Mikä on ETHLend?

ETHLend on Ethereum-verkossa toimiva hajautettu luotonantosovellus (DAPP), joka tarjoaa turvallisia vertaislainaustoimintoja. ETHLend pyrkii demokratisoimaan prosessiraskaan lainanantoprosessin poistamalla perinteisten pankkien ja suurten rahoituslaitosten hallinnan ja valvonnan. Toisin kuin muut blockchain-lainahakemukset, ETHLend antaa luotonsaajan ja lainanantajan päättää olennaisista lainan yksityiskohdista ilman välittäjän tarvetta. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että luotonantaja ja ostaja kaikkialla maailmassa voivat luoda lainasopimuksen ehdoin.

ETHLend-otsikko

Hajautetun luotonannon ratkaisemat ongelmat

Hajauttaminen voi korjata monia nykyiseen keskitettyyn lainausjärjestelmäämme liittyviä luontaisia ​​ongelmia. Tässä on kolme suurinta syytä, miksi lainojen hajauttaminen on järkevää.

  1. Luottamus: Hajauttaminen poistaa kokonaan tarpeen luottaa lainanantajaan ja vastapuoleen. Lainan vakuudet lukitaan ja niitä hallitaan julkisilla lohkoketjuilla lähetetyillä älykkäillä sopimuksilla.
  2. Läpinäkyvyys: Ethereum-verkko tarjoaa läpinäkyvän kirjanpidon, joka on avoin tarkastettavaksi. Jokainen tapahtuma kirjataan ja voidaan tarkistaa. Ethereumin läpinäkyvä kirjanpito poistaa kahden pankkilaitoksen välisten liiketoimien edellyttämän sokean luottamuksen.
  3. Pääsy: Ethereum-verkkoa hyödyntämällä ETHLend-lainanantajat ja lainanottajat voivat järjestää lainatapahtumia mistä päin maailmaa tahansa. Lainatapahtumat tapahtuvat Ethereumin osoitteesta Ethereumin osoitteeseen, mikä sallii rajoittamattoman, maailmanlaajuisen pääsyn. Rajoittamattomana sekä lainanottajat että luotonantajat voivat käyttää paljon laajempaa lainan likviditeettikantaa.

Hajautetun luotonannon edut

Kuinka ETHLend-luotonanto toimii?

ETHLend vaatii lainanottajia lähettämään ERC-20-yhteensopivat rahakkeet tai Ethereum Name Service (ENS) -verkkotunnukset vakuudeksi Ethereum-lainoja vastaan, jos lainanottaja laiminlyö. Tällä hetkellä vain lainanottajat voivat luoda lainapyyntöjä ETHLendillä. Lainapyynnön tekemiseksi lainanottajan on asetettava tiedot, kuten lainan pituus, korkopreemia ja vakuuksien edellyttämät merkit. Jos lainanantaja hyväksyy nämä ehdot, luotaan lainasopimus. Lainan luominen voi johtaa vain kahteen skenaarioon:

  1. Lainanottaja maksaa lainan takaisin. Lainanantaja saa sitten alkuperäisen pääomansa ja korot. Tai
  2. Lainanottaja ei maksa lainaa takaisin. Lainanantaja saisi sitten lainanottajan lähettämän vakuuden

ETHLend-lainaprosessi

LEND-tunnuksen myynti ja nykyinen hinta

ETHLendin LEND-merkkikauppa päättyi 30. marraskuuta 2017. Mukaan ICODrops, ETHLend keräsi 17 860 000 dollaria 17 900 000 dollarin tavoitteestaan. Luodun LEND-tunnusten enimmäistarjonta on 1 2999 999 942, kun taas nykyinen kiertävä LEND-merkkien tarjonta on 1 032 154 231. LEND: n hinta laski merkittävästi kymmenen päivän jaksolle 7. tammikuuta alkaen. Tämän kymmenen päivän jakson aikana Lendin hinta laski 40 sentistä 10 senttiin.


Lendin massiivinen hinnanlasku johtuu vääristä huhuista, joiden mukaan Etelä-Korean hallitus aikoi kieltää bitcoin- ja kryptovaluutanvaihdot. Tämä uutinen näytti aiheuttavan koko markkinoiden liukastumisen. Lendin hinta on tasaantumisen jälkeen vakiintunut ja siirtynyt sivuttain 15-20 sentin välillä. Kryptovaluuttamarkkinat näyttävät noudattavan historiallista trendinsä laskua tammikuussa. Ei olisi yllättävää nähdä markkinoiden siirtyvän sivuttain vielä viikko tai kaksi ennen paluuta hitaasti liikkuville härkämarkkinoille.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = LEND&tsyms = USD, EUR, BTC ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Lainaa tunnuksen toiminnot

ETHLendin LEND-tunnus on ERC-20-yhteensopiva merkki, jota myytiin ennakkomyynnissä ja ICO: ssa. LEND-tunnuksella on useita tärkeitä toimintoja DAPP: ssä.

Alennusmaksut

LEND-rahakkeiden käyttäjät saavat 25% alennuksen alustamaksuista verrattuna Ethereumilla maksamiseen. Vaikka LEND-tunnuksia voi ostaa ja myydä pörsseissä, LENDin ensisijainen käyttö on alennuksen luominen maksettaessa ETHLend DAPP -asennusmaksuja.

