Dan Larimer on kryptovaluutta- ja blockchain-edelläkävijä, jota pidetään laajalti tärkeänä roolinaan blue-chip-kryptovaluuttaprojekteissa, kuten EOS, Steem ja BitShares.

Larimer (github: Bytemaster) on perehtynyt kaikkeen lohkoketjuun, kryptovaluuttaan ja hajautettuun vaihtoon ja on vakaasti henkilökohtaisen vapauden ja vapauden uskovainen.

Dan Larimer

Seuraava artikkeli yrittää tehdä Larimerin pitkän ja mutkikkaan historian kryptovaluuttaoikeudessa lintuperspektiivistä.

Nopea Dan Larimer -tiedot ja varhainen elämä

Projektit: EOS, Steem, Bitshares

Taidot: Ohjelmoija, visionääri

Keksinnöt: DPOS (Delegated Proof of Stake Algorithm), DAC (hajautettu autonominen yritys)

Nettovarallisuus: Forbes arvioi 600–700 miljoonaa dollaria helmikuussa 2018

Lempieläin: Kissat (luultavasti)

Larimer tunnistaa filosofiksi ja unelmoijaksi ja ottaa nämä määritelmät lähestymistavastaan ​​elämään, opiskeluun ja työhön. Larimer on ollut johtuu libertaristisista näkymistä, mikä on järkevää, kun otetaan huomioon hänen kokonaisnäkemyksensä elämään ja projektifilosofiat.

Larimer on kotoisin Coloradosta ja vietti monet muodostumisvuosistaan ​​Floridassa ja Virginiassa (valmistui Virginia Techista vuonna 2003).

Larimer syntyi lähinnä tyylikkääseen elämäntyyliin ja oppi ohjelmoinnin isältään peruskoulun aikana.

Dan Larimerin varhainen ammattihistoria

Larimer sai tietotekniikan kandidaatin tutkinnon Virginia Techiltä vuonna 2003, ja hän käytti sitä selvästi hyväksi, koska hänet on usein hyvitetty visionääriseksi arkkitehdiksi ja insinööriksi joidenkin kryptovaluutta-alan menestyneimpien projektien takana.

Larimerin välittömään jatko-opiskelijan uraan liittyi ohjelmistotekniikan roolien perustaminen ja kantaminen useissa yrityksissä, ja vietti suurimman osan ajasta Blacksburgissa, Virginiassa sijaitsevassa autotekniikkayrityksessä nimeltä Torc Robotics (2007-2011). Toiseksi pisin kesto oli yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Invictus Innovations (2013-2015), yritys, jolla on nyt vanhentunut verkkosivusto, joka keskittyi teknisten asiakirjojen laatimiseen ja yrityksen sisäiseen kehitykseen (BitShares).

Se oli noin kuusi vuotta valmistumisen jälkeen, kun Larimer huomasi yrittävänsä rakentaa digitaalista valuuttaa ja kompastui Bitcoiniin vuonna 2009. Hän aloitti heti tekniikan käyttämisen ja oli yhteydessä Bitcoinin tuntemattomaan perustajaan Satoshi Nakamotoon Bitcoin-foorumilla.

Larimer on myös Satoshi Nakamoto -foorumin polttamisen kohde: “Jos et usko minua tai et saa sitä, minulla ei ole aikaa yrittää vakuuttaa sinua, anteeksi.”larimer satoshi

BitShares: DPoS-algoritmin edelläkävijä

Vuonna 2014 Larimer rakensi BitSharesin, peer-to-peer hajautetun kirjanpidon ja verkon, joka toimii myös hajautettuna keskuksena. Tämä projekti syntyi viime kädessä Larimerin tyytymättömyydestä keskitetyn vaihdon taipumukseen sulkea hakkereiden tai viranomaisten mielijohteesta. BitSharesin ydinosa on bitUSD, vakaa kolikko (digitaalinen omaisuus sidottu Yhdysvaltain dollariin), joka on kotoisin BitShares-lohkoketjusta.

Larimer on BitShares Delegated Proof of Stake -algoritmin keksijä, jota on käytetty kaikessa muun muassa Steemissä, EOS: ssa, Listissa, Arkissa ja muissa.

BitShares toimii kaikkea verkosta, pankista, pääkirjasta, vaihdosta, ohjelmistosta, yhteisöstä, valuutasta, yrityksestä ja Larimerin mukaan jopa maasta..

