Yksi elämämme innovatiivisimmista ja varjoisimmista hahmoista on oltava BTC: n luoja Satoshi Nakamoto. Satoshista tiedetään hyvin vähän, ja teoriat vaihtelevat laajasti hänen henkilöllisyydestään. Tämä henkilö, yksilöryhmä tai tekoälyohjelma toi maailmalle ensimmäisen kryptovaluutan, Bitcoinin. Paljon on tapahtunut viimeisten yhdeksän vuoden aikana BTC: n maailmasta esittelystä. Tänään herra Nakamoto istuu BTC-omaisuudella Genesis-lohkossa, joka on lohkoketjun ensimmäinen osoite. Katsotaanpa syvemmälle, kuinka paljon Satoshi on todella arvoinen.

Kuinka monta rahaketta Satoshi Nakamoto alun perin kaivoi?

Tämä kysymys on ollut keskusteltu todennäköisesti yhtä paljon kuin Satoshin todellinen identiteetti. Niitä on ollut laaja opinnot aiheesta, eikä johdonmukaista vastausta ole saatu päätökseen. Epäilemättä tarkin tutkimus toistaiseksi tehty johtopäätös, että Satoshilla on noin miljoona BTC: tä. Tutkija, Sergio Demian Lerner, käytti extraNonce-kentän lisäysmenetelmää johtaakseen havainnoistaan.

Kaavio, joka osoittaa varhaisen BTC-kaivoksen kannattavuuden Bitcointalkin kautta

Kaavio, joka osoittaa varhaisen BTC-kaivoksen kannattavuuden Bitcointalkin kautta

Lerner pystyi päättelemään, että yksi tietokone oli vastuussa suurimmasta osasta ensimmäisiä BTC: tä. Seuraamalla Coinbase-tapahtumaa, joka oli uuden BTC: n luominen, Lerner pystyi osoittamaan, että Genesis-lohkosta lohkoon 36288 oli yksi merkittävä kaivosmies toiminnassa. Nämä havainnot vastaavat aikaisempaa tutkimusta, jonka mukaan louhittujen kolikoiden määrä oli 1 148 800.

Kuinka paljon Satoshi on tänään arvoinen?

Satoshin varallisuuden lisääminen on mielenkiintoinen tehtävä, koska kukaan ei tiedä varmasti, mitkä osoitteet kuuluvat Satoshiin. Oletetaan, että Satoshi on alun perin kaivanut 1148800 BTC: n plus 16,7 BTC: n vihjeinä. Tämä antaa meille yhteensä 1148816,7 BTC ($ 8,807,977,638,9). Lisää Satoshin BCH ja sinulla on $ 10,112,428,550,90. Tämä sulkee pois kaikki esiintyneet kovat haarukat.

Kova haarukka

Sinun on myös otettava huomioon kaikki kovat haarukat, joita on tapahtunut laskettaessa Satoshin todellista varallisuutta. Satoshilla olisi noin 1 304 450 912 dollaria BCH: ta käyttäen kirjoitushetken markkina-arvoa, joka on 1135,49 dollaria per BCH. Kun aloitat kasaamisen lukuisille uusille koville haarukoille, kuten Bitcoin Gold (51 765 680 502 dollaria), Bitcoin Diamond (3 320 080 263 dollaria), Bitcoin Jumala (26 181 532 593 dollaria), Super Bitcoin, Bitcoin Platinum jne., Markkinoilla on vain nopea vilkaisu nähdä voitot alkavat saada hämmentävää.

Kaavio, josta näkyy vuoden 2017 BTC-haarukat Anton Bukovin kautta

Kaavio, josta näkyy vuoden 2017 BTC-haarukat Anton Bukovin kautta

Mikä vielä hullumpi on, että kovan haarukan suuntaus on vasta alkamassa. Kova haarukka on jo lähes 20 ajoitettu tänä vuonna. Kuvittele nyt kymmenen vuoden kuluttua. Kovasta haarukasta on tulossa ura monille Bitcoin-harrastajille, ja Satoshi pystyy hyödyntämään etuja.

Paljonko Satoshi oli kaikkien aikojen korkein?

