Maailmassa on hyvin vähän ihmisiä, jotka voivat puhua meikkeistä, yrittäjyydestä ja kryptovaluutasta, kuten Michelle Phan.

Michelle on kasvanut uskollisesta kannattajien joukosta, ja tänä päivänä YouTubessa on yli 8,9 miljoonaa tilaajaa..

Vuonna 2011 Michelle perusti IPSY: n, tilauspohjaisen yrityksen, joka toimittaa kuukausittain kauneusnäytteitä arviolta 1,5 miljoonalle tilaajalle kuukaudessa. Yhtiö on nostanut yhteensä 103,2 miljoonaa dollaria korkean profiilin sijoittajilta, kuten Sherpa Capital ja TPG Growth, arvostamalla yritystä 800 miljoonaa dollaria.

luotto: Luis Trujillo

Matkan varrella Michelle tarkasteli säännöllisesti suhdettaan rahaan ja varallisuuteen intiimimmin kuin vain numerot. Hän puhuu rahasta käsitteellisellä tasolla ja kouluttaa itseään rahapolitiikkaan ja talousteoriaan. Hän esiintyi myös Bitcoin-podcasteissa, isännöi haastattelua entisen presidenttiehdokkaan kanssa Andrew Yang, ja haastatteli CoinCentralia (hei, me olemme!)

Äskettäin Michelle liittyi Pathfinderiin (Founders Fundin alkuvaiheen sijoitusväline), Ashton Kutcheriin ja Guy Osearyyn lähes yli 3 miljoonan dollarin Seed II -kierroksella Lollille, palvelulle, jonka avulla käyttäjät voivat saada palkintoja Bitcoinissa ostoksilla yhdessä Lollin osallistuvat jälleenmyyjät.

Filosofinen vetovoima hajauttamiseen ja itsemääräämisoikeuteen yhdistää pisteet hänen yrittäjyystyönsä välillä, mikä on voinut kehittyä Michellen muodostavien nöyrien kokemusten aikana vietnamilaisten maahanmuuttajien tyttärenä Yhdysvalloissa..

Ennen menestystä ja tunnustuksia, kuten Streamy ICON -palkinto ja Forbes 2015 30 Under 30 -lista Art and Style -luokan ja Inc: n 30 alle 30 tyylikkäimmän yrittäjän tekeminen vuonna 2015, ennen kuin “vaikuttajana” oleminen oli tuottoisa ura, Michelle voisi olla kuvattu “köyhtyneiden vietnamilaisten pakolaisten röyhkeänä teini-ikäisenä tyttärenä ja joskus kiusattu hänen lukiossa Tampassa”.

Kuten monet osavaltioiden ensimmäisen sukupolven maahanmuuttajalapset, Michelle jäljitteli jatkuvaa työetiikkaa pyrkiessään parempaan elämään ilman etuja, kun kasvaa sellaisen perheen kanssa, jolla on vakiintuneet ammatilliset ja sosiaaliset yhteydet.

Hän löysi lohdutusta päivittäisestä murskauksesta. Michelle oppi nopeasti dollarin arvon karkkipatukoiden myynnistä bloggaamiseen. Kun hän latasi ensimmäisen videonsa YouTubeen vuonna 2007 19-vuotiaana, hän kohtasi digitaalitalouden voimia, vaikka se oli vain 25 senttiä viikossa hänen videoistaan.

Vuonna 2011 yksi Michellen ystävistä toi pelilaitoksensa selittämään innostustaan ​​sen käytöstä monenlaisiin asioihin: pelaamiseen, kuvien renderointiin ja Bitcoinin louhintaan..

“Kun kuulin ensimmäisen kerran Bitcoinista, ja olin utelias”, muistelee Michelle. ”Sen jälkeen etsin sitä verkosta. Näin paljon naysayers, ihmiset kutsuvat sitä huijata kultaa. Ensimmäinen vaikutelmani oli, että se oli trendi. ”

Kuten monilla Bitcoinin kannattajilla, joilla oli kerran negatiivinen ensivaikutelma, Michellelook tukee ensimmäistä tapaamistaan ​​Bitcoinin kanssa nauramalla.

Michelle piti Bitcoin-ideaa takataskussaan ja keskittyi kauneusimperiumin rakentamiseen. Nopeasti eteenpäin vuoden 2015 loppupuolelle, noin aikaan, jolloin IPSY, sen 100 miljoonan dollarin B-sarja, ja Michelle alkoivat kerätä arvostettuja palkintoja.

