Genesis Mining on yksi suurimmista pilvikaivostoiminnoista maailmassa. Tämä salaus jättiläinen alkoi niukasta alusta ja kasvoi globaaliksi voimalaitokseksi alle viidessä vuodessa. Genesis Miningin strategia tarjota yritystasoinen pilvikaivos kiinnostuneille kryptoinvestoijille on maksanut massiivisesti tuloksia ja antanut yritykselle kaivaa pysyvän kodin salaustilaan.

Varhaiset päivät

Matka alkaa yhdellä Genesis Miningin perustajista ja pitkäaikaisesta salauksen kannattajasta, Marco Streng. Vuosi oli 2011, ja Marco oli juuri rakentanut yhden ensimmäisistä kaivoslautoistaan. Kotikaivosmiehenä ollessaan Marco oppi arvokkaita opetuksia käsityöstään, mikä myöhemmin auttoi muokkaamaan koko salamarkkinoiden tulevaisuutta.

Salausmarkkinat olivat epävakaampia tällä hetkellä, ja krypto-kaivostyöläiset joutuivat rakentamaan laitoksensa kotiin. Muista tähän prosessiin liittyvistä tekijöistä, kuten sähkökustannuksista, käyttäjät voivat helposti huomata menettäneensä rahaa kaivosyrityksestään. Marco tunnusti tarpeen löytää ratkaisu tähän ongelmaan ja kehitti sen konsepti Genesis Miningin.

https://t.co/kPlYW50hOq

– Marco Streng (@Marco_Streng) 27. tammikuuta 2017

Salausalueella oli jo lukemattomia pilvikaivosalustoja, mutta monet niistä olivat yksinkertaisia ​​Ponzi-järjestelmiä eikä todellisia kaivostoimintoja. Kuten voit kuvitella, tämän tyyppinen heikko liiketoimintamalli ei kestä pitkään aikaan ja päättyy yleensä siihen, että uudet sijoittajat menettävät kaiken rahansa.

Pilvikaivos on erityisen hyvä liiketoimintamalli Ponzi-järjestelmille, koska käyttäjät eivät koskaan pääse laitokseesi. Markkinat kyllästyivät näihin huijauksiin yhdessä vaiheessa, että monet salaussijoittajat tunsivat sen kaikki pilvikaivostoiminta oli huijausta.

Genesis Mining

Koko tämän kaaoksen keskellä Genesis Mining hyödynsi salausyhteisön yhtä pilaria eli läpinäkyvyyttä tarjotakseen käyttäjille uuden tason turvallisuutta ja luottamusta. Kilpailusta poiketen Genesis Mining päätti noudattaa SEC: n tiukkoja ohjeita. Yritys jopa jätetty 100 miljoonan dollarin investoinnin lisensoimiseksi rahoittaa takaisin vuonna 2016. Tämä strategia erottaa kaivosalustan kilpailusta ja teki lopulta konseptista valtavan menestyksen.

Palvelinkeskukset

Nykyään Genesis Mining omistaa ja ylläpitää maailman suurimpia palvelinkeskuksia. Yritys pitää datakeskustensa tarkat sijainnit yksityisinä, mutta vuosien varrella tutkijat ovat vahvistaneet, että yhtiöllä on vähintään kolme suurta kaivoslaitosta, jotka sijaitsevat Islanti, Kanada ja Bosnia.

Arvoitus


Genesis Mining jatkoi teollisuuden muokkaamista alusta alkaen. Kehittäjät loivat ensimmäisen ainutlaatuisen Ethereumin kaivostilan, joka tunnetaan nimellä Arvoitus. Laitos hyödyntää huippuluokan kaivoslastujen ja geotermisen energian yhdistelmää tarjotakseen käyttäjille kilpailukykyisiä maksuja investoinneistaan. Laitosta pidetään yhtenä suurimmista kaivostiloista maailmassa, ja se sijaitsee Islannin pääkaupungissa Reykjavikissa.

Enigma Mining Facility Genesis Mining -sivuston kautta

Enigma Mining Facility Genesis Mining -sivuston kautta

Genesis Mining -ominaisuudet

Genesis Mining -alusta tarjoaa kilpailukykyisesti hinnoiteltuja pilvikaivosopimuksia yrityksille ja yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti. Alusta tarjoaa käyttäjille lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten Säteilevä. Radiant ottaa huomioon kaivostoiminnan koko kirjon, mukaan lukien sähkökustannukset, Bitcoinin hinnat ja prosessointitehon. Alusta säätää kaivoslaitteiden suorituskykyä automaattisesti tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kannattavuuden.

