Mick Hagen, Mainframen perustaja ja toimitusjohtaja

mikki hagen

Toimitusjohtaja ja perustaja Keskuskone, Mick Hagenilla on ollut osuutensa ylä- ja alamäistä. Hagen tunnusti, että se ei ole aina suora tie menestykseen, ennen kuin työskenteli sensuuriresistentin verkon parissa, Hagen oppi pari asiaa epäonnistumisesta. Kuinka voittaa se, mitä oppitunteja siitä otetaan – ja että hän haluaa nyt keskittyä vain maailmaa muuttaviin ideoihin.

Tämän haastattelun toisessa osassa Coin Centralin Steven Buchko ja Christina Comben kaivavat syvälle Hagenin motivaattoreita ja ihanteita. He koskettavat myös sitä, mitä suunnitelmia Mainframe-tiimillä on loppuvuodelle eteenpäin ja miksi he valitsivat Kiinan fyysisen lentopaikansa ensimmäiseksi sijalle. Jos unohdit sen, tutustu haastattelun ensimmäiseen osioon täällä.

CC: Aiemmin puhuit Undripista ja mainitsit, että se oli elämäsi vaikein ajanjakso, jolloin yritys epäonnistui. Voisitteko kertoa meille siitä hieman enemmän – mitä oppitunteja otit siitä ja jos se auttoi sinua Mainframe-sovelluksessa?

MH: Undrip oli sisällönhaku- ja sosiaalisen median mobiilisovellus. Se alkoi todella, koska halusin oppia mobiilikehitystä, ja se oli ongelma, jonka tunsin. Tämä oli noin kuusi vuotta sitten. Sosiaalinen media oli juuri huipussaan ja erittäin meluisa.

Halusin työkalun, joka voisi auttaa suodattamaan mielenkiintoisimman sisällön roskapostista. Ja tämä oli mitä Undrip oli. Keräsimme noin miljoona dollaria, ja meillä oli viisi tai kuusi ihmistä – melko pieni. Oli todella vaikeaa saavuttaa tuotemarkkinat ja rakentaa jotain, mitä ihmiset halusivat.

Meillä oli kunnollinen käyttäjäryhmä, mutta oli vaikea kilpailla Twitterin ja normaalien sosiaalisen median myyntipisteiden kanssa, joihin ihmiset kävivät tutustumassa. Ei ollut myöskään hyvää liiketoimintamallia, koska sosiaalisessa mediassa tarvitset suuren yleisön voidaksesi ansaita rahaa mainosten kautta.

Viime kädessä tuote epäonnistui. Päätimme vetää pistokkeen. Menestyvän hankkeen aloittaminen oli vaikeaa, kun seuraava oli epäonnistuminen.

Yksi suurimmista asioista, jotka otin pois siitä, oli se, että halusin vain työskennellä hullujen, kunnianhimoisten, suurten ideoiden parissa. Tuo idea ei ollut niin suuri. Se oli mukava pieni sovellus sosiaalisen median suodattamiseen, mutta se ei ollut iso “muuta maailmaa” -idee.

Sieltä minun piti työskennellä jotain suurempaa. Minun oli pakko kokeilla, koska jos epäonnistuisin menemään jonkin riittävän eepoksen jälkeen, tuntuisi paljon paremmalta, kun antaisin sen. Minusta tuntuisi paljon paremmin matkalta ja kokemukselta, ja minua ruokkisi tuo intohimo ja mahdollisuus muuttaa maailmaa.

Yksi suurimmista asioista, jotka opin oppimalla kokemuksen, oli se, että en aio työskennellä enää yksinkertaisten pienten sovellusideoiden parissa. Aioin mennä jotain suuren takia, koska YOLO – asut vain kerran.

Sinulla ei ole mitään menetettävää, ja jos epäonnistut, mikä mahdollisuus on edelleen erittäin suuri mille tahansa näistä projekteista, olet ainakin jättänyt jotain todella isoa. Olet jättänyt kaiken pois, laitat kaiken linjalle, jotta se tapahtuisi. Tämän ajatuksen epäonnistuminen pakotti minut ajattelemaan suuremmaksi ja yrittämään ajaa jotain kunnianhimoista kuin Mainframe. Ehkä jos en epäonnistuisi siellä, en olisi seurannut Mainframe-mallia kuten olen.

Mikä on suurin motivaattori Mainframe-laitteelle?

