Sinun on ymmärrettävä, mikä on blockchain-tapahtuma, ennen kuin voit sijoittaa rahasi salausmarkkinoille luottavaisin mielin. Nämä tapahtumat ovat krypto-valuuttojen selkäranka. Nykyään estoketjutapahtumat toimivat useilla eri tavoilla.

Lohkoketju on tietokoneiden verkko, joka tallentaa tapahtumadatan kopiona järjestelmän jokaisen tietokoneen (solmun) yli. Tätä tietoa kutsutaan hajautetuksi pääkirjaksi. Tiedot syötetään ketjuun jaksoissa, jotka tunnetaan lohkoina. Jokainen lohko on aikaleimattu ja sen tilaus ja tapahtumat tarkistettu. Tämä menetelmä tietojen tallentamiseksi kahtena kappaleena luo tapahtumaketjun tai toisin sanoen lohkoketjun.

Lohkoketjutapahtumat tuovat valtavia etuja liiketoimien nopeudelle ja siirtomaksuille. Normaalin pankkisiirron suorittaminen voi kestää viikon. Viivästykset ovat seurausta lukuisista kolmansien osapuolten käyttämistä tarkastusjärjestelmistä. Tyypillinen kansainvälinen liiketoimi sisältää yli 36 erilaista kolmannen osapuolen organisaatiota.

Parempi vaihtoehto

Vertailun vuoksi kryptovaluutta-sijoittajat voivat lähettää valtavia määriä rahaa melkein mitään. Esimerkiksi Binance lähetti 600 miljoonaa dollaria vaihto-lompakosta kylmäsäilöön (offline-lompakko) 7 dollaria marraskuussa 2018. Kaupan toteuttaminen kesti alle kymmenen minuuttia.

Saman tapahtuman yrittäminen nykyisen rahoitusjärjestelmän kautta vie viikkoja ja maksaa yli 100 kertaa enemmän. Edut ovat kiistattomia. Salausvaluutat, kuten Ripple (XRP), aikovat ylittää kuilun näiden kahden markkinan välillä tarjoamalla pankeille blockchain-rahansiirtojärjestelmän, joka sopii niiden sääntelyvaatimuksiin.

Ripple kautta Trustnodes

Ripple kautta Trustnodes

Peruuttamaton

Kun blockchain-tapahtuma on valmis, siinä kaikki. Palautuksia, peruutuksia tai takaisinottoja ei ole. Et voi muuttaa tietoja myöhemmin tai edes poistaa tapahtuman tietuetta. Nämä piirteet antavat blockchain-tapahtumille valtavan edun markkinoilla. Teknologian muuttumaton luonne tekee siitä ihanteellisen useille liiketoiminta-alueille, mukaan lukien toimitusketjun hallinta, rahoituspalvelut ja hallituksen avoimuusohjelmat.

Kuinka Blockchain-tapahtumat hyväksytään?

Blockchain-tapahtuman hyväksyntä tulee prosessista, joka tunnetaan konsensuksena. Konsensus on lohkoketjun kaikkien solmujen välinen sopimus siitä, mikä on kelvollinen ketju. Lohko lisää ketjuun, kun 51 prosenttia solmuista on yhtä mieltä tapahtuman pätevyydestä. Solmut vertailevat ketjuja tapahtumien vahvistamiseksi. Pisin ketju on kelvollinen ketju.

Tämä vahvistusmenetelmä toimii hyvin, mutta se voi olla vioittunut, jos yksi osapuoli ohjaa yli puolta blockchainin solmuista. Bitcoinin tuntematon luoja Satoshi Nakamoto varoitti näistä vaaroista useita kertoja nyt kuuluisassa Bitcoin-lehdessä.

Työn todiste


Bitcoin-liiketoimet liittyvät lohkoketjuun käyttämällä yksimielisyyttä, joka tunnetaan työn todisteena. Prosessi vaatii lohkoketjun solmuja kilpailemaan keskenään vastaamaan matemaattiseen yhtälöön vastauksella, joka alkaa neljästä nollasta. Eri lohkoketjut voivat käyttää erilaisia ​​algoritmeja. Bitcoin käyttää SHA-256-algoritmia.

Solmu, joka vastaa kysymykseen, saa ensin lisätä seuraavan lohkon lohkoketjuun vastineeksi 12,5 Bitcoinin palkkiosta. Tätä prosessia kutsutaan kaivokseksi, ja kuten kullan louhinta, toimintaan liittyy tiettyjä kustannuksia.