“Vasta vuoden 2015 loppupuolella aloin vakavasti rakentaa omaisuuttani”, Michelle sanoo. ”Minua kiinnosti sukupolvien vaurauden rakentaminen. Tulin maahanmuuttajaperheestä ja halusin huolehtia perheeni seuraavasta suvusta. Silloin kiinnostuin kulta. Katsoin joitain videoita siitä, kuinka ne ihmiset, joilla oli kultaa ja jalometalleja masennuksessa 1930-luvulla, pystyivät huolehtimaan perheestään. ”

“Aloin myös katsoa paljon salaliittovideoita”, Michelle nauraa. “Luulin, että maailma on päättymässä. Löysin lopulta Bitcoinin “digitaalisen kullan”. Ajattelin, että minun pitäisi ainakin monipuolistaa, omistaa vähintään 1% omistuksistani digitaalisesta omaisuudesta. ”

Kun satoshis osui lompakkoonsa, Michelle muutettiin kuitenkin ahneaksi digitaalisen omaisuuden opiskelijaksi ja Bitcoinin puolustajaksi.

“Kyse on pelin ihosta”, sanoo Michelle. “Kun sinulla tosiasiassa on satoshis, haluat nähdä sen kasvavan. Haluat ymmärtää sen paremmin. Päätin, että halusin kouluttaa itseäni ja oppia Bitcoin-yhteisöstä. Haluaisin mennä usein Bitcoin Redditiin. Pystyin oppimaan paljon. ”

Michelle tuotiin tutustumaan suhteeseen rahoihin suhteellisen lyhyessä ajassa – hän lähinnä työskenteli äitinsä kynsisalongissa Forbesin kansilehteen alle 10 vuodessa. Hänen tavoitteensa taloudellisesta varallisuudesta ja äidistä huolehtimisesta saavutettiin, mutta jotain puuttui.

Alkuvuodesta 2016 Michelle pudotti kaiken ja meni yhdeksän kuukauden globetrotting-taukoon. Askel taaksepäin säännöllisen YouTube-sisällön tuottamisesta ja useiden projektien toteuttamisesta antoi Michelleelle enemmän aikaa itselleen, ja hän vietti enemmän aikaa sanan ja lopulta Bitcoinin oppimiseen.

Michelle’s Foray osaksi kryptovaluutta:

Itsekasvatuksensa ansiosta Michellellä on suosikki: Saifedean Ammousin kirja Bitcoin-standardi. Epäsuorasti Ammousin kautta Michelle liittyi uusimpaan investointiinsa: Lolliin.

“Lähetin Saifedeanille Twitterissä kiittääkseni häntä kirjan kirjoittamisesta”, Michelle muistelee. “Koska seurasin häntä, hän on järjestänyt minulle uusia seminaareja. Eräänä päivänä hän suositteli tarkistamaan Lolli ja puhumaan perustajalle Alex Adelman. Tiesin, että se oli oikea yritys, johon minulla oli mahdollisuus sijoittaa. ”

Michelle tarkastelee lukemattomia mahdollisuuksia sijoittaa ja mainostaa projektia kryptovaluuttatilassa, mutta ei vain löytänyt sopivaa.

“Olin tavannut paljon ihmisiä, eri pörssien toimitusjohtajia”, Michelle kertoo. Minulla ei ollut järkevää mainostaa heitä. Kyllä, ne helpottavat kryptovaluutan ostamista, mutta päivän päätteeksi se on toinen lompakko, jolla ei oikeastaan ​​ole täyttä omistusta – eräänlainen kuin pankki. Kun sinulla on Bitcoin, sinun pitäisi olla oma pankkisi, uskon, että siinä on kyse asiasta. Uskon vallan hajauttamiseen. ”

Kymmenen vuotta sitten minua pilkattiin siitä, että lopetin työpaikkani jatkaa YouTube-kanavaani. Kukaan ei nähnyt potentiaalia alustalla kuten minä.

Vuosia myöhemmin minua pilkattiin uudelleen sijoittamalla BTC: hen ja ETH: hen.

Pidän viimeisestä naurusta &# 128578;

– �� (@MichellePhan) 19. elokuuta 2018

Lolli oli Michellen mukaan järkevin hänelle, koska hän näkee itsensä käyttävän sitä ja viime kädessä samanlaista asiakaskuntaa kuin hänen aikaisemmat onnistuneet yrittäjyystyönsä..

“Rakastan shoppailua ja rakastan palkintojen saamista (kuten Hunaja)”, sanoo Michelle. ”Tiedän, että monet naiset tekevät niin. Minusta tuntuu myös, että monet heistä eivät ole mukavia ottamaan taloudellista riskiä ostaa Bitcoinia. Se on heille vierasta. Palkintojen ansaitseminen on heille tuttua asiaa. Heidät palkitaan satoshilla sivussa. Jos et vielä halua pinota satoja, voit silti tehdä sen pienemmällä tasolla.

2020-sijoitusteoria: kouluta itseäsi, ole asiakas

Sijoittajana ja kryptovaluutan puolustajana Michelle näkee epämääräisen ja sumean pandemian jälkeisen tien optimistisella linssillä.

