Mikä on DigixDAO?

DigixDAO aikoo luoda uuden kryptovaluutan, jonka takana ovat todelliset kultapalat. DigixDAO on Digix Decentralized Autonomous Organization, hajautettu ryhmä osallistujia, jotka tekevät päätöksiä Digix Global Ecosystem -järjestelmän kasvattamisesta. Osallistujat ostivat DGD-rahakkeitakaikkien aikojen ensimmäinen joukko Ethereumin lohkoketjussa. ”

DGD-tunnuksen haltijat tekevät päätöksiä DigixDAO: lle jätetyistä ehdotuksista. Palkinnoksi äänestyksestä ja päätöksenteosta Digixin kasvussa DGD: n haltijat saavat DGX: ään liittyviä palkkioita, merkin, joka edustaa 1 grammaa kultaa. Heidän kullan merkitsemisen tarkoituksena on tarjota vakautta ja arvon säilyttämistä kryptovaluutta-tilassa. Bitcoinia kutsutaan usein digitaaliseksi kullaksi, mutta tässä oppaassa tarkastelemme, kuinka DigixDAO digitalisoi todellisen kullan omistuksesi.

DigixDAO-logo

Todiste omaisuudesta

Digix käyttää 1 g kultaa edustavien DGX-rahakkeiden jakamiseen hyödykkeen todistusta (PoA). Prosessi sisältää omaisuuden hallinnan tallentamisen Ethereum-lohkoketjuun ja luomisen PoA-omaisuuskortit. “Omaisuuskortit on sertifioitu käyttämällä peräkkäisten ketjujen peräkkäisiä digitaalisia allekirjoituksia, nimittäin Toimittaja, säilytysyhteisö, tilintarkastaja, jotka vahvistetaan edelleen ostotodistuksella ja talletustodistuksilla, jotka toimitetaan ja lähetetään InterPlanetary File Systemiin pysyvää kirjaamista varten. ”

Myyjä, ValueMax Singapore on pörssiyhtiö, joka myy London Bullion Market Associate -sertifioituja kultaharkkoja.

Itsenäinen Tilintarkastaja, Bureau Veritas Inspectionate tarkastaa kullan laadun ja määrän joka neljännes.

Osallistuvat Säilytys holvi, Turvallinen talo, sijaitsee Singaporessa. Heidän holvissaan voi olla jopa 30 tonnia kultaa, mutta tulevaisuudessa Digix pyrkii avaamaan lisää holveja ympäri maailmaa sääntelyn irtisanomista varten.

Turvakoti

Ethereum-lohkoketjuun tallennetut varallisuuskortit osoittavat yhteensä:

  • Kortin luomisen aikaleima
  • Kultapalkin tuotenumero
  • Palkin sarjanumero
  • Digitaaliset säilytysketjun allekirjoitukset (toimittaja, huoltaja, tilintarkastaja)
  • Ostoskuitti
  • Tarkastusasiakirjat
  • Tallettajan kuitti
  • Varastointimaksut erääntyvät

DGX-rahakkeet

Nyt kun tiedämme kuinka kulta on kiinnitetty, on aika tehdä DGX-rahakkeet. DGX-tunnukset luodaan älykkäällä sopimuksella, joka vastaanottaa PoA-kortteja ja tuottaa DGX-tunnuksia jokaiselle grammalle kultaa. Esimerkiksi, jos älykkääseen sopimukseen lähetetään 100 g PoA-kortti, luodaan 100 DGX-tunnusta ja lähetetään Ethereumin lompakkoon. Tämä tarkoittaa, että Digix ei harjoita murto-osuuksia. Jokainen DGX-tunnus tarkoittaa aina 1 g kultaa ja on jaollinen arvoon 0,001 g.

DGX-rahakkeissa on kaksi kulta-varastoimiseen ja kiinnittämiseen liittyviä palkkioita. Siellä on seisontamaksu, joka tulee olemaan 0,60% vuodessa ja myös 0,13% transaktiomaksu siirrettäessä DGX Ethereumin lompakolla. Digix kuitenkin tulee aalto varastointimaksut ensimmäisen toimintavuoden aikana.

Keskustelemme myöhemmin siitä, miten DGX-palkkiot siirretään DGD-haltijoille.

PoX-korttien käyttämisen sijaan DGX-tunnusten luomiseen on käytettävissä myös käänteinen prosessi. DGX-rahakkeiden uudelleen laatiminen PoA-korteihin ja sitten fyysiset kultapalkit maksavat sinulle yhden DGX-tunnuksen. Kultapalkin, jonka väität, on oltava myös 100 gramman kerroin, ja voit joko noutaa kultapalkin henkilökohtaisesti tai lähettää sen maasta riippuen.

DGX-tunnukset ovat DigixDAO: n ydin ja niiden tarkoituksena on ratkaista kaksi ongelmaa. He haluavat tehdä kultavarojen omistamisesta ja selvittämisestä helpompaa ja halvempaa ja samalla tarjota kaivattua vakautta kryptovaluutoille. DGX-rahakkeiden odotetaan julkaisevan vuoden 2018 ensimmäisellä vuosineljänneksellä, vaikka niitä ei vielä ole saatavana.

