Joten haluat aloittaa kryptovaluuttakaupan?

No, olet tullut oikeaan paikkaan. Salausvaluutan kaupan aloittaminen voi olla pelottava tehtävä. Saatat ihmetellä: “Mitä lompakkoa minun pitäisi käyttää? Mistä voin ostaa Bitcoinia? Mikä on Bitcoin?

Älä enää huolehdi. Tarjoamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot, jotta voit oppia aloittamaan kryptovaluuttakauppaseikkailusi.

Mikä on strategiasi?

Ennen kuin edes tarkastelet mahdollisia kryptovaluuttoja, sinun tulisi selvittää, mitä strategiaa haluat jatkaa. Jokaisella on oma taktiikkansa, mutta yleensä ne kuuluvat seuraaviin luokkiin:

  • Pitkäaikainen hodler – Haluat vain ostaa muutaman erilaista kolikkoa ja pitää ne pitkäaikaisina (>1 vuosi) sijoitus. Tämä on yksinkertaisin kaupankäyntistrategia ja siihen liittyy yleensä pienin riski. Pystyt todennäköisesti noudattamaan kryptovaluuttoja, joilla on suurempi markkina-arvo.
  • Keskitason sijoittaja – Sinulla on hiukan korkeampi riskitoleranssi kuin pitkäaikaisella hodlerilla. Kolikoita voi olla jonkin aikaa, mutta tasapainotat myös salkkuasi joka kuukausi. Omistuksissasi on todennäköisesti sekoitus suuria ja keskisuuria markkinakorkoisia kolikoita.
  • Daytrader – Kehittynein ja riskialtisin kryptovaluuttakaupan strategia. Keskityt pääasiassa tekniseen analyysiin kaupankäynnin epävakaiden heilahtelujen aikaansaamiseksi markkinoilla. Tämä voi olla kannattavaa, jos teet sen oikein, mutta sitä on vaikea toteuttaa hyvin. Kaikki kolikot ovat reilu peli tällä strategialla.

Strategiasi voi olla myös sekoitus näistä kolmesta taktiikasta. Jos olet vasta aloittamassa kryptovaluuttakaupasta, suosittelemme, että pidät kiinni kahdesta ensimmäisestä.

Valitse kryptovaluutta

Se saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta sinun on ponnisteltava valitaksesi salausvaluutat, joihin sijoitat. Ota aikaa tähän. Aina on uusia mahdollisuuksia, joten älä vain ryhdy kauppaan yrittäessäsi tarttua pumppuun.

Tutkimus, tutkimus, tutkimus

Mainitsimmeko tutkimuksen? Jokaisen sijoitusmahdollisuuden tärkein vaihe on tutkia kolikko, jonka haluat ostaa. Tämän yhden askeleen tekeminen asettaa sinut erityisesti monien muiden sijoittajien edelle.

Ainakin sinun pitäisi selvittää, mitä ongelmaa kolikko ratkaisee, miksi joukkue on pätevä luomaan se ja mikä tarkoitus kolikolla on koko ekosysteemissä.

Kolikon valkoisen kirjan lukeminen on loistava tapa kerätä kaikki nämä tiedot. Nämä asiakirjat saattavat tuntua pelottavilta, mutta ensimmäisen parin lukemisen jälkeen huomaat, että ne eivät ole niin pahoja. Bitcoinin valkoinen paperi on täydellinen lähtökohta kaikille kryptovaluutta-aloittelijoille. Tarkista se ja opi, mikä aloitti koko blockchain-vallankumouksen.

Kolikon (tai kymmenen kolikon) asianmukaisen huolellisuuden jälkeen on aika tehdä sijoitus.

Etsi pörssi

Vaihtovaihtoehtoja on näennäisesti loputtomasti. Jokainen niistä koostuu eri kauppiaiden eduista ja haitoista sekä erilaisista luetteloista käytettävissä olevista kolikoista.

Vaihtoa etsittäessä on tärkeää, että ensin näet, tukeeko se kolikoita, joita haluat vaihtaa. Useimmissa pörsseissä on helposti löydettävä sivu, jossa luetellaan kaikki saatavilla olevat kolikot. Olemme myös laatineet luettelon kaupattavista kryptovaluutoista suosituimmista pörsseistä täällä.

Aloittelijan vaihdot

Jos olet aloittelija, joka on kiinnostunut pitämään kiinni tunnetuimmista kryptovaluutoista, Coinbase on paras panoksesi. Aina niin vähän edistyneemmät, GDAX ja Gemini tarjoavat samanlaisia ​​kolikkovalintoja alemmilla kaupankäyntimaksuilla.

