Miksi sinun pitäisi hyväksyä Bitcoin (ja muu kryptovaluutta) verkkokaupassasi

Vaikka monet ihmiset katsovat kryptovaluutat spekulatiiviseksi sijoitukseksi, kannattaa silti lisätä se maksuvaihtoehtona, jos ylläpidät verkkokauppaa. Useat hyvämaineiset kaupat sisältävät jo kryptovaluutta -maksuvaihtoehtoja, ja määrä kasvaa joka viikko. Tässä artikkelissa analysoimme sen sisällyttämisen uloskirjautumisvaihtoehtoihin hyvät ja huonot puolet sekä tarjoamme sinulle resursseja sen lisäämiseen kauppaan..

Plussat

Vähennetty petoksia. Takaisinperinnän petos on yleinen esiintyminen sähköisen kaupankäynnin alustoilla. Näin se toimii:

  1. Asiakas tilaa tuotteesi debit- tai luottokortilla.
  2. Toimitat tuotteen asiakkaalle.
  3. Kun asiakas on vastaanottanut tuotteen, hän suorittaa takaisinperinnän. He väittävät, että paketti ei koskaan saapunut, heidän korttinsa oli varastettu tai jokin muu vastaava tekosyy.
  4. Olet juuttunut resurssien tuhlaamiseen vaatimuksen torjumiseksi. Sinun on osoitettava, että tuote saapui onnistuneesti, kun korttiyhtiö lukitsee varoja sillä välin. Tämä on erityisen hankalaa sähköisen kaupankäynnin yrityksille, joiden kassavirta on jo rajallinen.

Kryptovaluuttamaksut ovat peruuttamattomia. Kun asiakas maksaa sinulle, hän ei voi mitenkään peruuttaa tapahtumaa. Sinun olisi aloitettava maksu asiakkaalle. Tämän vuoksi takaisinperintäpetos on käytännössä mahdotonta käytettäessä kryptovaluuttamaksuja.

kolikkopohjan kaupan käyttöliittymä

Pienemmät maksutapahtumat. Useimmat maksuprosessorit veloittavat noin 3,0% tapahtumaa kohti. Tämän lisäksi joillakin on myös hinnoittelu ja kuukausimaksut. Vaikka 3,0% ei tunnu kovin paljon, se kasvaa ajan myötä.

Kryptovaluutan tapahtumamaksut ovat huomattavasti pienemmät. Nykyinen Bitcoin-maksut ovat ~ 1,00 dollaria tapahtumaa kohden ja niiden arvioidaan pienenevän SegWitin käyttöönoton ja Lightning Networkin käyttöönoton myötä. Lisäksi sinulla on merkittävä hallinta maksamiesi palkkioiden suhteen. Mitä korkeampi maksutapahtumasi, sitä nopeammin saat maksusi. Jos et ole kiire, aseta vain pienempi maksu.

Muut kryptovaluuttaprojektit, kuten Nano, työskentelevät välittömän maksuratkaisun parissa ilman mitään maksutapahtumia. Jotkut verkkokaupat ovat jopa alkaneet toteuttaa nanoa onnistuneesti alustallaan, ja nyt ihmiset alkavat tehdä ostoksia enemmän kuin koskaan, varsinkin kun heillä on myös mahdollisuus käyttää kuponkikoodeja. Kryptovaluutan hyväksymisen kaupallisten etujen lisäksi saavutat myös enemmän asiakkaita tekemällä niin. Maailmassa, jossa hallitukset ja suuret yritykset näyttävät seuraavan jokaista liikettäsi, asiakkaista on tulossa enemmän yksityisyyttä. Yhä useammat ihmiset alkavat käyttää kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, verkko-ostoksiin pitääkseen jonkinlaisen nimettömyyden. Kun kryptovaluuttamaksut ovat vaihtoehtona kassalla, voidaan kohdistaa tämä asiakaskunta.

Miinukset

Hintojen vaihtelu. Kuten luultavasti tiedät, Bitcoinin ja useimpien muiden digitaalisten omaisuuserien hinta voi vaihdella suuresti päivittäin. Verkkokaupan omistajana haluat varmistaa, että tuotteestasi saamasi 50 dollaria on edelleen 50 dollaria viikkoa myöhemmin.

Yksinkertainen ratkaisu tähän ongelmaan on lunastaa kryptovaluuttasi fiatiksi heti, kun saat sen. Useat kryptovaluutta-maksuprosessorit tukevat tätä vaihtoehtona. Koska kryptovaluutta näkee enemmän reaalimaailman käyttöönottoa, myös hinnat alkavat tasaantua.

Lisäasetukset. Kuten minkä tahansa uuden ominaisuuden lisääminen verkkokauppasovelluksellesi, siihen liittyy myös lisätyötä. Sinun on määritettävä taustakuva hyväksymään salausvaluuttamaksut sekä suunniteltava uusi käyttöliittymä, jotta asiakkaasi voivat suorittaa maksut.

