Miami on kehittyvä utopia digitaalisille yrittäjille ja etätyöntekijöille. Nollan valtion tulovero, rannat, kaunis sää ja samasta kellarikerroksen huoneistosta NYC: ssä tai SF: ssä voit herätä auringonnousuun vedellä.

Matkailuesitteiden houkuttelusta huolimatta odotettua yrittäjien tulvaa ei ole vielä tullut. Makrotasolla maailman teknologiainnovaattorit pyrkivät parveilemaan esimerkiksi Bay Arean ja Koillisen kaltaisiin kaupunkeihin, joissa lahjakkuus ja pääoma virtaavat runsaasti.

Viime vuosikymmenen aikana ammattitaitoiset yrittäjät ja sijoittajat alkoivat kuitenkin tutkia epäsymmetrisen nousun tarjoamia mahdollisuuksia markkinoilla, jotka eivät ole vielä lähellä New Yorkin ja San Franciscon kyllästystasoja. Miami yhdessä muiden toissijaisten ja korkea-asteen startup-markkinoiden, kuten Austin, Denver ja Atlanta, kanssa on alkanut nähdä piikkejä molemmissa lahjakkuus ja sijoituspääoma.

COVID-19 auttaa myös pahentamaan tätä suuntausta, kun moderni megalopoli muuttui tähtisilmäisestä vetovoimastaan ​​helvetin nopeammin tarttuvaksi maisemaksi. Lähes kaikki yritykset ovat toistaiseksi siirtyneet täyteen etätyöhön ja työntekijöidensä kanssa alkavat nähdä etätyön edut.

Se tuo meidät blockchainiin ja kryptovaluuttaan Miamissa. Lohkoketjun ja kryptovaluutta-eetoksen ydin on hajauttaminen, ja avaruudessa olevat startupit eivät ole erilaisia. Tämä hyvin hajauttaminen ja sen implisiittinen etätyön kannustaminen ovat tehneet Miamista blockchain- ja kryptovaluuttatoiminnan kasvualustan.

Miamissa asuu useita yhteisökeskeisiä blockchain-aloitteita, mukaan lukien Miami Blockchain Center, Pohjois-Amerikan Bitcoin-konferenssi, ja Miami Bitcoin Hackathon (jonka tämän kirjoittajan tiimi tarttui Paras palkinto vuonna 2016.)

Olemme yhteydessä Eryka Gemma, toimitusjohtaja Miami Blockchain Center, keskus ja inkubaattori lohkoketju- ja kryptovaluuttayhteisölle. Hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä Miamin kaupunginjohtajan ja kaupungin kanssa saadakseen Miami Blockchainin kartalle.

Eryka Gemma, Nick Spanos, Miamin pormestari Francis Suarez ja Scott Spiegel

Voisitko antaa meille kahden minuutin elokuvatrailerin elämästäsi? Kuinka päädyit osallistumaan kryptovaluuttaan ja lohkoketjuun?

Kun olin nuorempi, olin todella kiinnostunut politiikasta. Halusin aidosti ymmärtää, mitä poliittisesti tapahtui. Katsoisin CSPAN: ta ja uutisia. Muistan, että eräänä päivänä katselin varapuheenjohtajaa uutisissa ja kaikki, mitä hän sanoi, tuntui vain valheelta. Hän sanoi paljon numeroita, isoja sanoja ja oli hyvin karismaattinen – pidin hänestä, mutta hän ei oikeastaan ​​sanonut mitään yhtenäistä arvoa.

Valitsisin ystävilleni siitä, ja he käskivät minun mennä katsomaan tätä kaveria, Ron Paulia. Tein ja tartuin heti koukkuun ja opin, että olin libertaristi ja minarkistinen. Olen oppinut keskuspankista ja siitä, kuinka rahajärjestelmä oli puutteellinen. En halunnut, että tohtori Paul sanoi olevan totta, mutta sillä oli vain järkeä. Hän oli ensimmäinen poliitikko, jonka tapasin, missä tunsin heidän sanovan jotain arvokasta sen sijaan, että puhuisivat vain ympyröissä.

