CEEK on yritys, joka keskittyy pääasiassa AR / VR-kuulokkeiden rakentamiseen, joka äskettäin nosti 22K ETH: n vuoden 2018 ICO: ssa tutkiakseen tokenoidun komponentin muusikoille virtuaalimaailman luomiseksi musiikin ympärille.

Yli 50000 kuuloketta Amazon, Target ja Best Buy -sivustolla myyty CEEK pyrkii yhdistämään kaikki käyttäjät “Entertainment Metaverse” -palveluun, jossa käyttäjät voivat tutustua monenlaisiin kokemuksiin ja intiimiin musiikkiesityksiin..

Tämä metaverssi toimii porttina kaikenlaiseen hienoon VR: hen kokemukset, painottaen kokemuksia, koska niiden tavoitteena on olla enemmän kuin pelkkä katselu.

Taiteilijat voivat olennaisesti merkitä eksklusiivisia kokemuksia ja rahapaja-kolikoita, jotka voidaan vaihtaa fanien kanssa VR-kokemuksen eri osiksi. Tämä voi olla mitä tahansa yksinoikeudesta virtuaalitodellisuusmaailmasta, joka on omistettu ja suunniteltu yksittäisen albumin tai kappaleen suoratoistoon, tai eturivin istuimista “live” esitykseen.

CEEK-kuulokkeet

CEEK-kuulokkeet

Lisäksi CEEK aikoo rakentaa VR / AR-studiot eri puolille maata auttamaan viihdyttäjiä ja kumppaneita luomaan merkkituotteita yleisölleen. Lukemattomat viihde- ja mediateollisuuden alat ovat tutkineet tapoja päästä VR: hen, ja tämä olisi pohjimmiltaan jälleen yksi silta, joka auttaa tekemään niin.

Yksi projektin mielenkiintoisimmista osista sisältää suunnitelmat rakentaa VR / AR-studiot kaikkialle maahan auttaakseen CEEK-kumppaneita ja viihdyttäjiä luomaan merkkituotteita erilaisille yleisöille ja CEEK-käyttäjille.

CEEK-tiimi

CEEK: n toimitusjohtaja Mary Spio on kokenut entisen satelliittiviestinnän päällikkönä Boeing Digital Cinema -ohjelmassa. Hän on aiemmin perustanut mobiili- / online-videoalustan, joka palveli asiakkaita, kuten Coca-Cola, Clear Chanel ja Microsoft XBOX. Hän istuu myös Oculus VR for Goodin (Facebook) ja Amazon Launchpadin neuvottelukunnissa.

Mary Spoi

Mary Spio, CEEK: n toimitusjohtaja

CEEK-kumppanuudet

Katy PerryVuonna 2018 CEEK ilmoitti kumppanuuksista NBA 2k League (eSports) -sarjan kanssa Kings Guard ja Orlando Magic Gaming sekä tiimikoulutukseen että muihin kampanjoihin.

CEEK on myös täysin integroitu Bancoriin, mikä auttaa CEEK-kolikoiden yleistä käyttöä.

CEEK aikoo integroitua Ethereumin perustajien kanssa Anthony Di IorioJaxx.

Yritys on myös yhteistyössä taiteilijoiden kuten U2, Katy Perry ja Lady Gaga kanssa auttaakseen luomaan mukaansatempaavia virtuaaliesityksiä.

CEEK-alusta aikoo käyttää blockchain-pohjaista väliohjelmistoa, jonka avulla CEEK: n älykkäät sopimukset voivat muodostaa yhteyden ulkoisiin resursseihin ulkopuolisten tietosyötteiden kautta. CEEK-käyttäjät voisivat olennaisesti pystyä ostamaan esimerkiksi ketjujäsenyyksiä älykkäiden sopimusten avulla tehokkaalla maksukehyksellä, joka yhdistää virtuaalimaailman maksut reaalimaailman maksuihin.

Miksi CEEK on katsomisen arvoinen

CEEK Q3 -suunnitelmaKuinka paljon olisit valmis maksamaan tuomioistuinten paikoista NBA-finaalin aikana?

Vuoden 2018 NBA-finaalien hintahinnat vaihtelivat 15 896 dollaria mojova 76 956 dollaria.

Vaikka et harrastaisi koripalloa tai et kestä katsella toista Cleveland Cavaliers vs. Golden State -toistoa (ei enää urheiluviitteitä, lupaan), sinun pitäisi pystyä arvostamaan mahdollisuutta täällä.

CEEK: n kaltainen alusta kykenisi tarjoamaan korkealaatuisen virtuaalisen vaihtoehdon fyysiseen läsnäoloon a murto-osa kustannuksista ja mittakaavassa. Sama “paikka” voitaisiin myydä satoille tuhansille ihmisille, jotka kaikki kokevat suhteellisen samanlaisen korkealaatuisen kokemuksen.

Oletetaan, että edellä mainittu kokemus maksaa kohtuulliset 20 dollaria ja 25 000 ihmistä päättää ostaa sen, CEEK tuo 500 000 dollaria tuloja, kun taas perinteinen menetelmä tuo vain noin 77 000 dollaria kalliimpaan.

Jälleen, tämä on tällä hetkellä vain hypoteettista, mutta emme ole kaukana tulevaisuudesta, jossa korkean tarkkuuden VR / AR-kokemuksista tulee standardi viihdettä varten. Jotta CEEK pääsisi tähän pisteeseen, heidän on parannettava tuotetta, toimitusta ja kumppanuuksia paremmin, mutta jos jotain herättää mielenkiintoa viihdealan maailmassa, se on rahaa.

Lopulliset ajatukset

CEEK esittelee mielenkiintoisen ja toteuttamiskelpoisen blockchain-sovelluksen houkuttelevalla tavalla yleisölle. Tämä on virkistävä muutos perinteiseen “meillä ei ole tuotetta, mutta meillä on valkoista paperia!” monien avaruudessa toimivien yritysten lähestymistapa.

Aktiivisen asiakaskunnan ja lohkoketjun ja sen tunnusten back-end-apuohjelmatoiminnon avulla CEEK voisi mahdollisesti sisällyttää tuhansia käyttäjiä käyttämään lohkoketjua edes tietämättä sitä.

Tavoitteidensa saavuttamiseksi CEEK: llä on vielä pitkä tie kuljettavana. Tuore menestyminen onnistuneesta 17 miljoonan dollarin ICO: sta on hyvä alku, mutta se on vasta alkua. Jos olet kiinnostunut CEEK: n toiminnasta, tarkista heidän sivusto, salaukseen keskittynyt sivusto, ja valkoinen paperi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me