Kuinka Antmineristä tuli paras Bitcoin-kaivoslaitteisto alle kahdessa vuodessa

Bitmain hallitsee tällä hetkellä kaivosalaa. Yhtiön Antminer-linja on jatkuvasti luokiteltu parhaiden saatavilla olevien Bitcoin-kaivoslaitteistojen joukkoon. Tämä salamyhkäinen kiinalainen yritys on onnistunut turvaamaan asemansa taktiikoiden yhdistelmällä, joka sisältää vahvan asemoinnin ja johdonmukaisen tuotevalikoiman kehittämisen. Katsotaanpa hetki, kuinka tämä kaivosjätti pystyi nousemaan huipulle niin kilpailukykyisenä aikakautena.

Valtavat voittomarginaalit

Bitmain kerää valtavia voittoja joka neljännes. Tuoreen CNBC: n mukaan raportti, Bitmain ansaitsee nyt enemmän voittoa kuin erittäin suosittu GPU-kortin kehittäjä Nvidia. Bitmainilla on tällä hetkellä 65 prosentin voittomarginaali tuotteissaan. Raportissa todettiin, että Bitmain saavutti jopa 4 miljardin dollarin voitot vuonna 2017.

Antminer Bitcoin Mining Hardware

Nämä valtavat voittomarginaalit ovat auttaneet Bitmainia kehittämään Antminer Bitcoin -kaivoslaitteistonsa yhdeksi markkinoiden edistyneimmistä kaivostyöläisistä. Näin tekemällä Bitmain on myös lisännyt koko BTC-verkon hajautusvoimaa; mikä on lisännyt kaivostyöläisten vaikeuksia. Tämä puolestaan ​​on pakottanut enemmän kaivostyöläisiä ostamaan ASIC-kaivoslaitteita pysyäkseen merkityksellisinä kaivostilassa.

Antminer-linjassa käytetyt ASIC- tai sovelluskohtaiset integroidut sirut on suunniteltu käsittelemään BTC: n käyttämää SHA-256-hajautuskoodia. Nämä edistyneet kaivospiirit tuottavat paljon enemmän sekoitusvoimaa kuin GPU- tai CPU-kaivostoiminta. Monissa tapauksissa ASIC-sirut pystyvät laskemaan työn todistuksen 100 000 nopeammin kuin GPU-vastineet. Tänään tarvitset ASIC-kaivoslautan, jos aiot menestyksekkäästi kaivaa BTC: tä laajamittaisesti.

Kaavio, joka näyttää BTC-vaikeusasteen

Kaavio, joka näyttää BTC-vaikeusasteen

Kaivosaltaat

Bitmain hallitsee myös lukuisia kaivosaltaita. Kaivosallas on tietokoneiden verkko, joka yhdistää niiden hajautusvoiman. Kaivosaltaista on tullut erittäin suosittuja, koska ne antavat melkein kenelle tahansa henkilölle mahdollisuuden päästä kaivostoimintaan BTC. Yhteisen kaivosyrityksen voitot jaetaan poolin jäsenten kesken niiden hash-osuuksien mukaan.


Kaivosaltaat ovat yksi parhaista tavoista aloittaa BTC: n louhinta nykypäivän kilpailukykyisessä ekosysteemissä. Valitettavasti nämä altaat ovat myös keskittämässä suuren osan BTC-verkosta. Tämä on johtanut siihen, että Bitmain on saanut entistä paremman kontrollin kaivosalasta.

Tilitoimiston Bernsteinin konservatiiviset arviot ovat asettaneet Bitmainin markkinaosuuden 70-80%: iin.

Bitmain omistaa tai ylläpitää tällä hetkellä useita maailman suurimpia kaivosaltaita. Näitä ovat Antpool ja BTC.com. Erillisyhtiöllä on myös useita pilvikaivosdivisioonia näiden laitteistopohjaisten kaivosaltaiden lisäksi. Hashnest, Suanlibao, ja BW.com ovat tällä hetkellä kolme suurinta pilvikaivostoimintaa. Kaikkia niitä hallitsee Bitmain.

Kaivosaltaiden toimittaminen Bitcoin-kaivoslaitteistolla

Antmiinasäiliöt ovat nyt alan standardi. Bitmain on hyödyntänyt edelleen paikannustaan ​​tarjoamalla kilpaileville kaivospooleille pääsyn Bitcoin-kaivoslaitteistoihinsa vastineeksi prosenttiosuudesta poolin voitoista. Tämä on ollut erittäin onnistunut hanke. Se on myös johtanut teollisuuden kasvavaan kysyntään Antminer Bitcoin -kaivoslaitteistoille.

