Olettaen, että olet antanut veroedustajalle kaikki tarvittavat asiakirjat palkkojen, yritystulojen ja -kulujen, salausvoitojen ja -tappioiden, korkojen, osinkojen jne. Vahvistamiseksi, vuotuisen verovelvollisuutesi määrittäminen on yksinkertainen prosessi.

Kun maksat liittovaltion ja osavaltion tuloverot, salausverovelvollisuutesi on mukana loppusumman sisällä. Siksi niiden välillä ei todellakaan ole eroa verojen maksaminen salauksesta ja verojen maksaminen muista verotettavien tulojen ja myyntivoittojen lähteistä. Joten kysymys kuinka maksaa veroja kryptovaluutoista voidaan muotoilla paremmin nimellä miten maksaa liittovaltion tuloverot.

Kuinka maksaa veroja kryptovaluutoista – ja kaikesta muusta

Täytä lomake 1040-ES ja maksa neljännesvuosittain arvioidut verosi

Tämä vaihe on Ground Zero kun tulee valmistautua liittovaltion tuloveroihin ja maksaa ne sitten. Täytä Lomake 1040-ES tarkasti verovuoden alkaessa ja suorita neljännesvuosittain arvioidut veromaksut IRS: lle ajoissa. Tällöin verovähennyksesi vuoden lopussa on pieni (ei sakkoja) tai verosi palautus on yhtä pieni. Ei iso juttu, jos olet setä Sam-velkaa suhteellisen pieni vero vuoden lopussa.

Mutta entä jos arviot palkoistasi, liiketoiminnan nettotuottoistasi ja salaustuoton myyntivoitoista ja -tappioista ovat paljon pienemmät kuin mitä ansaitset lopullisena verovuonna? Silloin myös neljännesvuosittain arvioidut veromaksusi ovat liian pienet. Sinun pitäisi odottaa kärsivääsi alamaksuista ja tietysti sinun on maksettava 15. huhtikuuta erääntyvä ylimääräinen liittovaltion vero..

Yhdysvaltain valtiovarainministeriön palkkapäivä

Kun olet täyttänyt lomakkeen 1040-ES, sinulle annetaan dollarin summa siitä kuinka paljon rahaa lähetetään Yhdysvaltain valtiovarainministeriölle 15. tammikuuta, 15. huhtikuuta, 15. kesäkuuta ja 15. syyskuuta (joskus eräpäivä vaihtelee päivällä tai kahdella ). Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sekki Yhdysvaltain valtiovarainministeriö arvioidun verosaatavan osalta laita sekkiin sosiaaliturva- tai veronmaksajanumerosi (myös maksumääräykset hyväksytään mielellään. Nosta slurpee samanaikaisesti ja tee veroajasta todellinen juhla!) ja kirjoita myös ”2018 (9) Lomake 1040-ES. ”

Lähetä sekki tai maksumääräys yhdessä maksukuponkisi kanssa oikeaan IRS-osoitteeseen, joka sisältyy lomakkeen 1040-ES ohjekirjaan. Presto, olet maksanut neljännesvuosittain arvioidut verosi.

Entä jos tulosi yhtäkkiä nousevat tai putoavat vuoden puolivälissä?

Oletetaan, että olet täyttänyt vuoden 2019 lomake 1040-ES tammikuun puolivälissä 2019. Olet tehnyt vilpittömän arvion vuoden 2019 salakirjoitetuista voitoista, koroista, osingoista, palkoista ja liiketoiminnan nettotuloista.

Mutta sano, että jotain tapahtuu maaliskuussa. Sinulla on yhtäkkiä 2500% voittaja ICO-tunnukselta, joka tuo sinulle 40 000 dollaria, tai yrityksesi saa suuren sopimuksen, joka nostaa tulosta 100 000 dollarilla. Ehkä sinusta tulee sairas tai vammainen, eikä tulosi kutistu mihinkään. Ehkä vaimosi / aviomiehesi kaataa sinut paremmaksi kaveriksi / galiksi, jossa on enemmän taikinaa, ja vie talosi vain huvin vuoksi.

Sinun on otettava huomioon kaikki nämä taloudelliset muutokset ja täytettävä uusi 1040-ES. Tällä tavoin, kun on aika suorittaa seuraava neljännesvuosittainen veromaksu, lähetät tarkistetun (korkeamman tai pienemmän) arvioidun veromaksun. Jos verotettava tulosi vaihtelee edelleen koko vuoden, täytä joka kerta uusi 1040 ES ja tee tarvittavat muutokset.

Niin kauan kuin sinulla ei ole merkittävää alimaksua seuraavan verovuoden 15. huhtikuuta, sinulla ei ole lainkaan huolia. 1040-ES on arvokas liittolainen, joka voi auttaa välttämään alamaksuista määrättäviä rangaistuksia.


kuinka maksaa veroja kryptovaluuttojen IRS-maksuista

IRS Direct Pay -sovelluksella voit maksaa neljännesvuosittain arvioidut ja lomake 1040 nopeasti. Ja ilman mitään maksuja. Kuva: IRS.gov-verkkosivusto.

