Vignesh Sundaresan on sarjayrittäjä ja ohjelmistoarkkitehti, jolla on yli 10 vuoden kokemus tuotekehityksestä. Hän on perustaja BitAccess, YCombinator-alumniyritys, joka on kasvanut suureksi Bitcoin-pankkiautomaattien verkostoksi. Sundaresan on myös auttanut rahoittamaan sellaisia ​​projekteja kuin Ethereum, Polkadot, Dfinity, Omisego ja Decentraland.

Sundaresanilla on katse avoimiin protokolliin, back-end-ohjelmointiin ja erityisesti helpottamaan paradigman muutosta kohti hajautetumpaa rahoitusmaailmaa. Äskettäin hän perusti ja suoritti onnistuneen merkkimyynnin Lendroid Foundationille, Singaporessa sijaitsevalle voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle, joka kehittää avointa protokollaa vuokratonta hajautettua luotonantoa ja siihen liittyviä rahoitussovelluksia varten.

Sinun Twitter-bio on “Ohjelmisto syö kaiken.” – Voitteko selittää tämän lainauksen?

Tämä on muotoilua Marc Andreessen Horowitzin sanoista – Ohjelmistot syövät maailmaa. Pinnalta katsottuna tämä näyttää olevan keskeytyslause laiminlyönnistä tai ”uberisaatiosta”. Teknologiasta, joka tekee perinteisistä yrityksistä vanhentuneita.

Uber söi taksimedaljonijärjestelmän, Amazon söi kirjakauppoja, DeFi syö pankkeja ja niin edelleen.

Mutta minulle tämä edustaa hyvin optimistista uskoa. Ohjelmisto on virtaa, käytettävissä olevaa virtaa. Jos ohjelmisto syö maailmaa, ja kuka tahansa voi käyttää ohjelmistoa – kuka tahansa voi syödä maailmaa. Tuo tarina todella yhtäläisistä mahdollisuuksista – tästä tämä lainaus koskee.

Kuinka päädyit kryptovaluuttaan ja lohkoketjuun? Mikä oli ensimmäinen kokemuksesi digitaalisesta omaisuudesta?

Minulla ei ollut aluksi salausta eikä rahaa salauksen ostamiseen. Pääsin bitcointalkiin ja rakensin escrow-palvelun, jotta ihmiset voisivat vaihtaa salauksen. Ansaitsemani transaktiomaksu oli ensimmäinen salaus.

Voisitko kuvata BitAcces-kokemustasi? Millaista oli perustaa 100 Bitcoin-pankkiautomaattia 18 maahan?

Se oli huikea, erittäin optimistinen aika minulle. Oli tämä naiivi, joka on harvinaista tänään, että rakentamamme leviää kaikkialle maailmaan. Siellä oli myös ilo, joka tulee uuden maailman tuomisesta. Monissa näistä paikoista tämä oli ensimmäinen bitcoin-pankkiautomaatti – Toronto, Montreal, Winnipeg.

Olimme kaupungin viileimmät lapset. Sain matkustaa paljon, tavata paljon salauksen OG: ita. He ostivat pankkiautomaatteja innoissaan pelihallin ostamisesta. Itse asiassa näin tapasin Anthony di lorion, Ethereumin perustajan. Hän oli ensimmäinen asiakkaani. Hän osti ensimmäisen pankkiautomaatin Torontosta BTC-tapaamisen ympärille.

Mitkä koettelemukset ja koettelemukset sinun oli voitettava?

BitAccess oli YC-alumni, jolle oli ominaista nopea kasvu. Pisteen jälkeen vaikeinta oli painopisteen siirtyminen puhtaasta tekniikasta tekniikkaan, jonka piti suuntautua vaatimustenmukaisuuden ympärille. Vaatimusten noudattamiseen liittyvät työkalut alkoivat syödä yli puoleen ajastamme.

Toinen vaikea osa oli kulttuurisokki siirtymisestä Intiasta Kanadaan. Salausyhteisö otti minut vastaan, mutta mietin yrittäjyyttä, miten maailma toimii … kulttuurisokki ei koskaan hävinnyt kokonaan vasta myöhemmin.

Mikä on seuraava iso asia kryptovaluutalle?

Uskon, että virtuaalimaailmat ja NFT: t ovat erittäin mielenkiintoisella alueella, jotain uskomattoman kynnyksellä. Tarkista Cryptovoxels. He ajavat rajoja sille, kuinka luovasti ihminen voi elää.

