Blockchain-tekniikka ja verkkopelit: kehittyvä kultakaivos

Maailma selvittää blockchain-tekniikan uusia käyttötapoja päivittäin. Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat Bitcoinista ja rahoituksesta, kun he kuulevat sanan “blockchain”, tekniikka ulottaa ulottuvuutensa kaukana näistä kahdesta asiasta.

Saatat jo tietää, että maatalousyritykset, energiayhtiöt ja taidemaailma integroivat lohkoketjun toimintaansa. Mutta on myös liittymässä toinen epäilemätön sektori: online-pelaamista. Lukuisat kryptovaluuttaprojektit ovat hakemassa niin sanottuja ohjaimiaan, ja jotkut alan suurimmista nimistä tukevat tukeaan.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka blockchain-tekniikka on tulossa yli 50 miljardia dollaria online-pelimarkkinoilla.

Blockchain-tekniikka helpottaa todellisten virtuaalitavaroiden omistajuutta

Tällä hetkellä petokset ovat yleisiä virtuaalitavaramarkkinoilla. Markkinapaikkojen luottamuksen puute johtaa erillisiin, keskitettyihin kaupankäyntialustoihin, jotka usein veloittavat kohtuuttomia maksuja, kun vaihdat omaisuuttasi. Lisäksi pelialustan äkillinen sammuttaminen voi saada kovalla työllä ansaitsemasi tavarat yhtäkkiä arvottomiksi.

Vaha ja Enjin Coin ovat kaksi projektia, jotka muuttavat tämän virtuaalitavaroiden omistajuuden, vaikkakin hieman eri tavoin.

kolikon lompakon käsite

VAHA, joka tarkoittaa Worldwide Asset eXchange -ohjelmaa, on hajautettu alusta, jonka avulla voit rakentaa virtuaalisia markkinapaikkoja. OPSkins-tiimin luoma alusta käyttää WAX-tunnuksia, jotta voit vaihtaa mitä tahansa virtuaalista omaisuutta kryptovaluuttaan. Vaikka he kohdistavat online-pelaamiseen, he sanovat, että voit merkitä minkä tahansa virtuaalisen hyödykkeen alustalla.

Enjin Coin vie lohkoketjuun perustuvan omistuksen yhden askeleen pidemmälle luomalla ja hallinnoimalla tavaroita suoraan Ethereumin lohkoketjussa. Alustaa käyttämällä peliyhteisöt luovat valuuttoja, esineitä ja jopa määritteitä, joita vanhempi Enjin Coin tukee. Projekti sisältää myös älykkään lompakon, jossa voit käydä kauppaa tuotteillasi eri pelialustoilla.

Peliympäristöt käyttävät Blockchain-tekniikkaa maksuissa

Kuten muillakin toimialoilla, perinteiset pelimaksujärjestelmät ovat yleensä hitaita, hankalia ja kalliita. Ne voivat myös aiheuttaa väärin jakautuneen vaurauden ekosysteemin, koska välittäjät ja suuret myyjät hyötyvät eniten näistä tehottomuuksista.

Salausvaluuttamaksujen avulla sovelluksen sisäiset ostokset muuttuvat kitkattomiksi, kun mikromaksut voivat siirtyä suoraan pelaajilta pelin kehittäjälle. Välittäjää ei enää tarvita tässä kaupassa. Blockchain-tekniikan turvallisuus ja muuttumattomuus ovat riittäviä helpottamaan tämän tyyppistä luotettavaa vaihtoa.

Lohkoketju tuo myös arvoa pelin jakeluun. Pelikehittäjät voivat tavoittaa kuluttajat suoraan hajautetun markkinapaikan kautta Apple App Storen kaltaisella keskitetyllä markkinapaikalla. Jälleen kerran välttäen keskitettyä välittäjää kehittäjät maksavat vain murto-osan siitä, mitä normaalisti maksavat myyntimaksuista.

