Mikä on Dogezer (DGZ)? Aloittelijan opas

Dogezer (DGZ) on luonut foorumin vipuvaikutuksille verkkoefektit uusien ohjelmistojen kehittäjien ja varhaisessa vaiheessa käyttöönottajien hyödyksi. Verkkovaikutus on taloudellinen ilmiö, joka havaitaan, kun tavaran tai palvelun arvo nousee yksinkertaisesti siksi, että useampi ihminen käyttää kyseistä tuotetta tai palvelua. Klassinen esimerkki palvelusta, jolla on verkkovaikutus, on tietoliikenneverkko. Mitä enemmän ihmiset käyttävät viestintäverkkoa, sitä arvokkaammasta viestintäverkosta tulee.

Dogezer haluaa kaapata nuo kysyntäpuolen mittakaavaedut projektikohtaisella kryptovaluutalla. Alustan avulla projektin vetäjät voivat tarjota kolikoita varainhankintaan. Se antaa myös tekijöille mahdollisuuden palkita ponnisteluistaan ​​näiden kolikoiden kautta.

Dogezer on tällä hetkellä varainhankinta. Deflatorisen Dogezer-tunnuksen, DGZ: n, julkinen myynti alkoi 15. helmikuuta 2018. Kun merkki on deflaatiomainen, kuten DGZ-tunnus, tarjonta ei lisäänny. Tämä tarkoittaa, että jos tunnuksen kysyntä kasvaa, taloustieteen lait määräävät, että sen hinta nousee vastaavasti. DGZ-tunnusten myynti päättyy 8. maaliskuuta 2018.

ICO-tiedot

Dogezer-tunnus on ERC-20-älykäs sopimus Ethereum-verkossa. Sen voi ostaa osoitteesta https://www.dogezer.com. Asiantuntijalta saat vaiheittaiset tiedot DGZ-tunnuksen ostamisesta ETH: lla opas. Yli 10 ETH-maksun on läpäistävä KYC / AML vaatimukset.

Siellä on myös virkamies opas DGZ: n ostamiseen bitcoinilla.

Tunnusluokitus: Apuohjelmatunnus (palanut osittain käytettäessä)

Tunnuksen tyyppi: ERC-20 älykäs sopimus (Ethereum-verkko)

Tunnuksen arvo: 1 DGZ on vähintään 4 dollarin arvoinen Dogezer-alustalla

Tunnuksen muuntokurssi: 1600 USD per 1 ETH

Tunnuksen hinnoittelu: 0,000625 ETH / DGZ

Tarjonta yhteensä: 100 000 000 DGZ

Julkinen tarjous: 98 000 000 DGZ

Palkkion kohdentaminen: 1 500 000 DGZ

Perustajan osuus: 500000 DGZ (yli 3 vuotta)

KYC / AML-yhteensopiva: Kyllä (lahjoitukset yli 10 ETH)

Token Sale Smart -sopimuksen tarkastajat: Audit Science Services

Tunnuksen myynti loppuu: 8. maaliskuuta 2018

Pehmeä korkki saavutettu: 20. helmikuuta 2018

Myymättömät rahakkeet: Palanut

Kuinka se toimii?

Dogezer toimii kuin kolikonvalmistusversio Upwork. Toisin kuin Upwork, se keskittyy yksinomaan ohjelmistokehitystiimien yhteistyöhön. Sen avulla nämä ryhmät voivat puuttua varhaisvarojen keräämiseen Dogezer-rahoitusjärjestelmän kautta. Tämä rahoitusjärjestelmä tarjoaa ohjelmistokehitystiimeille mahdollisuuden luoda oma kolikko.

Dogezer-muutoksenhaku

Dogezer-muutoksenhaku

Kun projekti alkaa tuottaa tuloja, perustajat voivat käyttää projektituloja kolikoiden ostamiseen tiimin jäseniltä. Vaikka kolikoiden arvo ei olisikaan arvostettu jälkimarkkinoilla tai vaihdoissa Binance ja Bittrex projektin jäsenille maksetaan korvausta heidän ponnisteluistaan.

Dogezer aikoo antaa ohjelmistokehitystiimeille mahdollisuuden paitsi luoda ja markkinoida projektikohtaisia ​​tunnuksia alkuperäisen kolikoiden tarjoamisen avulla, myös ottaa käyttöön älykkäitä sopimuksia, hallita projektia, valvoa palkkakampanjoita ja virtaviivaistaa tiimien yhteistyötä.

Milloin se luotiin?

