Johdanto kaasupäästöihin

GAS on operatiivinen merkki, joka käyttää NEO-lohkoketjuun rakennettuja älykkäitä sopimuksia ja tunnuksia. Jos luet CoinCentralia, olet todennäköisesti kuullut Ethereumista. On mahdollista, että olet kuullut myös Ethereumin kiinalaisesta kilpailijasta, NEO. Ethereumilla Ethereum-kaasu on tietullikehittäjät, jotka maksavat älykkäiden sopimusten toteuttamisen yhteydessä. Se maksetaan ETH: ssa. NEO: ssa he ovat luoneet erillisen operatiivisen tunnuksen kehittäjille ja nimenneet sen GAS: ksi.

Varsinkin viime kuussa NEO: n tähti on nousussa. Vuonna 2017 tapahtuneen uudentuotemerkin jälkeen älykkäiden sopimusten alusta keskittyy toiminnallisuuden lisäämiseen älykkäisiin sopimuksiin. NEO: n arkkitehtuurin ansiosta älykkäät sopimukset on helppo koodata, yhdistää digitaalisiin omaisuuksiin ja identiteetteihin, ja ne ovat viranomaisten vaatimusten mukaisia.

Kun NEO on kasvanut, on myös sen osakekurssi NEO-kolikon muodossa. Sijoittajat, jotka ovat uusia NEO: lle, saattavat myös uskoa, että tämä NEO-kolikko on operatiivinen merkki, joka käyttää älykkäitä sopimuksia verkossa. Näin ei ole. Kehittäjät käyttävät kaasua NEO-sopimuksiinsa.

kaasun hinta on noussut viime kuukausien aikana, kun yhä useammat sijoittajat ovat viisaita sen käytöstä NEO-ekosysteemissä. Sen suosio sijoitusvälineenä on myös avautunut ottamalla käyttöön Binancen vaihdettavana kolikkona. Tällä hetkellä voit käydä kauppaa vain Kaasu Binancesta. Muuten, jos haluat kaasua, sinun on ansaittava se. Tässä artikkelissa tarkastellaan NEO: ta, kaasua, mitä se on ja miten ansaita se.

NEO: n historia: AntShares & Kiinan yrittäjyys

NEO nimettiin alun perin AntSharesiksi. AntShares oli ensimmäinen avoimen lähdekoodin blockchain-projekti Kiinassa, joka sai laajaa tunnettuutta. AntSharesin perustajat Da Hongfei ja Erik Zhang tiesivät, että lohkoketju oli tehokas työkalu. He kuvittelivat talouden, jossa digitaaliset varat voitaisiin turvata ja vaihtaa lohkoketjussa. Voit jopa sisällyttää identiteettitoimenpiteitä digitaalisten allekirjoitusten luomiseen oikeille ihmisille. Sama identiteettiteknologia voisi myös tehostaa seurantamenetelmiä tosielämän esineille.

AntShares-idea tuli vastauksena Kiinan vuoden 2005 digitaalisen allekirjoituksen lain aiheuttamiin ongelmiin, jonka ansiosta ihmiset allekirjoittivat oikeudelliset asiakirjat digitaalisesti. Siinä kuitenkin asetettiin tiukat vaatimukset sille, kuinka nämä allekirjoitukset oli tarkistettava. Vastaanottaja Da Hongfei ja Eric Zhang, lohkoketju tarjosi ihanteellisen ratkaisun näihin henkilöllisyyden todentamisongelmiin. He halusivat rakentaa lohkoketjun, joka olisi hallituksen vaatimusten mukainen. Loppujen lopuksi he toivoivat, että yritykset käyttävät AntSharesia rakentaakseen vaatimusten mukaisia ​​sopimuksia ja toimitusketjuja.

neo-perustajat

AntShares jatkoi vuoteen 2017, jolloin he muuttivat yrityksen NEO-nimeksi. Uusi nimi ja imago antoivat yritykselle enemmän uskottavuutta. Kaikista AntShares-tunnuksista tuli NEO-tunnuksia. Oli kuitenkin myös AntCoins-yhtiöitä, jotka toimittivat kaasua sopimusten toteuttamiseen AntShares-verkossa. Nämä AntCoins nimettiin uudelleen GAS.

