Mikä on CoinDash?

CoinDash kuvaa itseään “salaukseen perustuvaksi sosiaaliseksi kaupankäyntialustaksi, joka on suunniteltu auttamaan sinua luomaan ja ylläpitämään voittavaa salausvaluuttasalkua”. Sen avulla voit hallita salaussalkkua yksinkertaisessa muodossa samalla, kun sinulla on mahdollisuus kopioida muiden kauppiaiden toimintaa.

Alusta on tällä hetkellä beetaversiovaiheessa, ja sitä testaa noin 1000 osallistujaa, jotka antavat palautetta mahdollisista parannuksista. Virallisten verkkosivustojensa mukaan, suuri kryptovaluutateollisuuden kohtaama ongelma on markkinoille pääsyn este, joka estää massan käyttöönottoa.

Esteisiin kuuluu “hallinta, sijoittaminen ja vuorovaikutus” kaupankäyntialustojen kanssa, mikä usein estää kokeneita kauppiaita pääsemästä sijoitusareenalle. Tässä tulee CoinDash sisään.

CoinDash Tokenin (CDT) avulla käyttäjät voivat katsella menestyviä kauppiaita. Tietoiset käyttäjät voivat sitten kopioida kokeneita kauppiasalkkuja ”yksinkertaisessa, vuorovaikutteisessa, yhteistyöympäristössä”.

coindash-kolikko

Vastaavasti käyttäjät voivat ansaita CDT: tä näyttämällä julkisesti henkilökohtaisen salkunsa ja kaupankäyntitoimintonsa. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden olla “luojia ja kuluttajia samanaikaisesti”. Edistämällä tiedon jakamisen käsitettä, CoinDash tarjoaa käsityksen henkilökohtaisista salkku- / kaupankäyntipäätöksistä, jotka ovat mahdollisia seuraamalla käyttäjän tapahtumia lohkoketjussa.

Tärkeimmät ominaisuudet CoinDash

Kuten aiemmin todettiin, CoinDash tarjoaa kauppiaille keinon tehdä älykkäämpiä valintoja kryptovaluuttainvestoinneista. Tätä varten alusta sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Salkun hallinta: Tarjoaa analytiikkaa ja tarjoaa automaattisia oivalluksia käyttäjien salkku- ja sijoitusvalinnoista.
 • Kauppiasverkosto: Sosiaalinen verkosto, jonka avulla käyttäjät voivat seurata muita kauppiaiden reaaliaikaisia ​​salkun toimintoja ja kopioida strategioita. Heidän strategioidensa jäljitteleminen on yhtä yksinkertaista kuin mennä huippukauppiaiden salkkuun ja napsauttaa “kopioida kauppa”.
 • Kauppapaikka: Tutki uusia kryptovaluuttamahdollisuuksia, “vastaanota reaaliaikaisia ​​markkinatietoja ja käytä kolmansien osapuolten sijoitusinstrumentteja”. Kauppapaikka sisältää aiheita, kuten trendisuositukset ja päivitetyt ICO-tiedot.

coindash-alusta

Kuinka CoinDash Tehdä työtä?

ERC20-tunnuksena CDT on yhteensopiva Ethereum-lohkoketjun kanssa. Tällä hetkellä Coindash-toteutukset tukevat Ethereumia ja RSK mutta he toivovat tukevansa kaikkia älykkäitä sopimusblokkeja sosiaalisen kaupan alaisuudessa.

CoinDash on saatavilla mobiilisovelluksissa ja verkossa. Tuotetta pidetään markkinaverkostona, joka sisältää markkinapaikan, sosiaalisen verkoston ja SaaS (Software-as-a-Service) -komponentin. Markkinaverkosto tarjoaa useiden pörssien, kuten Poloniex ja HitBTC, integroinnin pitääkseen käyttäjät ajan tasalla kokonaisanalytiikasta. Se tukee myös ICO-investointien “jos-sitten” -automaatiota. Esimerkki: sijoita ICO X: ään, jos 75% korkeammasta korotetaan ensimmäisen 24 tunnin aikana. ” Lisäksi kauppoja voidaan harjoittaa ”jos-niin” -olosuhteissa.

coindash-alusta

 • Marketplace: SaaS- ja verkkokerrosten tuottama data mahdollistaa sijoitusmahdollisuuksien helpomman löytämisen.
 • Reaaliaikaiset kaupankäyntisignaalit CoinDashilta
 • Pidä käyttäjät ajan tasalla kokonaismarkkinoista sekä trendikkäistä kryptovaluutoista
 • Ohjelmistokehityspaketti kehittäjille, joiden avulla he voivat yhdistää kolmannen osapuolen sijoitusinstrumentteja.
 • ICO-hallintapaneeli: Graafinen hallintapaneeli menneistä, nykyisistä ja tulevista ICO-ohjelmista ja apuvälineistä niihin sijoittamiseen alustan kautta.
 • Verkko (sosiaalinen): Mahdollistaa vuorovaikutuksen CoinDash-sijoitusyhteisön välillä sisällön jakamisen kautta.
 • Signaalikauppa: säännölliset käyttäjät saavat reaaliaikaisia ​​kaupankäyntisignaaleja huippusijoittajilta. Käyttäjien on maksettava CDT: llä maksut toistuvien signaalien vastaanottamiseksi.
 • Kopiointikauppa: käyttäjät voivat kohdistaa osan kolikkotalletuksistaan ​​huippukauppiaiden kopiointiin älykkään sopimustekniikan avulla

coindash-kauppias

Noin CoinDash

CoinDash on israelilainen blockchain-käynnistys, jonka pääkonttori sijaitsee Tel Avivissa. Alon Murochin vuonna 2016 perustama yritys työllistää 11-50 henkilöä. Nimetty yksi “25 parasta israelilaista vaikuttajaa blockchain-tekniikoissa ja kryptovaluutoissa” The Jerusalem Post, Muroch ei ole alan harrastaja.

