Mikä on Blocknet?

Blocknet (joskus kutsutaan nimellä Block) on hajautettu, alusta palveluna protokolla, joka yhdistää eri lohkoketjujen solmut. Kuten luultavasti tiedät, tällä hetkellä on satoja, ellei tuhansia lohkoketjuja, eikä tämä luku näytä merkkejä kasvun hidastumisesta milloin tahansa pian. Monet näistä ketjuista eivät kuitenkaan kykene kommunikoimaan ja olemaan vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, mikä luo pieniä sulautettujen ekosysteemien ryhmiä. Ja näiden ryhmien kyvyttömyys työskennellä yhdessä estää koko lohkoketjua.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Tämän ongelman ratkaisemiseksi Blocknet pyrkii tekemään lohkoketjuista yhteentoimivia, liikkuvia ja modulaarisia. Tämä antaa eri ketjuille mahdollisuuden tarjota mikropalveluja toisilleen vertaisverkossa korkeammalla turvallisuudella, nopeammilla nopeuksilla ja tehokkaammalla skaalautuvuudella kuin nykyiset vaihtoehdot.

Tässä Blocknetin aloittelijan oppaassa keskustellaan:

Kuinka Blocknet toimii?

Blocknet pyrkii olemaan “Blockchainien Internet” lohkoketjujen välisten liitäntäpalvelujen kautta. Yksinkertaisesti sanottuna, Blocknet antaa sinun kehittää yhtä lohkoketjua, esimerkiksi Ethereumia, mutta käyttää muiden ketjujen, kuten NEO: n, toimintoja. Tiimi rakentaa infrastruktuuria käyttämällä kolmea ydinkomponenttia, jotka yhdessä tarjoavat kolme pääpalvelua näille ketjunvälisille hajautetuille sovelluksille (DApps).

Komponentit

XBridge, blockchain-reititin, on Blocknet-alustan selkäranka. Se on ensimmäinen peer-to-peer -protokolla, joka yhdistää solmut eri lohkoketjuihin, jolloin ne voivat kommunikoida keskenään. XBridge-sovelluksen avulla voit paitsi suorittaa ketjujen välisiä atomivaihtoja myös siirtää tietoja ja toteuttaa älykkäitä sopimuksia ketjujen välillä.

Ketjunvaihtojen suorittamiseksi Blocknet käyttää a kolikonvaihtoprotokolla. Tämän protokollan avulla kolikoiden välinen vaihto on nopeaa eikä vaadi kolmannen osapuolen välittäjää.

Blocknet ketjujen välinen tiedonsiirto on sen yhteentoimivuuden viimeinen osa. Ketjutiedonsiirto askeleen pidemmälle, tiedonsiirto mahdollistaa älykkään sopimuksen toteuttamisen ja ominaisuuksien jakamisen ketjujen välillä.

Palvelut

Blocknetin tiekartan ensimmäinen palvelu on a hajautettu vaihto (DEX) beetaversiolla 1. maaliskuuta DEX on muutama etu perinteisiin, keskitettyihin vaihtoihin verrattuna:

  • Kaupankäynti parit. Keskitetyillä pörsseillä on yleensä rajalliset kaupankäyntiparit, usein vain Bitcoinin tai Ethereumin kanssa. Blocknet DEX tarjoaa kaupankäynnin mistä tahansa tuetusta kolikosta mihin tahansa muuhun tuettuun kolikkoon.
  • Nimettömyys. Sinun ei tarvitse antaa mitään KYC- tai henkilökohtaisia ​​tietoja.
  • Ohjaus. Sinulla on täydellinen määräysvalta rahoissasi. Kolikot pysyvät lompakossa, joka ei ole keskitetyn yksikön ulottuvilla, joka voi jäädyttää tilisi.
  • Turvallisuus. Kaupat tapahtuvat kokonaan ketjussa, joten hakkereiden varastamisen rahat ovat vähäiset.

blocknet-dex

Blocknet lohkoketjujen välinen palvelun toimitus käyttää XBridge-laitetta eri lohkoketjujen palvelutarjonnan yhdistämiseen. Tämä tarkoittaa, että voit rakentaa DApps yhdistämällä suosikkiominaisuudet erillisistä projekteista, kaikki yhteen ketjuun.

