NEO on seuraavan sukupolven älykkään talouden foorumi (aiemmin Antshares) ja tarkoittaa uutta ja nuorta kreikaksi. NEO on saanut monumentaalisen nousun maineeseen ja useimmat tuntevat NEO: n räjähtävän kasvunsa vuoksi. Kuitenkin, kun katsot konepellin alle, on paljon keskusteltavaa.

NEO: lle, jota kutsutaan “kiinalaiseksi Ethereumiksi”, on paljon hypejä, mutta täyttääkö se sen?

Laki koodina

Keskustellaan ensin älykkäistä sopimuksista. Blackin lakisanakirjan mukaan, sopimus on: “Sopimus riittävän harkinnan mukaan tehdä tai olla tekemättä tietty asia.” Kuulostaa yksinkertaiselta? Sopimusoikeus on syvä kaninreikä, joka kattaa lukemattomat sivut, joille monet omistavat elämänsä, mutta tällä digitaaliaikalla on yksi keskeinen muutos, laki on nyt ohjelmoitu.

Yhdysvalloissa, ESIGN-laki hyväksyttiin liittovaltion tasolla vuonna 2000 joka laillisti digitaalisten allekirjoitusten käytön oikeudellisesti sitovana rakenteena. Kiinassa samanlainen sopimusoikeus ja digitaalisten allekirjoitusten laillinen käyttö kirjoihin vuonna 2007. Tämä tarkoittaa, että oikeusjärjestelmällä on nyt silta digitaalisen valtakunnan kanssa ja se avaa lukuisia uusia mahdollisuuksia digitaalisiin sopimuksiin.

Tapaa älykkäät sopimukset – digitaalinen, reunaton ja luotettava tapa, jolla kaksi tai useampi osapuoli voi toimia.

Sopimukset koskevat kahden (tai useamman) henkilön ja / tai osapuolen välistä sopimusta. Jos X tapahtuu, Y annetaan. Jos X ei tapahdu, tässä on Z-turva. Tämä liittyy melko hienosti ehdollinen ohjelmointirakenne tietojenkäsittelytieteessä, jossa “jos-sitten-muu” -ilmauksia voidaan helposti rakentaa perinteisen sopimusoikeuden ympärille, mikä tekee lain koodiksi.

Jos-sitten-muu kaavio

Digitaaliset avaimet ja allekirjoitukset ovat uusia kyniä, jotka mustuttavat läsnäolonsa digitaalisissa (aiemmin paperi) sopimuksissa. Sopimukset, jotka on nyt koodattu ja kuviteltu uudella tavalla digitaaliaikaan NEO: n kaltaisilla alustoilla.

NEO-järjestelmä sisältää:

  • Delegoitu bysanttilainen vikasietoisuus (DBFT) algoritmi – Tämä on yksimielisyysmekanismi (perinteisen työn / panoksen todistuksen sijaan), joka antaa järjestelmän vastustaa Bysantin kenraalien ongelma ja ylläpitää yksimielisyyttä, vaikka jotkut solmut paljastaisivat haitallisia aikomuksia
  • NeoX – Tämä järjestelmä luo kyvyn suorittaa ja toimia eri lohkoketjuissa
  • NEO-sopimus – Onko mekanismi älykkäiden sopimusten luomiseksi saumattomasti skaalautuvissa, korkean suorituskyvyn ympäristöissä, joissa integroidaan olemassa olevat koodipohjat (esim. C #, VB.Net, F #, Java, Kotlin)
  • NeoFS – Tämä on palvelu, joka mahdollistaa hajautetun tallennuksen (kuten peer to peer Dropbox)
  • NeoQ – ristikkopohjainen kryptografinen mekanismi, joka luo ongelmia, joita ei voida ratkaista kvanttitietokoneilla, ja varmistaa kvanttisuojauksen

NEO: ta kutsutaan usein Kiinan Ethereumiksi, mutta miksi?

NEO on sijoitettu ”julkiseksi pilveksi” ja on osa Kiinan hallituksen paljon suurempaa strategiaa, jolla se saa etusijan Blockchain-alustan johtajana. He haluavat, että kehittäjät käyttävät yleensä työkalujaan ja alustaansa ja kehittävät ekosysteemiä. Näemme tämän jo Siionin kaupunki tiimi.

Yksityisesti rahoitettu OnChain pyrkii johtamaan pakkausta

Äänesti KPMG: n 50 parhaan kiinalaisen Fintech-yrityksen joukossa, OnChain on nukkuva jättiläinen. Jos NEO on julkinen pilvi, OnChain on yksityinen pilvi, jota yritykset ja muut suuret yritykset käyttävät. Tavoitteena on, että OnChain on Blockchainin Microsoft tai Apple. He ovat ensimmäinen kiinalainen joukkue, joka on luonut DNA: n (Distributed Networks Architecture). DNA tukee sovelluksia, ketjujen välistä yhteentoimivuutta ja voi integroitua perinteisiin liiketoimintajärjestelmiin ja verkostoihin.

