Ledger-perustaja Thomas France kolikoiden tukemisesta ja hakkereiden edellä pysymisestä

Thomas Ranska

Ledgerin perustaja Thomas France on yrityksen perässä, joka on vastuussa Ledger Nano S: n, yhden myydyimpien kryptovaluuttalaitteiden lompakoiden, luomisesta ja myynnistä..

Lompakko on ansainnut huomattavan katuluoton Tim Draperin kaltaisilta, ja se on houkutellut tuhansia onnellisia käyttäjiä. Ranskasta usein kuultu epävirallinen tehtävälausunto on, että yritys on täällä auttamassa kryptovaluutan haltijoita nukkumaan yöllä helpommin, mikä on toistaiseksi ollut totta, koska lompakko on osoittautunut uskomattoman joustavaksi hakkeroille. Tämä lausunto mielessä se kuitenkin herättää kysymyksen siitä, kuinka helposti Ledger-tiimi voi nukkua yöllä tuhansien varjoissa piilevien hakkereiden kanssa yrittäen löytää porsaanreiän, joka antaisi heille mahdollisuuden käyttää mahdollisesti miljardeja dollareita symbolista arvoa.

Seuraava haastattelu Thomas Francen kanssa tehtiin vuoden 2018 Draper University Blockchain Intensive -tapahtumassa.

Mitä strategioita sinulla on pysyäksesi askeleen edellä jatkuvasti kehittyvistä hakkerointiyrityksistä?

Pohjimmiltaan haluamme tehdä Ledgerissä parhaan mahdollisen tuotteen kolikoiden turvalliseen säilyttämiseen. Se, mitä teemme, on, että asetamme riman mahdollisimman korkealle varmistaaksemme, että avaimet ovat turvallisia. Ei ole mitään asioita eikä järjestelmää, jota ei voi hakata. Sitä ei ole olemassa, mutta se vain asettaa riman mahdollisimman korkealle.

Kehitämme jatkuvasti. Meillä on joitain ihmisiä, jotka tarkastavat koodia koko ajan. Meillä on palkkio-ohjelma, jossa ihmiset voivat auttaa löytämään joitain haavoittuvuuksiamme. Rakennamme periaatteessa oikeita puitteita nostaaksesi rimaa mahdollisimman korkealle.

Kuinka asetat etusijalle mitkä kolikot lisätään Ledger Nano S -tuotteeseen?

Tavallaan on mielenkiintoista, että tarjoamme sovellusliittymiä ihmisille rakentamaan tukea suoraan kolikoilleen. Viime aikoina olemme nähneet, että emme tee estoa itsestämme, vaan se on enemmän yhteisö, joka työskentelee eston tukena kolikoilleen, yleensä omalle lompakolleen.

Meillä on helppo tapa tehdä integraatio. Tuettavien kolikoiden valinnassa se on perustuu tekijöihin, kuten suosioon, markkinatukeen, integraatioiden määrään avaruudessa. Se perustuu enimmäkseen sellaisiin tekijöihin. Numero yksi on se, että tarjoamme oikeat työkalut ja oikean SDK: n ihmisille, jotta he voivat lähettää tukea kolikolle itse.

Olen nähnyt sen NEON-lompakon kanssa. Sen ovat rakentaneet riippumattomat kehittäjät.

Sama Stellarille, sama joillekin muille kolikoille, joita tuetaan pian. Luulen, että meillä on kuin kymmeniä joukkueita, jotka työskentelevät Ledgerin kolikoiden tukemiseksi.

Teillä on tuhansia käyttäjiä. Minulla on pari Ledgeria. Sinulla on käyttäjät, sinulla on aktiiviset kryptovaluutta-kauppiaat. Onko sinulla suunnitelmia tulevaisuudessa lisätä vaihto-osa Ledger-palveluun?


Tällä hetkellä olemme keskittyneet siihen, mihin olemme hyviä. Se on ollut salauksen turvaaminen ja parhaan mahdollisen kokemuksen tarjoaminen. Lyhyellä aikavälillä uudistamme sovelluksen suoraan, jotta se olisi helpompaa ja käyttäjäystävällisempi.

Rakennamme jonkin verran sovellusliittymää ihmisille integroitumaan tällaisten palveluiden kanssa, joten se voi mahdollisesti tapahtua. Meillä on myös jonkin verran integraatiota kaikkiin hajautettuihin pörsseihin, joten ihmiset voivat käyttää tuotteitamme releessä tai EtherDelta-releissä. Joten sinulla on jo nämä palvelut Ledgerin käyttämiseen hajautetussa vaihdossa.

Kuinka voimme tehdä koko kryptovaluuttavarastosta käyttäjäystävällisemmän? Luulen, että Ledger Nano S on tehnyt paljon yhden suuren askeleen ottamiseksi, mutta joukkomääritelmän kannalta se on silti hieman hämmentävää. Jopa edestäpäin suunnatut tuotteet ovat edelleen hieman vaikeita uusien käyttäjien kanssa.Ledger Nano S

Luulen, että menimme yhdestä vaiheesta, joka oli pohjimmiltaan silloin, kun halusit tallentaa salakirjoituksesi. Jos halusit tehdä sen oikealla tavalla, sinun oli ostettava tietokone, varmistettava, ettei sillä ole yhteyttä, käynnistä se, asenna lompakkosi, luo avaimet ja käytä tätä tietokonetta yksinomaan kaupan allekirjoittamiseen.

Nyt voit käyttää lompakkoa, joka tekee prosessista suuruusluokan helpomman. Seuraavassa vaiheessa on aina kysymys siitä, että avainten antaminen jollekin muulle on helpompaa, mutta jos haluat saada avaimet ja pitää avaimet itse, sinun on tehtävä muutama ylimääräinen vaihe, koska sinulla on joitain enemmän vapautta avaimien saamiseen ja sinulla on enemmän vastuuta, ja sinun on vielä suoritettava joitain vaiheita.

Sinun on silti tehtävä avaimesi alustus, sinun on silti luotava avaimet. Haluamme pysyä siinä prosessissa ja tehdä jokaisesta vaiheesta helpompaa. Palautusprosessi löytää joitain strategioita varmistaaksesi, että voit luoda ne ja tallentaa ne eri paikkoihin parhaalla mahdollisella tavalla, ja sinulla on joitain eri komponentteja, joissa sinun ei tarvitse olla laitetta tarkistamaan tiliäsi tai vain allekirjoittamista varten.

Äitini kaltaisten ihmisten kyky saada enemmän kryptovaluutta, koska he ovat tottuneet keskitettyyn hallintoon, jota valvovat pankit, joita sinulla ei tällä hetkellä ole Ledgerissä.

Thomas Francen ja Ledgerin matka on mielenkiintoinen seurata. Digitaalisen maailman turvallisuuden ja vakauden majakka, joka voi toisinaan hullua, on tärkeää ymmärtää, miten Ledger kehittyy ekosysteemin kanssa.

Jos pidät bitcoinejasi tällä hetkellä vaihto- tai ohjelmistolompakossa, on erittäin suositeltavaa tutkia laitteistolompakoita vaihtoehtona. Katso Ledger Nano S -mallimme saadaksesi alennuksen arvosta ja teknisistä tiedoista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me