19-vuotiaana minusta tuli Ron Paulin edustaja Washingtonin osavaltiossa. Olen oppinut kokemuksesta niin paljon ja tapasin älykkäimpiä ihmisiä, jotka olin tavannut tuolloin elämässäni. Ihmiset, jotka olivat todella älykkäitä monin eri tavoin, mutta erityisesti he kaikki olivat kriittisiä ajattelijoita, jotka ryhtyivät toimiin.

Nämä olivat myös elämässäni ihmisiä, jotka esittivät minut Bitcoiniin. Valitettavasti, kuten useimmat väärinkäyttösuhteissa olevat henkilöt (minulla oli väärinkäyttösuhde valtioon ja valtavirran mediaan), aivot luovutin kaiken kokemuksesta, kun Ron Paul menetti ja unohti bitcoinin ja muutti Floridaan osallistumaan Embry Riddle Aeronautical University -oppilaitokseen, josta sain kandidaatin tutkinto ilmailussa.

Rakastin kuitenkin edelleen taloustieteitäni – isännöin kampuksella keskusteluja Itävallan ja Keynesin kansantaloudesta ja pidin puheenvuoroja, joiden otsikot olivat “Mainstream Media -yrityksen korruptio”, “Who is Rupert Murdoch” ja “subconscious mieli”.

Yliopiston jälkeen aloitin työskentelyn lentokonekauppateollisuudessa isossa Wall Street-pankissa. Pankin toimitusjohtaja oli legendaarinen pankkiiri, joka teki fuusion Bank of America ja Merrill Lynch. Eräänä päivänä ryhmän videoneuvottelupuhelun lopussa hän avasi sen q: lle&a kaikille nuorille. Keräsin aivoni hyvään kysymykseen ja muistin bitcoinin. Kysyin häneltä, mitä hän ajatteli bitcoinista, ja hän ja kaikki muut huoneessa olevat ihmiset nauroivat. Myöhemmin sinä päivänä menin takaisin kanin reikään.

Miltä päivältä Eryka Gemma näyttää?

Koska olen jumissa karanteenissa, se ei ole ollenkaan hohdokas. Nouse, tee aamurutiini, johon kuuluu venyttely, koska se on niin tärkeää ruumiillemme, sitten yleensä pääsen tietokoneelleni ja aloitan uutisten lukemisen. Paljon aikaa tietokoneelle ja puhelimelle tällä hetkellä, yrittäen suorittaa Blockchain Centerin virtuaalisesti ja isännöidä paljon verkkokameran live-tapahtumia. Olen jumissa kotikaupungissani Seattlessa, koska olen melko varma, että minulla on koronavirus, enkä halua sairaita Miamissa.

Voitteko antaa meille kulissien takana kuinka blockchain-keskus syntyi?

Työskennellessäni kokopäiväisesti lentokonekaupassa ja vuokraamalla tilaa, rakensin pienen yhteisön, joka halusi oppia ostamaan bitcoinia.

Sieltä aloin järjestää tapaamisia vapaa-ajallaani vain nähdäksesi, millainen yhteisö Miamissa oli. Aloitin Crypto Mondays Miami ja vastaus oli todella myönteinen, sillä oli keskimäärin 80-100 ihmistä vuosina 2017/2018. Rakennuksen saaminen oli vain seuraava looginen askel, koska olimme isännöineet satunnaisesti eri puolilla kaupunkia.

Miami Blockchain Center

Miami Blockchain Center -nauhanleikkaus

Ketkä ovat suurimmat osapuolet?

Nick Spanos, joka aloitti alkuperäisen Bitcoin Centerin NYC: ssä, ja yhteys Ron Paul -päivistäni osoittivat kiinnostusta tehdä Miamin haara. Hänen yhteytensä Miamissa, mukaan lukien Moishe Mana, kiinteistövälittäjä, yksi Miamin suurimmista kiinteistökehittäjistä, olivat erittäin tärkeitä rakennuksen avajaisissa..

Moishe Mana omistaa monia rakennuksia Miamin keskustan alueella, ja hänen yrityksensä Mana Techin teknisen haaran avulla hänellä on visio uudistaa keskusta tuhatvuotiseksi teknologiakeskukseksi, ja olemme osa tätä visiota. Mikä olisi parempi tapa tehdä niin, että blockchain-keskus houkuttelee nuoria lahjakkaita?

