Live Planet ja Halsey Minor aaltoivat tänään ilmoittamalla, että se on nimittänyt 20th Century Fox Film Corporationin johtajan Hanno Bassen liittymään joukkueeseensa hajautettujen mediaratkaisujen presidenttinä. Live Planetin nykyisiin ratkaisuihin kuuluu virtuaalitodellisuuden (VR) videoiden suoratoisto- ja julkaisuratkaisu sekä täysi stereoskooppinen VR-kamera ja pilvi, joka pystyy suoratoistamaan 4K-videoita miljooniin laitteisiin.

Halsey Minor on kerroksellinen yrittäjä, joka ansaitsi juovansa Internetin alkuvaiheessa. Hänen saavutuksiaan ovat: CNET: n perustaminen vuonna 1994, yksi ensimmäisistä mediasivustoista, joka julkaisi teknologia- ja kulutuselektroniikkakatsauksia, uutisia, artikkeleita, podcasteja, videoita ja blogeja vuonna 1994 (CBS osti 1,8 miljardilla dollarilla vuonna 2008), Salesforcen perustaja. .com (sijoittamalla 19,5 dollaria vuonna 1999 ja oli toiseksi suurin osakkeenomistaja, jolla oli 10 prosentin omistusosuus vuoden 2004 listautumisannin yhteydessä), siemenrahoittava Rhapsody vuonna 1998, perustaja GrandCentral Communications, joka myi Googlelle vuonna 2007 65 miljoonalla dollarilla..

Minor vakiinnutti itsensä myös pelaajaksi kryptovaluutassa ja blockchain-tilassa. Hän perusti Ylös, digitaalinen rahanvaihtopalvelu ja varhainen Coinbase-kilpailija vuonna 2014, perustaminen LivePlanet vuonna 2015 mukaansatempaavan videon infrastruktuuriteknologian kehittäjä ja marraskuussa 2017 Minor-julkaisu VideoCoin, hajautettu laskentakäynnistys, joka tallentaa, koodaa ja suoratoistaa videoita kohtuuhintaan.

Saimme ensimmäisen kerran mahdollisuuden haastatella Halsey Minoria huhtikuussa 2018, kun VideoCoin oli juuri äskettäin saanut päätökseen onnistuneen ICO: ta edeltävän varainhankintakierroksen ja voitti heidän tavoitteensa 50 miljoonaa dollaria. Eräänä pitkänä salaustalvena myöhemmin olimme yhteydessä Minoriin uudelleen suhteessa Live Planetin ja VideoCoinin Live Planetin etenemiseen täällä, johon hän on asettanut suuntautumisensa tulevaisuutta varten.

Elävä planeetta

VideoCoin ilmoitti tänään nimittävänsä 20. vuosisadan Fox Film Corporationin entisen johtajan Hanno Bassen. Basse on vakiinnuttanut suotuisan maineensa laajalla asiantuntemuksellaan uusien teknologioiden hyödyntämisestä uusien mediakokemusten ja -palvelujen luomiseen. VideoCoinin Basse-rekrytoinnin tavoitteena on laajentaa maailmanlaajuista jalanjälkeä ja katalysoida innovaatioita mukaansatempaavassa ja lineaarisessa videotuotannossa, -jakelussa ja kaupallistamisessa.

Hanno Basse

Hanno Basse

“Median käsittely- ja jakelutekniikat, joita Halsey ja hänen tiiminsä ovat rakentaneet, ovat uraauurtavimpia, mitä olen nähnyt. Ne tarjoavat perustan uuden sukupolven ratkaisuille, jotka media, puhelin ja yritykset ottavat innokkaasti vastaan, kun maailmamme etenee kohti lisääntynyttä hajauttamista, nopeampaa viestintää ja reunapohjaista laskentaa “, Basse sanoi. “En voi odottaa, että voin näyttää maailmalle, mitä toimitamme seuraavaksi.”

20th Century Foxissa Bassen vastuualueisiin kuului yhtiön elokuvastudion teknologiastrategia, tuotanto ja jälkituotanto, teatterilevitys ja kotiviihde. Siellä ollessaan Basse solmi kumppanuuden Samsunin, Ericcsonin ja Barcon kanssa auttaen perustamaan Fox Innovation Labin. Hän toimi myös UHD-allianssin ensimmäisenä puheenjohtajana ja auttoi lanseeraamaan 4k-UHD Blu-Ray Disc -muodon ja muuttamaan High Dynamic Range (HDR) -tuotteen kulutustuotteeksi..