Airdrops

Aktiivisille lainanantajille ja lainanottajille maksetaan neljännesvuosittain ilmapisaroilla. ETHLend aikoo käyttää 20% hajautetuista hakemusmaksuistaan ​​ostamaan LENDia markkinoilta ja “laittamaan” LENDin kaikille ETHLendin lainanantajille ja lainanottajille. Airdropsia käytetään lisäämään käyttäjien omaksumista ja lisäämään lainakirjojen määrää.

Yksinomaiset toiminnot

ETHLendin tiettyjä palveluja voi ostaa vain LEND. Esimerkkejä näistä ominaisuuksista ovat suositellut lainaluettelot sekä sähköpostimarkkinointikampanjat.

Lähetysbonukset

ETHLend aikoo ostaa lisää LEND-palkkioita lainanantajille ja lainanottajille, jotka lisäävät uusia osallistujia hajautettuun lainausjärjestelmään.

Luotonsaajien hajautetun luottoluokituksen luominen

ETHLend aikoo myös tarjota vakuudettomia lainoja käyttäjäkunnalleen. Vakuudettomat lainat, lainat, joissa lainanottaja ei anna vakuutta maksukyvyttömyystapauksissa, ovat luotonantajalle paljon riskialttiimpia. Auttaakseen luotonantajia käsittelemään vaikeuksia arvioida vakuudettomien lainojen taustalla olevaa riskiä, ​​ETHLend aikoo luoda hajautetun luottoluokituksen kaikille käyttäjilleen. Lyhyesti sanottuna Ethlendin lainanottajat pystyvät rakentamaan mainettaan ajan myötä, kun he maksavat takaisin lainoja.

Jokaisella ETHLend-lainanottajalla on hajautettu luottoluokitus, joka on luotu useista tietolähteistä. Näiden luottoluokitusten ensisijainen tietolähde on luottotunnukset (CRE), jotka annetaan ETHLendiltä itseltään. Mainepohjainen luotonanto antaa Ethlendille mahdollisuuden ottaa käyttöön vakuudettoman luotonoton käsite käyttäjille sekä tarjota lisätietoja vakuudellisille luotonantajille. Lisäksi ETHLend aikoo antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää hajautetun luottoluokituksen muihin lohkoketjuihin. Lainanottajat voivat sitten käyttää hyvin ansaittuja luottopisteitä myös eri lohkoketjujen sovelluksissa.

Luottotunnukset (CRE)

Luottokortit ovat ECR-20-yhteensopiva tunnus, jota käytetään yksinomaan ETHLendissä edustamaan lainanottajan mainetta. Näitä tunnuksia ei voi vaihtaa tai edes siirtää toiseen osoitteeseen. Mitä enemmän luottotunnuksia liittyy käyttäjän tiliin, sitä luotettavampi käyttäjän tili on.

ETHLend hallitsee lainanottajan mainetta myöntämällä luottotunnuksia käyttäjille, jotka maksavat lainat takaisin. Jokaisesta 1 ETH: sta, jonka käyttäjä maksaa takaisin, käyttäjä saa 0,1 CRE. Samoin ETHLend aikoo “polttaa” luottotunnukset pois tileiltä, ​​jotka eivät pysty maksamaan lainoja takaisin. Käyttäjä, jolla on korkea CRE-arvo, voi saada lainoja, joita toinen käyttäjä, jolla on pieni CRE-arvo, ei voisi saada. Käyttäjät, joilla on korkeampi CRE-määrä, palkitaan paremmilla koroilla sekä vaaditaan asettamaan vastaavien lainojen vakuudet matalammiksi kuin käyttäjillä, joilla on vähemmän CRE.

ETHLend-tiimi & Edistyminen

ETHLend tiimi muodostuu tällä hetkellä suuri joukko 22 jäsentä ja kuusi neuvonantajaa. ETHLendiä johtaa tällä hetkellä sen perustaja ja toimitusjohtaja, Stani Kulechov. Muita merkittäviä ETHLend-tiimin jäseniä ovat Jordan Lazaro Gustave, Johdon johtaja sekä Martin Wichmann, Token Sale -päällikkö, joka nosti melkein 100% ETHlendin ICO-tavoitteesta. Lisäksi ETHLend-tiimissä on useita jäseniä, jotka keskittyvät kokonaan markkinointiin ja mediakirjeenvaihtoon. Lopuksi, tiimillä on useita teknisiä ja teknisiä neuvonantajia, jotka käsittelevät melkein kaikki liiketoimintaan liittyvät kysymykset, mukaan lukien turvallisuus-, laki- ja kehityskysymykset.

ETHLend-tiimi

Edistymisen etenemissuunnitelma

ETHLend-tiimi on lähtenyt kunnianhimoiset tavoitteet kahden seuraavan vuoden ajan. Lähitulevaisuudessa ETHLend aikoo lisätä sekä Bitcoin- että vakuudettomia lainoja hajautettuun sovellukseensa. Tässä ovat joukkueen ensisijaiset tavoitteet vuoden 2018 kahdelle ensimmäiselle neljännekselle.

1. neljännes tavoitteet

ETHLend 1. neljännes tavoitteet

2. neljännes tavoitteet

ETHLend 2. neljännes tavoitteet

Johtopäätös

ETHLend tarjoaa hajautetun alustan, jossa turvattuja, vertaisverkkoihin kuuluvia Ethereum-lainoja voidaan lainata kahden maailman ihmisen välillä. Poistamalla politiikan ja rajat yhtälöstä, ETHLend toivoo mullistavan lainanantoteollisuuden. ETHLend pyrkii viime kädessä luomaan todella globaalin markkinapaikan, joka hyödyttää kaikkia osallistujia, jotka haluavat sekä antaa että vastaanottaa lainoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me