Scott Spiegelillä on pitkään ollut myös bitcoin-fanaatikko ja Mises-instituutin seuraaja.

Miksi Miami?

Miami on Latinalaisen Amerikan piilaakso, useimmilla suurilla teknologiayrityksillä on LatAm-pääkonttori Etelä-Floridassa. Blockchain on globaali tekniikka, on järkevää tehdä keskusta Amerikoille keskeiseen paikkaan.

Pidän tyydyttymättömistä markkinoista, Miami on kuin iso kaupunki pikkukaupunki. Jos työskentelet kovasti, täällä on helpompaa saada tunnustusta työstäsi ja saada oikea tuki takanasi.

Paikallishallinto on niin tukeva. Miamin pormestari tuli keskustan avajaisiin ja teki nauhanleikkausseremonian Miami Blockchain Centerille. Keskustan kehitysvirasto ja Beacon Council ovat erityisen mielenkiintoisia nähdessään meidän onnistuvan.

Pankkitoiminnan kannalta, Miamilla on toiseksi eniten kansainvälisiä pankkeja Yhdysvalloissa. Floridalla ei myöskään ole valtion tuloveroa. Monet kaupungit ympäri maailmaa pyrkivät olemaan seuraava teknologiakeskus, koska verot ja elinolot NYC: ssä ja SF: ssä pahenevat, Florida ja erityisesti Miami toivottaa tämän kyvyn tervetulleeksi.

Moishe Mana on auttanut luomaan Miamille mahdollisuuden, jota monet kaupungit eivät ole ennen nähneet. Hänen tiiminsä on hyvin ajatteleva ja tarjoaa yrityksille ja startup-yrityksille mahdollisuuden muuttaa Miamiin ympäri maailmaa.

Miamin etuna on uskomattoman monipuolinen väestö, ja sitä pidetään risteyksessä, joka harjoittaa liiketoimintaa Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Mutta voidaan väittää, että tämä laatu on usein leimautunut Miamin yrittäjyysmaisemaa – että paitsi Etelä-Amerikkaan vetoaminen, startup olisi parempi toisessa käynnistyskeskuksessa, kuten NYC, SF, Austin, Boston jne. argumentti on kelvollinen?

Kuten kaikki asiat, se riippuu kyseisen startupin tilanteesta ja tarpeista. Haluavatko he koskettaa Latinalaisen Amerikan yleisöä? Arvostavatko he veronsa pitämistä? Arvostavatko he parempaa elämänlaatua? Muutama asia on varma, Miamin startup-kohtaus kasvaa edelleen, mikä helpottaa tunnistamista. Etelä-Amerikasta peräisin olevat halvemmat tekniset lahjakkuudet ovat helpommin saatavilla, ja täällä on paljon rikkautta, jotka haluavat hajautua muihin varoihin kuin kiinteistöihin. Miamilla on etuja ja haasteita, mutta se on täällä todella hauskaa.

Miamin kaupunki on omaksunut lohkoketjun ja kryptovaluutan. Miksi luulet niin?

Pormestari Francis Suarez on eteenpäin ajatteleva mies, joka myöntää keskustan olevan teknologiakeskus. Hän ymmärtää, että kaupungillamme on merkittävä mahdollisuus käyttää blockchainia toimitusketjussa, koska meillä on kansainvälinen lentokenttä ja yksi maan suurimmista merisatamista.

Ensimmäisenä Miamissa syntyneenä pormestarina hän välittää kaupungista ja kannattaa nuorten lahjakkuuksien ja startupien siirtymistä tänne ja parantamaan niiden yritysten laatua, joihin Miamin alkuperäiskansat voidaan palkata. Suarez on myös kumppani Greenspoon Marderissa, asianajotoimistossa, joka edustaa projekteja useissa blockchain-käyttötapauksissa. Hän ymmärtää liiketoiminnan näkökulmasta blockchain-teollisuuden ennustetun eksponentiaalisen kasvun ja haluaa varmistaa, että kaupunkimme ei menetä.

Moishe Manan näkemys keskustan tekemisestä tuhatvuotiseksi teknologiakeskukseksi voidaan todellakin toteuttaa vain täyttämällä blockchain-työpaikat. Tämän teollisuuden ennustetaan kasvavan nopeasti ja houkuttelevan nuoria teknisiä kykyjä.

