Mikä on Bluzelle?

Bluzelle haluaa asettaa uuden standardin tietojen tallennukselle ja hallinnalle. Koska lohkoketju rakentaa tiiliä uudelle, hajautetulle infrastruktuurille, keskitetty tekniikka ei riitä tukemaan tätä uuden ikäistä kokemusta. Ainakin Bluzelle ajattelee niin, ja sen tiimi tekee osansa auttaakseen rakentamaan kohti tätä tulevaisuutta.

He kuvittelevat, että Bluzellen hajautettu tietokanta asettaa uuden standardin uudelle Internetille. Bluzellen avulla kehittäjät ja kuluttajat voivat tallentaa tietoja sovelluksilleen hajautettuun verkkoonsa tarjoamalla joustavamman ja turvallisemman mallin kuin nykyiset palvelut. Vaikka sen kohde on tietojen tallennus, se ei todellakaan kilpaile Siacoinin tai Filecoinin kanssa, vaikka se on helppo ajatella niin ensi silmäyksellä. Teoriassa Bluzelle toimisi seuraavien ohjelmien kuten Sia, Substratum, iExec ja Golem kanssa uuden sukupolven Internetin luomiseksi.Bluzelle vs Oracle

Kuinka Bluzelle toimii?

Bluzellen ekosysteemi yhdistää tietokantatilaa vuokraavat kuluttajat palveluntarjoajille, joilla on ylimääräisiä laskentaresursseja tarjoamaan tätä tallennustilaa. Tätä tietovarastoa käyttämällä sekä DApp- että sovelluskehittäjät voivat optimoida tuotteitaan pääsemällä tarvittaessa luotettaviin tietoihin ja tallentamalla tietoja suojatulle alustalle. Palveluntarjoajat voivat puolestaan ​​ansaita BLZ: ​​n ja BNT: n (Bluzellen verkossa olevat kaksi tunnusta) korvauksena tämän tallennustilan tarjoamisesta.

bluzelle vs. vanhat tiedot

Verkon rakenne samoin kuin sen toimivuus on oikeastaan ​​melko yksinkertainen. Pohjimmiltaan se koostuu parvista (verkkosolmut), luokitus- ja hallintajärjestelmästä näiden parvien hallitsemiseksi ja kaksitunnisten maksujen järjestelmästä.

Parvi

Kuten perinteiset blockchain-solmut, Bluzellen parvi on koko alustan selkäranka. Parviprotokolla on solmujen verkko, jotka vastaavat tietojen tallentamisesta. singleton metaswarm on tunniste, jota käytetään kuvaamaan koko parvekekehystä tai projektin valkoinen paperi selittää, että “se on kaikkien parvien symbolinen ryhmittely”.

virtualisoitu metaswarm, toisaalta, on siirtomaa lehtiparvi, yksittäiset parvet, jotka muodostavat kollektiivisen virtualisoidun ruumiin. Jokainen lehtiparvi tallentaa osan virtualisoidusta metasydämestä jaettua dataa. Aina kun kuluttaja toimittaa tietoja verkkoon, nämä tiedot jaetaan ja tallennetaan palasiksi (sirpaleiksi) jokaisen lehtiparven välillä. Sharding varmistaa, että data on sekä replikoitunut että suojattu, joten jos yksi solmu menee alas parvessa, tietoja ei menetetä. Kun kuluttaja haluaa noutaa tietonsa, hän antaa yksityisen avaimen, joka vastaa kyseisen datan arvon tiivistettä, ja verkko palauttaa tiedot. Koska kaikki Bluzelle-tiedot ovat salattuja, kukaan – ei edes parvia – voi käyttää tietoja ilman yksityistä avainta.

bluzelle-parvi

Viimeinen tärkeä huomautus. Toisin kuin perinteinen lohkoketju, kaikilla parvilla ei ole kopiota kaikista verkon tiedoista. Sen sijaan he pääsevät yksimielisyyteen paikallisella tasolla, jossa kukin virtualisoitu parvi on vastuussa omasta yksimielisyydestään ja tiedoistaan. Esimerkiksi, jos Molly ja Steve molemmat luovuttavat dataa verkkoon, Mollyt voidaan tallentaa parvekkeisiin 1,2 ja 3 virtualisoituneisiin parviin A, kun taas Steve-tiedostot saatetaan tallentaa parvekkeisiin 4, 5 ja 6 virtualisoituneisiin parviin B. , vain virtualisoidun parven A parvet olisivat vastuussa yksimielisyyden saavuttamisesta Mollyn tiedoista, ja sama pätee Steven virtualisoidun parven B parviin. Tämä varmistaa, että verkko voi skaalata oikein, jotta voidaan varmistaa, että tietoja voidaan käsitellä ja toimittaa tehokkaammin.

Karma ja hallinto

Huonojen toimijoiden kurissa pitämiseksi Bluzelle sisältää Karma-indeksin kaikille solmuoperaattoreilleen. Jos operaattori käyttäytyy mistä tahansa syystä huonosti, hänen Karma-indeksi laskee ja heijastaa tätä käyttäytymistä. Ne, joilla on alhaisempi karma, saavat rangaistuksia, rajoituksia tai vähemmän vastuuta, ja koska yksilöt saavat käyttää useampaa kuin yhtä solmua, heidän karmansa koskee kaikkia solmuja.

Solmuoperaattoreilla, joilla on korkea karma (virtualisoidun parvensa 5 prosentin kärjessä), on mahdollisuus tulla parvensa johtajiksi. Johtajat toimivat edustajana koko ruumiissa, ja heidät valitaan demokraattisella prosessilla, jossa jokaisen lehmänparin operaattorit osallistuvat virtualisoituun parveen yleensä..