Alun perin, kun Bitcoin maksoi pennejä, kaivostyöläiset saivat 50 BTC palkkiona lohkon lisäämisestä. Mikä vielä hullumpi on, että kaivostyöläiset pystyvät suorittamaan nämä tehtävät suoraan kotitietokoneestaan ​​tarvitsematta lisälaitteita. Nykyään kaivos on monen miljardin dollarin teollisuus.

Nykyään Bitcoin-kaivostyöläiset hyödyntävät suuritehoisia ASIC-siruja BTC: n kaivamiseen tehokkaammin kuin koskaan ennen. Kaivostyöläiset luovat myös suuria kumppanuuksia tai kaivospooleja ponnistelujensa hyödyntämiseksi. Kaivosaltaat yhdistävät jokaisen solmun prosessointitehon. Palkinnot on jaettu solmujen välillä niiden tietokoneiden osuuksien perusteella, joka tunnetaan myös nimellä hajautusvoima.

Tietokoneesi voi käyttää paljon energiaa työskenneltyjen yhtälöiden käsittelyssä. Tämä kasvava sähköresurssien kysyntä sai jotkut kryptovaluutat kehittämään uusia, vähemmän energiasta riippuvaisia ​​konsensusmekanismeja.

Todiste vaarnasta

Todiste panoksen konsensusmekanismista syntyi suorana seurauksena siitä, että Bitcoin-kaivostyöläiset ryöstivät hullun määrän sähköä. Jotta nämä huolenaiheet voidaan ottaa huomioon, yksi raportti osoitti, että Bitcoin-kaivostyöläiset käyttivät enemmän sähköä kuin koko Uusi-Seelanti vuonna 2017.

Todiste panoksen yksimielisyydestä eliminoi tietokoneiden tarpeen taistella siitä, kuka seuraavaksi lisää lohkon lohkoketjuun. Sen sijaan protokolla valitsee solmut satunnaisesti tai niiden tilojen, koon tai toiminnan ajan perusteella. Jotkut kolikot, kuten Peer Coin, käyttävät näiden tekijöiden yhdistelmää päättääkseen, mikä solmu lisää seuraavan lohkon.

Delegoitu todiste panoksesta

Delegoitu todiste panoksista edellyttää, että kaivostyöläiset täyttävät tietyt kriteerit, ennen kuin he voivat osallistua lohkojen validoijana. Suosittu kryptovaluutta EOS käyttää tätä yksimielisyysmekanismia. EOS sallii vain 21 lohkovahvistimen toimia kerralla. Tämä nopeuttaa tapahtumia vähentämällä tapahtumien hyväksymiseen tarvittavien solmujen määrää.

Kuinka seurata tapahtumia

Blockchain-tapahtumien seuraaminen on helppoa. Jokainen lohkoketju tarjoaa jonkinlaisen estotutkijan, joka auttaa sinua seuraamaan tapahtumia. Bitcoinin tapauksessa voit käyttää useita lohkokokeilijoita, mukaan lukien lohkotutkija, estoketju, ja live.blockcyoher. Voit etsiä tapahtumaa kirjoittamalla lompakon osoitteen tai tapahtumanumeron. Täällä voit katsella tapahtumiesi vahvistuksia.

Suojaustunnuksen estoketjutapahtumat

Suojausmerkkitapahtumat eroavat tavallisista blockchain-tapahtumista, koska ne sisältävät toisen tason sääntelystandardeja, jotka on täytettävä. Näitä tunnuksia ei voi siirtää tahdosta eikä nimettömille henkilöille. Ajattele suojaustunnuksia blockchainiin laskettavina arvopapereina. SEC säätelee ja seuraa näitä tapahtumia.

Suojausmerkit ylittävät salausmarkkinoiden ja perinteisten sijoittajien välisen kuilun. Niitä pidetään turvallisempana sijoituksena ICO: iin verrattuna, koska rahakkeita myöntävän yrityksen on todennettava yrityksensä, osoite, johto ja tilinpäätös. Suojausmerkkien suosio kasvaa edelleen, kun useammat yritykset haluavat merkitä omaisuutta, kuten kiinteistöjä ja omaa pääomaa.

Tulevaisuuden lohkoketjutapahtumat

Blockchain-kaupat ovat edenneet pitkälle Laszlo Hanyecz osti kaksi pizzaa 10000 Bitcoinilla vuonna 2010. Salausmarkkinat kehittyvät edelleen, kun kehittäjät etsivät jatkuvasti uusia ja tehokkaampia tapoja suorittaa lohkoketjutapahtumia. Blockchain-tapahtumien tulevaisuus näyttää valoisalta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me