Mikä on Einsteinium? Aloittelijan opas

Olet ehkä huomannut, että uusi kolikko, Einsteinium, on hiipinyt tiensä markkinoiden 50 parhaan joukkoon CoinMarketCapin alemman sijoituksen syvyydestä. Itse asiassa se leptää tarkemmin uuteen paikkaansa, hyppäämällä ~ 0,80 dollarin tuesta yli 2,00 dollariin muutamassa päivässä.

Ottaen vihjeensä synteettinen elementti Samanniminen Einsteinium on kryptovaluutta, joka on suunniteltu rahoittamaan tieteellisiä, teknologisia ja hyväntekeväisyysprojekteja. Einsteinium-kolikko, sopivasti lyhennettynä EMC2, on tämän rahoituksen lähde, ja se liikkuu käyttämällä Bitcoinin omaa kaltaista todistetta työalgoritmista. Joten käytännössä EMC2 toimii ikään kuin joku ottaisi Bitcoinin ja yhdistäisi sen hyväntekeväisyysrahastoon.

Joten miten Einsteinium saavuttaa hyväntekeväisyystehtävänsä ja mikä tekee siitä niin houkuttelevan sijoittajille? Mennään siihen.

Einsteinium: Mikä se on, miten se toimii

Einsteinium alkoi vuonna 2014, mutta se ei nähnyt paljon toimintaa vasta keväällä 2017. 1. maaliskuuta Einsteinium-säätiö perusti virallisesti, ja huhtikuuhun se rekisteröitiin virallisesti voittoa tavoittelemattomana organisaationa Montrealissa, Kanadassa, ja siitä tuli ensimmäinen tutkimus keskittynyt NPO kryptosfäärissä.

Einsteinium-säätiö on Einsteinium-kolikon organisatorinen vastine, hankkeen hyväntekeväisyys- ja tutkimusrahastojen keskus. Työssään olevan kaivosjärjestelmänsä perusteella säätiö saa 2,5% jokaisesta palkkiosta. Tästä tuotosta 0,5% menee hanoihin, markkinointiin ja lahjoituksiin, kun taas loput 2% menee tieteellisen tutkimuksen rahoittamiseen.

EMC2-perusta

Saatat miettiä, kuinka Einsteinium-säätiö valitsee mitkä hankkeet rahoitetaan ja kuinka paljon rahoitusta he saavat. No, tämän ymmärtämiseksi sinun on tiedettävä, kuinka aikakaudet toimivat EMC2: n todistuksessa työkonsensuksesta.

Joten mikä on aikakausi?

Aikakausi on aika, jonka kaivostyöläiset kuluttavat 36 000 korttelin rakentamiseen Einsteiniumin julkiseen pääkirjaan, eli noin 25 päivää.

Kun aikakausi on valmistunut, Einsteinium-säätiön kyseisen jakson palkkiosta saadut tulot rahoittavat tutkimusta tai hankkeita tieteen, teknologian tai lohkoketjujen alalla. Einsteinium-yhteisön jäseniä pyydetään äänestämään siitä, mikä projekti heidän mielestään osoittaa eniten potentiaalia ja ansaitsee eniten rahoitusta.

kolikkotiedot

Kaivostyöläisiä on yhteensä 730, jotka voivat saada lohkopalkintoja. Einsteiniumin mallin mukaan lohkopalkintojen tuotto pienenee alaspäin, kun verkko siirtyy jokaiselle uudelle aikakaudelle, joten ajan mittaan kunkin palkkion tarjoamien kolikoiden määrä vähenee. Esimerkiksi kahdella ensimmäisellä aikakaudella lohkopalkinnot olivat 1024 EMC2. Viimeisessä aikakaudessa lohkopalkinto on vain yksi Einsteinium-tunnus.

Voit kysyä, miksi kukaan kaivaisi jotain, joka tarjoaa vähemmän palkintoja, kun lohkoketju laajenee?

Kaksi sanaa: madonreiän tapahtumatemcblockrewards

Wormhole Event on Einsteiniumin ainutlaatuinen panos työmallin todistamiseen. Ilmiö esiintyy satunnaisesti kullakin aikakaudella ja kestää 180 lohkoa, jonka aikana 2973 EMC2: n lohkopalkkio korvaa aikakauden tavallisen palkkion. Tämän arpajaisjärjestelmän on tarkoitus pitää kaivostoiminta houkuttelevana lohkoketjun kaivosyhteisölle, ja sen on tarkoitus korvata myös lohkopalkintojen lasku jokaisella peräkkäisellä aikakaudella.

Itse asiassa Einsteinium-tiimi uskoo, että se tekee kaivostoiminnasta entistä kannattavampaa tulevaisuudessa. Mitä enemmän EMC2-kolikon arvo kasvaa, sitä tuottoisammiksi matoreiätapahtumat tulevat. Kaivostyöntekijöitä kannustetaan louhimaan pelkästään madonreiän tapahtumista, koska he arvostavat arvoa itse valuutan rinnalla..