Onchain

Mikään NEO- ja AntShares-keskustelu ei olisi täydellinen ilman nopeaa yleiskatsausta Onchain. Onchain on NEO: n (aiemmin AntShares) sisaryhtiö, jonka perustajat ovat perustaneet. Se on täysin erillinen NEO: sta, mutta yhtiöt työskentelevät yhdessä.

Onchain suunnittelee ja rakentaa estoketjuja yrityskäyttöön. Monet yritykset ovat kiinnostuneita tavoista, joilla he voivat käyttää yksityisiä hajautettuja kirjanpitoja. Onchainin Hajautettujen verkkojen arkkitehtuuri auttaa yrityksiä arvioimaan blockchain-digitaalisen omaisuuden hyödyllisyyttä nykyisissä liiketoimintakäytännöissään. Onchain on työskennellyt laajasti Microsoft Kiinan ja muiden suurten yritysten kanssa kehittäessään blockchain-liiketoimintatapauksia.

Onchainin ymmärtäminen on tärkeää oppiaksesi GAS: sta kahdesta syystä. Ensinnäkin NEO: n perustajat keskittyvät yritystoimintaan ja rakentavat aktiivisesti yksityisiä sovelluksia julkisen NEO: n lisäksi. Tämä tarkoittaa, että heillä on syvempi käsitys siitä, mitä yritykset tarvitsevat älykkäässä sopimusalustassa. Valtava etu.

He suunnittelevat myös tulevaisuuden toiminnallisuutta NEO: lle nimeltä NeoX (kuten näemme myöhemmin tässä artikkelissa). NeoX sallisi ristilohkoketjutapahtumat. Tämä tarkoittaa, että suuret yritykset voisivat yhdistää yksityiset lohkoketjut NEO-lohkoketjuun saadakseen molempien maailmojen parhaat puolet.

Yritykset, jotka toteuttavat sopimuksia NEO: lla, tarvitsevat kaasua päästäkseen kyseisiin liiketoimiin.

Nykyinen verkko

NEO toimii ainutlaatuisella konsensusmekanismilla. NEO käyttää työtodistuksen tai panoksen todistuksen sijasta Delegoitu bysanttilainen vikasietoisuus (dBFT). NEO: n sidosryhmät äänestävät dBFT: nä jokaisesta lohkosta kirjanpitäjien ryhmän. Kirjanpitosolmut luovat lohkoja, ja verkon on sitten sovittava uudesta lohkosta. Tämä järjestelmä vaatii vähemmän resursseja kuin muun tyyppinen yksimielisyys, ja se on myös tehokkaampi.

Käyttämällä tätä äänestettyjen kirjanpitäjien järjestelmää NEO saavuttaa 1000 tapahtumaa sekunnissa ja voisi teoriassa saavuttaa 10000 tapahtumaa sekunnissa oikealla optimoinnilla. NEO: lla on selvä etu verrattuna Ethereumin nykyiseen verkkokapasiteettiin, joka on 15 tapahtumaa sekunnissa. Tämä pätee erityisesti älykkäiden sopimusten laajamittaiseen yrityskäyttöön.

dBFT yhdistää myös digitaalisen identiteetin tekniikan. Kirjanpitäjät voivat olla oikeita ihmisiä ja instituutioita, jotka verkko tunnetaan nimellä. Tämä on tärkeää, koska NEO haluaa olla hallituksen vaatimusten mukainen. Lainvalvontaviranomaiset, sääntelyviranomaiset ja oikeuslaitos voivat rekisteröityä ja seurata vaatimusten mukaiset rahoitusvarat NEO-verkossa. Vaikka NEO-verkko ei välttämättä ole välttämätöntä aina NEO: lle, se aikoo tarvittaessa tukea vaatimusten noudattamista.