GameCredits rakentaa tämäntyyppistä maksujärjestelmää. Projektin tavoitteena on tulla online-pelialan ainoaksi maksujärjestelmäksi. Voit käyttää projektin kryptovaluuttaa GAME maksamaan peleistä ja ostamaan pelejä. GameCredits sisältää myös hajautetun sovelluskaupan GPlay, joka maksaa 90% myyntituloista suoraan pelin kehittäjälle.

gplay-myymälä

Kehittäjät luovat Blockchain-ohjattavia pelejä

Saatat jo tietää CryptoKittiesistä ja kymmenistä muista keräilytyylisistä peleistä blockchainissa. Blockchain-tekniikkaa käytetään kuitenkin muutakin kuin vain söpöjä, digitaalisia eläimiä varten.

Decentraland on “virtuaalitodellisuusalusta, jonka tarjoaa Ethereum-lohkoketju”. Pohjimmiltaan se on virtuaalimaailma, josta voit omistaa osan. Ostat maata Decentraland -maailmasta, ja omistajuustiedot kirjataan Ethereum-verkkoon. Voit tehdä maallasi mitä tahansa valitsemasi.

Ajan myötä jokainen pelaaja rakentaa digitaalista kiinteistöään ja luo kokonaisen virtuaalimaailman, johon kuuluu yrityksiä, palveluja ja sosiaalista toimintaa. Ainoa raja on alustan pelaajien mielikuvituksessa.

Blockchain-tekniikka on todellisen elämän pelaamista

Jotkut projektit hämärtävät virtuaalitodellisuuden ja todellisen todellisuuden välisiä linjoja. Tämä trendi alkoi lisätyn todellisuuden peleistä, kuten Pokemon Go, ja jatkuu lohkoketjun läpi. Salausvaluutan kitkattoman luonteen vuoksi voit saada rahapalkintoja tosielämän toimista, jotka voit viettää virtuaalialustoilla.

Kokemuspisteet (XP) on vain yksi projekti, joka toteuttaa tämän. Kokemuspisteet alkavat tarjota kannustimia online-pelialustoilla, mutta aikovat laajentua tosielämään.

Näin se toimii: Ansaitset XP: n, alustan natiivimerkin, joka on lunastettavissa pelituotteille ja palveluille, suoritettaessa tiettyjä tehtäviä. Nämä tehtävät voivat vaihdella pelisuorituksen avaamisesta (virtuaalinen) A-arvon saamiseen matematiikkakokeessa (fyysinen). Joukkueen tehtävänä on pelata elämää ja palkita sinut jokapäiväisistä kokemuksista.

Blockchain parantaa Esports-vedonlyöntiä

Aivan kuten kasinopeleissä, vedonlyönti hyödyttää blockchain-tekniikkaa. Teknologia luo luotettavan, turvallisen ekosysteemin matalan maksun vedonlyöntiin keskushallinnon ulkopuolella. Tämä avaa lainkäyttöalueet, jotka ovat tunnetusti tiukkoja vedonlyönnissä kokonaan uusille pelaajien markkinoille.

Merkittävin projekti tällä alalla on Mark Cubanin tukema käynnistys, Unikrn. Projekti käyttää Unikoin Gold -salauksensa valuutanvaihtovälineenä alustan vedonlyönnille. Unikrn keräsi ~ 31 miljoonaa dollaria lokakuun 2017 alkuperäisessä kolikoissa (ICO).

Lopulliset ajatukset

Kuten näette, blockchain-tekniikka vaikuttaa melkein kaikkiin online-pelimaailman osa-alueisiin. Se merkitsee virtuaalituotteita, parantaa vedonlyöntiä ja maksuja sekä edistää läpimurtoja monenlaisille uuden tyyppisille peleille.

Tämä on kuitenkin vasta alkua. Kun blockchain-teollisuus kehittyy, verkkopelit kehittyvät sen mukana tuodakseen kokonaan uudenlaisen pelialan innovaation.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me