Einsteinium Kaupankäynnin historia

Siihen asti kun asiat todella käynnistyivät Einsteinium-säätiön kanssa vuoden 2017 alussa, kaupankäyntimäärä oli pohjimmiltaan tasainen EMC2: lle. Vuosina 2014–2017 se kävi kauppaa staattisesti alle kymmenesosalla, kunnes nousi tasaisesti 0,08 dollariin.

Viime aikoina EMC2 on kuitenkin muuttunut paraboliseksi. Se vietti suurimman osan marras- ja joulukuussa kiipeämään terveelliseen 0,80 dollariin, ja viimeisten kahden päivän aikana se ylitti 2,00 dollaria kaikkien aikojen korkeimpaan 2,77 dollariin..

piirros

Einsteinium oli nukkunut jonkin aikaa, ja projektin lupauksen vuoksi se johtui pienestä parrasvalosta. On kuitenkin todennäköistä, että EMC2: n tuleva kova haarukka ja odotettiin 19. joulukuuta uutisia ovat johtaneet tähän sijoittajien luottamuksen nousuun.

Mistä ostaa Einsteiniumia

Jos haluat ostaa EMC2: n, on parasta hankkia vähän Bitcoinia ja siirtyä joko Bittrexiin, Poloniexiin tai Cryptopiaan. Se käy kauppaa myös Litecoinilla Cryptopialla, mutta kaupankäyntiparien määrä on ollut vain 0,01% viimeisen 24 tunnin aikana. Viimeisen 24 tunnin aikana suurin osa sen Bitcoin-volyymista on kulkenut Bittrexin läpi 82,98%: lla, kun taas Poloniex on toiseksi 16,52%: lla.

Einsteiniumin verkkosivuilla myös Upbit mainitaan mahdollisina vaihtoina, mutta CoinMarketCapilla ei ole tämän kirjeen kirjoittamisen jälkeen tietoja tästä vaihdosta.

Missä säilyttää Einsteinium

Einsteiniumin verkkosivusto tarjoaa latauksia äskettäin julkaistuun lompakkoon, joka on tarkoitettu tulevaan haarukkaan.

Kolikossa on ydinlompakko Windowsille ja Macille, ja mobiililompakko on saatavana Coinomin kautta Android-laitteille. Projektin etenemissuunnitelmassa kuvatulla tavalla EMC2-tiimi työskentelee verkko- ja mobiililompakon parissa.

Conomia estämättä ei ole kolmansien osapuolten lompakoita, jotka tukevat EMC2: ta.

einwallet

Tiekartta ja mitä on tulossa

Einsteiniumin ensisijainen käyttö tulee olemaan varainhankinnan foorumi hyväntekeväisyyteen ja tieteelliseen tutkimukseen, mutta Einsteinium tiekartta paljastaa valoisan tulevaisuuden kolikon ja sen palveluiden laajentamiselle.

Näihin kuuluu useita alustoja, jotka on sidottu EMC2-kolikkoon, mukaan lukien sosiaalisen median sovellus ja verkkokauppa. Sosiaalisen median sovellus sisältäisi yksityisviestitoiminnon, julkisen lähetyssyötön ja maksuvaihtoehdon, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää EMC2: n ystävilleen, ja markkinapaikka olisi juuri sitä, markkinapaikka ostamaan ja myymään tavaroita verkossa EMC2: lle..

Yrityssovellusten kehitystiimi työskentelee Einsteinium SDK: n, API: n parissa, jonka avulla yritykset voivat toteuttaa EMC2-mallin.

Ja kuten monet muutkin salausasiat, he työskentelevät myös maksukortilla, johon mahtuu EMC2 offline-maksuja varten.

Lopulliset ajatukset

Mikään muu kryptovaluutta ei tee sitä, mitä Einsteinium tekee. Heidän tehtävänsä on ainutlaatuinen, kunnioitettava ja täynnä vakaumusta, ja Einsteinium-säätiöllä on potentiaalia todella vaikuttaa tutkimuksen varainhankintaan.

Jos uskot EMC2: n merkitykseen, kannattaa ainakin ostaa sen myötävaikuttamiseksi sen hyväntekeväisyysnäkemykseen. Jos haluat ansaita rahaa, sijoittaminen kannattaa todennäköisesti, kun yritys kasvaa ja kiinnittää huomiota rahoittamiinsa projekteihin. Kolikon madonreikätapahtumat tekevät siitä myös houkuttelevan kaivosmahdollisuuden ajan myötä.

Kaiken kaikkiaan et todellakaan voi sanoa liikaa Einsteiniumia vastaan. Mielestämme salauksen käyttäminen tieteellisen toiminnan rahoittamiseen on melko radia, ja olemme innoissamme siitä, että Einsteinium tarjoaa mahdollisuuden tutkia tulevaisuudessa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me