Kuinka Blockchain voi poistaa 592 miljoonaa dollaria SNAP-hyötypetoksissa

Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP), joka tunnettiin aiemmin nimellä Food Stamp Program, on Yhdysvaltain maatalousministeriön suurin ohjelma vastaanottajien lukumäärän ja budjetin mukaan.

SNAP: n ansiosta yli 40 miljoonaa (2018) matalapalkkaista amerikkalaista voi saada taloudellista apua ruoan ostamiseen tarjoamalla keskimääräisen 125 dollarin kuukausimaksun kelpoiselle jäsenelle.

Vuonna 2018 SNAP maksoi Yhdysvaltain veronmaksajille yli 65 miljardia dollaria. Pieni, mutta hallittavissa oleva osa tästä valtavasta summasta meni kuitenkin vilpilliseen käyttöön. Palloja, yritys, joka loi hybridi-julkisen lohkoketjun, joka on suunniteltu laajamittaisille kuluttajasovelluksille, julkaisi äskettäin blogikirjoituksen, jossa korostettiin SNAP: n väärinkäyttöä.

SNAP-valtion toimintaraportissa todettiin, että karkeasti 592,7 miljoonaa dollaria SNAP-etuina olivat ”petosdollarit”, mikä tarkoittaa, että niitä todennäköisesti käytettiin väärin, käytiin kauppaa käteisellä, hyväksymättömiä esineitä, kuten valvottavia aineita. Muut SNAP: n väärinkäytökset viittaavat jopa joihinkin vähittäiskauppiaisiin, jotka veloittavat EBT: ltä tietyn summan vastineeksi alennetusta käteismäärästä tai yksinkertaisesti ylihinnan EBT: ltä hyväksymättömien tuotteiden myynnistä.

Vaikka petos voi tuntua pieneltä prosenttiosuutena kokonaismenoista (noin 0,8%), 592,7 miljoonaa dollaria on edelleen merkittävä summa, joka voitaisiin paremmin käyttää joko tarjoamaan enemmän etuja päteville SNAP-osallistujille tai muille julkisille ohjelmille.

Orbs tekee blockchainista saumattoman ratkaisun SNAP-petosten poistamiseksi massiivisen julkisen alustan rajoitetulla kunnostuksella.

Olimme yhteydessä Netta Koriniin, perustaja Orbsiin keskustelemaan.

Kuinka SNAP hyötyy petoksista, jotka tarvitsevat apua tarvitsevia perheitä?

Petokset johtavat etuuksien pienentymiseen, jotka oikeutetut vastaanottajat, jotka eivät käytä järjestelmää väärin, vähenevät.

Petoksista eniten kärsivät ne, joiden etuudet kerätään heidän lukuunsa, joista suurin osa sisältää lapsia ja vammaisia.

Lisäksi palveluntarjoajien vastaanottajat väärinkäyttävät järjestelmää antamalla SNAP: ää ja yleisiä sosiaalietuuksia lobbaaville henkilöille ammuksia; mikä puolestaan ​​voi vaikuttaa avun ja sitoutumisen vähentämiseen apua tarvitseville perheille.

Voisitko selittää, kuinka SNAP-etujen petokset lisääntyvät??

SNAP-petos määritellään tyypillisesti etujen vaihdoksi käteiseksi tai muiksi kelpaamattomiksi tuotteiksi (salakuljetus) tai SNAP-sovelluksesi tietojen tarkoitukselliseksi väärentämiseksi tavoitteena saada enemmän etuja.


Vaikka ohjelmaan osallistuvien kokonaisosuus on edelleen suhteellisen pieni (, 9%) – laajuus on ollut nousussa. Tietojen mukaan Yhdysvaltain maatalousministeriö, etuuspetos kasvoi huikealla 61% vuonna 2016 367,1 miljoonasta dollarista vuonna 2012.

Petosten lisääntymisen seurauksena hallinnolliset yleiskustannukset ja petosten torjuntaan liittyvät kustannukset ovat paisuneet. Jos nämä kustannukset minimoidaan, tukikelpoisille henkilöille saataisiin suurempia etuja.

Kuinka blockchain hidas SNAP voi hyötyä petoksista tai lopettaa sen kokonaan?

SNAP-osallistujat saavat jo etunsa sähköisen etuuksien siirtokortin (EBT) kautta, joka on tosiasiallisesti digitaalinen lompakko. Suosittelemme EBT-alustan siirtämistä lohkoketjuun sen sijaan, että jätettäisiin se keskitetyksi.

Erityisesti tämä siirto ei aiheuttaisi haitallisia muutoksia käyttäjien päivittäiseen kokemukseen. Käyttäjillä olisi myös mahdollisuus käyttää EBT-korttejaan Yhdysvaltojen hallituksen toimittamina digitaalisina tunnuksina, mikä tekee niistä käytännössä kaksikäyttöiset.

Viime blogikirjoituksemme korostaa, kuinka eri liittovaltion tukiohjelmia hallinnoidaan erikseen. Tämä erottaminen aiheuttaa usein hämmennystä hakijoiden keskuudessa, jotka eivät ole tietoisia kelpoisuudestaan ​​saada tukea muilta ohjelmilta, sekä vastenmielisyyttä ilmoittautumiseen liittyvien esteiden vuoksi.