DGX-tunnus

DGD-tunnukset

DGD: n haltijat voivat äänestää DigixDAO: n varojen jakamisesta. DGD-tunnuksen haltijat voivat tehdäaktiiviset johtamispäätökset DigixDAO: lle jätettyihin ehdotuksiin. ”

DGD: n haltijoiden palkinnoissa, jotka vetävät ja hyväksyvät hanke-ehdotukset, on kuitenkin epäselvyyttä. Digix Global FAQ: ssä sanotaan ”kukin merkki palkitsee sinut osakeosuudella DigixDAO: n Digix Gold -tapahtumamaksusta, joka on merkitty DGX-kultaisilla rahakkeilla. “

Suunnitelmissa on myös sisällyttääseisontamaksut osana alennusrakennetta DGD-merkkien haltijoille. “

UKK sanoo myös, että “osallistumisesta ehdotuksiin palkitaan DGX-merkit.”

Kuitenkin helmikuussa 2018 Digix-tiimi lähetti sähköpostia Keskitaso “Haluamme korostaa edelleen, että DGD ei tarjoa” passiivisia tuloja “eikä” osinkoja “,” oikeuksia kaupankäynnin kohteena olevan DGX: n palkkioiden voittoihin “.”

Viestissä mainitaan sen sijaan, että voit saada Digix-palkintoja, kuten “DGX-alennukset tai -alennukset”.

Tällä hetkellä on epäselvää, kuinka paljon alennukset ovat arvoisia DGX: n saamiseksi. Palkintojen lopputuloksesta riippumatta on selvää, että palkkioita ei saada passiivisesti ja että ne on haettava neljännesvuosittain. Kun DGX-rahakkeet on julkaistu, on lisätietoja siitä, miten DGD-haltijat voivat aloittaa äänestämisen DGD-hallinnossa ja saada palkkionsa.

Historia

Digix perustettiin Singaporessa joulukuussa 2014, ja DGD-väkijoukkojen myynti tapahtui 30. maaliskuuta 2016. Se oli kaikkien aikojen ensimmäinen Ethereum-verkossa isännöity joukko- ja suuri hajautettu autonominen organisaatio. Myynnin oli tarkoitus kestää 30 päivää, mutta se saavutti 5,5 miljoonan dollarin kovan korkinsa vain 12 tunnissa, myi 1,7 miljoonaa DGD-rahaketta ja varasi 300 000 Digix-tiimille. Lupaukset, jotka lähettivät yli 15 000 USD Eterin arvoinen erikoismerkki sai erityisen merkin, jonka avulla he voivat tehdä ehdotuksia DigixDAO: lle.

Hyvässä tai pahassa, kun näet sanan DAO, saatat ajatella hakkerointia. Heinäkuussa 2017 yli 4000 DGD oli varastettu väkijoukon älykkään sopimuksen haavoittuvuuden vuoksi. Virhe lopulta korjattiin ja rahakkeet hyvitettiin 35: lle asianomaiselle osoitteelle.

Vuonna 2018 Digix on lähestymässä historiansa kriittistä hetkeä julkaisemalla tokenoitua kultaa DGX-tunnuksen muodossa. Kilpailusta on tulossa luotettavin vakaa kolikko kryptovaluutassa ja kuten Digixin perustaja sanoi “jos ekstrapoloidaan… pidemmällä aikavälillä, kullan vakaus suojauksena geopoliittisia ja taloudellisia riskejä vastaan ​​on kiistaton.”

Digix Global Team

Digix joukkue sijaitsee Singaporessa on kolme perustajaa: Kai C. Chng, Anthony Eufemio ja Shaun Djie. Kai C. Chng on valmistunut NYU: n kauppakorkeakoulusta, entinen HSBC: n kauppias. Hän jätti työpaikkansa arvopaperikaupasta johtuen vahvasta uskostaan ​​blockchain-tekniikkaan. Anthony Eufemio on valmistunut USC Viterbistä ja työskennellyt ohjelmistokehityksessä yli 18 vuotta. Shaun Djie on “Aasian suurimman Ethereum Meetup -ryhmän johtava koordinaattori” ja avustaja “Smart Nation Research” -tapahtumassa Singaporen hallitukselle.

Digix Global Team

Kolikoiden hankinta ja kestävyys

DGD-tunnuksia on 2 miljoonaa ja 15% varattu kehittäjille. Kuitenkin, jos DigixDAO vaatii enemmän rahoitusta ja suurin osa osallistujista on samaa mieltä, voidaan järjestää toinen DGD-tunnuksen joukko.

DGX-rahakkeiden tarjonta riippuu kullan kysynnästä ja niiden holvien koosta. Ensimmäiseen holviin, jonka kanssa Digix työskentelee, mahtuu noin 2 miljardia dollaria kultaa, joten jos uusi DGX-kultastandardi tulee suosituksi, heidän on laajennettava useampaan holviin.