Bitcoin Mining Hardware -tietokeskukset

Bitmain on ollut edelläkävijä jaetun datakeskuksen liiketoimintarakenteessa, ja tällä hetkellä kuka tahansa voi vuokrata lisää hajautusvoimaa yhdestä keskuksestaan ​​kaivostoiminnan parantamiseksi. Nämä datakeskukset sijaitsevat usein osissa maailmaa, joissa on uusiutuvaa tai erittäin edullista energiaa. Tämä pätee heidän sisä-Mongoliansa sijaintiin. Bitmain pystyy kasvattamaan voittojaan entisestään sijoittamalla palvelinkeskuksensa näille alueille.

Bitmain Data Center Photo kautta Insightssuccess

Bitmain Data Center Photo kautta Insightssuccess

Uusi Bitmain Ventures

Bitmain on tietoinen siitä, että markkinat muuttuvat jatkuvasti. Kiinan viranomaiset ovat ilmaisseet äänensä epäluottamuksesta kryptoyhteisöön, ja viime vuonna maa kielsi ICO: t. Tämä sai Bitmain-johtajat laajentamaan toimintaansa maailmanlaajuisesti. Nykyään Bitmainilla on tytäryhtiöitä kaivostiloilla Israelissa, Sveitsissä, Kanadassa ja Singaporessa.

Onko Bitmain iso?

Bitmain on onnistunut turvaamaan asemansa alan johtajana tarjoamalla kaivostyöläisille tehokkaampia ASIC-kaivosvaihtoehtoja. Tämä on myös antanut Bitmainille uskomattoman voiman BTC-verkossa. Bitmain hallitsee nyt BTC: n kohtaloa kehityksen kannalta. Kaivosyhteisön on hyväksyttävä kaikki muutokset BTC: n protokollaan. Tämä tarkoittaa, että Bitmainilla on kyky painaa voimakkaasti tulevia protokollapäivityksiä.

Asiantuntijat esittävät Bitmainin verkon ohjaus noin 51 prosentissa. Tämä tarkoittaa sitä, että Bitmain on nyt riittävän suuri varmistaakseen, että BTC: n kehitys vastaa heidän yrityksensä tuotteita. Tämä on johtanut monet kriittisen avaruuden ihmiset kritisoimaan yrityksen hawkish-taktiikkaa. Kaikki kaivospoolit, joilla on 51 prosentin hallinta verkon yli, kykenevät hylkäämään tiettyihin osoitteisiin kohdistuvat tapahtumat. Tällä tavoin Bitmain pystyy lisäämään voittojaan vähentäen samalla kilpailua.

Antminer jatkaa nousua

Bitmainin arvostelijoiden on toistaiseksi otettava takapenkki. Yhtiö jatkaa Antminer-linjansa kehittämistä ja lisää BTC-verkon hash-voimaa entisestään. BTC: n louhinnan lisäksi Bitmain on myös alkanut kehittää ASIC-siruja muille Työn todiste kolikot kuten Ethereum. Tämä on lisännyt myös kaivostyöläisten vaikeuksia ETH-lohkoketjuverkossa.

Kaavio, joka esittää Ethereumin kaivostoiminnan vaikeuksia

Kaavio, joka esittää Ethereumin kaivostoiminnan vaikeuksia

Antminer jatkaa korkeimman hallituskautta

Kilpailu on kovaa krypto-valuutan kaivosteollisuudessa, ja Bitmain haluaa pysyä markkinoiden kärjessä. Tämä yritys on onnistunut sijoittamaan yrityksensä täydellisesti kryptoyhteisöön. Yrityksen perustajat, Micree Zhan ja Jihan Wu, ovat äänellisiä kryptoyhteisössä, ja voit edelleen odottaa heidän punnitsevan kaikkia salauskysymyksiä, jotka saattavat vähentää heidän hallintaansa markkinoilla.

Kehittäjät seuraavat tilannetta sen kehittyessä. Monet etsivät uusia todistamismenetelmiä, kuten Vaarnan todistaminen, helpottamaan heidän huolenaiheitaan. Valitettavasti kaikki muutokset edellyttävät kaivosyhteisön yksimielisyyttä, jota nykyisessä tilassaan Bitmain hallitsee. Toivottavasti lähitulevaisuudessa BTC: n kaivosalan hajauttaminen tapahtuu. Toistaiseksi sinun on parasta hankkia Antminer, jos haluat kaivaa BTC: n onnistuneesti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map