Mikä on leipämerkki? | Aloittelijan opas

Mikä on leipämerkki?

Bread Token (BRD) tarjoaa alennuksia ja lisäpalveluita, kun käytetään suosittua Bread lompakko -sovellusta. Leipä on ensimmäinen kryptovaluutta-lompakko, joka tarjoaa uskollisuus- ja asiakaspalkinto-ohjelman. Kilpailukykyisillä kryptovaluutta-lompakon markkinoilla Bread on hankkinut yli 650 000 asiakasta yli 150 maassa. Seuraava askel kannustaa ihmisiä pysymään leivän ekosysteemin sisällä.

BRD-logo

Leipä Lompakko

Bread-lompakko on ilmainen iOS- tai Android-lataus ja helppo asentaa. Rekisteröintiä tai henkilökohtaisia ​​tietoja ei ole kerätty asennuksen aikana. Kun lataat sovelluksen, voit tuoda Bitcoin-lompakon tai luoda uuden. Jos luot uuden lompakon, sinulle toimitetaan paperiavain “luettelo 12 sanasta jota voidaan käyttää lompakkosi käytön palauttamiseen, jos kadotat puhelimesi tai päivität sitä. ” Jos päätät myöhemmin käyttää toista lompakkoa, 12 sanaa voidaan käyttää yksityisen avaimesi luomiseen, ja voit silti palauttaa Bitcoins. Avaimet ovat käytettävissä vain laitteeltasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia leivän hakkeroinnista.

Yksinkertaisella käyttöliittymällä on vaihtoehtoja lähettää ja vastaanottaa Bitcoineja. Valikkovaihtoehdossa tietyissä maissa on mahdollisuus ostaa Bitcoinia suoraan Leipä-sovelluksesta.

BRD-lompakko

Lähetettäessä voit valita, maksatko tavalliset vai taloudelliset verkkomaksut. Säännöllisten maksujen tulisi vahvistaa tapahtumasi tunnin sisällä, kun taas säästömaksun pitäisi vahvistaa tapahtumasi 24 tunnin kuluessa, riippuen Bitcoin-verkon liikennetasosta.

Leivänsiirtopalkkiot

Leivän lompakko on mielestämme kuuma lompakko, koska se on yhteydessä Internetiin ja on hyödyllinen, jos aiot käyttää usein liikkuvia Bitcoineja ympäriinsä. Bitcoineidesi pitkäaikaiseen, turvallisempaan säilytykseen kannattaa harkita kylmävarastointia, kuten Ledger Nano S.

Esteettömyys


Leivän perimmäisenä tavoitteena on rakentaa a hajautettu pankki. Aivan kuten Airbnb ei omista hotelleja ja Uber ei omista autoja, myös Breadillä ei ole hallussaan rahaa. Ne yksinkertaisesti helpottavat rahojesi lähettämistä ja vastaanottamista. Yrityksen pääkonttori on Zürichissä, mutta se tarjoaa palveluja käyttäjille ympäri maailmaa.

Leipä tekee yhteistyötä useiden rahoituspalvelulaitosten kanssa, jottaBitcoinin osto ja myynti, palkkojen suora talletus Bitcoiniin, laskujen maksaminen, rahakkeiden osto ja myynti, salausvarojen ROI: n seuraaminen jne.. Leipä pyrkii vähentämään asiakkaiden riippuvuutta perinteisistä fiat-pohjaisista pankeista ja siirtämään heidät hajautetun pankkitoiminnan maailmaan.

Sen sijaan, että yrittäisit perustaa kussakin maassa ja tulla lainmukaiseksi, Bread yksinkertaisesti tekee yhteistyötä sijoittautuneet kolmannet osapuolet eri maissa. “Jos avaat leivän Japanissa, saat pääsyn paikallisiin pörsseihin ja palveluihin, jotka ovat lainmukaisia ​​ja palvelevat asiakkaita Japanissa. Jos matkustat Saksaan ja avaat leipänne siellä, näet palvelut, jotka ovat käytettävissä kyseisellä alueella. ”

Tietyissä maissa Bread pystyy toimittamaan jopa 20 000 dollaria Bitcoinia päivässä ja 50 000 dollaria kuukaudessa. On kuitenkin syytä huomata, että vaikka BRD-lompakon perusominaisuuksia käytetään nimettömästi, ostaminen näiltä kolmansilta osapuolilta vaatii henkilökohtaisia ​​tietoja.

Kuinka Leipä-tunnus toimii?

Bread-tunnus, BRD, julkaistiin joulukuussa 2017. Se on hieman samanlainen kuin Binance-kolikko, joka sallii halvemmat transaktiomaksut Binance-pörssissä. BRD-tunnus sallii alennukset ja lisäpalvelut Leipä-sovelluksessa. Esimerkiksi jos Bitcoinin ostamisesta sovelluksen kautta peritään 5 dollarin maksu, käyttäjille voidaan antaa mahdollisuus maksaa vain 3 dollaria käyttäessään BRD-tunnuksia. Pelkästään BRD: n pitäminen tuo etuja myös tulevaisuudessa.

BRD-rahakkeita on olemassa 88 862 718, joiden karkeasti ⅔ on jaettu ennakkomyynnin ja joukon kautta. Myynnissä kerättiin 32 miljoonaa dollaria hintaan 900 BRD / 1 ETH.