Genesis-kaivos salausyhteisössä

Tällä hetkellä Genesis Mining -alustalla on yli kaksi miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, ja yrityksen perustajat ovat salausyhteisön pilareita. Yhtiön toimitusjohtaja Marco Streng puhuu usein julkisesti blockchain-tapahtumissa ympäri maailmaa. Forbes teki Strengistä pala, jossa lehti kuvaili häntä “27-vuotiaaksi matemaatikoksi, joka rakensi Bitcoin-imperiumia”. Streng osoittautui edulliseksi yrittäjäksi, ja hänen yrityksensä tekivät matkan aikana joitain strategisia kumppanuuksia vahvistamaan markkina-asemaansa.

Genesis Mining Partners Hive Blockchainin kanssa

Syyskuussa 2017, HIVE Blockchain Technologies Oy. hankittu Genesis Miningin Reykjavikin palvelinkeskus, jonka hinta on 9 miljoonaa dollaria ja 67 975 428 kantaosaketta yhtiön tuottamassa pääomassa. HIVE Blockchain on Genesis Miningin ja Foire Groupin kumppanuus. Yhteys teki HIVE Blockchainista suurin listattu blockchain-infrastruktuuriyhtiö maailmassa.

Lopeta ja luopu Etelä-Carolinan oikeusministeristä

Ei ole aina hienoa olla alan edelläkävijä, kuten Genesis Mining äskettäin oppi. Tämän vuoden maaliskuussa yritys sai a lopeta ja hylkää Etelä-Carolinan oikeusministeriltä. Lopettamisen ja lopettamisen oli tarkoitus keskeyttää pilvikaivostoiminta, kun oikeusministeri tutki näiden toimintojen pätevyyttä. Viiden kuukauden tutkinnan jälkeen tuomioistuin peruutti lopettamismääräyksen ja yhtiö sai jatkaa toimintaansa.

Genesis Mining -yhtiön virkamiehet käyttivät tutkimusta keinona kouluttaa lainsäätäjiä salauksen kaivosalan vivahteista. Genesis Miningin päällikkö Shah Hafizi puhui asiasta julkisesti. Hän selitti, kuinka hänen yrityksensä työskentelee ylpeänä sääntelyviranomaisten kanssa tarjotakseen turvallisemman sijoitusilmaston markkinoilla.

Genesis Mining lopettaa sopimukset väliaikaisesti

Tänä vuonna salaustilaan tuli joitain suuria markkinakorjauksia. Genesis Mining -maksut saivat suuren osuman tammikuussa 2018 johtuen näistä massiivisista tappioista salausmarkkinoilla. Nämä tappiot johtivat pienempien Bitcoin-kaivossopimusten tuloon kannattamattomiksi. Tämän seurauksena yrityksen virkamiehet päättivät pakottaa käyttäjiä päivittämään huomattavampiin sopimuksiin tai riski menettää ne.

Alemman tason Bitcoin-kaivosopimusten tauko ei kestänyt niin kauan, ja kesäkuuhun mennessä yhtiöllä oli palautettu monet sen Bitcoin-kaivossopimuksista. Nykyään yritys tarjoaa laajan valikoiman pilvikaivosopimuksia kaikkien taloudellisten resurssien käyttäjille. Käyttäjät voivat nyt kaivaa useita kryptovaluuttoja alustalta. Näitä salauksia ovat Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero ja Zcash.

Genesis Mining: Lisää vielä tulossa

Genesis Mining on onnistunut kaivamaan kriittisen markkinarakon. Tämä suuri pilvikaivostoiminta on nyt kriittinen komponentti monien salaussijoittajien strategioissa. Kun otetaan huomioon sähkön nousevat kustannukset monilla alueilla, on helppo nähdä, mistä Genesis Miningin kaltaiset yritykset löytävät käyttötarkoituksensa. Sinun pitäisi odottaa pilvikaivossektorin kasvavan, kun yhä useammat yritykset seuraavat Genesis Miningin jalanjäljissä.

Haluatko oppia lisää salauksen louhinnasta? Tutustu maailman suurimpiin salauksen kaivoslaitoksiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me