Tämän lisäksi Blocknet sisältää myös palvelujen kaupallistaminen toiminnot, joissa yhden lohkoketjun solmut voivat veloittaa verkon muita solmuja palvelujensa käytöstä. Blockchain-projektit pääsevät nyt käyttöön kokonaan uudelle ryhmälle aiemmin poissa olleita asiakkaita. Vielä parempi, palvelua käyttävät solmut maksavat natiivikolikollaan, ja kolikonvaihtoprotokollan takia palveluntarjoaja saa maksun, arvasit, heidän oman natiivikolikonsa.

Blocknet-tunnus (BLOCK)

Blocknet-tunnuksen (BLOCK) kattamiseksi on tärkeää, että selitämme alustan hallintamekanismin.

Panoksen todiste

Blocknet käyttää a Panoksen todiste konsensusalgoritmi kolmen tyyppisiä solmuja ylläpitää verkkoa.

Palvelusolmut kerätä ja jakaa kauppamaksuja alustalla sekä estää roskapostia ja DDoS-hyökkäyksiä. Huoltosolmun suorittamiseksi sinun on pidettävä vähintään 5000 BLOCK-tilaa ja pidettävä solmutietokoneesi käynnissä koko ajan. Blocknet-tiimi suosittelee, että jos suunnittelet palvelusolmun suorittamista, suorita myös useita täyden solmun lompakoita kumpaakin kolikkoa haluat tukea. Tämä maksimoi saamasi kaupankäyntimaksut.

Kun käytät palvelusolmua, saat ~ 18% vuosituottoa lohkopalkinnoista plus osuutesi kaupankäyntimaksuista.

Panostavat solmut vahvista verkkotapahtumat. Kun suoritat panostussolmua, saat 9-14% vuosituottoa lohkopalkinnoista sekä osan kaupankäyntimaksuista. Lompakossa ei ole vähimmäismäärää, joka sinun on pidettävä lompakossa näiden vastaanottamiseksi, mutta sinun on pidettävä lompakko käynnissä koko ajan.

Sinun on suoritettava a kaupankäyntisolmu käyttää DEX: ää. Tämä edellyttää vain, että synkronoit jokaisen kaupankäynnin kohteena olevan valuutan lompakon.

Superblokat

A superblock tapahtuu 43 200 lohkon välein. Tällä hetkellä solmut antavat ehdotuksia ja palvelusolmut äänestävät siitä, mitkä ehdotukset saavat osan uusista varoista. Jokaisella superblokilla luodaan enintään 4320 BLOCK-tunnusta. Tämän hajautetun hallintomallin avulla Blocknet ei tarvitse ICO: ta eikä ota ylimääräisiä kauppamaksuja.

Ainoat maksamasi kauppamaksut ovat kaupankäynnin kohteena oleviin kolikoihin liittyvät verkkomaksut ja pieni maksu, jonka solmut saavat. Solmumaksu otetaan BLOCK-muodossa, mutta jos sinulla ei ole BLOCK-merkintää, verkko muuntaa alkuperäisen tunnuksen automaattisesti BLOCK-muotoon solmujen maksamiseksi. Tällä hetkellä liikkeessä on hieman yli 5 miljoonaa BLOCKia.

Blocknet-tiimi & edistystä

Blocknet-tiimistä on saatavilla vain vähän tietoja. Dan Metcalf ja Arlyn Culwick perustivat Blocknetin vuonna 2014 PIVX-haarukana. Hänen mukaansa LinkedIn-sivu, Metcalf oli Bitcoin-kehittäjä 5 vuotta sekä Philipsin vanhempi DevOps-insinööri. Blocknetin ulkopuolella Culwick on myös XCurrencen PR- ja mediayhteyshenkilö.