No, on hyviä uutisia. Suosituimmissa kryptovaluuttamaksuprosessoreissa on valmiita ratkaisuja, jotka tarjoavat kaiken mitä tarvitset salauksen integroimiseksi helposti alustallesi. Ne sisältävät kaiken lompakon ominaisuuksista aina “Maksa Bitcoinilla” -painikkeisiin, jotka lisätään kassalle.

Asiakkaan sekavuus. Asiakkaat voivat olla hämmentyneitä lisävaihtoehdoista kassalla. Vaikka Bitcoinista on tulossa yhä suositumpi, olemme vielä adoptioiden alkuaikoina. Ole valmis esittämään uteliaiden asiakkaiden kysymyksiä siitä, miten se toimii.

Kuinka aloittaa cryptocurrency -maksujen hyväksyminen

Ei ole pulaa vaihtoehdoista aloittaa kryptovaluutan hyväksyminen verkkokaupan alustallasi. Jotkut menetelmät ovat helpompia kuin toiset, mutta ne eivät anna sinulle niin paljon joustavuutta ratkaisun mukauttamisessa.

Vaikeamman kautta

Jos haluat välttää kolmansien osapuolien suorittimien käyttöä, voit määrittää lompakot ja vaihtaa tilejä manuaalisesti maksujen vastaanottamiseksi suoraan.

Ensin sinun on valittava lompakko, johon maksuja vastaanotetaan. Huomaa, että erilaiset lompakot tukevat eri kolikoita, joten valitsemasi yksi (tai ne) määrää, mitkä valuutat hyväksyt kaupassasi. Vaikka molemmat maksavat noin 100 dollaria, Ledger Nano S- ja Trezor-laitteistolompakot ovat turvallisempia kuin online-kollegansa. Ne tukevat myös laajempaa kolikoiden valikoimaa kuin useimmat muut lompakot.

Jos olet kiinnostunut muuttamaan salausvarasi fiatiksi, sinun on myös luotava tili pörssissä. Jälleen kerran erilaiset vaihdot tukevat eri valuuttoja, joten ota aikaa tutkia, mikä vaihto sopii parhaiten tarpeisiisi. Gemini ja GDAX ovat molemmat loistavia vaihtoehtoja, jos olet kunnossa tukemalla vain suosituimpia kolikoita. Tällä hetkellä GDAX tukee Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia ja Bitcoin Cashia, kun taas Gemini tukee vain Bitcoinia ja Ethereumia. Tutustu Krakeniin, jos suurempi kolikoiden valinta on sinulle tärkeä.

Kun olet luonut lompakon ja tilit, sinun on tiedettävä joitain verkkokehityksiä, jotta maksut voidaan todella toteuttaa sivustollasi turvallisella tavalla. Työluettelo sisältää:

  • Luodaan käyttöliittymä käyttäjälle kryptovaluutta-maksun suorittamiseksi
  • Uusien osoitteiden luominen kolikoiden vastaanottamista varten
  • Asiakastietojen turvallinen suojaaminen
  • Varojen siirtäminen lompakostasi vaihtoon
  • Kolikoiden vaihto fiat-pörssiin

Jos et ole mukava itse ohjelmoida näitä tehtäviä, voit palkata freelance-kehittäjän tekemään työn puolestasi.

Helppo tapa

Hieman kalliimpi vaihtoehto, voit integroida yhden monista kryptovaluuttamaksupalvelujen tarjoajista kauppaan. Nämä palveluntarjoajat tekevät suurimman osan raskaasta nostamisesta perustettaessa, käsittelemällä salausmaksuja ja muunnettaessa fiat-valuutaksi.

Nämä prosessorit sisältävät yleensä käytettäviä käyttöliittymäkomponentteja sekä vankan API-kutsujoukon. Tämä on hieno kaikille taitotasoille, sillä voit aloittaa heidän vakioratkaisustaan ​​ja sitten mukauttaa sitä ja tehdä siitä oman ajan.

BitPay ja Kolikkopohja ovat kaksi suosittua maksuratkaisua. BitPay veloittaa vain 1% kustakin tapahtumasta, kun taas Coinbase on ilmainen. Coinbase perii kuitenkin 1%: n maksun, kun nostat bitcoinisi pankille – mutta vasta ensimmäisen miljoonan dollarin jälkeen.

kolikkopohjaiset bitcoin-painikkeet ja asetukset

Helpoin tapa

Jos verkkokauppasi on WordPressissä, Shopifyssä tai muussa vastaavassa, voit käyttää kryptovaluutta hyväksymällä laajennuksen. Kaikkia laajennuksia ei kuitenkaan luoda tasa-arvoisina. Kun valitset laajennuksen, varmista, että se on ajan tasalla, saa hyvät arvosanat ja merkittävän käyttäjäkunnan.

Lopulliset ajatukset

Salausmaksujen integrointi verkkokauppaan voi viedä jonkin verran ylimääräistä työtä, mutta se kannattaa aikaa ja vaivaa. Salausvaluutan hyväksyminen pienentää takaisinperimisriskejä, pienentää palkkioita ja laajentaa asiakaskuntaasi.

Kuluu vain vähän aikaa ennen kuin kryptovaluutat maksavat verkkokaupoista. Ole yksi ensimmäisistä, joka huomaa trendin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me