Mikä on Hshare & Hcash? Sisäpiirros kaavion nousukolikolle

Hshare on käynnistämistä edeltävä arvomerkki, jolla on 1: 1-vaihto Hcashille, kun se käynnistetään.

Hcash on uusi kryptovaluutta, joka on suunniteltu sallimaan arvonsiirto lohkoketjujen välillä ja lohkoketjujen ja lohkottomien kryptovaluuttojen välillä. Lisäksi Hcash tukee yksityisiä liiketoimia, DAO-hallintoa ja kvanttiresistenssiä.

Marraskuusta 2017 lähtien Hshare käy kauppaa # 14 -paikalla KolikkoMarketCap jonka kokonaisarvo on 853 miljoonaa dollaria (katso nykyinen hinta ja sijoitus yllä). Siitä lähtien, kun Hshare tuli 20 parhaan kryptovaluutan joukkoon, monilla sijoittajilla ja salauksen harrastajilla on ollut kysymyksiä sen tekniikasta, potentiaalista ja legitiimiydestä.

Vaikka jotkut mainostavat lohkoketjujen välisten liiketoimien edut tämän salausvaluutan valtavaksi eduksi, toiset suhtautuvat skeptisesti Hcash-tiimin kykyyn vastata niin valtavaan teknologiseen haasteeseen, ja he uskovat, että Hshare on yliarvostettu..

Hcash-tiimi sijaitsee Kiinassa ja Australiassa. Vaikka heillä on vaikuttava yliopistotuki ja neuvonta, suurinta osaa kehitystiimistä ei tunneta salausyhteisössä. On epäselvää, mitkä ovat tämän joukkueen vahvuudet ja aiempi kokemus.

Tässä artikkelissa tarkastellaan mitä Hcash on, miten se toimii, ja julkaisun aikataulu. Tutkimme myös joitain kritiikkiä, joita Hcash on saanut tässä varhaisessa, julkaisua edeltävässä vaiheessa. Vaikka tämän oppaan on tarkoitus olla vankka johdanto, se ei suinkaan ole täydellinen analyysi. Haluat lukea Hcashin valkoinen paperi ja muut asiaankuuluvat teollisuuden resurssit ennen tekniikkaa koskevia päätöksiä.

Hcash toimii lohko- ja lohkotonta kryptovaluuttaa

Valuutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, toimivat lohkoketjussa käyttämällä kaivostoimintaa luomaan sarjan lohkoja, jotka pitävät yksittäisiä tapahtumakirjaansa. Bitcoin-lohkoketjulla ei kuitenkaan ole mitään tapaa puhua Ethereumin lohkoketjun kanssa. Jos haluat siirtää arvoa näiden kahden välillä, sinun on käytettävä vaihtopalvelua. Kun itsenäisten lohkoketjujen määrä kasvaa jatkuvasti, arvonsiirron ongelma lohkoketjujen välillä kasvaa.

suunnattu asyklinen kaavio

Asia on monimutkaisempi, kun otetaan huomioon uudet valuutat, kuten IOTA ja Byteball, jotka eivät käytä lainkaan blockchainia. Sen sijaan he toteuttavat suunnatun asyklisen kaavion (DAG) salauksen luomaan verkoston tapahtumista, jotka vahvistavat toisiaan.

Vaihtopalvelut ovat ongelmallisia, koska ne voivat olla hitaita, veloittaa maksuja ja ovat keskitettyjä laitoksia. Blockchain-valuutat suunniteltiin tarjoamaan vaihtoehto pankkitoiminnalle alhaisilla maksuilla ja ilman keskusviranomaista. Kuitenkin aina, kun sinun on siirrettävä lohkoketjujen välillä, kohtaat samat palkkio-, nopeus- ja keskusviranomaisongelmat kuin pankin kanssa.

Hcash pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman toimimalla blockchain- ja DAG-valuuttojen sivuketjuna. Hcash kehittää kaksi samanaikaista verkkoa: yhden, joka on blockchain-pohjainen, ja toisen, joka käyttää DAG: ta. Nämä verkot tarjoavat osoitteita, jotka ovat yhteensopivia muiden yleisten kryptovaluuttojen kanssa, jolloin voit lähettää ja vastaanottaa useita valuuttoja Hcash-lompakkoon.

