Mikä on Iconomi?

Iconomi on digitaalisen omaisuuden hallinnan foorumi, jonka avulla käyttäjät voivat luoda tai sijoittaa digitaalisiin omaisuuseriin (DAA). Vaikka Coinbase ja muut teollisuuden muuttajat olisivat luulevat toisin, Iconomi perusti tosiasiallisesti yhden (ellei ei) ensimmäisestä kryptovaluuttaindeksirahastosta, Blockhain Index DAA.

Eroamalla itsensä kauemmaksi muista kryptovaluuttaindekseistä / hedger-rahastoista, Iconomin varoille ei ole mitään pääsyn estettä. Toisin kuin Coinbase Index Fund, akkreditoimattomat sijoittajat voivat nauttia täydestä pääsystä kaikkiin alustan DAA-tietoihin. Tiimi uskoo, että tämä lähestymistapa “luo puuttuvan linkin vanhan ja uuden talouden välille”, jossa keskimääräinen henkilö voi hyötyä sijoitusmenetelmistä, joita aiemmin oli olemassa vain eliitille ja taloudellisesti etuoikeutetuille.

Kuinka Iconomi toimii

Iconomi keskittyy tarjoamaan sijoittajille erilaisia ​​korkean, kohtuullisen ja matalan riskin sijoitusvälineitä, joilla on suuri likviditeetti. Nämä investoinnit tapahtuvat DAA: na, joita käyttäjät voivat ostaa Iconomi-alustalle, ja kaikki DAA: t lupaavat välittömiä nostoja ilman sulkemisen uhkaa.

DAA: t

Jos haluat sijoittaa DAA: han, sinun on luotava tili Iconomin verkkosivusto. Sieltä voit tallettaa cryptocurrency ostaa erilaisia ​​DAA: ita. Alusta itse käyttää Ethereum-pohjaisia ​​älykkäitä sopimuksia investointien hallintaan, ja Iconomi pitää suurimman osan kaikista varoista monen allekirjoituksen kylmävarastossa eristääkseen ne hakkerointiyrityksiltä.

Ajatuksena on tarjota helppo tapa sijoittaa, jossa sinun tarvitsee vain osoittaa, napsauttaa ja Iconomi tekee loput. Joitakin näistä varoista hoidetaan kiitos Iconomin valitsemille DAA-johtajille rakentaa omaisuusjoukkoja alustalleen. Johtajat voivat kuratoida / luoda omia DAA-tiedostoja alustan työkalupaketin avulla, ja he keräävät maksuja houkuttelemalla käyttäjiä DAA-tietoihinsa ja / tai hallinnoimalla muita käyttäjien varoja. Mitä menestyvämpi DAA, sitä parempi maine sen johtajalla on alustalla ja sitä enemmän sijoittajia se todennäköisesti houkuttelee.

Tällä hetkellä alan johtajat ovat laatineet DAAs Iconomi -luettelot kryptovaluutta / pääomasijoitusalueelle, mukaan lukien Columbus Capital Ltd. ja Solidum Capital. Nykytilassaan Iconomilla on yhteensä 11 DAA: ta, joista jokaisella on oma sekoitus salausvaroja ja riski- / tuottopotentiaalia. Jokaisella on myös oma hallintopalkkionsa, joka vaihtelee tyypillisesti 1-5%. Joillakin DAA: lla on omat ERC20-merkkinsä edustamaan osakkeita, ja joillakin näistä tunnuksista voidaan aktiivisesti käydä kauppaa pörsseissä (saadaksesi lisätietoja tältä ruudulta, tunnuksen tiedot on lueteltu kunkin DAA: n tietosivulla).

Tässä on muutama esimerkki alustan tarjoamista varoista menemättä liikaa yksityiskohtiin:

Blockchain-indeksi (BLX): Iconomin lippulaiva DAA ja sen vastaava Dow Jones. Luojat julistavat sen pitävän “sormea ​​blockchain-talouden pulssilla”, ja se sisältää hyvin tarkastettuja, vakiintuneita projekteja, joissa on vähintään toimiva beeta. 33 omaisuutensa joukossa siinä on Bitcoin, Ethereum, Dash, Monero, Icon, Qtum ja Lisk.

BLX

Murskaa salausydin (CCC): Tämä DAA on erikoistunut korkealaatuisiin ja aliarvostettuihin omaisuuseriin, ja sen on tarkoitus toimia pitkäaikaisena salkkuna. Se on rakennettu ylittämään matalan riskin salkut, jotka menevät 50/50 Bitcoiniin ja Ethereumiin, ja sen 13 omaisuutta sisältävät esimerkiksi kolikoita kuten Ethereum, Monero, Bitcoin, Icon, Kyber Network ja Raiden Network.


Crypto Crush Core CCC

Solidum Prime (SOPR): SOPR mainostaa itseään “maailman ensimmäisenä samanarvoisena DAA: na”, ja se tarjoaa tasapainoisen salkun joissakin Iconomin alustalla tarjottavissa olevissa lupaavammissa valuutoissa. Rahastolla on 3-4% jokaisesta noin 30 omaisuudestaan, mukaan lukien Quantstamp, Golem, OmiseGo, Monero, Icon, Request Network, Ethereum, Steem ja muut.