NEO käyttää kahta erillistä tunnusta

Nyt kun olemme katsonut dBFT: n ja NEOn kirjanpitäjät, voimme alkaa ymmärtää NEO-alustan takana olevan kahden tunnuksen: NEO: n ja GAS: n välisen eron.

NEO: Hallintatunnus

NEO ei ole valuutta tai omaisuuserä. Se on vain äänioikeus NEO: n hallinnossa ja hallinnassa. Tämä tarkoittaa, että 1 NEO: n omistaminen oikeuttaa sinut äänestämään siitä, kuka on seuraavan lohkon kirjanpitäjä. NEO-sidosryhmät äänestävät myös verkon muutoksista. NEOa on yhteensä 100 miljoonaa, jotka kaikki on luotu verkon alussa. NEO-tunnuksia ei voi jakaa osiin.

NEO-omistus on myös se, miten GAS jaetaan jokaisen uuden lohkon kanssa. Jos sinulla on NEO, kun lohko on valmis (15-25 sekunnin välein), saat GAS. 1 NEO: n omistaminen ansaitsee sinut .0003-.0005 GAS päivässä.

NeoGas (GAS): Operatiivinen tunnus

Kaasun koko nimi on NeoGas NEO-valkopaperi. Se on operatiivinen tunnus, joka ruokkii älykkäitä sopimuksia ja NEO-lohkoketjuun rakennettuja merkkejä. NEO käyttää erillistä tunnusta, kuten GAS, jotta NEO: n omistus / hallinta ei ole suoraan sidottu alustan käyttöön.

Kaasun tarjonta kasvaa kahdeksalla jokaisella lohkolla (15-25 sekuntia). Nämä 8 kaasua on jaettu kaikkien NEO-haltijoiden kesken. Joka toinen miljoona lohkoa kohden GEO-palkkio NEO-haltijoille lohkoa kohden laskee yhdellä. GAS: n enimmäisraja on 100 miljoonaa merkkiä, mutta NEO ei odota saavuttavansa sitä 22 vuoden ajan.

NEO-haltijoiden on pidettävä NEOansa yksityisissä lompakoissa voidakseen vaatia kaasua. Jos ostat NEO: n ja jätät sen vaihto-lompakkoon, et kerää kaasua. Eri Reddit-langat sinulla on ohjeet lompakon asettamiseen ja kaasun hankkimiseen.

NEO: n avainkomponentit

Koska kaasu käyttää NEO-ekosysteemiä, sen arvo on suoraan sidottu NEO: n hyödyllisyyteen. On syytä tarkastella, mitä NEO voi tehdä ja mitä he aikovat toteuttaa tulevaisuudessa.

Digitaaliset varat

AntSharesin perustamisesta lähtien digitaaliset resurssit ovat olleet tämän projektin kehityksen ydinkomponentti. NEO: n tavoitteena on tehdä turvallisista, läpinäkyvistä ja vaikeasti kopioitavista, väärennetyistä tai merirosvoista digitaalisista hyödykkeistä. NEO: lla on kahdenlaisia ​​omaisuuseriä.

Ensinnäkin kuka tahansa voi tunnistaa globaalit varat. Ne ovat saatavilla blockchainissa, ja ne voidaan jakaa sopimusten ja projektien kesken. Tämäntyyppiset varat ovat tärkeitä avoimuuden, tehokkuuden ja standardoinnin kannalta. Ne voidaan tallentaa vaihtelevalla saatavuudella.

Sopimusvarat puolestaan ​​pysyvät sopimuksen yksityisissä varastoalueilla. Kun kahden osapuolen on vaihdettava luottamuksellisia tietoja älykkään sopimuksen avulla, he käyttävät sopimusvaroja. Nämä varat ovat rajoitettu käyttäjille, joilla on sopimuksen mukainen lupa.

