Onko Crypto Potin pankki- ja toimitusratkaisu?

Nuorilla ja spekulatiivisilla markkinoilla on usein erityisiä sijoitusmahdollisuuksia, eikä salaus ole erilainen. Meme-tason valuuttojen ja shitkoinien lisääntyessä on enemmän arvottomia kuin arvokkaita projekteja, joista valita.

Itse asiassa kolikoita on enemmän kuin 1400 ja enemmän. Näyttää siltä, ​​että yrittäjät ympäri maailmaa lyövät “blockchainia”, “salausta” ja “hajautettua” ICO-hankkeisiin julistaen käyttötapaa teollisuudelleen, kun he ajavat voittoaallolla mahdollisuuksien merellä.

Joillakin teollisuudenaloilla on selkeä tarve ja käyttö blockchainiin, mutta niille, jotka eivät, terveellisen skeptisyyden ääni mielemme takana kysyy usein: “Tarvitsemmeko todella blockchainia että?”

Jos sinulla oli tämä reaktio törmätessäsi PotCoiniin, HempCoiniin ja vastaaviin, et todennäköisesti ole yksin. Mutta on todellakin vahva tapaus, että Pohjois-Amerikan orastava marihuanateollisuus, erityisesti Yhdysvalloissa, tarvitsee kipeästi standardeja, läpinäkyvyyttä, laadun ylläpitoa ja maksuratkaisuja, ja ettekö tiedä, blockchain tarjoaa yleislääkkeen monet potin ongelmista

Potti Blockchainissa

Nämä kaksi näyttävät täydentävän toisiaan hienosti, eikö niin? Molemmat nousevat teollisuudenalat, jotka molemmat houkuttelevat vuosituhansia, sekä teknisesti laillisia, mutta silti hahmoteltuja ja leimattuja, jotta et ehkä paljasta kiinnostustasi heitä kohtaan perhejuhlissa.

Potti ja salaus ovat viime aikoina olleet ehdottomasti kuumia popkulttuurin kielillä, ja lisäksi niitä on alettu käyttää samassa lauseessa. Myös hyvästä syystä; kryptovaluutat ja lohkoketjuteknologia voivat ratkaista kaksi vauvateollisuutta vaivaavaa ongelmaa: maksun esto ja toimitusten seuranta.

Maksuja varten

Potin laillisuus valtion mukaanKaikki paitsi neljä Yhdysvaltojen osavaltiota ovat laillistaneet marihuanan jossakin muodossa, olipa kyse sitten virkistyskäytöstä, lääkkeistä tai alhaisen THC-arvon sisältävistä lääkkeistä. Ja kuitenkin, apteekit ovat ei ole varustettu maksu- / luottokorttien tai sekkien vastaanottamiseen, erityisesti ne, jotka käsittelevät vain virkistyskannabista.

Syynä on se, että pankit kieltäytyvät avaamasta tilejä marihuanayrityksissä, joten monien on käytettävä vain käteisellä maksettavaa liiketoimintamallia. Yhdysvaltojen liittovaltion lain mukaan (sama aikataulu kuin kokaiini, met ja heroiini) marihuana on edelleen sidottu huumausaineiden luetteloon 1 (sama aikataulu kuin kokaiini, met ja heroiini)..

Itse asiassa, vain 300 Yhdysvaltain 11 000 pankista ovat valmiita tarjoamaan palvelujaan marihuanateollisuudelle. Mutta vaikka kannabisyrittäjä saa pankin alukselle, maksuprosessorit, kuten PayPal, Stripe tai Square, voivat kieltäytyä tekemästä liiketoimintaa heidän kanssaan peläten rahanpesusyytteitä tai liittovaltion vastahyökkäystä.

Luultavasti näet, mihin tämä on menossa. Blockchain voisi tarjota pankkitilille pankkitoiminnan alueella luvattoman pankkiratkaisun potti teollisuudelle, jolla on kryptovaluutat pääoman ja selvitystilan lähteenä. Kryptovaluutat voivat toimia käteisvaraamattomina välittäjäpotteina. Käyttämällä joko valuuttaa suoraan tai ostamalla sen kryptoautomaateilla itse automaateissa, asiakkaat voivat nauttia vaihtoehtoisesta maksutavasta, joka ei jätä kauppiaita nyrkkeinä Lincolnsin, Jacksonin ja Benjaminin kanssa.

Toimitusketjulle

Maksut syrjään, blockchain-tekniikka itsessään voi myös voidella koko marihuanan toimitusketjua. Lisäksi se voisi lisätä uuden läpinäkyvyyskerroksen, joka jättää prosessin jokaisen vaiheen entistä paremmin osavaltion määräysten ja liittovaltion suvaitsevaisuuden mukaiseksi.

Kun Washington ja Colorado laittivat virkistysmarihuanan vuonna 2012, Yhdysvaltain oikeusministeriö vapautti muistio otsikolla “Opas koskien marihuanan täytäntöönpanoa”, alias Cole-muistio. Muistiossa luetaan lähinnä, että liittohallitus sietää valtion säätelemää marihuanateollisuutta, kunhan ne noudattavat kahdeksan suuntaviivaa. Yksi näistä ohjeista estää laillisen marihuanan myynnin valtioiden välillä valtioihin, joissa se on edelleen laitonta.

