Sinulla on paljon Bitcoineja. Olet varma, että niiden arvo kasvaa tasaisesti. Et voi mitenkään halua myydä yhtä, ainakaan nyt. Säästötaseesi on kuitenkin pieni ja tarvitset käteistä kiireelliseen, huomattavaan taloudelliseen tarpeeseen. Mitä tehdä? Napauta luottokorttiasi lainan saamiseksi? Suloinen puhe paikalliselle pankkiirillesi? Käy palkkapäivälainakaupassa? Sinun on aika miettiä, miten BTC: tä käytetään vakuudeksi takaamalla tarvitsemasi laina. Tässä on katsaus muutamaan paikkaan, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tämän.

Toimittajan huomautus: kryptovaluuttoihin sijoittaminen ja kaupankäynti on uskomattoman riskialtista toimintaa, ja BTC: n hyödyntäminen vakuudeksi voi maksimoida tappiot, jotka syntyvät, kun kaupat menevät etelään. Seuraava artikkeli on opettavainen eikä sijoitusneuvonta. Etene varoen.

Hyödyntämällä omistamaasi lainaa mitä et

Käsite palkkapäivälainat huonosta luotosta ei ole uusi. Annat arvokkaan, jälkimarkkinakelpoisen omaisuuden huoltajan lainanantajalle lainaa vastaan. Riippuen siitä, kuinka vakuus on markkinakelpoinen ja arvokas, lainanantaja voi antaa sinulle paremmat lainaehdot kuin vakuudettoman (vakuudettoman) lainan lainanottajalle. Ja jos luottopisteesi on huono, vakuudellinen laina voi olla ainoa tapa saada laina lainkaan. Lisäksi sinulla on yrityksiä, kuten moorcroft kannoillesi, jos lainoja ei makseta takaisin ajoissa.

Mikä on pisteet?

Vakuudelliset Bitcoin-lainat (CBL) voivat olla hyvä idea lainanottajille, joilla on vähemmän kuin ihanteellinen luotto-pisteet (välillä 300-629). Tätä vyöhykettä pidetään ei-toivottuja ja hylkää sinut saamasta suotuisia lainaehtoja. Jos pisteet ovat kyseisen alueen ääripäässä, onnea saada minkä tahansa eräänlainen laina, vakuudellinen tai ei.

Ei tarinan loppu

Oletetaan, että sinulla on 580 luottopisteet. Olet toipumassa hitaasti vuoden 2008 suuresta kaatumisesta tai useista aikaisemmista lainat, joilla on huono luotto. Työtilanne on vakaa. Vielä parempi, ostit 500 dollarin arvoisen Bitcoinin syyskuussa 2013 mielijohteella. Bitcoin oli silloin 125 dollaria ja menee nyt 6500 dollariin, mikä on 25 500 dollarin avoin voitto. Saatat olla huono luottoriski perinteiselle fiat-lainanantajalle (pankki, S&L, P2P), mutta Bitcoinin vakuudelliselle luotonantajalle olet mahdollisesti kuuma omaisuus.

Kuinka käyttää BTC: tä vakuudeksi

CBL: n hakeminen on helppoa. Anna henkilökohtaiset tietosi CBL-laina-alustan operaattorille (yhdistää lainanantajat lainanottajiin) ja todista, kuinka paljon Bitcoinia sinulla on. Valitse kuinka paljon fiatia haluat lainata ja kuinka kauan. Texasissa sijaitsevassa Unchained Capital.comissa laina-arvo-suhde (LTV) vahvistetaan 50 prosentiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos laitat kaikki 25 500 dollaria Bitcoinistasi vakuudeksi, sinulle voidaan lainata enintään 12 750 dollaria. Tällä hetkellä vain yritykset ja yksityishenkilöt 28: ssa Yhdysvaltain 50 osavaltiosta ovat oikeutettuja lainahakemukseen Unchainedissa.

Korot vaihtelevat kahdeksasta 14 prosenttiin ja lainojen kesto on kolmesta 60 kuukauteen. Lainan aloitusmaksut on lueteltu prosenttina. Ennakkomaksuja ei arvioida. Unchained hyväksyy Bitcoinin ja Ethereumin lainan vakuudeksi. Kun olet hyväksynyt lainan, siirrä kolikkosi vain erityiseen kylmään lompakkoon Unchainedissa. Saatuasi fiat-lainasi varat siirretään pankkiin. Ketjutetut merkit vain kiinnostava lainat. Maksat saman määrän korkoa kuukausittain, kunnes laina-aika on ylittynyt. Sitten suoritat päämaksun täyttäen kaikki lainavelvoitteet.

Marginaali puhelut? Oletus?

Entä jos Bitcoin-vakuutesi arvo laskee merkittävästi? Unchained pyytää sinua lisäämään lisää vakuuksia tai suorittamaan pääoman. Tämä palauttaa LTV-osuutesi ja pitää lainasi poissa päämiehen toimistosta.

