NiceHashista on tullut yksi suosituimmista tavoista kaivaa Ethereumia (ETH). Olitpa uusi kaivostoiminnassa tai kokenut kaivosmies, joka haluaa käyttää NiceHashia, tässä on muutamia asioita, jotka sinun pitäisi tietää tämän pilvikaivosohjelmiston käytöstä.

Mikä on NiceHash?

Sloveniassa sijaitseva NiceHash on maailman suurin salauksen kaivosmarkkinat. Tämä foorumi yhdistää hajautusvoiman myyjät (myös kaivostyöläiset) hajautusvoiman ostajiin.

Tarkasteltaessa NiceHash-verkkosivusto, Yhtiöllä on paljon vaikuttavia tilastoja. Sillä on yli 332 000 päivittäistä aktiivista työntekijää, 109 000 kaivoskäyttäjää, 4009000 tilausta ja 192000 BTC-maksua.

Ethereumin louhinnan tukemisen lisäksi NiceHash tukee myös useita muita kaivosalgoritmeja. Tämä tarkoittaa, että se tukee Bitcoinia, Zcashia, Litecoinia ja monia muita.

Onko NiceHash tehokas ratkaisu ETH-kaivostoimintaan?

Erilaisten online-arvostelujen mukaan NiceHash tarjoaa yhden nopeimmista ja kätevimmistä tavoista kaivaa Ethereumia. NiceHash-kaivostyöntekijöiden kanssa optimaalisen hajautusalgoritmin valinta voidaan automatisoida.

Viime kädessä ei ole väliä onko Ethereum tehokkain vaihtoehto vai ei. Pohjimmiltaan ohjelmisto poistaa paljon arvauksia ja strategiaa, joka tyypillisesti liittyy tietyn algoritmin ja kolikon valitsemiseen. Tämä tarkoittaa myös, että sinulla on enemmän monipuolisuutta NiceHashin kanssa kuin ilman sitä. Yksi mahdollinen haittapuoli on, että useat käyttäjät ovat ilmoittaneet, että hajautusaste saattaa olla alhaisempi NiceHashin kanssa verrattuna muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin.

Ethereumin kaivosalgoritmi

Ethereum 1.0 kerran käytetty Tikari-Hashimoto sen kaivosalgoritmina. Siitä lähtien Ethereum on päivittänyt versioon Ethash. Siitä huolimatta huomaat NiceHash-verkkosivustolla, että Ethereumin louhinta tällä alustalla luottaa edelleen Dagger-Hashimotoon.

Hyvä uutinen on, että NiceHash-verkkosivusto sisältää ohjeet tarvittavan ethminer-ohjelmiston liittämiseen. Tämä sisältää AMD-näytönohjaimet, NVIDIA-näytönohjaimet ja Linux-asennusohjeet. Siinä on jopa ohjeet yhteyden muodostamiseksi kahteen eri palvelinsijaintiin: EU: hun ja Yhdysvaltoihin.

NiceHash-asennusvaihtoehdot

Ensimmäinen askel kohti tietokoneen vuokraamista ja kryptovaluutan ansaitsemista on tarkistaa, täyttääkö laitteesi laitteiston vähimmäisvaatimukset, joita tarvitaan NiceHash Miner -sovelluksen lataamiseen. Huomaa, että NiceHash Miner tukee vain työpöydän näytönohjaimia, joissa on CUDA-laskentatoiminto 5.0 tai uudempi.

Jotta NiceHash Miner voidaan tunnistaa, GPU NVIDIA -ajurit 387.26 tai uudempi on asennettava. NiceHash Miner ei tue AMD-näytönohjaimia, joten sinun on ladattava NiceHash Miner -perintö sen sijaan. Ohjelmisto tukee suorittimia, joissa on AES- ja SSE42-ominaisuudet / käskysarjat. Tällä hetkellä ei ole suunnitelmia sallia suorittimien, joissa ei ole näitä ominaisuuksia / käskyjoukkoja, suorittavan NiceHashia.

Tuen tarkistaminen kannattavuuden huomioon ottaminen

Jos et ole varma, pystyykö tietokoneesi suorittamaan ohjelmistoa, paras tapa testata tämä on ensin lataa kaivosmies. Toiseksi sinun on suoritettava vertailuarvo, joka antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, onko NiceHashin käyttäminen käytännöllistä (tai jopa mahdollista) järjestelmässäsi.

Lopuksi, kannattaa tarkistaa kannattavuuslaskuri arvioitujen tulojen tai tappioiden määrittämiseksi. Monissa tapauksissa laitteistovaihtoehto ei ole kannattava. Tietenkin tämä vaihtelee sähkökustannusten, laitteistotyyppien ja kryptovaluutan hintojen mukaan.