Julkiset ja yksityiset osoitteet

Koska Hcash toivoo olevan sivuketju monille erilaisille kryptovaluutoille, mukaan lukien yksityisyyden kolikot, sen on toteutettava tietosuojaominaisuudet peittääkseen, kuinka käyttäjät liikkavat varojaan. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Hcashilla on kahden tyyppiset lompakot: valkoinen ja musta. Vaikka valkoiset osoitteet ovat julkisesti nähtävissä, mustat osoitteet pysyvät yksityisinä.

Tämän yksityisyyden saavuttamiseksi Hcash toteuttaa nollatiedon todisteet. Tämä järjestelmä, joka on todistettu Zcashin lohkoketjussa, sisältää lähettäjän ja vastaanottajan henkilöllisyyden peittämisen edistyneen salauksen avulla tapahtumien vahvistamiseksi jakamatta tietoja tapahtumasta kaivostyöläisten kanssa. Tämän seurauksena nollatiedon todistuksia käyttävät lohkoketjut eivät sisällä mitään tunnistettavissa olevia käyttäjätietoja.

Koska Hcash ei ole vielä käynnistynyt, on vielä nähtävissä, kuinka hyvin kehitystiimi voi toteuttaa yksityisyyden niin monissa eri verkkoyhteyksissä. Tietosuoja on ehdottomasti yksi suurimmista teknisistä haasteista, joita Hcash-kehittäjät kohtaavat, koska käyttäjätietojen suojaaminen on entistä vaikeampaa hyökkääjien kohdalla, joilla on edistyneitä laitteisto- ja koodaustaitoja.

Kvanttivastus

Edistyneestä laitteistosta puhuen, kvanttilaskennalla on mahdollisuus kaataa kryptovaluuttamaailma huonolla tavalla. Kvanttitietokoneet voisivat ylittää nykyisen laskentatehomme klassisissa koneissa, koska toisin kuin nykypäivän tietokoneet, ne voivat olla olemassa muissa tiloissa kuin “0” tai “1”.

kvanttilaskennan siru

D-Wave Systems, Inc.: n kvanttilaskentapiiri – Creative Commons

Moderni salaus perustuu julkisten ja yksityisten avainten väliseen yhteyteen. Salausvaluutoissa tämä tarkoittaa, että ihmiset voivat lähettää rahaa julkiseen osoitteeseesi, mutta vain sinä voit valtuuttaa kulut tältä osoitteelta yksityisellä avaimellasi. Julkisen ja yksityisen avaimen suhdetta on tällä hetkellä uskomattoman vaikea laskea.

Mukaan Lamont Wood, Hyökkääjällä menisi 10,79 kvintiljoonaa vuotta, jotta löydettäisiin avaimen välinen suhde 128-bittisessä salakirjoitimessa. Jos hyökkääjät kuitenkin kehittivät onnistuneesti tietokoneen, joka oli eksponentiaalisesti tehokkaampi kuin nykyiset tietokoneemme, kyseinen tietokone voisi mahdollisesti purkaa saman 128-bittisen salakirjoituksen kuuden kuukauden kuluessa.

Vaikka suurin osa asiantuntijoista on samaa mieltä kvanttilaskenta on vielä kaukana, Hcash-kehittäjät eivät ota riskiä. He ovat täsmentäneet, että kvanttivastus rakennetaan Hcashin koodiin alusta alkaen. Kvanttiresistentit kirjanpidot käyttävät uusia tapahtumien allekirjoituksia ja iteratiivisia hajautuksia varmistaakseen, että kehittyneet kvanttitietokoneet eivät saa tarpeetonta vaikutusta Hcashin verkkoon.

Hybridi todiste työstä & todiste panoksesta DAO: n hallintoon

Useimmat estoketjut käyttävät työn todistusta (PoW) tai todistusta panoksesta (PoS) todentamaan tapahtumia ja luomaan uusia lohkoja. Todisteena työstä joukko kaivostyöläisiä kilpailee ratkaisemaan salauspalapelin, joka kiinnittää lohkon paikalleen ketjussa. Palapelin ratkaiseminen vaatii paljon laskentatehoa, mutta jos ratkaiset sen, voit palkita.