“Olen todella innoissani voidessani merkitä Live Planetin seuraavaa kasvuvaihetta lisäämällä Hannon maailmanluokan media- ja teknologia-asiantuntijoiden joukkueeseen. Hanno tuo Live Planetille todella ainutlaatuisen korkean tason kokemuksen, joka on meille erittäin arvokasta, kun autamme asiakkaitamme vastaamaan videoiden suoratoiston ja seuraavan sukupolven on-demand-palveluiden kasvaviin vaatimuksiin “, kommentoi Minor. “Hannon kaliiperin tekniikan edelläkävijän lisääminen kuvaa Live Planetin strategista suuntaa ja odotan uskomattoman jännittävää matkaa eteenpäin.”

Halsey Minor

Halsey Minor

Valmistautuminen 5G-maailmaan

Tämä ilmoitus tulee aikaan, jolloin 5G on alkanut ottaa käyttöön maailmanlaajuisesti. 5G mahdollistaa nopeamman tiedonsiirron laitteiden ja reunapohjaisen tietojenkäsittelyn välillä. Hanno Bassen kaltaisen Hollywoodin johtajan rekrytointi osoittaa Mecca-videotuotannon kasvavan mielenkiintoa.

Laajakuvana monet ihmiset uskovat, että 5G aikoo merkitä monumentaalista muutosta tekniikassa. Nykyinen 4G-standardi hallitsee lähinnä nykyaikaista älypuhelinmaailmaa, jolloin käyttäjät voivat käyttää satoja miljoonia tunteja vuodessa vierittämällä, napsauttamalla ja vuorovaikutuksessa kymmenien sovellusten kanssa ilman merkittäviä hidastumisia tai ongelmia. 4G nähtiin valtavana hyppynä 3G-maailmasta, ja kadulla sanotaan, että 4G: stä 5G: hen siirtyminen on vieläkin suurempi.

“Mielestämme täällä on paljon suurempi peli, kun 5G alkaa levittää”, sanoo Minor yksinomaisessa haastattelussa CoinCentralille. “Olemme jo luomassa kokonaisen järjestelmän todistamaan, että palvelimet voivat tehdä jotain, mittaamalla tekemänsä ja korvaamalla heille tekemänsä toiminnan. Saamme tämän tavallaan ilmaiseksi, koska rakennamme jo palvelinkeskuksen arkkitehtuuria. “

VideoCoinin tavoitteena on hyödyntää hajautettua käyttämättömien tai vajaakäytössä olevien tietokoneiden verkkoa datakeskuksissa verkon virransaannin helpottamiseksi, mikä tuo kustannussäästöjä kuluttajille. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että VideoCoin on muutakin kuin vain halvempaa videonkäsittelyä – sillä on silmänsä rakentamalla infrastruktuuria hajautettua videopalvelun tulevaisuutta varten.

“5G on suuri kaistanleveys, mutta paljon pienempi viive. Voit rakentaa palveluita erittäin pienellä viiveellä, joko pelaamiseen tai esineiden internetiin ”, Minor vahvistaa. “5G aikoo siirtää tietojenkäsittelyn ja sovellukset seuraavalle tasolle. Haluamme suunnitella maksujärjestelmän kyseisille sovelluksille. Nykyään olemme edullisempi tapa saada videokoodauspalveluja. Huomenna olemme erilainen arkkitehtuuri kuin Amazon, koska meillä voi olla nämä hajautetut palvelimet, jotka työnnetään lähemmäksi ja lähemmäksi liikenteen sijaintia. ”

Lopulliset ajatukset

Pintatasolla VideoCoin kilpailee pilvipohjaisten videoprosessointipalvelujen tarjoajien, kuten Amazon Web Services, kanssa väittäen, että se pystyy tarjoamaan samat palvelut arviolta 60-80%: n alennuksella. Live Planetin mukana olleiden videoiden luojien kanssa end-to-end VR -ratkaisulla tiimi haluaa edistää VR: n käyttöönottoa yhdessä maksavien asiakkaiden kanssa.

Kuitenkin, kun 5G tönäisi nurkan takana ja tähtien rekrytointi, kuten Hanno Basse, Live Planet voi päätyä tekemään paljon enemmän kuin alun perin odotti. Live Planet palkkaa parhaillaan virkaa ja etsii lahjakkaita blockchain-insinöörejä, mieluiten taustalla valtavirran mediassa ja kiinnostuksen kohteena videon tulevaisuudessa. Voit hakea töitä Live Planet -sovelluksessa napsauttamalla tässä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me