Viisi parasta laitteistovaihtoehtoa NiceHashille

NiceHash-kannattavuuslaskuri antaa arviot siitä, minkä laitteistovaihtoehtojen pitäisi olla kannattavimpia, sähkökustannuksia lukuun ottamatta.

Maksut

Yksi tärkeimmistä näkökohdista, jotka on otettava huomioon Ethereumin tai minkä tahansa muun kryptovaluutan louhinnassa NiceHashilla, on maksun muoto. Saatat ajatella, että koska louhitset ETH: ta, voitot ovat ETH: ssa. Näin ei ole tämän erityisen alustan kanssa.

BTC on ainoa maksutapa NiceHashissa riippumatta siitä, minkä salauksen päätät kaivaa. Tämä tarkoittaa, että jos haluat saada ETH: n, sinun on käytettävä kryptovaluutanvaihtoa BTC-varojesi muuntamiseen.

Hajautus: ostajat ja myyjät

Kilpailijat myyvät enimmäkseen kuukausitilauksia, mutta NiceHash ei. Ethereumin louhinnan aloittamiseen tarvittava vähimmäismäärä on 0,005 BTC. Sivustoa käytettäessä huomaat, että sopimukset luetellaan BTC: n määränä päivässä. Voit kuitenkin myös luoda sopimuksen yli yhdeksi päiväksi tai vähemmän.

Sivusto tarjoaa kaksi vaihtoehtoa huutokaupan ostotarjouksiin: tavallinen tarjous ja kiinteä hinta. Pohjimmiltaan kiinteän hinnan vaihtoehto maksaa todennäköisesti enemmän kuin tavallinen tarjous, mutta yksinkertaistaa vastaavuuden löytämistä. Valitsemalla tavallisen hintatarjouksen on mahdollista, että toinen käyttäjä saattaa ylittää sinut.

NiceHash-kauppapaikan kuvakaappaus

NiceHash-markkinapaikka tarjoaa live-tilastot hajautusvoimatilauksista. Tämä sisältää Dagger-Hashimoton ja muut algoritmit.

NiceHash-osto- ja myyntimaksut

Olitpa ostamassa ja myymässä hajautusvoimaa ETH: lle tai muulle kryptovaluutalle, sinun on tiedettävä, että kaikki maksut lasketaan BTC: nä.

Ostajat: Tilauksen jättämismaksu on 0.0001 BTC, jota ei palauteta. Hajautusvoiman ostamiseen käytettyihin tilauksiin käytetty summa (peruutetuista tilauksista käyttämätöntä määrää ei peritä tästä maksusta) on 3 prosenttia.

Myyjät: Alle 0,1 BTC: n saldojen maksaminen ulkoiselle lompakolle on 5 prosenttia. Saldoilla, jotka ovat suurempia tai yhtä suuria kuin 0,1 BTC ulkoiseen lompakkoon, veloitetaan 3 prosenttia. Korvaukset, jotka ovat vähintään 0,001 BTC NiceHash-lompakolle, ovat 2 prosenttia.

Nosto- ja talletusmaksut

Nostoista 0,001 (vähimmäismäärä) – 0,1 BTC mihin tahansa Bitcoin-lompakkoon, veloitetaan 0,0001 BTC. Jos nostosumma on suurempi kuin 0,1 BTC mille tahansa Bitcoin-lompakolle, maksu on 0,1 prosenttia nostetusta summasta. Ne, jotka haluavat vaihtaa varoja Coinbasen kautta, voivat tehdä tämän melko helposti. Tärkeintä on, että mitään maksua ei lähetetä 0,001 BTC: n kautta Coinbase-lompakkoon.

NiceHash-palvelinkartta

NiceHash antaa sinun myydä kaivostilasi voiman. Sivusto suosittelee yhdistämään lauttasi lähimpään sijaintiin. Tämä kartta näyttää kuusi sijaintia ympäri maailmaa.

NiceHash Kilpailijat

Ethereumin louhinnassa on muita vaihtoehtoja kuin NiceHash. Voit esimerkiksi päättää olla liittymättä kaivosalueeseen kokonaan. Kaivostyöläiset, joilla on rajallinen määrä laitteita, eivät yleensä halua tehdä tätä, koska algoritmin ratkaisemiseen ja palkkioiden vastaanottamiseen on pienempi todennäköisyys.

Vaikka NiceHash on suosituin valinta, on olemassa muutamia muita merkittäviä kilpailijoita. Nanopool, Esimerkiksi sillä on yli 130 000 aktiivista kaivostyöläistä. Palkkiot ovat vain 1 prosentti. Lisäksi Nanopool maksaa setäpalikoista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos laitteesi olisi ainakin lähellä algoritmin ratkaisemista, voit odottaa saavansi jonkin verran palkkiota. Ethermine tarjoaa toisen ratkaisun. Sillä on yli 75000 aktiivista kaivostyöläistä. Sillä on myös 1 prosentin palkkiot ja se maksaa setäblokat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me