Blockchain-tekniikka muuttaa pankkien merkitystä merkittävillä tavoilla. Ihmiset ympäri maailmaa oppivat tämän tekniikan tarjoamista eduista, ja joka päivä uusia ja edullisempia blockchain-startup-yrityksiä tulee markkinoille. Hajautetun talouden avoin luonne on todella inspiroiva, ja ensimmäistä kertaa historiassa on todellinen mahdollisuus ratkaista monet rahoitusjärjestelmäämme liittyvät ongelmat.

. Äskettäinen tutkimus Maailmanpankin organisaatio paljasti, että yli kahdella miljardilla ihmisellä ympäri maailmaa ei ole riittävää pääsyä rahoituspalveluihin. Nämä henkilöt pakotetaan suorittamaan kaikki liiketoimet käteisellä, mikä voi olla vaarallista, koska suurin osa näistä alueista sijaitsee kehitysmaissa. Tutkimus paljasti myös, että yli 50% köyhimpien kotitalouksien aikuisista on pankkitonta.

Tämä taloudellisen osallisuuden puute haittaa vakavasti maailmantalouden kehitystä, ja monissa maissa tämän ongelman ratkaisemiseksi on tehty huomattavia ponnisteluja. Valitettavasti monilla näistä ohjelmista ei ole teknistä kykyä ratkaista näitä ongelmia. Ottaen huomioon, että ongelma on luontainen nykyiselle rahoitusjärjestelmälle, ei ole juurikaan toivoa, että ratkaisu saadaan aikaan käyttämällä nykyistä keskitettyä taloudellista viritystä.

Miksi Blockchain on vastaus

Tarvitaan uusi hajautettu lähestymistapa, jotta näille henkilöille tarjotaan oikeudenmukainen ja tasavertainen pääsy rahoituspalveluihin. Nykyisen pankkijärjestelmän keskitetty luonne vaatii valtavan infrastruktuurin toteuttamisen, eikä investointipääoma näiden kalliiden lisäysten aikaansaamiseksi ole käytännöllistä monissa köyhemmissä maissa; joista monista puuttuu edelleen pääsy perusinfrastruktuureihin, kuten tiet ja sairaalat.

blockchain kustannustehokas

Blockchainin edut

Blockchain-tekniikka voitaisiin perustaa tavalla, joka on sekä kustannustehokasta että erittäin tehokasta. Blockchain-tekniikan ansiosta kaikilla on nyt yhtäläinen pääsy rahoituspalveluihin maailmanlaajuisesti. Blockchain-tekniikan läpinäkyvä ja muuttumaton luonne tekee siitä täydellisen sopivan näiden tosielämän ongelmien käsittelemiseen.

Pankkitonta väestöä

Lohkoketjuun perustuvan tukiaseman luominen näille pankkitilille olisi paljon helpompaa kuin yrittää laajentaa nykyistä hankalaa pankkijärjestelmää näille alueille. Monet näistä maista ovat poliittisesti epävakaita, ja laaja korruptio on hillinnyt suurten instituutioiden halua tulla markkinoille. Korruptoituneet hallitukset valvovat alueilleen tulevia varoja ja rajoittavat ihmisten kykyä kehittyä taloudellisesti.

Avoin pankki

Blockchain-pohjaisen pankkijärjestelmän käyttöönotto näillä alueilla auttaisi hillitsemään pankkijärjestelmässä tällä hetkellä vallitsevaa korruptiota. Blockchain-tekniikan läpinäkyvä luonne on ihanteellinen estämään valtion- ja pankkivirkailijoita vääristämästä kirjoja. Korruptiota ei säännellä vain kehitysmaissa, kuten olemme jo nähneet useiden viime vuosien pankkitilanteissa.

Monet kehitysmaiden, kuten Zimbabwen, kansalaisista ovat juuri tässä tilanteessa. Ihmiset ovat menettäneet uskonsa hallitukseensa vuosia kestäneen sortamisen jälkeen ja mikä periaatteessa tarkoittaa taloudellista terrorismia. Myrkyllinen inflaatio ja korruptio ovat saaneet blockchain-vaihtoehdot kukoistamaan tässä maassa ja uusi blockchain-tietoisten sijoittajien sukupolvi on nousemassa.

