Kuulet sen missä tahansa:

“Bitcoin on kuollut”

“Kryptovaluutta on villitys”

Älä kuuntele vihaajia ja vihaajia. Kryptovaluutta on elossa ja hyvin. Se ei mene mihinkään. Kaikilla markkinoilla on sonni- ja karhujaksoja. On vain luonnollista ja erittäin terveellistä, että markkinat korjaavat itsensä massiivisen härkäajon jälkeen. Tervetuloa salauksen nykytilaan noin elokuussa 2018.

Kuva sulavasta Bitcoinista. Mutta älä huoli, Bitcoin on elossa ja hyvin.

Onko Bitcoinin lasku – tai nousussa?

Laitetaan asiat perspektiiviin

Bitcoin on alhaalla 65% kaikkien aikojen korkeimmilta! Salausvaluutateollisuus on kuoleman kierteessä.

Ei niin nopeasti.

Meidän on vain otettava huomioon sijoittajien käyttäytymisominaisuudet ja myös oltava kärsivällisyyttä ja ennakointia hyödyntämään taustalla olevia vaikutuksia, joita sillä lopulta on maailmanlaajuisesti. Kryptovaluuttateollisuus on edelleen valmis massiiviseen kasvuun.

Perustarve

Mikä tärkeintä, kryptovaluutan taustalla oleva tarve on pysynyt muuttumattomana. Säästän teidät surusta kuunnellessani historiaopetusta huonoista rahapolitiikoista, mikä aiheutti Rooman imperiumin romahduksen tai kuinka mediasensuuri on vaivannut kansoja vuosisatojen ajan.

Taloudellisesti tarve hajautettuun arvovarastoon, jota hallitus ja keskuspankit eivät voi valvoa, on osoittautunut finanssikriisiksi finanssikriisin jälkeen. Miljardit ihmiset ympäri maailmaa ovat edelleen pankkitiliään, koska perinteisiin pankkeihin ei ole pääsyä.

Kryptovaluutalla on valta korjata ja korjata maailman nykyisen rahoitusjärjestelmän epäonnistumiset.

Sosiaalisesti kryptovaluutta- ja lohkoketjuteknologia tarjoaa uusia ratkaisuja moniin maailman ongelmiin. Salattavista tietueista, joita voidaan käyttää vaaleissa, hajautettuihin sovelluksiin, joita kukaan kolmas osapuoli ei voi estää, salauksella on kyky parantaa ja yhdistää maailmaa samalla tavalla kuin Internet alun perin teki.

Hinnat

Niille, jotka eivät ole teknologian kryptovaluutassa, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kryptovaluuttamarkkinat ovat käyneet läpi kammottavan karhumarkkinan. Bitcoin kävi läpi samanlaisen alasmarkkinan koko vuoden 2014 ajan.

Otetaan hinnat perspektiiviin. Jos investoit Bitcoiniin vuosi sitten 2500 dollaria, tänään olisit silti yli kaksinkertaistanut sijoituksesi. Se on uskomaton tuotto, jota ei oikeastaan ​​voida verrata mihinkään muuhun omaisuusluokkaan.

Vaikka on mahdotonta määritellä tarkkaa hetkeä, jolloin Bitcoinin karhumarkkinat päättyvät, nykyiset hintatasot ovat erittäin houkuttelevia uusille pitkäaikaisille kryptovaluuttaan.

Bitcoin Bear Market - tämä kaavio näyttää BItcoinin etenemisen, joka on päällekkäinen vuosina 2013-2015 ja 2017-2018 vertailua varten.

Pelkästään Bitcoinia tarkasteltaessa katsojat saattavat löytää markkinat hieman laskeviksi.

Salausvaluutateollisuuden tulevaisuus

Salausvaluutan tulevaisuus riippuu pääasiassa kahdesta osasta: institutionaalisesta vaikutuksesta ja massan käyttöönotosta.

Institutionaaliset pelaajat

Uusi raha institutionaalisilta sijoittajilta on todennäköisesti ponnahduslauta, joka sytyttää uudet härkämarkkinat kryptovaluutta-alueella.

