Kuvittele, että sinulle maksetaan rahaa verkkokaupoissa. Vieläkin parempi, kuvittele, kuinka sinulle maksetaan kryptovaluutassa verkkokaupoissa. Kuulostaa hyvältä? Lolli-niminen uusi asiakaspalkkiofoorumi ajattelee niin ja raivaa tietä uudelle kryptovaluutan cashback-mallille. Tai ehkä se olisi keksittävä uusi #bitcoinback malli? Joko niin, palvelun käyttäjät saavat palkkioita Bitcoinissa, kun he tekevät ostoksia Lollin osallistuvista verkkokaupoista. Jälleenmyyjällä on myös asiakaspalvelualusta, josta se sopi LGNetworksinc.com, joten voit myös soittaa heille epäilyjen poistamiseksi.

Perustajat eivät ole vieraita verkkokaupan maailmasta ja aiemmin perustetusta Cosmic Cartista, ns. ”Universaalista ostoskorista”. Cosmic antoi yrityksille mahdollisuuden myydä tavaroitaan verkossa missä tahansa, ja se oli valtava menestys. Niin paljon, että lopulta toinen kilpailija osti ne.

Luojat Alex Adelman ja Matt Senter päättivät, että se ei kuitenkaan ole heidän tiensä loppu. Vain tällä kertaa heidän olisi rakennettava liike uusinta tekniikkaa ajatellen. Ja se, kuten epäilet, putoaa tiukasti blockchainin sylissä.

Mistä nimi tuli? Tikkukaramelli

Alex selittää, että nuorena pojana hänen isänsä vei hänet ja sisarensa usein pankkiin. Hän vihasi aina pankkitoimintaa, mutta odotti sitä pienen palkkion jokaisen matkan lopussa – tikkukarhua. Alex uskoo vakaasti, että Bitcoin on pankkitoiminnan tulevaisuus ja että yhtälöstä puuttuu vain Lolli.

Kuinka se toimii

Uskollisuuspalkinto-ohjelmat ovat olleet olemassa jo vuosia. Kuka ei pidä lahjasta pienen verkkokaupan tekemisestä? Ja vaikka malli ei ole muuttunut niin paljon, perustajat toivovat, että salausvaluuttojen kasvava suosio houkuttelee edelleen uusia asiakkaita.

Markkinoida > myydä > ansaitse provisio. Kaava on sama, paitsi että aina, kun ostat jotain Lollin kumppanisivustoista, he tekevät leikkauksen jälleenmyyjältä ja jakavat palkkion kanssasi. Maksetaan suoraan Lolli-lompakkoosi Bitcoinissa.

Lolli-selainlaajennus & Lompakko

Helpoin tapa olla vuorovaikutuksessa heidän palkinto-ohjelmansa kanssa on todennäköisesti selainlaajennuksen kautta, joka on saatavana sekä Chromelle että Safarille. Laajennus ilmoittaa sinulle automaattisesti, kun vierailet kumppanisivustolla, ja hahmottaa mahdollisen bitcoinbackin, johon olet oikeutettu:

Lolli palkitsee yhdellä Yhdysvaltojen tunnetuimmista kaupoista

Lolli palkitsee yhdellä Yhdysvaltojen tunnetuimmista kaupoista

Kun olet asentanut laajennuksen, osta vain normaalisti. Aktivoi sitten palkkio (kuten yllä näkyy) suosikkikaupassasi. Lopuksi, kun olet tehnyt ostoksen, Bitcoin lähetetään lompakkoon. Se on niin helppoa.

Selaimen lompakon avulla voit nostaa säästöjä pankkitilillesi, kun saldosi saavuttaa vähintään 15 dollaria. Kehittäjät ovat käynnistämässä 2 uutta ominaisuutta, joiden avulla voit siirtää kovalla työllä ansaitun (kovasti ostetun?) Bitcoinisi toiseen valitsemaasi kryptovaluutta-lompakkoon. Tämä on tärkeä kehitys, koska verkkolompakot tai kuumia lompakoita (koska ne ovat myös yleisesti tunnettuja) ovat alttiimpia hakkeroinnille.

Jälleenmyyjät

Kuluttajat ovat ostaneet verkossa Bitcoinin kautta ainakin muutaman vuoden ajan. Ongelmana on kuitenkin se, että virtuaalivaluutan tallentaminen ja kaupankäynti on ollut enimmäkseen teknisen kansan alaa. Lisää tähän salausvaluutan varkauksien jatkuva ongelma ja näet, miksi adoptio on ollut hidas mutta tasainen prosessi.

