Mikä on Monacoin?

Monacoin on virtuaalinen valuutta, joka on suunniteltu peer-to-peer digitaalisiin tapahtumiin. Luottajiensa nimellä “ensimmäinen japanilainen kryptovaluutta” kolikosta on tullut jonkin verran Japanin kansallinen vaihtoehto Bitcoinille tai Litecoinille.

Kuten edeltäjänsä, kolikko luotiin puhtaasti toimimaan P2P-elektronisena käteisenä, hajautettuna digitaalisena valuuttana Japanin kansalaisille. On olemassa muutamia keskeisiä eroja, jotka erottavat sen ennen kolikoita, ja tämä opas on omistettu näiden erojen piirtämiseen.

Monacoin Japaniitkeä

Monacoin: Lyhyt historia

Joulukuussa 2013 syntynyt Monacoin syntyi virallisesti 1. tammikuuta 2014 ilman premine. Bitcoin Talk -foorumi samana päivänä kerrotaan kolikon lanseerauksesta ja sen teknisistä tiedoista.

Monacoin-kuvaus

Lohkossa 937440 suoritettiin pehmeä haarukka toteuttamaan Segwit, liike, joka tehtiin pitämään se linjassa Bitcoinin, Litecoinin, Vertcoinin ja muiden maksupainotteisten kryptovaluuttojen kanssa. Lisäksi Monacoin-tiimi on tiettävästi toteutettu Lightning Network heidän kolikolleen.

Pehmeistä haarukoista puhuen, Monacoin on itse asiassa kova Litecoinin haarukka, minkä otamme tarkemmin huomioon tarkastellessamme sen alla olevia tietoja.

Nyt kun sinulle on kerrottu kolikon jo lyhyestä historiasta, katsotaanpa, mitä Monacoin yrittää tehdä eri tavalla kuin kilpailijansa.

Kuinka Monacoin kerääntyy

Litecoinin kovana haarukana Monacoin haluaa parantaa vanhempiensa alkuperäistä mallia. Koska Litecoin on Bitcoinille, Monacoin rakennettiin nopeammin kuin ennen sitä saapunut kolikko. Lisäksi sillä on suurempi kiertovirtalähde (105 120 000 MONA) ja se toimii täysin eri hajautusalgoritmilla.

Itse asiassa kolikon keskeinen piirre on sen ASIC-vastus. Kuten Vertcoin, se alun perin juoksi Scryptin vahvistamaan itsensä ASIC-kaivostoimintaa vastaan, kunnes kaivostyöläiset rakensivat Scrypt-yhteensopivan ASIC: n ja murtivat tämän algoritmin aiheuttaman esteen. Monacoin muutti sitten Lyra2REv2: een pysyäkseen uskollisena GPU / CPU-kaivostoiminnalleen.

Monacoin säätää myös vaikeutensa jokaisessa lohkossa, toisen samankaltaisuuden, jonka se jakaa Vertcoinin kanssa. Tämän saavuttamiseksi Monacoin käyttää Dark Gravity Wave v3 -algoritmia.

Voisimme jatkuvasti käydä läpi yhtäläisyyksiä / eroja, joita Monacoinilla on salauksen kullan, hopean ja pronssin aloituspakkausvaluutoissa, mutta päätimme heittää tämän kaavion yhteen.

Monacoin-tiimi ja tiekartta

Monacoinin perusti alun perin salanimi Mr. Wantanabe, epäilemättä kunnioituksena Bitcoinin Satoshi Nakamotolle. Tämän kynän nimen lisäksi muu kolikon joukkue on täysin tuntematon, joten tässä ei ole mitään raportoitavaa.

Lisäksi projektilla ei ole näkyvää etenemissuunnitelmaa sivustollaan tai missään muualla verkossa. Tiimi näyttää pysyvän kuitenkin ajan tasalla päivityksistä, kuten Segwit- ja Lyra2REv2-päivitykset ja Lightning Network -ratkaisut viittaavat. Voit seurata Monacoinin kehitystä virallinen Github.

Kilpailu

Voi ihminen, mistä aloittaa tämä. Ottaen huomioon, että Monacoin toimii yksinomaan valuuttana, voit mennä eteenpäin ja asettaa jonoon Bitcoinia, Litecoinia, Vertcoinia ja Groestlcoinia sekä monia muita kilpailuun kryptovaluutta-areenalla. Vertcoin ja Groestlcoin ovat suorempia kilpailijoita kuin muut, koska molemmat keskittyvät ASIC-vastustukseen.

Mitä tulee Japanin tosiasialliseen kansalliseen kryptovaluuttaan, ei kilpailua täällä – Monacoin saa kaikki voittamaan.

Monacoin-markkinoiden historia

Absoluuttisessa huipussaan Monacoinilla oli aiemmin markkina-arvo hieman yli miljardi dollaria. Tämän kirjoituksen aikaan se on ratkaistu hieman 318 miljardin dollarin markkina-arvolla ja # 63-listalla CoinMarketCapilla.

Mistä ostaa Monacoinia

Jos haluat monacoinia itsellesi, suosituin paikka olisi japanilainen vaihto. Esimerkiksi sekä Bitbank- että Zaif-pörssit antavat sijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa MONA: lla Japanin jeneille tai BTC: lle, ja näiden pörssien osuus on lähes 70% kolikon koko kaupankäyntimäärästä. Vaihtoehtoisesti Livecoinilla, Upbitillä ja Bittrexillä on myös BTC / MONA-kaupankäyntiparit.

Missä säilyttää Monacoin

Monacoinin verkkosivusto listaa kaikki käytettävissä olevat lompakot valuutalle. Windows-, Mac- ja Linux-ydinlompakoiden lisäksi sillä on myös oma Electrum-lompakko ja Coinomi-lompakko Androidille.

Lopulliset ajatukset

Yksinkertaisesti sanottuna Monacoin toimii puhtaasti digitaalisena valuuttana. Se jakaa yhtäläisyyksiä Bitcoinin ja Litecoinin kanssa, mutta se erottaa itsensä tarpeeksi jommastakummasta siihen pisteeseen, että Vertcoin on sopivampi vertailu.

Kuten olemme viitanneet useaan kertaan tässä artikkelissa, Monacoin on toiminnallisesti Japanin kryptovaluutta. Ensimmäinen laatuaan Japanissa, siitä on tullut erittäin suosittu alkuperämaassa. Niin suosittu, että se oli esillä Tokyo TV Networkissa, WBS: ssä ja eräässä miehessä osti tontin Monacoinissa jo vuonna 2014. Internet-viiniköynnöksen mukaan monet jälleenmyyjät ja ravintolat hyväksyvät Monacoinin Japanissa, mutta koska emme asu siellä, emme voi vahvistaa tai kieltää tätä.

TL; DR Monacoinille: ASIC: n kestävä Litecoinin haarukka, joka on suosittu Japanissa ja joka on ainakin viihdyttävä kissanvastainen Dogecoinille.

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Github

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me