ICN-tunnus

Kuten todennäköisesti odottaa, Iconomilla on oma natiivi tunnus, ICN. Puhtaimmassa muodossaan ICN edustaa Iconomi-alustan osakkeita. Joukkueella oli alun perin mielessä käyttää sitä yrityksen osinkoihin, mutta päänsäryn vuoksi tämä johtaisi maa-t0-maiden arvopaperilakeihin siirtymiseen, ja he olivat valinneet takaisinosto-ohjelman. Tämän mallin mukaan Iconomi ottaa osan voitoistaan ​​ostaakseen takaisin ICN: n sijoittajilta, mikä puolestaan ​​polttaa nämä ICN: n tuottamaan arvoa omistajille.

Silti ICN-tunnuksen yleinen puute selkeästä hyödyllisyydestä on jättänyt jotkut yhteisön jäsenet huolestuneiksi ja varovaisiksi sen tarpeellisuudesta. Kun alusta avaa DAA-hallinnan useammalle henkilölle / yhteisölle, tunnusta käytetään DAA: n (sen nykyisen ensisijaisen apuohjelman) luomiseen ja muiden toimintojen maksamiseen, kuten tasapainottamiseen ja varojen rajoitusten nostamiseen.

Sisään äskettäinen Medium-viesti, Iconomi-tiimi paljasti aikovansa ilmoittaa kahdesta suuresta ICN-tunnuksen käyttötapauksesta maaliskuussa.

Iconomi-tiimi ja tiekartta

Yksi projektin perustajista ja sen toimitusjohtaja Tim M.Zagar toimi Prahassa sijaitsevan Bitcoin-maksuportin Cashilan toimitusjohtajana ennen Iconomin aloittamista. Iconomin toinen perustaja Jani Valjavec auttoi myös perustamaan Cashilan ja on Columbus Capital Ltd: n perustajajäsen..

Varatoimitusjohtaja Matej Tomazinilla on laaja kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja toiminnasta sekä toimitusjohtajana että välittäjänä / salkunhoitajana. Iconomin teknologiajohtaja Miha Vidmarilla on yli 15 vuotta ohjelmistokehitystä / suunnittelua, ja hän tulee projektiin palvelettuaan Halcom d.d: n kehitysjohtajana.

Iconomi-tiimi

Joukkue julkaisi vuoden 2017 lopussa keskisuuri artikkeli yksityiskohtaisesti heidän visionsa vuodelta 2018 ja mitä he toivovat voivansa esitellä alustalle. Dockissa on useita parannuksia käyttäjille, alustan tarjonnan laajentamista ja lisättyjä työkaluja DAA-johtajille. Merkittäviä lisäyksiä alustalle ovat:

  • Fiat-integraatio talletuksia / nostoja varten
  • Yksittäisten varojen suora hankinta
  • Maksukortti
  • Tuki DAA-johtajan yritystileille
  • DAA-tunnusten optimointi
  • ICN: n maksettavat palkkiot
  • Neljän suuren tarkastus
  • Yksityisten DAA: iden käynnistäminen (vain invessioinvestoinnit)
  • API-integraatio dataa / kaupankäyntiä varten

Iconomi-kaupankäynnin historia

Iconomi löysi äskettäin tiensä 100 parhaan joukkoon. Tämän kirjoituksen aikaan se istuu ~ 1,80 dollarilla CoinMarketCapin # 83-paikalla..

Mistä ostaa Iconomia

Binance vaatii tällä hetkellä suurimpia ICN-markkinoita, joiden osuus BTC- ja ETH-kauppapareista on yli 80% kaikista kaupankäyntimääristä.

Kraken ja OKEx tukevat seuraavaksi suurimpia markkinoita myös BTC- ja ETH-parilla.

Mihin säilyttää Iconomi

Kuten useimmissa kolikoissa, meillä on ilo peittää, Iconomi on ERC20-merkki. Sellaisena riittää tavallisten suosittujen Ethereum-lompakoiden räikeä (esim.MyEtherWallet, MetaMask, Parity, Ledger Nano S, Trezor jne.)

Lopulliset ajatukset

Iconomi-tiimi rakentaa sijoitusalustaa jokapäiväiselle ihmiselle, ja samalla he avaavat aiemmin olemattomat sijoitusmahdollisuudet niille, jotka eivät pääse niihin, ja tekevät kryptovaluuttainvestoinnit yleisön saataville..

Alustan edetessä odotamme näkevämme enemmän erilaisia ​​DAA-tiedostoja eri johtajilta, kypsempiä sijoitus- ja salkunseurantatyökaluja, vankemman apuohjelman ICN-tunnukselle, fiat-yhdyskäytäviä ja paljon muuta. Toivomme myös, että Iconomi avataan tulevaisuudessa yhdysvaltalaisille sijoittajille, mutta meidän on odotettava, ennen kuin tätä mahdollisuutta hyödynnetään, ennen kuin tähtituhoisessa maassa vallitsee sääntely..

Ytimessä Iconomi avaa salakassan kaikille, muuttaen jo vallankumouksellisen, demokratisoituvan omaisuusluokan mistä tahansa, josta kaikki voivat nauttia. Kun käyttöönoton kaari etenee, Iconomin kasvaminen ylellisempien indeksirahastojen tarjoajien, kuten Coinbase, rinnalla tarjoaa vilauksen siitä, miten uudet yksityissijoittajat ja institutionaaliset sijoittajat päättävät lähestyä tätä kasvavaa omaisuusluokkaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me