Asiantuntijat, kuten Michael Strutton, ovat ennustaneet, että ylimääräiset 100-400 miljardia dollaria tulisivat markkinoille, jos SEC lopulta hyväksyisi Bitcoin ETF: n. Tämä lisääntynyt rahavirta nostaisi Bitcoinin hinnan helposti kaikkien aikojen korkeimpiin.

Riippumatta siitä, jos SEC hyväksyy Bitcoinin tai kryptovaluutan ETF: n, salausmarkkinoita kiertää lukuisia suuria institutionaalisia toimijoita, kuten hait, jotka odottavat sopivaa hetkeä viisaasti osallistumaan tällaiseen nopeasti kasvavaan kannattavaan omaisuusluokkaan.

Kyse ei ole siitä, osallistuvatko institutionaaliset sijoittajat lopulta kryptomarkkinoihin, vaan milloin?

Laaja käyttöönotto

Väitetysti tärkein salausvaluutateollisuuden pitkän aikavälin menestykselle on sen laajamittainen hyväksyminen massoissa. Sitten yksi suurimmista salauksen ongelmista on sen käyttö todellisessa maailmassa, joten sen käyttäminen kaupoissa jne., Mutta nyt on pankkikortti nimeltä CryptoPay jonka avulla voit käyttää kryptovaluuttoja missä tahansa, joten tämä on valtava harppaus eteenpäin.

Vitalik Buterin korosti äskettäin, että salauksen on oltava keskivertokuluttajan käytettävissä paremmin twitterissä:

Kryptovaluutta on elossa ja hyvin, vaikka tässä Vitalikin twiitissä siitä, kuinka ihmisten helpottaminen kryptovaluutan saamiseksi olisi hyödyllisempää kuin keskittyminen ETF: iin.

Pitkäaikainen ajattelu – missä salaus on, jos se ei ole laajalti saatavilla?

Adoptoinnin nykytila

Alla on tekniikan elinkaaren käyttöönottomalli, jota käytetään usein markkinoinnissa ilmaisemaan uusien tekniikoiden tai tuotteiden nykyinen hyväksyntä. Salausvaluutateollisuus on edelleen lapsenkengissään. Kuten kaaviosta käy ilmi, se ei ole onnistunut ylittämään “kuilua” valtavirran omaksumiseen.

Tällä hetkellä kryptovaluutta on vielä varhaisessa käyttöönottovaiheessa, koska sen hintavaihtelu ja tekninen monimutkaisuus houkuttelevat edelleen monia suuria yrityksiä ja jälleenmyyjiä hyväksymästä salausta maksuna.

Salausvaluutan hyväksymisen liiketoiminnallisista riskeistä huolimatta suuryritykset, kuten Overstock, Expedia ja Subway, ovat astuneet eteenpäin hyväksyäkseen sen toivotakseen houkutelleen uuden, kasvavan asiakaskunnan.

Ajan myötä meidän pitäisi odottaa useampien suuryritysten sekä pienempien kauppojen alkavan hyväksyä kryptovaluutta keinona saada etu kilpailuunsa.

Kryptovaluutta seuraa todennäköisesti tekniikan käyttöönottojärjestelmää. Kuvassa on kaavio tekniikan käyttöönoton elinkaaresta, joka on muotoinen kuin kello.

Crypton seuraavan vaiheen tulisi olla kuilun ylittäminen.

Johtopäätös

Vaikka on mahdotonta määrittää tarkkaa hetkeä, kun kryptovaluutan nykyiset karhumarkkinat loppuvat, markkinoilla on tällä hetkellä pitkän aikavälin kasvu, kun institutionaaliset sijoittajat tulevat alalle, ja suuret vähittäiskauppiaat alkavat hyväksyä sen maksuvälineenä.

Älä paniikkia. Kryptovaluutan härkämarkkinat palaavat lopulta.

Toimittajan huomautus: Ehkä. Tämä ei ole taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me