Digitaalinen identiteetti

Digitaalisen omaisuuden rinnalla on digitaalinen identiteetti. Tämä linkki palaa kiinalaisten allekirjoitusten todentamiseen, jonka AntShares ja Onchain kohtasivat alun perin käyttämällä lohkoketjua. Kun digitaalinen identiteetti on täysin toteutettu, voit lähettää henkilöllisyyden, kasvonpiirteet, sormenjäljet, äänentunnistuksen, tekstiviestitodennuksen ja muita tapoja vahvistaa henkilöllisyys ja henkilöllisyys. Lohkoketjun vahvistama henkilöllisyys voitaisiin sitten rakentaa älykkäisiin sopimuksiin ja digitaalisiin allekirjoituksiin.

Voimme myös antaa henkilöllisyyden varoille mikä tarkoittaa, että fyysiset objektit linkitetään blockchain-tietoihin perustavalla tavalla. Tämä voi olla yhtä yksinkertaista kuin varaston seuraaminen QR-koodien avulla. Se voisi myös päästä monimutkaisempiin tavaroihin tai laadun testaamiseen. Kun fyysisellä esineellä on estoketju-identiteetti, on lähes mahdotonta manipuloida sen historian tietueita, mikä estää kaikenlaiset väärennökset ja korruptiot.

NeoContracts

uusi sopimus

NEO toteuttaa älykkäitä sopimuksia saadakseen omaisuuden ja identiteetit toiminnallisesti hyödyllisiksi. Nämä NeoContracts-sopimukset eroavat Ethereumin älykkäistä sopimuksista, koska ne ovat helpommin hyväksyttäviä. NeoContracts käytä C #, Java ja muita valtavirran ohjelmointikieliä skaalautuvassa virtuaalikoneessa. Tämä tarkoittaa, että kehittäjien ei tarvitse oppia uutta ohjelmointikieliä NeoContractin käyttöönottoa varten.

NEO suunnittelee myös edistyneitä ominaisuuksia sopimustensa hyödyllisyyden lisäämiseksi, kaikki GAS: n avulla.

Lisäominaisuudet Powered by GAS

NEO: lla on kehitteillä kolme edistyksellistä ominaisuutta:

  1. NeoX –

    Aikaisemmin tässä artikkelissa käsitelty NeoX pyrkii kulkemaan lohkoketjut. Vaikka NEO-valkopaperi on epäselvä, miten se toimii, NeoX lupaa tarjota yhteentoimivuuden useiden lohkoketjujen, mukaan lukien yksityiset / julkiset lohkoketjut, välillä.

  2. NeoFS – Digitaalisen omaisuuden ja älykkäiden sopimusten parantamiseksi NEO toteuttaa tiedostojen tallennus- ja jakamisjärjestelmän lohkoketjuun. Tämä helpottaisi digitaalisten tiedostojen siirtämistä osana sopimusta.
  3. NeoQS –

    Vaikka NEO-verkko ei ole suoraan käyttäjäominaisuus, se aikoo olla vastustuskykyinen kvanttitietokoneiden hyökkäyksille. Vielä kaukana oleva uhka, tietäen, että NEO työskentelee kvanttiratkaisujen parissa, tarjoaa pienen osan mielestä pitkäaikaisille sijoittajille.

Johtopäätös

NEO on asettanut itsensä vahvaksi kilpailijaksi Ethereumille älykkäissä sopimuksissa. NEO: n keskittyminen omaisuuteen, identiteettiin ja tulevaisuuden ominaisuuksiin erottaa sen myös Ethereumista. On selvää, että NEO on yksi tärkeimmistä projekteista, jonka olemme nähneet tulleen Kiinasta. Se on tulevaisuutta, kun yritys on kirkas.

GAS-tunnus on vähemmän sijoitusmahdollisuus ja enemmän toiminnallinen merkki. Kuitenkin kaasun arvo todennäköisesti kasvaa yhdessä NEO: n suosion kanssa. Yksi vaihtoehto NEO: sta innostuneille sijoittajille on ostaa NEO-tunnus. Sitten ansaitset automaattisesti GAS: n jokaisella uudella lohkolla, mikä lisää osinkojasi. NEO-tunnus tunnetaan myös, kun alustan suosio kasvaa ja luo voittoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me