Mikä on Cindicator?

Cindicator yhdistää koneoppimisen ja markkina-analyysin varainhoitoon ja talousanalytiikkaan. Cindicator-tiimi kutsuu tämän ihmisen / koneen ennakoivan mallin Hybridi-älykkyydeksi, koska se yhdistää tekoälyn ihmisanalyytikkojen mielipiteisiin “sijoittajien pääoman tehokasta hallintaa varten perinteisissä rahoitus- ja kriittimarkkinoissa”.

Cindicatorin ekosysteemi koostuu yli 50000 analyytikosta, joilla on asiantuntemusta valuutta-, osake- ja kryptovaluuttamarkkinoilla. Näille analyytikoille kysytään kysymyksiä projektin alustan kautta, ja heidän vastauksensa painotetaan ja arvioidaan koneoppimisen avulla. Sitten tekoäly muotoilee markkina-analyysin, josta Cindicator-yhteisön jäsenet voivat hyötyä useiden kaupankäyntivälineiden avulla.

Yhteisön jäsenet ja ennustajat hallitsevat toimintaansa alustan sovelluksen avulla, ja Cindicator-yhtiö hallinnoi varojen yhdistämistä ja varoja korvaamaan avustajilleen oikeudenmukaisesti. Yhtiöllä oli syyskuussa ICO, joka jätti yhdysvaltalaiset sijoittajat pois sääntelysyistä, mutta sen sovellus on ollut käytössä vuodesta 2015.

Tällä hetkellä Cindicatorin mallia käytetään vain markkinoiden kehitykseen ja ennusteisiin, mutta projektin mallina valkoinen paperi pääpiirteet, sillä on teoreettisia sovelluksia tieteelliseen analytiikkaan, yritys- ja yritysratkaisuihin sekä poliittisten tapahtumien ennusteisiin.

Nyt kun olet saanut paljaat luutiedot, pakataan liha.

Kuinka se toimii

Kuten yllä tarkastelimme lyhyesti, Cindicatorin malli koostuu kahdesta pääkomponentista: ihmisen analyysi ja tekoäly. Yhdessä Cindicatorin tekoäly käsittelee analyytikoiden ennusteita tarjotakseen käyttäjilleen tarkempia tapahtumaennusteita. Pohjimmiltaan sen hybridi-älykkyys pyrkii hyödyntämään ihmisen henkistä voimaa koneoppimisen laskentateholla tarkemman markkina-analyysin tuottamiseksi.

Voimme siis katsoa Cindicatorin ekosysteemiä olevan kolminkertainen. Ammatilliset analyytikot tarjoavat tämän ekosysteemin perustan, tekoäly rakentaa vankan tuotteen tämän pohjan päälle, ja Cindicator-tunnuksen haltijat (koko yhteisö) hyötyvät tästä työstä käyttämällä lopputuotetta.

indikaattoriekosysteemi

Osa 1: Miesindikaattori ennustaa

Cindicatorin alustalla on hajautettu yhteisö, johon kuuluu noin 52 000 ammattimaista ja ei-ammattimaista analyytikkoa. Nämä analyytikot muodostavat Cindicatorin anatomian selkärangan, jota ilman koko keho ei voisi toimia.

Cindicatorin järjestelmässä analyytikot ansaitsevat rahaa älyllisiin ponnisteluihinsa, markkina-analyyseihinsa ja taloudellisiin ennusteisiinsa panostamalla ekosysteemiin. Tiimi kutsuu tämän ekosysteemikerroksen Collective Intelligence Platformiksi. Tämä foorumi vetää ennusteita erilaisista näkökulmista subjektiivisten tai puolueellisten ennusteiden ja yleisen ryhmäajattelun lieventämiseksi.