Entä jos laiminlyö lainan? UnchainedCapital.com-verkkosivuston mukaan:

“Jos lainasi menee maksukyvyttömäksi milloin tahansa, meidän on pakko realisoida osa vakuudestasi kattamaan pääkustannuksemme ja maksamattomat korot. Kaikki jäljellä olevat osat palautetaan valitsemaasi osoitteeseen. “

Lisävaihtoehtoja BCL: lle

Toinen kilpailija kolikkolainatiloissa on Coloradossa sijaitseva SALT Lending.com. Vastaavia lainahakemus-, hyväksyntä-, vakuuksien siirto- ja vakuusmaksuprotokollia sovelletaan tälle yritykselle. Lainoja ovat pätevät lainanottajat Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Sveitsissä, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa ja useissa muissa maissa. SALT tarjoaa lainanottajille mahdollisuuden valita 30, 40 tai 50 prosentin LTV-suhde. Riskin välttäville lainanottajille 30 tai 40 prosentin LTV-suhteen valitseminen voi olla järkevämpää kuin 50 prosentin versio.

Keskeinen ero SALT: n ja Unchained Capitalin välillä on se, että edellinen tarjoaa päämies & kiinnostuksen kohde lainat korollisten lainojen lisäksi. SALT hyväksyy myös Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ja Litecoin vakuuksina.

Korot ja lainaehdot vaihtelevat; tässä on kuvakaappaus 12 750 dollarin ehdoista kahden vuoden ajan, pääoma ja korko CBL, jonka LTV-suhde on 50 prosenttia:

Kuinka käyttää BTC: tä vakuudeksi. Kahden vuoden laina

SALT Lendingin näytön lainalaskurin avulla voit säätää kaikkia tärkeitä tietoja. Tämä on pääoma- ja korollinen kahden vuoden laina, jossa käytetään vakuudeksi Bitcoinia.

Tässä on sama hypoteettinen laina, tällä kertaa vain kiinnostava tila:

vain korkoinen BTC-vakuuslaina

Sama laina kuin edellisessä esimerkissä, mutta tämä osoittaa vain korollisen lainan yksityiskohdat.

Huomaa Panos SALT liukusäädin interaktiivisessa lainalaskimessa. Mitä enemmän omistat SALT-rahakkeita, sitä alhaisempi lainan korko on. Tunnukset ovat kaupankäynnissä lähellä .6200 kumpikin kirjoituksen aikana. Tällä hetkellä SALT jäsenyydet ei vaadita lainaa SALT-asiakaspalveluosastolta. SALT ei veloita lainojen alkamista, ennakkomaksuja tai sulkemismaksuja kiinteäkorkoisista lainoista.

Tässä on esimerkki lainaehdoista, jotka on kuvattu Unchained Capital -sivustolla 11. marraskuuta 2018 alkaen:

Kuinka käyttää BTC: tä vakuudeksi Unchained Capital -ehdoiksi

Esimerkkejä lainaehdoista Unchained Capital -sivustolla 11. marraskuuta 2018. Jopa viiden vuoden lainoja on saatavana.

Mahdollinen, kyllä. Mutta onko se käytännöllistä?

SALT Lending- ja Unchained Capital -verkkosivustojen nykyisten tietojen perusteella se näyttää varmasti yksinkertaiselta prosessilta, jolla voit hakea, saada ja sitten mahdollisesti saada CBL: ää.

Täydellinen maailma

Tässä on hypoteettinen skenaario, joka voi tarjota suotuisan, rationaalisen taustan CBL: n toteuttamiselle:

  1. Tekninen analyysi viittaa siihen, että Bitcoin käy kauppaa tärkeiden tukitasojen yläpuolella.
  2. Pitkän aikavälin hintakehitys on nouseva viikko- ja kuukausikaavioissa.
  3. Oletat, että Bitcoinin mahdollinen hinnan nousu ylittää huomattavasti lainan hoitokustannukset.
  4. Omistat suuren määrän Bitcoinia etkä halua käynnistää verotettavaa tapahtumaa kolikoidesi myynnillä.
  5. Lainasi korko on kohtuullinen, samoin kuin lainan aloitusmaksut.

Nousu on lainan ystävä

Jos et muista mitään yllä olevista kohdista, varmistaa että Bitcoin on pitkän aikavälin nousutrendissä, jos ja kun päätät, että CBL on oikea sinulle. CBL: lläsi on paljon vaikeampi vastaanottaa marginaalipyyntöä, kun Bitcoin jatkaa pitkän aikavälin kaavioidensa sarjaa korkeampia ja matalia.

Joten laita menestyskertoimet eduksi heti alusta alkaen. Ota CBL vain Bitcoinin vakaan nousutrendin alkuvaiheesta keskivaiheeseen. Säännöllisten Coincentral-lukijoiden tulisi jo osata vahvistaa nousu- ja laskutrendit.

Yhteenveto

Jos et voi helposti saada lainaa perinteisen fiat-luotonantajan kautta, CBL voi tai palkkapäivälainat verkossa olla toimiva vaihtoehto. Osta parhaat lainaehdot ja ota aikaa lukea kaikki pienet tekstit ennen CBL-sopimuksen allekirjoittamista. Varmista, että ryhdyt varotoimiin välttääksesi marginaalikutsun, jos Bitcoin laskisi hinnan aikana CBL-kausi aikana. Pinoa kannesi onnistuneen CBL: n hyväksi vahvistamalla terveellisen, pitkäaikaisen nousutrendin olemassaolo Bitcoinissa.

Huomautus: SALT Lending.com- ja Unchained Capital.com -tietoja saatiin kunkin yrityksen verkkosivuston eri osioista 11. marraskuuta 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me