Mikä on BitBay?

BitBay on ilmainen, hajautettu markkinapaikka tavaroiden ja palveluiden ostamiseen ja myymiseen lohkoketjussa. Voit muodostaa yhteyden suoraan ikäisensä kanssa ja tehdä kauppaa tarvitsematta välittäjää, kuten Amazon, eBay tai Craigslist. Tapahtumat ovat turvallisia ja nimettömiä. Niiden takuu on myös escrow.

Projektin tavoitteena on olla uusi verkkokaupan standardi, jonka avulla ihmiset voivat käydä kauppaa henkilökohtaisesti. Tämän seurauksena BitBay väittää mullistavansa maailmankaupan. Se on näennäisesti hieno ratkaisu myös muille kapealle sovellukselle, jossa olemassa olevat markkinapaikat eivät palvele ihmisryhmiä.

Alussa BitBay aloitti kivisen alun. Vuonna 2014 alkuperäiset perustajat keräsivät pääomaa vilpittömässä mielessä ja hylkäsivät projektin nopeasti varainhankinnan jälkeen, jättäen johtavan kehittäjän pitämään laukkua. Vaikuttaa siltä, ​​että BitBay oli valmis, mutta kehittäjä jatkoi projektin parissa tekemistä velvollisuudesta alkuperäisiä sijoittajia kohtaan, ilman varainhankintakierroksella kerättyä pääomaa.

Noista varhaisista, epävarmoista päivistä lähtien kehitys on edennyt pitkälle. Alusta käynnistettiin virallisesti vuonna 2015, ja sitä on päivitetty aktiivisesti viime vuosina. Käyttäjät ovat tehneet kauppaa eri toimialoilla, mukaan lukien yksi käyttäjä myi viisi hehtaaria maata BitBayssa.

eBay Blockchainissa

BitBayn nimi on Bitcoin ja eBay. Tavallaan se on hyödyllinen tapa ajatella alustan toimintaa. Se on markkinapaikka, jossa käyttäjät voivat luetteloida myytäviä tuotteita ja neuvotella hinnoista. Nämä hinnat ovat BAY: ssä, alustan kryptovaluutassa.

Kun pääset sopimukseen, teet älykkään sopimuksen, joka varmistaa määrätyn tuotteen toimituksen turvatalletuksella. Tämä luo luotettavia liiketoimia osapuolten välillä. Mitä enemmän teet kauppaa, sitä enemmän saat mainepisteitä ja sitä halukkaampia tulevat myyjät / ostajat ovat tekemisissä kanssasi.

bitbay-ominaisuudet 1

Keskitetyt markkinapaikat (kuten eBay tai Amazon) rajoittavat joskus myyjän luetteloimien tuotteiden määrää. Tai he vaativat tiettyjen maksualustojen käyttöä, jotka ottavat prosenttiosuuden tapahtumista. Lisäksi niitä rajoitetaan maantieteellisesti, mikä rajoittaa tuotteen potentiaalisten ostajien määrää ja tyyppiä. Lopuksi keskitetyt kauppapaikat tallentavat asiakastietoja keskitettyihin palvelimiin, jotka voivat vaarantua.

BitBay takaa rajoittamattoman pääsyn alustalleen. Luettele niin monta kohdetta kuin haluat, ilman maantieteellisiä rajoituksia. Tapahtumat BAY-rahakkeilla ovat maksuttomia. Itse asiassa alustan käytöstä ei peritä mitään maksuja.

Kaksinkertainen talletustalletus

Kaksinkertainen talletustalletus on BitBayn tapa varmistaa, että tavarat lähetetään ja riidat ratkaistaan ​​hajautetusti. Tyypillisellä keskitetyllä alustalla, kuten eBayssa, foorumi osallistuu riitojen ratkaisemiseen. Yleensä he ovat aina ostajan puolella. Tämä voi johtaa epäreiluun myyjän suhteen. Vielä tärkeämpää on, että se lisää paljon yleiskustannuksia markkinapaikan käyttökustannuksiin, jos sinun on ratkaistava riitoja.