Jos viljelijät, rahdinantajat ja myyjät yhdistettäisiin blockchain-verkon kautta, laiton myynnin riski voitaisiin käytännössä neutralisoida. Tilaukset, lähetykset ja tuotteet voidaan tehdä ja jäljittää lohkoketjussa, jättämättä epäilystäkään siitä, kuinka paljon tuotetta apteekki on ostanut ja kuinka paljon sillä on varastossa. Täällä on ilmeisiä toimitusketjun hallinnan etuja. Mutta sääntelyn näkökulmasta, jos hallitus haluaa tarkastaa myymälän inventaariota ja myyntihistoriaa poikkeavuuksien varalta, nopea skannaus hajautetun kirjanpidon tietokannan kautta voi puhdistaa ilman – ellei kauppa tosiasiallisesti harjoita laitonta myyntiä.

Tämän järjestelmän avulla koko ekosysteemin verenkiertoa voitaisiin seurata ja todentaa. Tämä avoimuus hyödyttäisi sekä alan ammattilaisia ​​että hallituksia, koska se tekisi paljon helpommaksi varmistaa, että viljelijät, annostelijat ja rahdinantajat toimivat laillisissa rajoissa.

Salausvaluutat, jotka tarjoavat ratkaisuja

Muutamat ja ylpeät, blockchain-alueella on kourallinen projekteja, jotka etsivät korjausta. Suurin osa näistä salauksista on nimenomaan kolikoita, joilla ei ole muuta toimintoa kuin antaa ihmisten ostaa vihreää ilman vihreää.

Kaksi suosituinta, PotCoin ja HamppuKolikko, ovat itse asiassa joitain markkinoiden vanhimpia kolikoita (molemmat on luotu vuonna 2014). Tulokas Budbo, jonka tunnuksen jakelu käynnistyi kirjoituksen aikana, pyrkii olemaan sekä kolikoiden että toimitusten seuranta-alusta kaikille.

PotCoin (POT)

PotCoin on ensimmäinen digitaalinen valuutta, joka on luotu helpottamaan liiketoimia laillistetun kannabiksen alalla kolikon verkkosivusto ylpeänä julistaa. Kolikko on “yhteisöpohjainen pyrkimys”, ja se käyttää todistusta vaarnasta ja väittää tarjoavansa välittömiä, edullisia tapahtumia.

PotCoinia käytetään nykytilassaan ensisijaisesti kannabiksen ostovoimaansa. Mukaan blogikirjoitus lokakuusta 2017 alkaen PotCoin on majoitettavissa tai ostettavissa noin 800 paikassa 35 maassa General Bytesin, yhden maailman johtavista Bitcoin-pankkiautomaattien tarjoajista, ansiosta..

Luonteeltaan valuutan lisäksi PotCoin antaa haltijoilleen mahdollisuuden omistaa POT siemenpankissa. Kuten tavanomaisessa valuutanlisäyksessä, siemenpankki myöntää käyttäjille todellisia marihuanan kasvien siemeniä suhteessa heidän liittämiensä POT-kolikoiden määrään. Niin kauan kuin asut alueella, jossa marihuanan viljely on laillista, voit “vetää” siemenet ja toimittaa ne sinulle milloin tahansa. Tällä tavalla, jos POT on kiinnitetty PoS-lompakkoon ja siemenpankkiin, voit katsella sijoituksesi kasvavan sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti.

PotCoin-siemenpankit

Tulevaisuudessa joukkue toivoo siirtävän PotCoinin Ethereumiin tai Bitcoin-lohkoketjuun perustamaan PotCoinin hajautetun autonomisen organisaation. Joko Ethereumin tai vastapuolen avulla tiimi haluaa toteuttaa kolikon hallintarakenteen älykkäillä sopimuksilla. Kun lisää kauppiaita alkaa hyväksyä PotCoinia, he ennakoivat palkitsemisohjelman myös myyjille ja kuluttajille.

HamppuKolikko (THC)

Samanlaiset markkinat, erilainen lähestymistapa, HempCoin pyrkii samaan päämäärään kuin PotCoin, vaikka sen menetelmä ja käyttöönottotahti erottivat sen. Kolikko on ollut käytössä noin yhtä kauan kuin PotCoin, mutta sitä ei hyväksytä melkein yhtä paljon ympäri maailmaa tai Pohjois-Amerikassa.HempCoin-masternodin infografiikka

Tällä hetkellä sitä uudistetaan merkittävästi. Vuoden 2018 kahden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana joukkueella on kovaa työtä, joka aikoo siirtää valuutan masternode-konsensusmalliin à la Dash. Kuten tämän mallin edelläkävijä kolikko, HempCoin käyttää hybridi Proof of Stake / Proof of Work -mallia, joka mahtuu välittömiin lähetyksiin ja nimettömiin tapahtumiin sekä verkonhallintaan.