Tästä huolimatta sivustojen määrä, joissa voit käyttää Bitcoinia, kasvaa edelleen. Ja suuret nimimerkit, kuten Bloomingdales, Office Depot, Barnes & Muutamat mainitaksemme Noble, Hotels.com ja Macy’s ovat jo yhteydessä alustaan. Lolli tukee jo 500 jälleenmyyjän pohjoispuolella, ja lisämyynnit voidaan tehdä suoraan tiimin kanssa.

Salauspalkintojen edut

Kryptovaluutan verkkokaupan ja palkitsemisohjelmien etujen pitäisi olla jo ilmeisiä. Tarkastelemme kuitenkin muutamia merkittäviä syitä.

1. Lolli käsittelee kaikki kryptovaluuttamaksut niiden lopusta lähtien. Tällä tavoin jälleenmyyjät voivat tarjota salauspalkkioita tarvitsematta itse käsitellä teknisiä yksityiskohtia. Käyttäjät voivat myös olla tekemisissä suosikkibrändiensä kanssa helposti verkkolompakon kautta. Alex toivoo, että tämä luo win-win-win että hän rakentaa yritystä.

2. Suuntaus on ollut palveluhäiriöt luottokortin toimittajilta, kuten Visa viime aikoina. Tämä on vähän huolestuttavaa, kun otetaan huomioon, että jotkut maat, kuten Ruotsi ja Yhdysvallat, luottavat voimakkaasti korttipohjaisiin palveluihin. Monet kuluttajat eivät vain kuljeta käteistä eivätkä ole kuljettaneet sitä pitkään aikaan.

Jos nämä ongelmat lisääntyvät, näemme melkein varmasti hyökkäyksen kryptovaluuttaostoksissa, kun ostajat etsivät luotettavampaa tapaa korjata ostos. Bitcoinin käyttöaika on tiettävästi erittäin vakaa noin 99,99% sen perustamisesta vuonna 2009.

3. Lopuksi meidän on myös otettava huomioon kuluttajien pääsy verkkokauppoihin. Suurella aallolla maailman väestöstä ei edes ole pääsyä pankkitilille, vaikka maksukortit olisivatkin mielessä.

Kuka tahansa, jolla on puhelin ja Internet-yhteys, voi nyt tehdä ostoksia verkossa ja saada palkkioita jälleenmyyjien kautta maailmanlaajuinen ilman, että sinun on huolehdittava vaihtokursseista. Ja sinun ei tarvitse luottopisteitä tai valtuuksia hyväksyäksesi sinut ennen kuin pääset käyttämään tätä etuoikeutta. Niin kauan kuin sinulla on tarpeeksi varoja, olet hyvä mennä!

Lolli – Älykäs aloite

Tällainen aloite voi olla merkki kryptovaluuttojen lisääntyvästä käyttöönotosta. Jos kanta-asiakasohjelmat käynnistyvät, se osoittautuu melkein varmasti hyväksi vakiintuneille verkoille, kuten Bitcoin ja Ethereum. Palkkioalustojen ja jälleenmyyjien on säännöllisesti ostettava Bitcoin, kun lisää käyttäjiä hyppää alukseen. Tämä voi osoittautua hankalaksi tehtäväksi, kun otetaan huomioon krypto-fiat-vaihtokurssien epävakaus.

Tästä huolimatta monet käyttäjät todennäköisimmin parveilevat näille alustoille, koska joidenkin salausten saaminen on helpompaa (riippumatta siitä, kuinka vähän). Rekisteröinti, todentaminen ja vaihdossa liikkuminen on pelottava kokemus monille kuluttajille, jotka pitävät tekniikasta, mutta eivät vain halua juuttua yksityiskohtiin. Alex ja Matt näyttävät melko vakaumuksilta tämän aukon poistamisesta. Yksinkertainen käyttökokemus on selvästi yksi kryptovaluutan suurimmista kiinnipitokohdista tällä hetkellä.

On turvallista sanoa, että Lolli ei ole viimeinen pelaaja tällä alalla. Odottaa, että muut startupit hyödyntävät salausvaluutta-palkkioilmiötä lähitulevaisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me