BitBay korjaa tämän varmistamalla, että kaikilla osapuolilla on osuus kaupan onnistumisesta. Ennen tapahtumaa molemmat osapuolet tallettavat talletusmaksun vakuudeksi kauppaa vastaan. Jos tuote saapuu hyvässä kunnossa ja ostaja on maksanut kokonaisuudessaan, molemmat osapuolet ilmoittavat onnistuneesta tapahtumasta ja kaksoistalletusluovutus vapautetaan takaisin osapuolille.

kaksinkertainen escrow-bitbay

Riitatapauksessa kaksoistalletustalletus vapautetaan vasta, kun molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Tämä pakottaa osapuolet neuvottelemaan riidan kohtuullisen ratkaisun, jotta talletus saataisiin takaisin. Huijarit ja muut huonot toimijat eivät voi hyötyä tällaisesta järjestelmästä, koska heidän talletustalletustaan ​​ei palauteta heille.

Lisäksi BitBayn mainejärjestelmä auttaa ostajia ja myyjiä tietämään, kuinka paljon luottaa toiseen osapuoleen. Käyttäjien, joilla on heikko maine tai joilla ei ole tapahtumahistoriaa, saattaa joutua asettamaan lisää varoja talletustalletukseen ennen liiketoimien tekemistä. Samaan aikaan käyttäjät, joilla on hyvä maine, voivat sijoittaa vähemmän varoja talletustapahtumaan.

Dynaaminen hintojen sitominen

Yksi BitBayn tärkeimmistä näkökohdista markkinapaikkana on, että sen tunnus on sidottu dynaamisesti. Tämä tarkoittaa, että rahan tarjonta vaihtelee siten, että BAY: n arvo pysyy suhteellisen tasaisena. Toisin kuin villit hintavaihtelut, joita näemme muissa kryptovaluutoissa, BAY säilyttää melko tasaisen, mutta dynaamisen arvon. Tämä tekee fyysisten tavaroiden ostamisesta houkuttelevamman valuuttana. Tiedät, että kun ostat BAYn, sen arvo ei laske välittömästi, ja voit olla varma, että se on jotain arvoista tulevaisuudessa.

Tapit jäädyttävät ja vapauttavat kolikot tietyillä arvoilla, mikä lieventää markkinoiden volatiliteettia ja kannustaa johdonmukaiseen, käyttökelpoiseen markkinapaikkaan. BitBay ei ole vielä julkaissut sidontatekniikkaansa, mutta lähteet, joiden kanssa puhuin projektissa, ovat varmoja, että se julkaistaan ​​tänä vuonna.

Yksityisyys & Moni allekirjoitus

BitBay tukee kaikenlaisia ​​yksityisyyden ja suojauksen toimenpiteitä. Usean allekirjoituksen lompakon luominen on helppoa turvallisuuden lisäämiseksi. Torille ja muille välityspalvelimille on integraatioita, jotka auttavat nimettömäksi yhteyden markkinoihin. Näyttönäppäimistö sallii salasanan tai näppäinten syöttämisen ilman näppäimistöä ja alttiita näppäinten lukitsemiselle. Lisäksi voit luoda kuvia upotetulla yksityisellä avaimellasi, jotta hakkereille on vaikeampi löytää tallennettu avain.

bitbay-ominaisuudet 2

Aikalukot & Atomivaihto

Marketplacessa on myös toimintoja aikalukitussopimuksiin ja valuutanvaihtoon. Tämä mahdollistaa kaikenlaiset ketjunväliset liiketoimet ja taloudelliset toteutustavat. Aikalukko ja muut älykkäät sopimuselementit mahdollistavat vetojen, talletusten, futuurien ja optioiden kaupan tai minkä tahansa muun rahoitustapahtuman luomisen..