Tietyistä ohjelmista kerättyihin tietoihin perustuva digitaalisen tunnuksen foorumi voisi vähentää hakijoiden sekaannusta ja turhautumista auttamalla heitä siirtymään sovelluksissa ja sovittamaan ne automaattisesti muihin ohjelmiin, joissa he täyttävät kriteerit – tekemällä kokonaisprosessista paljon nopeampi, helpompi ja tehokkaampi.

Lyhyesti sanottuna EBT-alustan siirtyminen blockchainiin palvelee kahta keskeistä etua:

  • Suoraan – Päivittäminen digitaaliseksi henkilöllisyystodistukseksi, joka toimii avain lisäetuihin sen sijaan, että “vain” digitaalinen lompakko SNAP-etuja varten, lisää välittömästi EBT-kortin luontaista arvoa sen haltijan silmissä. Myöhemmin EBT-kortinhaltijat eivät todennäköisesti “liikennöi” sitä käteisellä, mikä on yksi SNAP-petosten yleinen muoto.
  • Epäsuora – Jos osallistujat ovat oikeutettuja lisähuolto-ohjelmien tukeen, he voivat hakea helposti ja tehokkaasti byrokratian minimiin.

Näetkö tämän toteutuvan kohtuullisessa tulevaisuudessa?

Joo. Näemme yhä enemmän hallituksia, kansalaisjärjestöjä ja yrityksiä, jotka tutkivat blockchain-pohjaisia ​​Digital ID -ratkaisuja. Koska Hexa-säätiö keskittyi sosiaalisten vaikutusten estoketjuun, minut kutsuttiin liittymään WEF: n Global Future Council on Humanitarian Systems -järjestöön, joka kokoontui Dubaissa marraskuussa..

Yksi neuvoston tavoitteista on saada käyttöön uusia teknisiä ratkaisuja globaalien humanitaaristen ponnistelujen tehostamiseksi. Merkittävä osa keskustelustamme koski sitä, miten digitaalisen identiteetin kaltaisia ​​ratkaisuja voidaan käyttää suuremman ohjelman tehokkuuden mahdollistamiseksi.

Vaikka on olemassa tiettyjä huolellista huomiota vaativia näkökohtia, kuten yksityisyys ja sääntely, yleinen trendi on selvä: Blockchain tarjoaa vankan ratkaisun henkilöllisyytensä hallintaan, ja nämä organisaatiot ymmärtävät sen. Tlohkoketjuun siirtyminen voidaan suorittaa myös asteittain, jolloin virastot voivat ottaa sen käyttöön pienissä, helposti hallittavissa vaiheissa.

SNAP: n kanssa suosittelemme ensimmäistä vaihetta siirtämään EBT-kortit blockchain-pohjaiseen alustaan; sitten lisäämällä Digital ID -kerrokset myöhemmin. Ehdotettu ratkaisu tekee juuri sen.

Mitkä ovat tärkeimmät esteet, jotka meidän on ylitettävä, jotta estoketjua voidaan käyttää julkisella sektorilla?

Julkisen sektorin koulutus. Blockchainiin liittyy edelleen syvää hämmennystä, mukaan lukien mihin se on hyvä ja mihin se ei ole hyvä, joten olemme käyttäneet paljon aikaa investoimalla sekä opiskelijoiden että kansainvälisen yhteisön kouluttamiseen jäsenyytemme kautta Mousebelt Blockchain Education Alliancessa ja osallistumme Yhdistyneiden Kansakuntien sosiaalisten vaikutusten hakkerointiin, jossa voitti Orbsille rakennettu ratkaisu!

Suurin osa ihmisistä pyrkii edelleen sekoittamaan lohkoketjun kryptovaluuttoihin, ja siksi heidät estetään siitä. Toiset yrittävät esittää ”korjaa kaikki” -ratkaisuna. Lähestymme realistisesti – sillä voi olla suuri ero tiettyjen käyttötapausten käsittelyssä, mutta se ei ole aina paras ratkaisu kaikkeen.

Teknologian suhteen on vielä tapa edetä, mutta meillä on jo tarpeeksi, jotta voimme käynnistää ja tukea onnistuneita projekteja mielekkäistä syistä. Olemme käyneet tästä aiheesta jatkuvasti keskusteluja, jotka löytyvät säätiömme aikaisemmista julkaisuista, esimerkiksi seuraavasta blockchain-apu pakolaiskriisiin.

Vietämme paljon aikaa ja vaivaa kouluttamalla maailmanlaajuisia johtajia blockchain-tekniikan lisäarvosta, jotta luotettavampia, tehokkaampia ja läpinäkyvämpiä järjestelmiä voidaan käyttää osana Hexa-säätiötä.

Lopuksi on tärkeää huomata, että julkisella sektorilla on lähtökohta blockchain-innovaatioille, koska useimmissa maissa prosessin avoimuus vaaditaan jo lailla.

Missä muissa yksinkertaisen käyttötapauksen rinnakkaisissa olosuhteissa samanlaista blockchain-ratkaisua voidaan käyttää?

Blockchainia voidaan käyttää parantamaan läpinäkyvyyttä ja saavutettavuutta monin eri tavoin. Esimerkiksi valtion keskitettyjen rekisterien siirtäminen. esimerkiksi. auton omistus, kiinteistöt, tavaramerkit, sertifikaatit, blockchain-pohjaisiin rekistereihin. Lisäksi julkisia hankintoja koskevat tarjouskilpailut, jotka parantavat julkisten tulojen käyttöä sekä humanitaarisen avun jakamista pakolaisleireillä varmistaen, että loppukäyttäjä vastaanottaa sen.

Kiitos, Netta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map