Missä näet hallitusten roolin, kun blockchain saa laajemman hyväksynnän?

Bitcoinin osalta hallitusten roolista tulee toivottavasti taloudellisesti rehellisempi, kun otetaan huomioon, että ihmiset haluavat avointa rahoitusjärjestelmää.

Nyt on enemmän ihmisiä kuin koskaan ennen tietäen, että keskuspankki painaa liikaa rahaa, tämä tieto kääntää ihmiset vaihtoehtoisiin valuuttoihin, terveeseen rahaan ja lohkoketjuun.

Mikä on visiosi Miamin tulevaisuudesta?

Haluamme olla tuhatvuotinen teknologiakeskus, joka kilpailee San Franciscon kanssa, mutta painotetaan hajautettua tekniikkaa ja parempaa elämänlaatua.

Kuvittelen, että Miamin keskusta on ensimmäinen paikka, jossa joukkokauppiaat hyväksyvät bitcoinin ja muut digitaaliset valuutat. Tämä on projekti, jonka parissa työskentelemme Miami Blockchain Centerissä.

Tehdään ajatuskokeilu. Kuinka luulet maailman reagoivan 1 000 000 dollarin bitcoiniin vuoden 2020 loppuun mennessä? Entä 10 dollarin Bitcoin vuoden 2020 loppuun mennessä?

Miljoona bitcoinia – Wall Street saattaa hämätä ja yrittää toista yritystä alentaa hintaa (ts. Futuurimarkkinat). Näimme jo suurten pankkien toimitusjohtajat häpäisevän bitcoinia 20k: n ollessa 20k ja näimme jo BIS: n kokoavan hallituksen osallistumaan kun Vaaka tuli paikalle. 1 000 000 dollarin bitcoinilla instituutiot eivät ole onnellisia.

Jos näin tapahtuu, niin monien ennustama varallisuudensiirto tapahtuu. Vaikutus tuntuu eniten köyhemmissä maissa, joissa ennustan, että ihmiset pystyvät kaatamaan korruptoituneet hallitukset.

10 dollarin bitcoin saisi kaikki kertomaan minulle, että olen huijari. Mutta se on okei, koska perustekijät ovat edelleen paikallaan, ja se olisi hieno tilaisuus ostaa lisää tätä hallitusten hallinnan ulkopuolella olevaa omaisuutta.

Onko mitään ominaisuuksia, joiden mielestäsi useimmista blockchain-projekteista puuttuu? Yleensä miten useimmat projektit voivat parantaa?

Jos puhumme blockchainin kryptovaluutan käytöstä, näiltä yrityksiltä puuttuu markkinointitiimejä. Tästä olen iloinen, koska useimpia kryptovaluuttoja ei ole hajautettu eikä niitä pitäisi ottaa käyttöön, koska harvat hallitsevat niitä.

Jos puhumme blockchain-käyttötapaushankkeista, niiltä puuttuu yrityksiä, jotka ovat halukkaita muuttamaan nykytilaa ja maksamaan kustannukset ottamaan käyttöön jotain uutta, joka on monien mielestä testaamaton ja todistamaton. Lohkoketjun käyttötapaushankkeet lisäävät yleensä yritysten välistä yhteentoimivuutta, minkä vuoksi yhden alan kaikkien yritysten saaminen hyväksymään yksi projekti osoittautuu ongelmaksi.

Kaiken kaikkiaan koulutuksesta puuttuu. Puute, joka näkyy kaikkialla lähes kaikilla elämän osa-alueilla.

Onko avaruudessa projekteja, jotka toimivat loistavina esimerkkeinä kryptovaluutasta ja blockchain-yrittäjyydestä?

Olen innoissani Bitcoin- ja salamanverkkoprojekteista. Blockchainin mielenkiintoisin osa on hajautetut näkökohdat ja peliteorian osallistuminen. Kun nämä kaksi näkökohtaa eivät sisälly projektiin, minulla on tapana olla välittämättä siitä yhtä paljon, ellei se koske tiettyä toimialan ongelmaa.

Olen myös innoissani Ravencoinista ja siitä, kumpi STO-projekti onnistuu, vaikka menetin paljon siitä Cryptopian hakkeroinnissa. Uskon, että “arvopapereiden” merkitseminen on valtava päivitys rahoitusmarkkinoille, jotka tarvitsevat päivityksen.