Olet luultavasti utelias, mihin Satoshin varallisuus mitattiin joulukuussa 2017, kun kryomarkkinat olivat kaikkien aikojen korkeimpia. Katsotaanpa, mitä Satoshi oli arvoinen, kun BTC oli kaikkien aikojen korkeimmillaan, 19 783,06 dollaria, jotta voimme todella tarttua hänen potentiaalisiin tuloihinsa. Tee matematiikka ja saat 22726779328 dollaria. Ei ollenkaan paha herra Nakamoto.

Voisiko Satoshista tulla maailman rikkain mies?

BTC: n on saavutettava 60 000 dollarin markkina-arvo kolikkoa kohden, jotta Nakamoto olisi maailman rikkain mies. Tällä hetkellä hän ei ole edes Forbesin mukaan 1000 rikkaimman joukossa.Rikkaimmat ihmiset”Sijoitukset.

20 rikkainta miljardööriä Googlen kautta

20 rikkainta miljardööriä Googlen kautta

Mitä Satoshi tekee BTC: llä?

Kukaan ei tiedä mitä Satoshi tekee arvostetuista BTC: stä. Ainoa asia, jonka kukaan todella tietää, on, että nämä BTC: t eivät ole koskaan liikkuneet. Tilojen pelkkä koko on monien ihmisten huolissaan siitä, mitä vaikutuksia tällä miljoonalla BTC: llä voi olla markkinoilla, jos esimerkiksi Satoshi päättäisi myydä ne kaikki yhden päivän.

Satoshin omaisuus on niin suuri, että hän nostaisi BTC: n hintaa, jos hän päättäisi päästää kolikot markkinoille. John Hopkinsin yliopiston kryptovaluuttaprofessori, Matt Green, on kirjoittanut laajasti vaikutuksista, joita tällaisilla toimilla olisi BTC: n markkina-arvoon. Teoksissaan hän ilmaisee todellisen huolensa siitä, että Satoshin vaikutus ei ole tuntunut markkinoilla hänen lähdönsä jälkeen.

Ihmiset lähettävät edelleen Satoshi BTC: tä

Ironista kyllä, Satoshin BTC lompakko kasvaa edelleen. Jostakin tuntemattomasta syystä ihmiset jatkavat Satoshi BTC: n lähettämistä. Eräässä erityisen merkittävässä tapahtumassa Mt. Gox lähetti Satoshille 1.23 BTC. Yhteensä Satoshi on saanut ylimääräisen 16,7 BTC: n vinkkejä Genesis-osoitteeseen.

BTC: n koodaustavan vuoksi näitä varoja ei voida käyttää, koska Genesis-lohkoa ei koskaan lisätty lohkoketjuun. Tämän vuoksi tätä lohkoa kutsutaan myös lohko 0. Jokainen, joka on lähettänyt Satoshi BTC: n, lähetti varansa siihen, mikä on olennaisesti blockchain-limbo. Ajatus on kuitenkin tärkeä asia?

Kasvoton miljardööri

Kuka Satoshi todella on ja missä tahansa hän onkin tällä hetkellä (ehkä lukee tätä?), Ansaitsee pysyvän suosion. Koko maailma on utelias siitä, kuka omistaa BTC-omaisuuden. Hallitukset ovat jopa tutkineet Satoshia. Raportit vaihtelevat näiden pyrkimysten tulosten mukaan, ja jotkut väittävät kykenevänsä tunnistamaan häntä, mutta nykyisessä muodossaan kukaan ei ole tullut esiin eikä pystynyt todistamaan olevansa BTC-omaisuuden todellinen omistaja.

Viimeiset ajatukset – hän ansaitsi sen

Blockchain-tekniikka muuttaa maailmantaloutta tarjoamalla turvallisen ja tehokkaan tavan harjoittaa liiketoimintaa. On vaikea sanoa, olisiko tämä tekniikka tai BTC: n hinta kehittynyt samassa tahdissa, jos Satoshi olisi paljastanut henkilöllisyytensä alusta alkaen. Ainoa asia, johon voit olla täysin varma, on se, että sinä päivänä kun yksi näistä BTC: stä siirtyy Satoshin lompakosta, koko maailma seuraa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me