Olen joku, joka rakastaa vain ratkaista ongelmia, ja rakastan luoda asioita ja tuotteita ja palveluita, jotka toivottavasti voivat tehdä ihmisten elämästä paremman tai tuottavamman tai tehokkaamman. Nautin luomisprosessista. Nautin tekemisestä ja rakentamisesta.

Mainframen avulla yritämme rakentaa alustan, joka voi auttaa kehittäjiä rakentamaan rikkaita, hajautettuja sovelluksia, jotka tarjoavat yksityisyyttä ja vapautta ensimmäisen luokan kansalaisena.

Mutta päivän päätteeksi haluan todella ratkaista ongelmia. Haluan ratkaista kehittäjien ongelmia, jotta he voivat rakentaa näitä hajautettuja sovelluksia, mutta haluan myös auttaa näitä kehittäjiä ratkaisemaan ongelmia kenelle tahansa heidän asiakkailleen.

Olen intohimoinen siitä. Kuten sanoin, investoin paljon enkeleitä ja vielä nytkin paljon sijoittamalla suuriin perustajiin ja upeisiin yrittäjiin. Rakastan yrittäjyyttä ja rakastan rakentaa asioita. Mainframe-työskentely helpottaa intohimoa, jonka avulla kehittäjät ja yrittäjät voivat ratkaista siellä olevat ongelmat ja auttaa ihmisten elämää parantumaan.

Varmasti monet sovellukset, jotka rakennetaan Mainframeen, ovat todennäköisesti Crypto Kitties ja vastaavat sovellukset. Ei se mitään. Maailmassa on varmasti paikka viihteelle ja huville.

Toivottavasti, kun kypsymme, kehittymme ja parannamme alustaa, voi olla hämmästyttävän rikkaita, hajautettuja sovelluksia, joilla on merkitystä. Mainframe ei vain muuta maailmaa, vaan autamme muita yrittäjiä ja rakentajia muuttamaan maailmaa, jossa he toimivat asiakkaidensa, teollisuutensa ja käyttäjiensä kanssa.

Se motivoi minua, se ruokkii minua. Vain yrittää ratkaista ongelmia.

Varmasti välitän yksityisyydestä ja vapaudesta, mutta olen käytännöllinen. En aio yrittää olla marttyyri tästä syystä. En halua mennä vankilaan joskus, koska menen jotakin hallitusta vastaan, joka ei ole sen kanssa samaa mieltä.

Haluan olla diplomaattinen täällä. En tiedä, olenko valmis karkotettavaksi johonkin suurlähetystöön kaukaisessa paikassa. Se en ole kuka olen. Haluan ratkaista ongelmia ja haluan rakentaa upeita tuotteita.

Katsoimme äskettäin videota fyysisestä Airdropistasi – aivan mahtava idea. Olen utelias, kuinka se meni Pekingissä. Mikä sai sinut valitsemaan Kiinan? Onko sillä jotain tekemistä sen kanssa, että maassa on niin paljon sensuuria?

Kyllä, varmasti. Se on mukavuusalueemme reunalla, mutta halusimme tehdä lausunnon. Halusimme Kiinan olevan ensimmäinen paikka, johon menimme juuri tästä syystä.

Meidän oli oltava hieman varovaisia ​​kielellä, jota käytimme joissakin pitämissämme puheissa. Kukaan meistä ei halunnut mennä vankilaan. Meillä on perheitä.

Halusimme kommunikoida etenkin kyseisessä maassa, että näillä asioilla on merkitystä. Yksityisyydellä, vapaudella on merkitystä ja että rakennamme tekniikkaa, joka toivottavasti tavallaan voi tarjota suuremman vapauden siellä asuville ihmisille. Luulen, että voimme, ja olemme matkalla siihen.

Kuinka keksit idean fyysisistä Airdropsista?

Se on yksi niistä asioista, joita ihmiset kysyvät meiltä, ​​ja toivon, että voisin sanoa: “Voi, se oli niin ja niin ajatus.” Saimme huoneeseen luultavasti neljän tai viiden ihmisen kanssa, ja se on yksi niistä asioista, joissa aloitat aivoriihi ja heität ideoita. Yksi ajatus on tämä, ja sitten ryhdymme siihen ajatukseen, ja siitä kehittyy uusi idea. Melko pian meillä on koko tämä idea – teemme Airdropin.