Blocknet käynnisti palvelusolmut pääverkossa syyskuussa 2017, ja tiimi julkaisee DEX: n beetaversion 1. maaliskuuta 2018. Projekti on myös yhteistyössä 0x-protokollan kanssa lisännyt ERC20-tunnustuen alustalle. Lisäksi Blocknet integroituu Ethfinex, Poloniexin uusi hajautettu vaihto.

blocknet-etenemissuunnitelma

Hajautetusti pörssissä Blocknetilla ei ole pulaa kilpailijoista. Komodo BarterDEX, BitShares ja Ether Delta toimivat kaikki samassa tilassa. Samankaltaisin projekti on kuitenkin ARK. ARK: n älykkäät sillat ovat samanlaisia ​​kuin Blocknetin XBridge, koska ne yhdistävät erilliset lohkoketjut ja helpottavat niiden välistä viestintää. ARK: n ensimmäinen painopiste on kuitenkin helpossa lohkoketjun käyttöönotossa, kun taas Blocknet on DEX: ssä.

Kaupankäynti

Blocknet-hinta jäi lepotilaan (lukuun ottamatta pientä kolahtaa syyskuussa 2016) huhtikuuhun 2017. Huhtikuusta alkaen hinta nousi tasaisesti ennen nousua elokuun lopussa paikalliseen korkeimpaan tasoon, 32,28 dollariin (~ 0,00683 BTC). Hinta näytti noudattavan vanhaa sanomaa “osta huhu, myy uutiset”, koska piikki tapahtui tuotannon lohkoketjun käynnistämistä edeltävinä päivinä ja putosi pian sen jälkeen.

Viime aikoina hinta näki jonkin verran positiivista kehitystä uuden DEX-mallin julkaisun myötä, ja se nousi muiden markkinoiden kanssa kaikkien aikojen korkeimpaan tasoon 56,22 dollariin (~ 0,00332 BTC) tammikuun 2018 alussa. Siitä lähtien hinta on vaihdellut rajusti, tällä hetkellä noin 36 dollaria.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = BLOCK&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

DEX-beetaversiolla 1. maaliskuuta on todennäköisesti jonkin verran vaikutusta hintaan. Onko tämä positiivista vai negatiivista, riippuu siitä, miten yhteisö suhtautuu tuotteeseen. Valkoisen paperin julkaisemisella 15. maaliskuuta ja päivitetyllä lompakolla 15. kesäkuuta pitäisi olla positiivinen vaikutus hintaan.

Mistä ostaa BLOCK

BLOCK on saatavana vain kolmessa pörssissä: Bittrex, Upbit ja CryptoBridge. Voit vaihtaa Bitcoinin BLOKKIIN kaikilla kolmella. Jos sinulla ei ole mitään Bitcoinia, voit ostaa joitain USD: llä joko Gemini tai GDAX.

BLOCK-säilytyspaikka

Säilytä BLOCK virallisessa ladattavassa Blocknet-lompakossa tässä. Se on saatavana Windows-, Mac- ja Linux-järjestelmissä. Pidä lompakkosi auki, jos haluat panostaa kolikkosi ja ansaita enemmän LOKKOA.

Johtopäätös

Blocknet yhdistää nykyiset eristetyt lohkoketjujärjestelmät yhden, yhtenäisen ekosysteemin luomiseksi. Alustan XBridge-tiimin avulla tiimi rakentaa lohkoketju-Internetiä, johon voit rakentaa DApps: ää, joka hyödyntää useiden eri ketjujen ominaisuuksia.

DEX: stä lähtien projektin etenemissuunnitelmassa on paljon, mukaan lukien lohkoketjujen palvelujen toimitusjärjestelmä, joka tarjoaa ja saa maksun toiminnallisuuden tarjoamisesta muille ketjuille. Tämä on monimutkainen projekti, mutta Blocknetilla on jo kumppanuudet (0x, Poloniex) nähdäksesi sen loppuun asti.

Muita Blocknet-resursseja

Erimielisyydet

Viserrys

Sähke

Reddit

Keskitaso

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me