Dogezer syntyi keväällä 2016 venäläisen joukkueen Nižni Novgorodissa Aleksanteri Kozlovin johdolla. Alfa-versio on avoinna yleisölle osoitteessa https://www.dogezer.io. Alustan beetaversio on saatavana tänä kesänä, kesäkuussa 2018.

Tämä on joukkueen ensimmäinen projekti kryptovaluuttatilassa. Ennen Dogezerin luomista tiimi teki yhteistyötä verkko- ja infrastruktuurikehityksen, automatisoidun XBOX / Playstation / PC-näytön tunnistusohjelmiston ja useiden muiden etuyhteydettömien ohjelmistoprojektien kanssa. Valkoisessa kirjassaan he osoittavat vankan ymmärryksen varainhankinnan vaatimuksista. Lisäksi he ovat ohjelmistokehittäjien tiiminä tietoisia Dogezer-alustan mahdollisesta arvosta.

Mitä arvoa se lisää?

Leijonanosan Dogezerin lisäarvosta tulee puuttumalla tehottomuuteen, jonka perustajat yleensä kokevat varainhankinnassa. Mukaan verkkosivusto, Dogezerin ominaisuuksia ovat:

Talent Marketplace (kuten Upwork)

Versionhallintajärjestelmä (kuten GitHub)

Asiakirjaeditori (kuten Google-dokumentit)

Tehtäväseuranta (kuten Jira ja Asana)

Pilvivarastointi (kuten Dropbox)

Integroitu viestintä (kuten Slack)

Dogezer-alusta käyttää freemium-mallia, joka avaa perusominaisuudet ilmaiseksi. Alustan edistyneet ominaisuudet ovat vain DGZ-tunnusten haltijoiden käytettävissä.

Tällä hetkellä yleisölle avoimia ominaisuuksia ovat hallintapaneeli, käyttäjäprofiili, ihmiset, avoimet työpaikat, uudet projektit ja projektiosuudet:

Dogezer-ihmiset-osasto

Dogezer-työpaikkojen osasto

Dogezer-projektiosio

Dogezer-profiiliosio

Dogezer-projektin uusi osio

Dogezer-kojelaudan osa

Kuka on Dogezar?

Dogezer valkoinen paperi väittää, että foorumi on tarkoitettu “yrittäjille, ohjelmistosuunnittelijoille, UI \ UX-suunnittelijoille, taiteilijoille, myyjille, markkinoinnin asiantuntijoille ja kaikille muille henkilöille, jotka osallistuvat kaikenlaisten ohjelmistotuotteiden luomiseen, myynninedistämiseen ja tukemiseen”.

Dogezerin tunnistama Siirtomaa ja Starbase kilpailijoina. On kuitenkin selvää, että foorumi tarjoaa suurimman hyödyn perustajille, jotka haluavat ohittaa perinteiset varainhankintamenetelmät ja tarjota projektikohtaisia ​​rahakkeita korvaukseksi perustajille ja avainryhmän jäsenille.

Will Dogezar onnistuu?

Aika kertoo. Aktiiviset yhteisöt ja verkkovaikutusten voima voivat varmasti varmistaa, että Dogezer ja alustan käyttäjät saavat taloudellisen korvauksen heidän erilaisista panoksistaan. Siitä huolimatta, kunnes Dogezer on valtuuttanut muutaman onnistuneen ohjelmistoprojektin, jotka tuottavat huomattavia tuloja, alustan käyttöönotto on hidasta. Lisäksi se vaatii vain kolikoiden muodostavan alijärjestelmän lisäämisen vakiintuneille operaattoreille, kuten Upwork tai jopa Enkeliluettelo, kykenemättömäksi Dogezer-aloitteen toteuttamiseen.

Viimeiseksi suurin riski alustan käyttöönotolle on salausvaluutanvaihdon puute, joka haluaa listata suojaustunnuksia. Alustan tuottamat kolikot voidaan arvioida arvopapereiksi. Ottaen huomioon nykyiset vaatimukset kryptovaluuttojen lisäämiseksi suosittuihin pörsseihin, Dogezerin valmistamat kolikot eivät välttämättä täytä luettelovaatimuksia. Tämän seurauksena erittäin onnistuneen projektin takana oleva tiimi ja sen varhaiset toteuttajat eivät välttämättä pysty hyödyntämään täysimääräisesti verkostovaikutuksia, joita projektikohtaisen tunnuksen omistus synnyttää jälkimarkkinoilla.

Lisätietoa

Saat lisätietoja Dogezeristä tutustumalla seuraaviin linkkeihin:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me