Tiimi & Kiista

BitBay aloitti huonosti. Alkuperäiset perustajat johtivat sijoittajia harhaan ja eivät koskaan aikoneet rakentaa alustaa. He toivat David Zimbeckin teknisenä johtajana antamaan projektille legitiimiyden. Kun David katosi pian varainhankintakierrosten jälkeen, kerätyn pääoman ohella Davidilla ei ollut rahoitusta ja paljon vihaisia ​​sijoittajia.

Davidilla olisi ollut helppo taittaa siinä vaiheessa ja luopua projektista, mutta hän ei tehnyt sitä. Muutaman ensimmäisen BitBay-vuoden aikana hän oli projektin ainoa kehittäjä. Hänellä ei ollut rahaa muiden kehittäjien palkkaamiseen, ja vapaaehtoiset kehittäjät auttoivat toisinaan.

Kun ajatellaan kokemusta, Davidilla oli tämä sanoa:

“Varastajat ja epäluottamus, joka tapahtui perustajien kanssa alussa, vaikuttivat minuun emotionaalisesti, ja tähän päivään asti minulla on edelleen ongelmia uskoa, että ihmiset voivat tehdä sellaista muille ihmisille tarkoituksellisesti ja ilman epäilyksiä. Minua ei vain kasvatettu tällä tavalla. Se oli tosielämän oppitunti ja kesti kauan päästäkseni yli. …

Pitkästä aikaa tämä pettäminen vaikutti työhöni ja henkilökohtaiseen elämään, mutta olen edennyt ja olen päättäväisempi kuin koskaan loppuun saattamaan projektin. BitBay nousee tuhasta kuin feeniks. Mikään ei voi tehdä estääkseen BitBayn menestystä. “

bitbay-tiimi

BitBayn yditiimissä on nyt viisi jäsentä, ja myös kehittäjät, suunnittelijat ja markkinoijat osallistuvat siihen.

BAY-tunnus

BAY-tunnus on kauppapaikan tunnus. Käytät sitä ostamiseen ja myyntiin, ja se voi myös osallistua jäädytyksiin, talletuksiin, panoksiin, vaihtosopimuksiin jne. Tunnus itsessään toimii kuten Bitcoin ja verkon suojaama..

Vaikka voit käyttää BAY: tä tapahtumiin, sinun ei tarvitse. Sinun on kuitenkin käytettävä BAY: tä, jos haluat osallistua merkkien panostamiseen.

BAY: n hinta kraatteri alkuperäisten perustajien lähdön jälkeen ja pysyi alhaisena maaliskuuhun 2017 asti. Se on käynyt läpi useita härkä- ja karhuajoja, joiden enimmäishinta oli yli 30 senttiä tammikuussa 2018, ennen kuin vetäytyi nykyiseen arvoonsa.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Mistä ostaa BitBay (BAY)

Upbit ja Bittrex tekevät 98% BAY-rahakkeiden kaupankäyntimääristä, joten sinun kannattaa käyttää yhtä näistä kahdesta pörssistä saadaksesi BAY.

Tätä varten sinun on ostettava BTC, koska nämä pörssit eivät ota fiatia.

BitBayn (BAY) säilyttäminen

BitBayssa on online-lompakko, joka helpottaa osoitteiden luomista ja tapahtumien lähettämistä. Jos haluat osallistua koko kauppapaikalle, sinun on kuitenkin ladattava Marketplace-asiakasohjelma. BAY: n pitämiseen on myös muita GUI-lompakoita. Löydät kaikki nämä lataussivu heidän verkkosivuillaan.

Johtopäätös

David Zimbeck on osoittanut sitkeyttä ja omistautumista tähän projektiin viimeisten neljän vuoden aikana. Se, että se on onnistuneesti koordinoinut monia tapahtumia, antaa toivoa ja jännitystä. Projektin kehityssuunnitelmassa on paljon enemmän tulossa, ja nyt, kun on olemassa oma tiimi, odota markkinoiden kasvavan ja kehittyvän tulevan vuoden aikana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me