Jotkut aikaisemmista ideoista olivat kuin aarteenetsintä, johon laitimme rahakkeita jonnekin kaupunkiin ja annoimme ihmisille vihjeitä, jotta he voisivat mennä etsimään niitä. Sitten ajattelimme, että jos aiomme olla kaupungissa, meidän pitäisi tehdä tapaaminen sen sijaan. Otetaan ihmiset sinne ja puhutaan Mainframe-laitteesta. Harkitsimme myös näiden ideoiden yhdistämistä.

Ja sitten joku sanoi: “Eikö olisi hienoa, jos teemme varsinaisen Airdropin?” Joten alun perin aiomme hankkia joitain droneja, laittaa niihin tunnuksia ja pudottaa sitten drones. Tajusimme kuitenkin, että se saattaa olla vaarallista, kun joukko droneja lentää yläpuolella. Lopuksi pääsimme ilmapalloideoon. Se oli vain yksi idea, joka toisti toisen idean ja päättyi siihen, mitä meillä on tänään.

Pidän erityisesti Proof of Heart airdrop -ideasta, se tulee olemaan uskomatonta.

Olemme todella innoissamme siitä. Yksi asioista, jotka tein Undripin kanssa, oli tehdä rap-video yrittää kerätä rahaa. Sitten meistä tuli tunnettuja nimellä startup, joka tekee rap-videoita.

Joten päätimme tehdä toisen rap-videon kerätäksesi rahaa muutamille pienille yrityksille, joihin hurrikaani Sandy vaikutti. Se oli todella hieno kokemus. Yksi oli bagel-myymälä, yksi oli silkkipainokone ja toinen oli ravintola. Oli mahtava, tyydyttävä kokemus kerätä rahaa ja auttaa näitä yrityksiä uudistumaan.

Olen aina nauttinut palauttamisesta. Olen aina nauttinut liiketoiminnan hyväntekeväisyydestä – ei vain menneen hyvin, vaan myös tekemän hyvää yhteisössä.

Tällä alalla on paljon ihmisiä, jotka ovat keinottelijoita, ja ihmisiä, jotka yrittävät rikastua nopeasti. Siellä on paljon epämiellyttävää käyttäytymistä ja asenteita. Ajattelimme Todiste sydämestä oli hieno idea yrittää ohjata osa vähemmän suolaisesta käytöksestä todella positiiviseen – hyviin syihin ja voittoa tavoittelemattomiin organisaatioihin.

Sitä päätimme tehdä, ja olemme keränneet hyvän summan rahaa. Emme keränneet sataa miljoonaa, kuten joissakin projekteissa, mutta näytti vain oikealta, että meidän pitäisi käyttää osa siitä rahasta hyväntekeväisyyteen. Se tuntui vain hyvältä tehdä, varsinkin tällä alalla, jossa on niin paljon ahneutta ja spekulaatiota.

Olen aina halunnut, että se on osa kulttuuriamme, suhtaudun antamiseen yrityksessämme ja toivottavasti myös yhteisössämme. Ei vain tiimille, vaan myös ympärillämme oleville ihmisille, haluan, että lahjoittaminen on tärkeä arvo suuremmassa yhteisössämme.

Näyttää siltä, ​​että sydämesi todistamisen ja jopa vapauden todistuksen kautta yrität todella varmistaa, että rahasi, joilla pidät merkkisi, todella uskovat siihen, mitä te teette, ja ovat tehtävänne mukaisia. Miksi se on sinulle niin tärkeää?

Se on tärkeää, koska tiedämme, että siellä on ihmisiä, jotka eivät halua teknologiamme olemassaoloa. Siellä on ihmisiä, jotka eivät halua nähdä meidän menestyvän.

Jotta Mainframe menestyisi, se vie paljon enemmän vaivaa ja energiaa kuin vain 12 tai 13 hengen joukkue, vaikka meillä onkin paljon. Se ei toimi, jos se on vain meitä. Haluamme todella, että tämä tuntuu projektiksi yhteisölle. Haluamme, että tämä on suurempi kuin kukaan yksittäinen henkilö tai perustaja tai tiimi.

Joten teemme parhaamme pyrittäessä houkuttelemaan ihmisiä, jotka voivat auttaa edistämään tätä eteenpäin, jotka voivat auttaa kantamaan vapauden lippua riippumatta siitä, mitä meille tapahtuu. Toivomme, että yhteisö voi rakentaa, tukea ja ajaa tätä. Ymmärrämme, että on välttämätöntä, että meillä on yhteisö ihmisistä, jotka ovat tässä pitkään ja uskovat yksityisyyden ja vapauden arvoihin.