Ennen CoinDashia Muroch perusti Bitcoin Authenticatorin vuonna 2014 ja oli iOS-kehityspäällikkö p2p (peer-to-peer) -maksuratkaisuyrityksessä PayKey. Perustaja Adam Efrimalla on myös vaikuttava vaikutus jatkaa, kerran toiminut sosiaalisen kaupan sijoitusverkoston eToron operatiivisena johtajana ja Citic Groupin sijoitusjohtajana ennen siirtymistään CoinDashin perustamiseen.

ICO-vaiheen aikana “tuntematon tekijä” hakkasi CoinDashin, joka muutti nimetyn sijoitusosoitteen henkilökohtaiseksi osoitteeksi. Vaikka yritys pystyi edelleen keräämään 6,4 miljoonaa dollaria, hakkeri oli jo varastanut noin 7 miljoonaa dollaria Ethereumissa. CoinDash lopulta lopetti merkkikaupan 13 minuutin kuluttua sen alkamisesta.

Lausunnossaan yritys sanoi: “tämä oli vahingollinen tapahtuma … mutta se ei todellakaan ole loppu projektiimme.” Alkuperäisen takaiskun lisäksi yritys on jatkanut projektin etenemistä ja hahmottanut etenemissuunnitelmaansa alla esitetyllä tavalla.

Coindash-etenemissuunnitelma

CoinDash Kolikkotarjonta

CoinDashilla on yhteensä 1 000 000 000 CDT: tä ja kiertävä 651 246 670 CDT. Vaikka markkinat ovat pitäneet kauppiaita yöllä ahdistuksesta, CoinDash paljasti hyviä uutisia.

coindash-markkinat

Osana kanta-asiakasohjelmaa ICO-osallistujat saavat tunnuksia jakelun kautta yhteensä 15 000 000 CDT: lle. Lisäksi helmikuussa CoinDash “ostaa” takaisin 2,5 miljoonaa CDT: tä liikkeestä pitääkseen sen yrityksen varannossa “. Coindash on tällä hetkellä 195 kolikoiden joukossa markkina-arvoltaan.

CoinDash Kaupankäynnin historia

7. elokuuta 2017 CoinDash oli polkemassa noin .05 dollaria. Kirjoitushetkellä CDT kävi kauppaa karkeasti .11 dollarilla ja saavutti .27 dollarin ATH: n 7. tammikuuta 2018. Tämän digitaalisen omaisuuden hinnan dramaattiset vaihtelut heijastavat kryptovaluuttamarkkinoiden yleistä epävakaata luonnetta. Viime viikkoina karhumarkkinat ovat vaivanneet CDT: tä.

Coindash-kaupan historia

Mistä voit ostaa CoinDash?

Binance, Gate.io, HitBTC, EtherDelta, Gatecoin, Mercatox, ja Iso ovat kaikki pörssejä, joista voit ostaa CDT: n ETH: lla tai BTC: llä. Coincentral ehdottaa kuitenkin erittäin hyvin Binancea sen käyttäjäystävällisen muodon ja alhaisen kaupankäyntimaksun vuoksi.

Uudet käyttäjät voivat ostaa BTC- tai ETH-kolikoita Bitstamp-, CoinMama-, Coinbase- tai Gemini-sivuilta ja tallettaa ne omiin osoitteisiinsa Binancessa. Nämä vaihdot mahdollistavat ETH- ja BTC-ostot luottokorteilla ja / tai pankkisiirroilla.

Missä voit tallentaa CoinDash?

Koska CoinDash on ERC20-merkki, voit tallentaa sen laitteistolompakkoihin, jotka tukevat Ethereum-lohkoketjua, kuten Ledger Nano S ja Trezor. Voit tallentaa sen myös MyEtherWalletiin (MEW). Katso lisää lompakoita tutustumalla oppaasemme The Best Ethereum Wallets.

Johtopäätös

Sen valkoinen paperi, CoinDash toteaa, että sekä kokeneet että aloittelevat kryptovaluutta-sijoittajat houkuttelevat alustaa korkean suorituskyvyn analytiikan ja sosiaalisen verkostoitumisen työkalujen avulla. Tällä hetkellä testauksen viimeisessä vaiheessa valmis tuote, joka on valmis julkistettavaksi lähitulevaisuudessa.

Tällainen projekti näyttää erottavan itsensä monista “huijaus” blockchain-projekteista. CoinDashin avulla projekti tarjoaa selkeän tapauksen CDT: lle. Tiimin mukaan “mitä useammat ihmiset käyttävät alustaa, sitä enemmän maksetaan maksuja, sitä enemmän rahakkeita ostetaan – lopulta nostamalla merkin hintaa.”

Koska monet kauppiaat menettävät rahaa päivittäin, ei ole mikään yllätys, että lanseerattu tuote auttaa kauppiaita auttamaan. Siksi ei olisi kohtuutonta ennakoida tämän suhteellisen uuden altcoinin menestystä.

Jos haluat tietää enemmän CoinDashista, tutustu projekteihin virallinen Twitter-sivu, tai katso tätä Youtube-video selittää kuinka futuristinen kaupankäyntialusta toimii.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me