Vuosiensa aikana BitSharesin kokoamisessa Larimer kehitti Graphenen, avoimen lähdekoodin lähinnä C ++ -lohkoketjutoteutuksen, joka toimii BitShares- ja Steem-lohkoketjujen perustana..

Tuolloin aloitti Dan Larimer ja hänen isänsä Stan, amerikkalaisen ilmailuteollisuuden veteraani Cryptonomex Inc.., riippumaton lohkoketjun kehitys- ja konsultointitoimisto. Cryptonomex Inc. kertoo insinööreilleen, jotka ovat suunnitelleet ja rakentaneet “yhden markkinoiden edistyneimmistä blockchain-arkkitehtuureista” – ja niin.

BitShares ja Steem pystyvät käsittelemään yli 100000 tapahtumaa sekunnissa, keskimääräinen aika on alle 1 sekunti tapahtumaa kohti.

Steem: Blockchain täyttää varhaisen korkean käyttäjän kaupallisen menestyksen

Vuonna 2016 Dan Larimer tapasi Ned Scottin ja perusti Steen

Steemit-kotisivu

mit, Inc. ja toimi projektin teknologiajohtajana maaliskuuhun 2017 asti. Hän on Steem-lohkoketjun ja Steem-salausvaluutan pääarkkitehti..

Steem käyttää koko Steemit-verkkoa. Steemit, joka on jotain hajautettua Redditiä, on tällä hetkellä etukäteen toimiva blockchain-pohjainen sosiaalinen verkosto, jolla on yli 50000 käyttäjää kuukaudessa.

EOS ja Block.one

Dan Larimer siirtyi siirtyäkseen EOS: n emo- ja holdingyhtiön Block.one-yhtiön johtajaksi. Mukaan verkkosivusto, Block.one “suunnittelee vapaiden markkinoiden järjestelmiä elämän, vapauden ja omaisuuden turvaamiseksi julkaisemalla avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, joita kaikki voivat käyttää ilmaiseksi.”

Steemit

26. kesäkuuta 2017 aloitettiin yhden vuoden merkkikauppa Dan Larimerin nykyiselle lemmikkiprojektille, EOS: lle.

EOS pyrkii vastaamaan moniin ongelmiin, joita lohkoketjuilla on tähän mennessä ollut, kuten skaalautuvuusongelmat, transaktiokustannukset, yhteentoimivuuden puute ja perintö- ja yritysyritysten suuret vaikeudet hyödyntää.

Mukaan EOS-valkopaperi,

“EOS.IO-ohjelmisto esittelee uuden lohkoketjuarkkitehtuurin, joka on suunniteltu mahdollistamaan hajautettujen sovellusten vertikaalinen ja vaakasuuntainen skaalaus. Tämä saavutetaan luomalla käyttöjärjestelmän kaltainen rakenne, johon sovellukset voidaan rakentaa. Ohjelmisto tarjoaa tilejä, todennusta, tietokantoja, asynkronista viestintää ja sovellusten ajoitusta sadoille suorittimen ytimille tai klustereille. Tuloksena oleva tekniikka on lohkoketjuarkkitehtuuri, joka skaalautuu miljooniin tapahtumiin sekunnissa, eliminoi käyttäjämaksut ja mahdollistaa hajautettujen sovellusten nopean ja helpon käyttöönoton. “

Mielenkiintoinen katkelma kryptovaluutan historiassa on tämä Dan Larimerin ja Ethereumin perustajan Vitalik Buterinin vuoden 2014 vaihto videossa, joka näyttää jotenkin kuin se on kuvattu vuonna 1996.

Larimerin EOS: n, jota kutsutaan joissakin piireissä “Ethereum-tappajaksi”, odotetaan tulevaisuudessa olevan ristiriidassa Ethereumin kanssa useilla rintamilla.

Lopulliset ajatukset

Harvat kryptovaluutta- ja blockchain-tilan yrittäjät voivat jäljittää sormenjälkensä yhtä monen projektin kuin Dan Larimer. EOS ja Steemit (ja jossain määrin edelleen Bitshares) ovat valmiita olemaan joitain salausvaluutta-alueen huippuprojekteja vuonna 2018.

Siitä syystä Larimeria pidetään rajalegendana kryptovaluutta- ja lohkoketjuohjelmointipiireissä. Hänen todistettu ennätyksensä luoda toimivia ja erittäin kilpailukykyisiä yrityksiä on asia, joka tekee hänestä tappavan osan kaikista projekteista.

Seuraa Larimeria Viserrys pysyä hänen elämänsä mukana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me