Krakenilla on samanlainen helppokäyttöisyys kuin aiemmin mainituilla pörsseillä, mutta se koostuu suuremmasta luettelosta kolikoita.

Voit ostaa kryptovaluutta fiatilla (eli USD) kaikilla näillä alustoilla.

kolikkopohja

Coinbase-liitäntä

Kohtuullinen vaihto

Nämä alustat tukevat laajempaa joukkoa kolikoita kuin aloittelijoiden vaihdot, ja niillä on yleensä myös alhaisemmat maksut. Tämä tapahtuu kuitenkin käyttökokemuksen kustannuksella.

Mikään näistä pörsseistä ei salli sinun käyttää fiatia salauksen ostamiseen. Sinulla on oltava jo omistettu tai ensin ostettu Bitcoin tai Ethereum jollakin aloittelijan pörssistä.

Maineikkaita pörssejä tässä luettelossa ovat Binance, Bittrex ja KuCoin.

Hajautetut pörssit (edistyneet)

Kun sinusta tulee kokenut kryptovaluutta-kauppias, saatat löytää itsesi kaupankäynnin kohteena pienillä markkinakorkoisilla kolikoilla. Suurinta osaa näistä kolikoista ei ole saatavana keskitetyssä pörssissä. Sen sijaan sinun on käytettävä Ethereumin käyttämää hajautettua keskusta (DEX).

Näissä pörsseissä käydään kauppaa suoraan blockchainilla. Tilauksia ei ole sovitettu välittäjään. Käytät kauppaa kuten MetaMask-työkalua. Jälleen kerran hajautettua vaihtoa suositellaan vain kokeneille kauppiaille.

Jos tämä kiinnostaa sinua, Ether Delta ja IDEX ovat kaksi vahvaa DEX: ää, jotka kannattaa tarkistaa.

Valitse Lompakko

Ja mikä tärkeintä, sinulla on oltava turvallinen lompakko, jos aiot pitää kolikoitasi pidempään. Jälleen kerran sinulla on paljon vaihtoehtoja tallennukseen.

Pörssit

Pörssit ovat ylivoimaisesti vähiten turvallinen paikka varojesi säilyttämiseen. He ovat hakkereiden yleisiä kohteita ja ovat alttiita tietojenkalasteluhyökkäyksille. Jos aiot jättää rahasi pörssiin kaupankäynnin likviditeetin saamiseksi, tee siitä mahdollisimman pieni määrä.

Online-lompakot

Online-lompakot ovat seuraava paras vaihtoehto. Nämä ovat hieman parempia kuin vaihdot, mutta koska he ovat edelleen verkossa, heillä on monia samoja haavoittuvuuksia. Jopa hyvämaineinen lompakko, kuten MyEtherWallet, on äskettäin osoittanut, että haitalliset pelaajat löytävät aina keinon kiertää järjestelmää.

Ohjelmistolompakot

Jopa verkkolompakoita paremmat ovat ohjelmistolompakot. Monet näistä lompakoista tallentavat tietosi paikallisesti laitteelle, johon lataat ne. Jos tietokoneesi tai puhelimesi kuitenkin tarttuu haittaohjelmiin, se voi vaarantaa turvallisuutesi. Exodus ja Edge ovat kaksi suosittua ohjelmistovaihtoehtoa.

Laitteisto- / paperilompakot

Ihannetapauksessa sinun tulisi käyttää laitteisto- tai paperilompakkoa varastointiin. Molemmat menetelmät pitävät kolikkosi offline-tilassa ja tarjoavat korkeimman turvallisuustason. Paperilompakot ovat ilmaisia, mutta laitteistolompakot yleensä maksavat noin 100 dollaria. Hintalappu tuo kuitenkin tarpeeksi turvallisuutta tekemään niistä sen arvoista. Ledger Nano S ja Trezor ovat suosituimmat laitteistolompakot.

pääkirja

Ledger Nano S

Mene sinne ja aloita Tradin

Nämä ovat perusvaiheet, joita sinun on noudatettava aloittaaksesi kryptovaluuttakaupan. Sieltä on paljon kokeiluja ja virheitä ja oppimista. Jos haluat lisätietoja, tutustu oppaisiimme yleisistä virheistä, joita kaupan aikana on vältettävä, sekä kolikon arvioinnista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me