“Pandemia ei olisi voinut tarjota parempaa asetusta kryptovaluuttaan”, kommentoi Michelle. ”Fed painaa biljoonia dollareita, mikä voi johtaa nopeaan inflaatioon. Maitolitra voi maksaa 12 dollaria, ja ihmiset kysyvät, mitä heidän rahoilleen tapahtui. Se herättää paljon kiinnostusta Bitcoiniin. “

Michelle pitää sitä, että sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kotona ovat erittäin tuottava ja voimaannuttava oppimismahdollisuus.

“Jokainen ihminen tässä maailmassa antaa aikaa rahalle tavalla toisensa puolesta”, sanoo Michelle. “On naurettavaa, että useimmat ihmiset eivät tiedä rahasta. Ihmisillä on paljon aikaa käsissään, ja nyt on loistava mahdollisuus tutustua tähän hulluun maailmaan. Rahapolitiikka muuttuu koko ajan, mutta Bitcoin-protokolla on hyvin yksinkertainen. Se seuraa Itävallan taloustieteitä. Mitä enemmän ihmiset oppivat lisää rahasta, sitä enemmän he voivat sijoittaa aikansa ja energiansa johonkin arvokkaaseen.

Parhaiden mahdollisuuksien löytämiseksi Michelle neuvoo yrittäjiä asettamaan itsensä kuluttajiensa kenkiin.

“Virallinen työttömyyttä hakevien määrä on noin 30 miljoonaa ja kasvaa”, Michelle sanoo. “Se laskee vain hakeneet ihmiset, ei niitä, jotka eivät pysty, koska sivustot kaatuivat tai heillä ei ole juuri ollut mahdollisuutta. Joten todennäköisesti on paljon ihmisiä, joilla ei ole käytettävissä olevia tuloja. “

“Jos he leikkaavat kertakäyttötuotteita, he voivat käyttää enemmän välttämättömiin tarvikkeisiin. Ihmiset haluavat myös pysyä kotona. Luulen, että tulee takaisin jonkinlainen trauma. [Yrittäjyys] tulee olemaan kyseisten siirtymien hyödyntäminen. Ole asiakas itse ja työskentele ylöspäin. ”

Katse eteenpäin: Viimeiset ajatukset Michellen kanssa

Michelle viihdyttää itseään intohimolla ja itseopetuksella.

“Minusta on erittäin mielenkiintoista, että Bitcoiniin siirtyy paljon miljardöörejä ja valtava määrä varallisuutta”, toteaa Michelle. “Tarkoitan, että tällä viikolla Paul Tudor Jones sanoi, että hänellä on melkein 2% varoistaan ​​Bitcoinissa suojautumassa riskeiltä, ​​ja hän on melko konservatiivinen sijoituksillaan. Jos sinulla on suuria taloudellisia titaaneja ja ajattelijoita hyppäämällä Bitcoiniin, se voi olla valtava. Kuvittele Buffetin vaikutus sanomalla, että hän alkaa ostaa Bitcoinia markkinoilla. Olen kiinnostunut näkemään, kuka alkaa tuottaa tulosta. ”

Michelle ja hänen oma meikkimerkkinsä, EM Cosmetics.

Michelle Phan ilmentää hieman perinteistä amerikkalaista unta ripaus modernilla digitaalisella innolla. Menestystarinaa siitä, että joku käynnistää kannettavan tietokoneen (tai älypuhelimen) ja käynnistää miljoonan dollarin yrityksen, ei enää pidetä surrealistisena poikkeavana tapahtumana. Nykyään se on yleistä.

Sadat tuhannet sisällöntuottajat, jotka ulottuvat YouTubeen, Twitteriin, Instagramiin, Facebookiin, Twitchiin ja nyt Tik Tokiin, ansaitsevat miljardeja dollareita vuodessa katsojilta, jotka olisivat todennäköisesti katsoneet putki-TV: tä vain muutama vuosikymmen sitten.

Miljardi dollaria täysin syrjäisiä (hajautettuja) yrityksiä tulee ulos puusta houkuttelemalla huippulahjakkuuksia, jotka olisivat todennäköisesti kävelleet JP Morgan- tai Goldman Sachs -yrityksessä muutama vuosikymmen sitten.

Michelle on saattanut kehittyä paljon yli taloudellisten huolenaiheidensa teini-ikäisenä, mutta hänellä on ollut vahva suhde rahaan filosofisella tasolla.

“Kun näet, mitä maailmassa tapahtuu, jopa hallitustasolla, näet ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan vallansa takaisin”, sanoo Michelle. “Bitcoin on suvereeni raha, joka on tehty ilmaiseksi ihmisille, mikä kuulostaa minusta paljon Amerikan eetokselta.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me