BRD-myynti

BRD: n jäljellä olevan ⅓ ansaitsemiseksi on useita eri tapoja. BRD: n julkaiseminen sosiaalisessa mediassa, kyselyihin vastaaminen tai tietyn määrän BTC: n pitäminen leivän lompakossa voi kaikki johtaa ilmaisen BRD: n vastaanottamiseen tulevaisuudessa.

BRD-jakelu

Tyypillisessä asiakaspalkintojärjestelmässä ansaitset enemmän pisteitä ja täten ansaitset enemmän palkintoja. Kiinteän BRD-rahakkeiden toimittamisen myötä ylimmän tason edut muuttuisivat lopulta saavuttamattomiksi. Leipä toivoo ratkaisevansa tämän Rewards Waterfallin kautta.

Palkinnot Vesiputous

Ajan myötä palkkatasoja tulee uusia, kun kolikoiden hankkiminen on yhä vaikeampi. Yksi ehdotetuista palkkioista BRD: n haltijoille on pääsy henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Harvinainen salausvaluutatila, käyttäjät voisivat soittaa todelliselle henkilölle asiakastukeen.

Leipätiimi ja edistyminen

Leipä, joka tunnettiin aiemmin nimellä Breadwallet, perustettiin vuonna 2015 Aaron Voisine ja Adam Traidman. Se oli “ensimmäinen itsenäinen iOS Bitcoin-lompakko ”ja on kasvanut 15 työntekijään.

Leipätiimi

BRD-tiimi haluaa sallia sekä Bitcoinin ostamisen että myynnin sovelluksen kautta eri maissa. Pian tuetaan myös Ethereum- ja ERC20-rahakkeita. Mahdollisesti mielenkiintoisin ominaisuus olisi kyky ostaa uusia ICO: ita Bread-sovelluksen kautta BRD-tunnuksilla. Alla on heidän aggressiivinen etenemissuunnitelma, joka siirtyy kohti maailman hajautetun pankin loppupeliä.

Leivän tiekartta

Kaupankäynnin historia Leivän tunnus

Ei pitäisi olla mikään yllätys, että BRD: n hinta korreloi voimakkaasti BTC: n hintaan. Suurin osa kolikoista jakaa tämän korrelaation, mutta BRD-tunnus on sidottu suoraan sovellukseen, joka käyttää Bitcoinia. BRD: n pitkäaikainen arvo riippuu kuitenkin hyödyllisyydestä. Jos leipätiimi pystyy toimittamaan etuja ja alennuksia BRD: n haltijoille, voit odottaa hinnankorotusta BRD: n kiinteän toimituksen vuoksi.

Mistä voi ostaa Leivän tunnus?

“Erilaiset kampanjat, kilpailut ja lahjat ovat suunnitteluvaiheessa” BRD-tunnusten jakamiseksi. Jos haluat kuitenkin käydä kauppaa joillekin tänään, valtaosa kaupankäyntimääristä tapahtuu Binancella.

Missä voit tallentaa Leivän tunnus?

Koska BRD on ERC20-tunnus, voit tallentaa sen MyEtherWalletiin. Bread Betalle on myös rekisteröitymisoikeus tässä jonka avulla voit tallentaa Ethereumia ja BRD: tä suoraan leipälompakkoosi.

LoafWallet

Yksi Leivän neuvonantajista on Litecoinin perustaja Charlie Lee. Koska Bread-lompakko on avoimen lähdekoodin, Litecoin-tiimi päätti haarauttaa koodin ja luoda LoafWallet Litecoinille. Litecoin-säätiö ylläpitää tällä hetkellä suositun LoafWallet-koodia. Valitettavasti Loaf-tunnusta ei vielä ole. Litecoinin korkean tapahtumamäärän ja viimeaikaisen kehityksen myötä maksukolikon, ajatus Loaf-rahakkeista voisi olla suurin keksintö sitten viipaloidun… hyvin, Leipä.

Loaf-lompakko

Johtopäätös

Leivän ajatus hajautetusta pankista on kunnianhimoinen, mutta houkutteleva. BRD: stä valkoinen paperi:

”Perinteisillä rahoitusalustoilla on monia heikkouksia ja yksittäisiä epäonnistumiskohtia. Pankkeihin ja sijoituspalveluyrityksiin kohdistuu petoksia, varojen huonoa hallintaa ja toisinaan täydellistä maksukyvyttömyyttä, mikä johtaa katastrofaalisiin tuloksiin. Luottokorttiyhtiöillä on kalliita yleiskustannuksia ja ne päättävät jakaa petoksista johtuvat tappiot kaikille asiakkaille yhdenvertaisesti, mikä tarkoittaa, että ahkera, huolellinen asiakas maksaa huolimattomampien virheistä.

Jos aiot jo käyttää Leipä-sovellusta, sinun kannattaa harkita BRD-tunnuksen hankkimista säästääksesi rahaa ja parantaaksesi käyttökokemustasi. Kuten olemme jo huomanneet tiettyjen kolikoiden vaihdon onnistumisen, BRD-merkki voi tasoittaa tietä monille lompakkokohtaisille rahakkeille.

Lisäresurssit

Reddit

Viserrys

Facebook

Sähke

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map