Pisteiden ratkaiseminen miehen kanssa

IRS tarjoaa nyt vähintään kymmenen erilaista tapaa veronmaksujen suorittamiseen. Monet vaativat ylimääräisiä käsittelymaksuja, mutta monet eivät (sekki, IRS Direct Pay).

Tässä ovat tällä hetkellä käytettävissä olevat IRS-verotustavat:

  • IRS: n suora maksu (vapaa)
  • Elektroninen rahastojen nostaminen (EFW)
  • Sähköinen liittovaltion veromaksujärjestelmä (EFTPS)
  • Tarkistaa
  • Pankkisiirto (pankkikuluja)
  • Maksumääräys (sinun on maksettava tästä kritiikistä yhdessä Slurpeesi kanssa)
  • Luottokortti (maksullinen)
  • Pankkikortti (lisämaksuja)
  • Käteinen (uskomattoman käteismaksuista veloitetaan 3,99 dollarin maksu!)

Ja jos päätät IRS: lle todella suuria rahaa, he tarjoavat sinulle erityisen Asennussopimusent (50000 dollarin tai sitä pienemmät vero-, korko- ja viivästysvelat). Ei vielä sanaa, jos he rikkovat jalkasi, jos et hyväksy ehtoja, mutta epäilen, että useimmat ihmiset allekirjoittavat mielellään katkoviivalla.

Tarjous, jota hän ei voinut kieltäytyä, mutta hänellä ei ollut luottokorttia

Joskus tietyllä veronmaksajalla ei vain ole rahaa, jota tarvitaan IRS: n kanssa sopimiseen. Ainakin ei heti.

Otetaan tapaus Long Islandin mafioosista Michael Franzese.

Tehty mies ja caporegime Colombo-perheessä, Franzese oli ehkä suurin ansaitsija Yhdysvaltain järjestäytyneen rikollisuuden historiassa. Hänen liittovaltion bensiiniveropetostoimintansa ansaitsi useita vuosia (päättyi vuonna 1985) 6-8 miljoonaa dollaria – ser viikolla. Fedille menetetyt tulot olivat paljon suuremmat. Franzese ja hänen kartellinsa varastivat 35 senttiä liittovaltion maksamattomia veroja kustakin myytystä kaasusta. Lähes puoli miljardia gallonaa kuukaudessa kustannukset Yhdysvaltain valtiovarainministeriölle olivat tähtitieteellisiä.

Postikortti reunasta

Tietysti hänet tuomittiin lopulta valtavasta pesulistasta rikoksista, mukaan lukien hänen uskomaton kaasuverohyökkäyksensä. Istuessaan liittovaltion vankilassa vuonna 1988 hän sai kirjeen IRS: ltä. He kertoivat hänelle, että hän oli velkaa 50 miljoonaa dollaria veroja henkilökohtaisista tuloistaan ​​valtavasta huijauksesta. Ilmeisesti heidän on pitänyt uskoa, että hänellä oli vielä kyky selvittää verovelkansa, sillä kirjeen alaosassa oli tilaa Franzeseelle täyttämään Visa-, Mastercard- tai American Express -numeronsa.

Kuten hän kirjoitti vuoden 2009 kirjassaan, Teen sinulle tarjouksen, josta et voi kieltäytyä,

“Jos minulla olisi ollut pääsy luottokortilleni, olisin täyttänyt numeron ja lähettänyt sen.”

Onneksi et ole sellaisessa tilanteessa. Siellä on kuitenkin tärkeä opetus kaikille kryptovaluutta-kauppiaille ja veronmaksajille yleensä. Tässä se on: IRS: llä on erittäin hyvä muisti kerätä rahaa, jonka he uskovat olevansa velkaa, eikä heillä ole väliä, tulisiko verotettava tulosi laillisista vai laittomista lähteistä.

Viimeiset ajatukset – kaksi vuosikymmentä

Kesti Michael Franzese tmenneinä vuosina lopulta laatia maksusuunnitelma hänen 50 miljoonan dollarin arvosta IRS-verojaan. Kauan sen jälkeen, kun hänet oli vapautettu ehdosta, hänet pakotettiin maksamaan velka, kun hän ansaitsi mafian ulkopuolisen asumisen kuten me kaikki..

Arkistoi ja maksa arvioidut verosi ajoissa, aina. Laske kryptovaluuttavoitot ja -tappiot penniin ja käytä parasta saatavilla olevaa veronvalmistuspalvelua tai -ohjelmistoa 15. huhtikuuta mennessä. Tällä tavoin voit nauttia salaustuotoista, nukkua hyvin yöllä eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia IRS: n pudotuksesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me