Vastausten keräämiseksi Cindicatorin sovellus tuottaa sarjan päivittäisiä kysymyksiä analyytikoilleen. Jokaiselle analyytikolle kysytään heidän kiinnostuksenalansa / asiantuntemuksensa perusteella. Jos esimerkiksi käytät pörssimeklaria indikaattori ammattilaisilleIndikaattori, saatat nähdä kysymyksiä, kuten “Mitä S&P 500: n hinta on viikon lopussa? ” tai “Pudotetaanko Netflixin osakkeet alle 250 dollariin ennen kuin ne saavuttavat 255 dollaria?”. Jos olet aktiivinen kryptovaluuttakauppias, saatat kuitenkin saada kysymyksiä, kuten “Pudotetaanko tai nousevatko Ethereumin hinnat 10% seuraavien kahden päivän aikana?” tai “Tulevatko tähtijumalat viiden parhaan valuutan markkina-arvon mukaan kuukauden loppuun mennessä?”.

Collective Intelligence -alustan analyytikoita kannustetaan antamaan tarkoin harkitut ennusteet, koska oikeita vastauksia voidaan palkita. Arviot voivat nousta tai laskea ennustetarkkuuden perusteella, ja kaikki luokitukset viimeistellään kuukausittain. Jokaisen kuukauden lopussa käteispalkinto Cindicatorin rahoitusosastosta erotetaan kyseisen kuukauden korkeimpien ennustajien kesken. Arviot palautetaan sitten seuraavaan kuukauteen, jotta kaikki analyytikot saataisiin tasavertaiseen kilpailuasemaan.

Osa 2: Kone

Tekoäly käsittelee kollektiivisen älykkyysalustan ennusteita. Koneoppiminen (ML) käyttää sitten tätä raakatietoa yleisen markkinatiedon ohella tuhansiin malleihin, jotta rahoitusmarkkinoiden liikkeet voidaan ennustaa tarkemmin.

Tekemiseksi tekoäly mittaa niin sanotun kunkin analyytikon luottamuspainoa. Tämä mittaus otetaan analyytikoiden ennusteiden kollektiivisesta tarkkuudesta ja tulosrekisteristä, kunkin ennustetun “kaupan” voiton tai tappion marginaalista ja ennustemallista, joka vertaa ennusteen todennäköisyyttä muihin ennustajiin verrattuna. Alustan koneoppiminen on myös dynaamista ja kehittää jatkuvasti mallejaan hyödyntääkseen keräämänsä raakatiedot parhaalla mahdollisella tavalla. Tähän sisältyy useiden kaupankäyntistrategioiden ja -hypoteesien testaaminen sekä erilaisten mallien testaaminen jatkuvasti mukautuakseen jatkuvasti muuttuviin markkinoihin.

Pohjimmiltaan Cindicatorin ML: n ja tekoälyn tuottamat mallit voidaan jakaa kahteen luokkaan: superennustavat mallit ja väkijoukon mallin viisaus.

Ensimmäisen kanssa Cindicator yhdistää ennustajat ja niiden ennusteet klustereiksi. Näiden klustereiden muodostamiseksi tekoäly ryhmittaa ennustajat ennustavien samankaltaisuuksien perusteella (esim. Nouseva ennuste laskusuuntaisten ennusteiden, perustanalyysiä käyttävien ja teknisen analyysin käyttäjien kanssa). Tekoäly tarkastelee myös näiden ryhmien käyttäytymismalleja, kuten kuinka usein analyytikko tekee virheen tai miten hän reagoi markkinoiden kehityksen muutokseen.

Yleisömallin viisauden vuoksi Cindicator rakentaa erilaisia ​​malleja käyttämällä kaikkien ennustajien ennusteita. Tämä ryhmittymäanalyysi otetaan huomioon reaaliaikaisessa markkinoiden kehityksen analyysissä, ja kunkin mallin vahvuus vahvistetaan niiden menestysprosenttien avulla tarkan poistamiseksi epätarkoista..

Osa 3: Yhteisö

Kun Cindicatorin tekoäly on käsitellyt raakatiedot koneoppimismalleihinsa, Cindicator-tunnuksen haltijat voivat hyödyntää Hybrid Intelligence -työn hedelmiä.

Riippuen siitä, kuinka monta Cindicator-tunnusta yhteisön jäsenellä on, hän voi käyttää alustan analyyttisiä tuotteita, indikaattoreita, kaupankäyntisignaaleja ja luokitusjärjestelmää. Tämä sisältää markkinatapahtumien todennäköisyysindikaattorit, markkinaindeksit, markkina-analyysit ja kaupankäyntiresurssit, kuten botit ja API: t.