Kuinka lohkoketju ja kryptovaluutta muuttavat päivittäistä elämää?

Salausvaluutan osalta keskimääräinen ihminen riippuu tosiasiassa maasta, jossa asut. Venezuelan, Argentiinan ja Zimbabwen kaltaisissa paikoissa se on äärimmäisen elämää muuttava, koska sinulla on valuutta, joka on vakaampi kuin kansallinen valuuttasi. Yhdysvaltojen kaltaisissa paikoissa kryptovaluutta antaa nuorille asiantunteville ihmisille mahdollisuuden monipuolistua eikä tuntea olevansa sidottu uppoavaan alukseen.

Blockchainin osalta se ei muuta keskimääräisen ihmisen päivittäistä elämää, ennen kuin 5G ja IoT ovat levinneet laajalti.

Mikä on henkilökohtainen suosikkitarinasi tai mieleenpainuvin uutinen, jonka olet törmännyt Miami Blockchain Centerissä?

Oma suosikkitarinani koskee palkkaamista ihmisille, jotka ovat työskennelleet freelancerina meille blockchain-keskuksessa. Tällä hetkellä enimmäismaksu on 56% henkilölle, joka lähettää rahaa Yhdysvalloista Venezuelaan. Yhdellä urakoitsijamme oli lapsi, ja halusin lähettää hänelle lahjan … jos lähettäisin fiatia, se vie vähintään 3 päivää ja molempien hallitusten välillä 56% siitä ei pääse lapselle, joka tarvitsi sitä. useimmat!!! Lähetin bitcoinia, hän sai sen kymmenen minuutin kuluessa, eikä varkainen hallitus ollut altis kamppailevaan perheeseen..

Millä tavoin joku, joka lukee tätä ja on innoittamana ja haluaa auttaa, miten he voivat osallistua?

Kerro ihmisille Bitcoinista ja siitä, että se luotiin vastauksena vuoden 2008 finanssikriisin kriisikampanjakapitalismiin. Kerro heille, että sen seurauksena, että keskuspankki painaa enemmän rahaa, dollarin ostovoima pienenee.

Miami Blockchain Center

Miami Blockchain Center

Kouluttaa ystäviäsi ja perhettäsi blockchainin merkityksestä turvallisuuden ja taloudellisen autonomian kannalta.

Blockchain-keskuksessa etsimme aina ihmisiä, jotka haluavat osallistua ja jakaa yhteisölle. Meillä on resursseja, jos ihmiset ovat kiinnostuneita opettamaan muita bitcoinista ja resursseja henkilöille, jotka haluavat oppia kotona, varsinkin kun kaikki ovat jumissa kotona. Voit siirtyä osoitteeseen blockchaincenter.com tai lähettää sähköpostia [sähköposti suojattu]

Toinen hyvä vaihtoehto on siirtyä Miamiin ja kokea blockchain-keskus ja hyvä elämänlaatu itse. Jos olet etätyöntekijä, tule tänne muutamaksi kuukaudeksi ja liity yhteisöömme!

Kaikki muu, jonka haluat lukijamme tietävän?

Aikojen valossa älä pelkää koronavirusta. On hyvä olla valmistautunut, on hyvä ryhtyä varotoimiin, mutta älä anna pelon ohittaa sinua. On niin monia ihmisiä, joita olen menettänyt kunnioitukseni, koska he ajavat hallitusta ottamaan pois kaikkien muiden perustuslailliset oikeudet, koska he pelkäävät henkilökohtaisesti.

Ajat muuttuvat, Bitcoin on monien lähtökohta, ja meidän on valittava sosiaalisten normien rikkominen tai hallituksen vääryyden turvaaminen. Valitse vapaus, valitse vapaus ja tiedä, että Amerikka on yksi harvoista maista maailmassa, joka on rakennettu perustuslaille, joka antaa ihmiselle oikeudet. Niillä, jotka ajavat totalitaarisia järjestelmiä, olisi hyvä siirtyä maahan, joka ei ole Yhdysvallat.

Kiitos puhuessasi aMiami Blockchain Centeristä, Eryka!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me