Jos DGX-tunniste edustaa menestyksekkäästi kultaa, on tarkoitus luoda lisää merkkejä myös hopealle ja muille jalometalleille.

DGX: n 0,13%: n transaktiomaksut ja kolmasosa seisontamaksuista menevät DigixDAO: n palkkioon. DAO- ja DGX-tunnuksen kestävyyteen nähden, jos vähintään 80% DGD: stä haltijat äänestävät selvitystilaan DAO: lle, sitten DGX: n haltijoille hyvitetään joko kultapalkkeina, fiatina tai kryptovaluuttana.

Tulevat projektit ja tiekartta

DGX-tunnusten luominen on vasta alkua Digix Globalille. Kun vakaa kolikko on otettu käyttöön kryptovaluutassa, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Varallisuuden perintö

Digix aikoo tarjota kuolleen miehen vaihtajan, jotta rikkaus voidaan siirtää valitsemallesi Ethereum-osoitteelle. Jos et ole käyttänyt Digix-verkkoa tietyn ajan, älykäs sopimus lähettää DGX: n automaattisesti perillisen lompakkoon.

Pelaaminen

Warcraft-kullan käyttämisen sijaan Digix haluaa kehittäjien voivan käyttää oikeaa kultaa pelinsisäisenä valuuttana.

Escrow

”DGX-rahakkeet voivat tarjota paremman ja vähemmän epävakaan arvotalletus Escrow: lle palvelut blockchainissa. “

Kumppanuudet vakaa kolikoiden kanssa

Dai Stablecoinia tukee DGX as vakuus. Dai pyrkii “luomaan hajautetun vakaan kolikon, joka on sidottu 1 dollariin ja jota tukee ketjun monipuolinen vakuus”.

Luotonanto ja mikrorahoitus

Kryptovaluuttojen nykyinen volatiliteetti tekee niistä vähemmän kuin ihanteellisia lainatarkoituksiin. Digix uskoo kuitenkin, että voisi olla uusi ala, joka perustuu vakaamman DGX-tunnuksen lainaamiseen.

Kilpailu

Digix Globalilla on kaksi pääkilpailijaa. Joitakin kultaa myyviä instituutioita on, kuten GoldMoney, digitaalisen kullan varastoinnin markkinajohtaja, jolla on 2 miljardia dollaria varoja. He ovat myös Toronton pörssissä. GoldMoney tarjoaa tietyn tyyppisen maksukortin, jonka avulla voit kuluttaa kultaa. Kanadalaisyrityksellä on säännölliset ja riippumattomat asiakastilintarkastukset, mutta se ei käytä blockchain-tekniikkaa yksittäisten tilojen tietojen tallentamiseen.

Toinen pääkilpailija on Tether, volyymiltään suosituin ”vakaa” kolikko. Äskettäisen Tether-haasteen myötä markkinoilla on kuitenkin tilaa kilpailijoille.

Kaupankäynnin historia

Tammikuussa 2018 valtaosa salausvaluuttamarkkinoista kaatui. DGD oli ainoa kolikko 100 parhaan joukossa, jonka arvo nousi tuona aikana. Ehkä tämä on varhainen indikaattori siitä, että ihmiset etsivät kultaa turvasatamaksi markkinoiden epävarmuuden aikana. DGD: n ICO-hinta oli noin 3 dollaria, mutta vuonna 2018 DGD nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, yli 400 dollariin. Kun Digix toimittaa vihdoin DGX-rahakkeet ja palkkiot DGD-osallistujille alkavat liikkua, DigixDAO: n kysyntä saattaa olla vielä suurempi.

Mistä sitä voi ostaa?

Suurin osa DGD: n määrästä tapahtuu Binancessa ja Huobissa. Binancessa DGD: llä on sekä BTC- että ETH-parit. Kun DGX julkaistaan, se on ostettavissa Etherin kanssa Digix-kauppapaikalta.

Missä sitä voi säilyttää?

Kaikki kolmannen osapuolen lompakot, jotka sallivat mukautetut Ethereum-tunnukset, voivat tallentaa DGD- ja DGX ERC20 -merkkejä. Voit käyttää imToken mobiilisovellus tai MyEtherWallet.

Lopulliset ajatukset

Vuonna 1971 Amerikka katkaisi täysin USD: n ja kullan välisen yhteyden. Lähes 50 vuotta myöhemmin Digix aikoo tuoda takaisin kultastandardin. Kultadollarin kryptovaluutta ei ainoastaan ​​tarjoa vakautta, vaan voi johtaa muiden metallien ja hyödykkeiden merkitsemiseen. Vakaudella ja arvon varastoinnilla lohkoketjussa koko sovellusten ekosysteemi on mahdollista. Vielä on kuitenkin nähtävissä, voidaanko kryptovaluuttoja pitää tulevaisuuden kullana vai jos kulta- On tulevaisuuden kulta.

Lisäresurssit

Keskitaso

Reddit

Viserrys

Github

Sähke

Erimielisyydet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me