Joitakin konkreettisia esimerkkejä näistä palveluista ovat Cindicator Bot 1.0 ja Cryptometer Bot 2.0. Nämä botit tarjoavat käyttäjilleen reaaliaikaiset kaupankäynnin indikaattorit, aikaherkät markkinahälytykset ja omaisuusjärjestyksen muiden etujen joukossa.

indikaattoritasot

Tunnusten haltijat voivat käyttää monimutkaisempia palveluita Cindicatorissa omistamansa osuuden perusteella CND-tunnuksen kautta. Tunnusten haltijat maksavat tulosmaksun suhteessa Cindicatorin ennakoivan analyysin onnistumiseen. Nämä palkkiot kohdennetaan sitten rahastoille, jotka maksavat kollektiivisen tiedustelualustan ennustajien palkkioihin. Lisäksi nämä poolit täydennetään yrityksen sijoitusportfoliosta sen koneoppimismallien sekä käyttäjämaksujen perusteella erityisistä kaupankäyntivälineistä ja analytiikasta.

Tunnuslukumarkkinat

Iindeksiin tullessa syyskuussa Cindicatorilla oli suhteellisen kesy markkinoiden syntymä, joka pomppii välillä 0,01–0,02 dollaria suurimmalle osalle vuoden 2017 viimeisestä vuosineljänneksestä. Se vaati tammikuussa uudenvuoden korjauksen aikana pudoten 0,05 dollariin kaikkien aikojen korkeimmasta 0,20 dollaria 7. tammikuuta.

cndmarket

Se palautui kuitenkin nopeasti takaisin, ja se istuu mukavalla 0,23 dollarilla tämän kirjoituksen aikaan koskettuaan uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan 0,33 dollariin. Tällä hintapiikillä on omaisuus tunkeutunut 70 parhaan joukkoon, kun se on tunkeutunut 100 parhaan joukkoon vasta viime viikolla.

Mistä ostaa, missä säilyttää

Cindicator käy tällä hetkellä kauppaa Binancella, HitBTC: llä ja Mercatoxilla BTC: lle ja ETH: lle, vaikka Binancen osuus on yli 96% kaupankäynnin kokonaismäärästä (78,13% BTC: lle ja 18,41% ETH: lle)..

Kolikko on ERC20-tunnus, joten kaikkien ERC20-yhteensopivien lompakoiden pitäisi olla sinun peitettynä, kuten MyEtherWallet, Meta Mask tai Parity. Jos sinulla on Ledger Nano S tai Trezor, myös ne toimivat, ja suosittelemme näitä turvallisimpana säilytysvaihtoehtona.

Lopulliset ajatukset

Yleisesti ottaen Cindicator on yksi harvoista ainutlaatuisista projekteista salaussfäärissä tähän mennessä. Sitä ei ole paljon, ja sen Hybrid Intelligence -malli on niin uusi, että on yllättävää, ettei se ole saanut enemmän näkyvyyttä yhteisössä.

Lisäksi projekti ei ole höyrylaite – voit aloittaa sen alustan käytön tänään, jos haluat. Cindicatorin sovellus on ollut käytössä vuodesta 2015, ja yhteisön jäsenet hyödyntävät aktiivisesti sen markkina-analytiikkaa ja kaupankäyntirobotteja.

Ryhmä julkaisi päivitetty tiekartta Medium-blogissaan joulukuun lopussa, ja 2018 tuo markkinoille kauppatyökalut ja -tuotteet sekä uudistetun markkinointikampanjan.

Cindicator yrittää virtaviivaistaa 50 miljardin dollarin teollisuuden markkinatietopalveluissa ja analytiikassa. Heillä on toimiva tuote ja he aikovat parantaa tätä tuotetta. Kun kryptovaluuttakauppa kehittyy edelleen, odota Cindicatorin kypsyvän sen kanssa. Taloudellisten lupausten lisäksi se on innovatiivinen projekti, ja on aina virkistävää löytää jotain niin mielenkiintoista tilasta, joka toisinaan voi kaataa irtisanomisia.

Lisäresurssit:

Verkkosivusto

Valkoinen paperi

Blogi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me