Lisäksi HempCoin-tiimi työskentelee erilaisten maksuvektoreiden parissa, jotta heidän tuotteitaan voidaan siirtyä teoreettisesta todelliseen käyttöön. Näitä ovat ”HempPAY ™ Mobile, HempPAY ™ -kortti ja HempPAY ™ Online”. Kuten PotCoin, HempCoin aikoo ottaa käyttöön kannustinohjelman kannustaakseen sekä sairaaloita että kuluttajia omaksumaan maksutavansa.

Budbo (BUBO)

Budbo haluaa olla all-in-one-blockchain-ratkaisu marihuanateollisuudelle. Vaihtoehtoisen valuutan rajoitusten lisäksi Budbo haluaa yhdistää viljelijät, automaatit ja asiakkaat blockchaininsa kautta, blockchain tarjoaa itse teollisuudelle räätälöidyn työkalun potin tuotannon kaikkien vaiheiden hallintaan.

Budbon avulla kaikki tuotteen elinkaaren vaiheet voitiin tallentaa ja jäljittää lohkoketjuun. Tämä tarkoittaa sitä, että viljelijät ja laboratoriot voivat vahvistaa THC / CBD-sisältöä ja muita eritelmiä, myyjät voivat laittaa välilehtiä varastoon ja kuluttajat voivat seurata ostoksiaan juuri siihen siemeneen, josta se on peräisin.

Tämä laadunvalvonnan taso tarjoaa alan ammattilaisille ja hallituksille runsaasti logistiikkaa, mukaan lukien todisteet tilauksista, todisteet noutosta ja toimitustodistuksista. Lisäksi viljelijät ja automaatit voivat käyttää Budboa tilausten tekemiseen tarvikkeista ja tuotteista. Esimerkiksi viljelijät voivat käyttää sovellustaan ​​ostaakseen lisää siemeniä tai korjuutyökaluja, ja myyjät voivat täyttää varastovajeensa tekemällä tilauksia viljelijöille tai tuottajille.

budbo-toimitusketju

Budbo-sovellus haluaa viljellä sosiaalista ja liikeympäristöä nuorelle teollisuudelle. Sen ensimmäinen versio, Budbo v1.0, tarjoaa jo käyttäjille palvelun löytää heidän makuunsa parhaiten sopivia tuotteita. “Tinder-tyyppinen” -sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden pyyhkäistä läpi yksilöllisiä mieltymyksiä vastaavia apteekkeja ja tuotetarjouksia toivoen karsimaan mitä he eivät halua tekemiselleen. Tämä on vain yksi esimerkki mahdollisuudesta yhdistää kannabiksen käyttäjät kaikilla aloilla yhdeksi, kattavaksi sovellukseksi, joka (toivottavasti) parantaa ja yksinkertaistaa kaikkien käyttökokemusta.

Käärimistä

Poistuen potin erityisistä kryptovaluutoista, avaruudessa on pari muuta kehitystä, jotka yrittävät ratkaista marihuanan rahaongelman.

Viime vuoden lokakuussa, Dash oli yhteistyössä Alt Thirty Sixin, myyntipisteiden maksualustan, kanssa, joka on ainoa järjestelmän tarjoama kryptovaluutta kannabisliiketoimiin. Alt kolmekymmentäkuusi valitsi Dashin Yksityinen lähetys ja Välitön lähetys -toiminnoille.

Mainitsimme lyhyesti pankkiautomaattien tarjoajan General Bytesin keskustelussamme PotCoinista. Lisäksi, POSaBIT ja SinglePoint Inc.. käytä salausautomaatteja toimiakseen välittäjänä kannabistapahtumissa. Pohjimmiltaan kuluttajat käyttävät myymälän pankkiautomaattia ostamaan kryptovaluutta pankki- tai luottokortillaan, ja he voivat lunastaa tämän valuutan tiskiltä mistä tahansa apteekin saatavilla olevasta tuotteesta.

Vaikka startupit ja salaushankkeet kehittävät toimivia ratkaisuja, erimielisiä ääniä ovat vakuuttamaton että sellainen orastava ja epävarma teollisuus kuin salaus voi auttaa toista sen kaltaista. Marihuaanateollisuus ei heidän mielestään koskaan halua ottaa käyttöön tällaista epävakaata maksutapaa, lähinnä siksi, että pankit todennäköisesti alkavat hyväksyä marihuanan kauppiaita helpommin, kun laillistaminen jatkaa mustetta tiensä osavaltioiden ja liittovaltion lainsäädäntöön.

Suurin osa näistä argumenteista ei kuitenkaan ota huomioon blockchainin toimitusketjua ja logistiikkaetuja. Ehkä salaus kasvaa liian hitaasti pankkien voittamiseksi taloudelliselle lyönnille, mutta se jättää edelleen blockchainin hajautetun pääkirja- ja hajautetun rakenteen tarjoamaan turvallisuutta, läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta teollisuudelle, joka vielä oppii kävelemään. Ehkä salaus on siellä pitämään kättään matkan varrella, sillä tulevat vuodet epäilemättä selvittävät, mikä rooli (jos sellainen on) sillä on laillisen marihuanan kasvussa Pohjois-Amerikassa ja muualla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me