Tunnukset

Bluzelle sisältää kaksi tunnusta, ERC20-tunnuksen BLZ ja verkkomerkin BNT. Voi tuntua tarpeettomalta, jos sinulla on kaksi, mutta perustelut ovat melko hyvät. BLZ-tunnus yhdistää Bluzellen Ethereum-verkkoon yhdistämällä molemmat protokollat. Syynä on se, että Bluzelle-tiimi ei halunnut käyttää ERC20-tunnusta maksamiseen verkossaan Ethereumin ruuhkautumisongelmien vuoksi (katsot sinua, CryptoKitties). BNT: tä käytetään tällöin maksuihin Bluzellen verkossa, ja voit vaihtaa ne BLZ: ​​ään Bluzelle Token Gatewaylla.

bluzelle-tunnuksen yhdyskäytävä

Karma-indeksin lisäksi palveluntarjoajien / solmuoperaattoreiden edellytetään panostavan BLZ: ​​n suhteessa siihen, kuinka monta solmua he käyttävät verkossa. Ne, joilla on korkeampi maine, voivat veloittaa enemmän palveluistaan, mutta heidän on myös vaadittava panostamaan enemmän BLZ: ​​tä. BLZ-panostus toimii lähinnä palvelun vakuudena, jolloin jos operaattori todella toimii, he voivat menettää osuutensa.

Bluzelle-tiimi ja mitä on tulossa

Bluzellen ydintiimillä on yli 30 vuoden yhdistetty tekninen ja johtamiskokemus. Sen toimitusjohtaja Pavel Bains on työskennellyt talousjohtajana ja GM: nä esimerkiksi Disney -yrityksille, ja varatoimitusjohtaja Neeja Murarka on työskennellyt suunnittelu- ja atk-järjestelmissä IBM: n, Googlen, Hewlett Packardin, Lufthansan ja Thales Avionicsin palveluksessa..bluzellen tiekartta

Lisäksi tiimi on auttanut rakentamaan blockchain-ratkaisuja sellaisille yhteisöille kuin Microsoft, Zag Bank, HSBC ja KPMG.

Vuotta 2018 varten suurin osa Bluzellen etenemissuunnitelmasta sisältää ydinominaisuuksien käyttöönoton ja käyttöönoton, mukaan lukien parvi-infrastruktuurin ja konsensusmekanismin laajentamisen ja Bluzelle-tunnuksen yhdyskäytävän perustamisen. Tänä vuonna elokuussa joukkue toivoo saavansa IDE-laajennukset / integraatiot, älykkäät sopimukset sekä mobiili- ja verkkosovellukset palvelun avaamiseksi käyttäjille..

Kilpailu

Kuten aiemmin mainittiin, tiedostojen tallennusprotokollat, kuten Siacoin ja Filecoin, näyttävät ensi silmäyksellä tässä ilmeisiltä kilpailijoilta, mutta ne eivät todellakaan ole samanlainen käsite, erilainen kohde. Koska molemmat kohdistavat DApp-käyttäjiin, myös iExec saattaa tulla mieleen, mutta iExec tarjoaa pilvipalveluratkaisuja DApps: lle, ei välttämättä tietojen tallennusta.

Nykyistä blockchain-kilpailijaa ei ole. Ainoa ohjelma, joka haluaa saavuttaa saman feat kuin Bluzelle, näyttää olevan Sujuvuus, mutta sen tunnusmyynti on vasta maaliskuussa. Toistaiseksi vanhojen tietojen tallennusprotokollat, kuten alan standardi Oracle, ovat ainoa kilpailu.

Bluzelle-kaupankäynnin historia

Bluzellen merkkikauppa päättyi tammikuussa, ja se on edelleen melko tuore markkinoilla. Uusi kuin se onkin, se on noussut riveissä nopeasti, tällä hetkellä Coin Market Cap -luokassa 136.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = BLZ&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Mistä ostaa Bluzelle

Binance oli ensimmäinen pörssi, joka listasi Bluzellen, ja koska se on yksi maailman suosituimmista pörsseistä, se sisältää suurimman osan kaupankäyntimääristä. Voit ostaa sen ETH: lle, BTC: lle tai BNB: lle siellä tai voit ostaa sen ETH: lle Gate.io: sta ja IDEX: stä..

Missä Bluzelleä säilytetään

BLZ on ERC20-merkki, joten kaikki Ethereum-yhteensopivat lompakot tekevät temppun. Voit käyttää MyEtherWalletia tai MyCryptoa BLZ: ​​n tallentamiseen tai hallita sitä Ledger Nano S: llä tai Trezorilla. Voit myös tarkistaa Meta Mask tai Parity.

Lopulliset ajatukset

Bluzelle tarjoaa itsensä hajautetuksi tietokannaksi korvaamaan vanhan tiedon tallennuksen hajautetulle liikkeelle. Bluzelle soittaa vanhaa sävyä uudella soittimella. Kuten muutkin blockchain-alueen laskenta- ja tallennusalustat, se pyrkii tarjoamaan asianmukaisen hajautetun kehyksen hajautettujen ohjelmien ja sovellusten syntymiselle.

Kuten iExec, myös sen kohderyhmät ovat DApps ja niiden kehittäjät. Sellaisena sen ei tarvitse välttämättä voittaa vanhoja tietokantoja – sen on vain asetettava standardi blockchain-teollisuudelle. Ja tässä on toivoa Bluzellelle parasta eteenpäin, koska hajautettu internet, jota se rakentaa muiden projektien rinnalla, on asia, jonka voimme kaikki takana.

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Valkoinen paperi (tekninen)

Keskitaso

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me