Zimbabwen sotilaat odottavat asuntoa

Zimbabwen sotilaat odottavat asuntoa

Muutos kaikkialla Afrikassa on todellinen, ja tämän vuoden maaliskuussa Etelä-Afrikka isännöi niiden neljännen painoksen Blockchain Afrikka konferenssi Johannesburgissa. Läsnä oli ennätyksellisesti, mukaan lukien edustajat maan talous-, laki- ja teknologiasektoreilta.

Tämä kasvu on järkevää, koska blockchain-tekniikka on älykkäin vaihtoehto eteläafrikkalaisille; monet niistä riippuvat suuresti ulkomailta työskentelevien maanmiesten lähettämistä rahamaksuista. Nämä maksut voidaan nyt lähettää murto-osalla kustannuksista ja suoraan blockchain-tekniikan kautta.

Yritysten maksut

Blockchain-tekniikan vertaisluonteisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan yrityksille, jotka etsivät tehokkaampaa ratkaisua kuin nykyiset hämärät järjestelmät. Yrityksen käytössä on nyt useita kryptovaluutta-kauppiasprosessoreita, ja näiden tekniikoiden avulla yritys voi helposti siirtyä maailmantalouteen mistä tahansa maailmasta.

Globaalit maksut

Tämänhetkisessä tilanteessa maailmantalous voi rangaista henkilöitä, jotka yrittävät tarjota palveluitaan tai tuotteitaan kansainvälisesti. Dollaripainotteinen keskuspankkijärjestelmä tekee maista, joilla on vähemmän vaikutusvaltainen fiat-valuutta, erittäin vaikeaa tulla tärkeiksi toimijoiksi maailmantaloudessa. Valuutan muuntaminen kansainvälisesti voi olla kallis tehtävä, mikä estää monien yrittäjien kasvua.

Muuntamisen aikana yritys voi menettää merkittävän ostovoiman, jos heidän valuuttansa ei ole samanarvoinen kuin muut osapuolet. Tämä on vääristynyt rahoitusjärjestelmä, joka nojaa voimakkaasti kohti siirtomaa-voimia, jotka perustivat nämä järjestelmät ensin näihin maihin 500 vuotta ennen.

estoketju globaali

Blockchain-tekniikka sallii avoimen pääsyn maailmantalouteen

Blockchain-käyttäjät voivat välttää tämän kuopan. Hajautettu talous ei ole minkään maan omistuksessa, ja alan suurin toimija Bitcoin ei ole sidoksissa mihinkään organisaatioon tai alueeseen. Voidaan vain olettaa, että Satoshilla, BTC: n nimettömällä luojalla, on pitänyt olla ennakkoluuloa nähdäkseen, että nämä korruptoituneet organisaatiot astuvat sisään ja yrittävät säännellä tai pakata hänen luomuksensa uudeksi työkaluksi heidän voimahaluttaville strategioilleen. Tämän vastakkainasettelun välttämiseksi BTC: n luoja on päättänyt pysyä nimettömänä yli 9 vuoden ajan.

Johtuu siitä, että ei ole mitään tapaa ottaa yhteyttä Satoshi, hallitusten on pakko käydä läpi sääntelykysymyksiä, kun taas tavanomaisessa tilanteessa ne vain kohtaavat yrityksen omistajan ja vaativat vastaamaan heidän vaatimuksiinsa. Ainoa asia, jonka nämä maat voivat tehdä Satoshille, on lähettää hänelle BTC hänen tunnetulle BTC-osoitteelleen; koska siinä on tietoa tämän henkilön henkilöllisyydestä.

Blockchain-tulevaisuus

Blockchain-tekniikan kiistaton tehokkuus tekee siitä selvän valinnan ratkaista maailman nykyisen rahoitusjärjestelmän ongelmat. Hajautettu rahoitusjärjestelmä antaisi yhtäläisen pääsyn maailmanlaajuisesti ja auttaisi korruptioon hukkuneita etsimään laillista vaihtoehtoa nykyiselle järjestelmälle. Toivottavasti blockchain-tekniikka voi edelleen tarjota sitomattoman pääsyn näille henkilöille, jotka haluavat tulla aktiivisiksi maailmantalouden jäseniksi.

Mitä te tyypit olette mieltä? Onko maailma valmis täysin avoimeen pankkijärjestelmään? Kerro meille Viserrys ja muista kirjautua uutiskirjeeseemme, jotta pysyt ajan tasalla kaikista uusimmista salaustekniikoista niiden tapahtuessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me