Siksi olemme yrittäneet antaa rahakkeet ihmisille. Se ei ole täydellinen. Tiedämme, että monet ihmiset tekevät edelleen asioita vain saadakseen ilmaisia ​​rahakkeita, mutta teemme parhaamme voidaksemme yrittää antaa merkit ihmisille, jotka näyttävät välittävän projektista ja tehtävästä.

Mainitsit musiikkivideot aiemmin. Ja olet puhunut pari kertaa siitä, kuinka hiphopilla on vaikutusta elämässäsi. Voitko puhua enemmän siitä?

Olen puoliksi Guatemalan. Joten aina, kun tulemme yhdessä äitini perheen kanssa, etenkin kasvaa, meillä olisi nämä juhlat ja tanssimme. Tanssi oli hauska osa kulttuuria – rytmin tunteminen ja rytmin tunteminen. Kasvoin nauttien musiikista, joka antoi sinulle mahdollisuuden soittaa ja tanssia. Joten nautin hip-hopista.

En tehnyt mitään muodollista tanssia tai mitään aikuisena, enimmäkseen harrastin urheilua. Mutta kun olin ensikurssi Princetonissa, heillä oli kaikki tämän suuren auditorion organisaatiot yrittäneet vakuuttaa sinut liittymään heidän ryhmäänsä.

Kun lähdin tuosta kuntosalista, tyttö taputtaa minua olkapäälle ja kysyi: “Tanssiitko?” Sanoin: “Joo, nautin tanssimisesta, mutta en ole kuin koulutettu tanssija.” Hän antoi minulle lentolehtisen ja sanoi: “No, sinun pitäisi tulla kokeilemaan Body Hypeä. Se on hiphop-tanssiryhmä. ”

Joten päädyin kokeilemaan ja liittymään. Olin tällä hip-hop-tanssiryhmällä.

Pohjimmiltaan nautin vain hyvistä rytmeistä, hyvästä musiikista, ja hip-hopilla, joka liittyy sanoituksiin, nautin nokkelasta ja loistavasta sanasta. On hauskaa, kun taiteilijat pystyvät käyttämään sanoja tavalla, joka saa sinut ajattelemaan. Se, mitä kuulet, ei välttämättä ole sitä, mitä he sanovat tavalla, joka on hyvin älykäs, ja pidän siitä. Pidän fiksusta sanatoiminnasta, joten nautin hyvistä taiteilijoista, jotka käyttävät mielenkiintoisia sanoja saadakseen sinut ajattelemaan ja pitämään sinut varpaillasi.

Nautin siitä, mutta en tiedä, kääntyykö se Mainframeen muuhun kuin musiikkiin, joka ruokkii tuottavuuttani.

Mikä on vuoden 2018 etenemissuunnitelmassa?

Muutama asia. Yksi asia on kiristää kertomusta niin, että ihmiset ymmärtävät, että Mainframe on paljon suurempi kuin vain viestit ja viestintä.

Toinen asia, joka on todennäköisesti tärkeämpi kuin ensimmäinen, on tosiasiallisesti toimittaa käyttötapauksia. Hanki Onyx paremmin, jotta ihmiset voivat käyttää sitä sensuurittomasti, valvomattomasti. Tee yhteistyötä muiden kumppaneiden, joidenkin yritysten, joidenkin hallitusten ja joidenkin pienten nuorten kehittäjäyrittäjien kanssa saadaksesi upeita sovelluksia rakennettuun ja toimitettuun. Siitä puhuimme aiemmin tänään tiiminä, ja siitä vietämme myös loppupäivän puhuessamme.

Minulla on hienoa, jos CryptoKitties haluaa rakentaa Mainframeen, mutta haluamme rakentaa asioita, jotka ratkaisevat todelliset ongelmat ja auttavat ihmisiä tai yrityksiä olemaan turvallisempia, yksityisempiä, enemmän yhteydessä ja tuottavampia. Keskitymme jatkossakin saamaan alustan pisteeseen, jossa kehittäjät ja yhteistyökumppanit voivat toimittaa näitä upeita kokemuksia.

Kiitos

Riippumatta siitä, mikä tuottaa tuottavuuttasi, Mainframe pyrkii olemaan olennainen osa sitä lähitulevaisuudessa. Kiitos vielä kerran, Mick, että käytit aikaa puhua kanssamme ja vilkaisi meitä Mainframe-tarinan sisällä.

On mielenkiintoista nähdä, mitä 2018 on varannut Mainframe-tiimille ja alustalle rakennetuille luoville projekteille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me