Osoituksena panoksesta järjestelmä tarkastelee kaikkia, jotka omistavat osan valuutasta ja kuinka paljon he omistavat. Panoksensa perusteella verkko valitsee satunnaisesti jonkun uuden lohkon todentajaksi; ihmiset, jotka omistavat enemmän kolikkoa, valitaan todennäköisemmin. Todentaja kokoaa tapahtumat ja sinetöi lohkon, ja muu verkko tarkastaa sen. Jos lohko on rehellinen, todentaja saa pienen palkkion. Jos lohko on petollinen, todentaja menettää kaikki omistamansa kolikot kyseisessä lohkoketjussa.

Hcash ehdottaa a hybridi PoW / PoS-järjestelmä joka maksimoi käyttäjien sitoutumisen ja laskentatehon verkossa. PoW kannustaa kaivostyöntekijöitä tuottamaan laskentatehoa, kun taas PoS kannustaa keskimääräisiä käyttäjiä pysymään sitoutuneina.

Hcash aikoo käyttää tätä järjestelmää äänestämisen mahdollistamiseksi ja luoda siten hajautetun autonomisen organisaation (DAO), joka ohjaa Hcashia.

Käyttäjien äänivalta perustuu heidän osuuteensa (osuus Hcash-kokonaistarjonnasta) ja työhön (laskentateho verkostoon). Tämä jako PoW: n ja PoS: n välillä tarjoaa mielenkiintoisia vastapainoja ja mahdollisia etuja. Teknologia on kuitenkin uutta ja hieman testaamatonta sen käytön ulkopuolella Decred estoketju.

Kritiikki: virheet, GitHub, Reddit ja LinkedIn

Hcash on ollut merkittävän kritiikin kohteena siitä lähtien, kun se kiipesi CoinMarketCap: lle sen kärkipaikalle. Yksi Reddit-lanka meni niin pitkälle, että kutsui Hcashia huijauskolikoksi joukkueen kanssa, joka ei koskaan aio rakentaa valkoisessa kirjassaan kuvattua tekniikkaa. Itse Hcashin valkoinen kirja on hyvin yleinen, ja siinä kuvataan nykyisiä tekniikoita, mutta siinä ei vastata selkeästi, miten nämä tekniikat toteutettaisiin yhtenäisessä järjestelmässä..

hcash github

Toinen arvostelu on, että Hcash ei näytä olevan erityisen aktiivisen kehityksen alla. Hcash Github on nähnyt vain 17 sitoutumista yhdeltä kirjoittajalta viimeisten viiden kuukauden aikana. Vaikka mahdollista kehitystä tapahtuu offline-tilassa tai muualla, GitHub on tällaisten avoimen lähdekoodin projektien standardi, ja on outoa nähdä niin vähän toimintaa.

hcash subreddit

Lisäksi uudet salausvaluutat, joiden kiinnostus kasvaa, synnyttävät yleensä vilkkaita keskustelufoorumeja. Reddit on yleisin paikka, jossa näin tapahtuu. kuitenkin, Hcashin subreddit on enimmäkseen hiljainen, vain viisi viestiä ja viimeisin yli viikon ikäinen viesti. On myös outoa, että ydinryhmällä ei ole LinkedIn-tilejä ja että heiltä puuttuu käyttäjähistoria muusta yhteisestä sosiaalisesta mediasta.

Nämä asiat voivat olla riippuvainen siitä, että tiimi sijaitsee Kiinassa, jossa pääsyä joillekin näistä verkkosivustoista on rajoitettu. Ehkä jos puhun kiinaa, voisin löytää lisää resursseja ydinryhmästä. Kolikon, jonka markkina-arvo on yli 800 000 dollaria, internet on kuitenkin erittäin hiljainen, kun on kyse Hcash-keskustelusta ja joukkueen valtakirjojen tarkistamisesta..

Johtopäätös

Kuten useimmilla uusilla kryptovaluutoilla, Hcashilla on lupaava visio tulevaisuudesta, jossa lohkoketjut ovat yhteydessä toisiinsa ja arvo voidaan helposti siirtää alustojen välillä. Hcashin arvo tulee kuitenkin lopulta toteutukseen.

Tällä hetkellä ei ole täysin selvää, miten kehitystiimi jatkaa ja mitä edistystä he ovat saavuttaneet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me