, että tilin poistaminen käytöstä johtui vaatimustenmukaisuuden syistä ja vaikutti vain 0,01 prosenttiin tileistä.

Olen samaa mieltä yhteisön enemmistön kanssa siitä, että Bittrex olisi voinut antaa varoituksen ja tarjota parempaa tukea niille, joiden tileihin tämä vaikuttaa. Toivottavasti yritys oppii tästä virheestä ja tarjoaa paremman kokemuksen seuraavalla kerralla, kun vastaava tapahtuma tapahtuu.

Johtopäätös

On hyvä syy, miksi Kraken ja Bittrex ovat kaksi alan suosituinta pörssiä tänään. Et todellakaan voi mennä pieleen valitsemalla kumpi tahansa altcoin-kaupankäynnistäsi.

Jos etsit alustaa fiatin tallettamiseen ja monenlaisten kolikoiden kauppaan kaikki yhdessä paikassa, Kraken on sinulle.

Oletko kiinnostunut ostamaan entistä laajempi valikoima kolikoita vaihdossa kauaskantoista yhteisön tukea? Valita Bittrex.

(Katso CoinCentralin täydellinen luettelo salauksenvaihto-arvosteluista)

Lisää Kraken-vertailuja

 • Kraken vs GDAX
 • Kraken vs Kaksoset
 • Kraken vs Coinbase
 • Kraken vs Poloniex

Lisää Bittrex-vertailuja

 • Bittrex vs Coinbase
 • Bittrex vs Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me