Mitä kriittisen valuutan tila tarvitsee mielestäsi seuraavan evoluutionsa aikaansaamiseksi?

Ilmeinen vastaus on skaalaus. Päivänä, jolloin selvitämme sen, transaktiokustannukset laskevat muutamaan senttiin ja aiheuttavat syvällisen muutoksen kaikkialla. Toinen muutos, jota tämä tila tarvitsee, nyt enemmän kuin koskaan, ovat vahvoja tarinoita lohkoketjun ympärillä.

Tarinat, jotka palaavat vuoden 2014 optimismiin. Viimeiset kaksi vuotta ovat pakottaneet suuren osan tästä yhteisöstä kuoreen. Siellä on paljon suuntaamatonta aggressiota, skeptisyyttä. Meidän on valtavirtaistettava suuria tarinoita, jotka palauttavat kyvyn luottaa toisiinsa.

Sivustosi mukaan sijoitussalaisuutesi ei ole “odota, että se kukoistaa, vaan sijoita, koska rakastat vain ideaa”

Mitkä yritykset (tai teollisuudenalat) tarjoavat ideoita, joita rakastat (ei rajoitu kryptovaluuttaan)?

Ellei salaus, niin avaruuden tutkimus. Se on inspiroiva, uusi raja.

Salakirjoituksessa olen aina rakastanut Decentralandia – perusfilosofiaa, että maasi, kun se on sinun, ei voi koskaan viedä pois. Yhä autoritaarisemmassa maailmassa tämä todellisuus on ankkuri. Urbitin galaksi on toinen esimerkki. Digitaalinen taide – sano valmistajien tai opensean kautta. AI: n todella alkuperäinen sovellus Numeraissa.

Mitä pidät tärkeimpinä kasvavina hetkinä yrittäjänä elämässäsi? Mitä tärkeitä oppitunteja voit jakaa yrittäjille yleisössä?

Yrittäjyys voi toimia vain, jos kaksi asiaa kohtaavat toisiaan.

Ensimmäinen on, että sinun täytyy määritä antiteesi olemassa olevalle opinnäytetyölle.

Ja toinen on ymmärtää ja olla rauhassa sen kanssa, että saavutat korkeintaan synteesin, eräänlaisen kohtaamispaikan olemassa olevan opinnäytetyön ja antiteesi välillä.

Tämän ytimessä on filosofia – ymmärrys siitä, että kun aloitat pyrkimyksellä päästä jonnekin, tunnistat keskellä olevat, suunnitellut ja suunnittelemattomat siirtymät matkoasi lisäävinä asioina, ei raskaana ajanhukana..

Tämä on saanut inspiraationsa ranskalaisen filosofin Deleusen teoksista. Itse asiassa olemme nimenneet nykyisen version protokollastamme Deleuzen mukaan, jos jotain muistaa, että se, miten pääsimme tänne, ei ollut suorassa linjassa, eikä myöskään minne me menemme täältä.

Mitkä ovat tärkeimmät asiat, joita on noudatettava kryptovaluutassa ja blockchain-tilassa (esim. DeFi, kansainvälinen sääntely, Vaaka jne.)? Miksi?

Kolme pääkysymystä, jotka vaikuttavat lohkoketjun kerrokseen 1 – asetus (tiedä toimivaltasi!), Skaalautuvuus ja hallinto. Kaikki, mikä tapahtuu näissä kolmessa nuolenpäässä, on merkityksellistä ja tärkeää.

Kuka on mielestäsi kriittisen valuutan kirkkaimpia mieliä tänään?

Pois mansetista, seuraan Gavin Woodia, Fred Ehrsamia. Ja yksi kilter-merkintä – @CryptoDonAlt. Hänen näkemyksensä ja tilansa ottaminen on kiehtovaa.

Jos sinulla olisi yksi yksittäinen nouto, voit antaa yleisömme, mitä neuvoja annat heille?

En todellakaan voi antaa neuvoja, mutta minulla on ehdotus – että harjoittaisimme optimismia yrittääksemme palata salausmaailman ajattelutapaan ennen kuin se rikastui. Olla avoimempi, antaa ihmisille mahdollisuus, ehkä jopa toinen mahdollisuus. Eikä pidä sekoittaa optimismia ja kilttiyttä. Elämä on yhteisöä, monen pelaajan peli. Meidän ei pidä unohtaa tätä, kun pelaat salausta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me