”Visiomme on tehdä Onchainista todella universaali Blockchain-kehys. Eri plug-in-moduuleja hyödyntämällä kehystä voitaisiin soveltaa julkiseen ketjuun, konsortioketjuun tai jopa yksityiseen ketjuun. Tällä hetkellä kehitteillä oleva ketjujen välinen adapterimoduulimme luo yhteentoimivuuden näiden eri ketjujen välillä. ~ Da HongFei, NEO: n ja OnChainin perustaja

Muita merkittäviä kumppanuuksia ovat neuvottelut Japanin talous-, kauppa- ja teollisuusministeriön kanssa tarjoamalla yritysluokan blockchain-pohjaisen sähköpostin Alibaban Ali Cloudille.

Miksi tämä merkitsee NEO: ta?

Lopulta NEO: n ja OnChain-verkkojen välillä on yhteentoimivuus, joka mahdollistaa ennennäkemättömän tavoittamisen ja käytön molemmille verkoille samanaikaisesti.

Kuinka NEO eroaa Ethereumista?

NEO tukee monia muita koodikantoja (esim.C #, VB.Net, F #, Java, Kotlin), kun taas Ethereumilla on oma oma kieli nimeltä Vakavuus, mikä vaatii kehittäjiä oppimaan sen ennen minkäänlaista kehitystä. Tämä tarkoittaa pidempää oppimiskäyrää ja esteitä pääsylle, mikä voi haitata ekosysteemiin pääsevien kehittäjien määrää.

Kritiikki huolenaiheita ja heikkouksia

NEO: lla on olennaisesti 100% esikaivos sekä todiste panosmallista, jonka avulla käyttäjät voivat hankkia lisää kolikoita (kaasun muodossa) pitämällä niitä lompakossa. NEO “jakoi” kolikoita joukkorahoitustapahtuman kautta, joka antoi ihmisille mahdollisuuden sijoittaa, mutta NEO ansaitsi silti rahaa myynnistä. Koska ei ollut kaivostoimintaa ja vain rahakkeiden myöntäminen keskitti suuresti jakelun.

Kuten edellisessä artikkelissamme mainittiin, NEO jaettiin kahteen erään: 50 miljoonaa, jotka myytiin joukkorahoituksen kautta (ja annettiin varhaisille rahoittajille), kun taas 50 varattiin NEO-neuvoston “hallintaan”.

Lukitusjakso päättyi 16. lokakuuta 2017, jolloin varoja vapautettiin kehitykseen ja muihin tarkoituksiin:

  • 10 miljoonaa NEO: ta menee NEO-kehittäjille ja NEO-neuvoston jäsenille
  • 10 miljoonaa NEO: ta kannustimena kehittäjille NEO-ekosysteemissä
  • 15 miljoonaa NEO investoi muihin NEO: n käyttämiin ylimääräisiin Blockchain-hankkeisiin
  • 15 miljoonaa NEO: ta varattu varauksiin

Jotkut saattavat tuntea, että nämä useat miljoonat NEO ovat kehittäjien käsissä, mikä voi aiheuttaa markkinoiden polkumyyntiä ja muita toimia, jotka saattavat vaikuttaa talouden hintaan tai moraaliin.

Jotkin edellä mainituista alueista ovat myös hieman epämääräisiä, ja niitä voi olla vaikea erottaa, käytetäänkö varoja näihin tarkkoihin parametreihin. (Joka saattaa muuttua projektin kehittyessä.)

Lisäksi, kuten kaikkien kryptovaluutta-aloitteiden kohdalla, käyttöönoton on oltava verkkovaikutus, jotta kaikki olennaiset tapahtuvat pitkällä aikavälillä. Tätä ei ole vielä täysin tapahtunut kehittäjien käyttötasolla NEO: n kanssa huolimatta kaikista tämän aloitteen tarjoamista hypeistä ja potentiaalista.

NEO: n vahvuudet ja mahdollisuudet

NEO: lla on sisaryhtiö OnChain, joka on jo “tehty mies” finanssipalvelualalla. Se työskentelee myös tällä hetkellä Kiinan ja Japanin hallituksen kanssa yhdessä suuryritysten, kuten Alibaba, kanssa.

NEO: ta pidetään pikemminkin avoimen lähdekoodin julkisena pilvimallina, joka on erillinen OnChainista, mutta joka voidaan myös yhdistää ketjujen välisen toiminnallisuuden suhteen, kuten näemme enemmän NeoX: n kanssa.

GAS palkitsee sinut NEO: n pitämisestä

Samoin kuin “eetteri”, jossa Ethereum toimii polttoaineena ekosysteemin käyttöä varten, GAS toimii samalla tavalla. Ero NEO: n kanssa on se, että GAS: lle annettiin oma erityisasemansa tunnuksena. (Samanlainen kuin Steemit-rahakkeet, STEEM ja Steem Dollars, SBD).

GAS on osoitus panoksesta, kuten jokaisen uuden NEO-lohkon tuottama kannustin. Julkaisu merkitsee 8 GAS: n lohkoa kohti vähennystä yhdellä vuodella (vuosi 2 on siis 7 GAS, vuosi 3, 6 ja niin edelleen). Tämä tapahtuu, kunnes 100 miljoonaa kaasua tuotetaan, minkä jälkeen sitä ei enää tuoteta.

NEO tuottaa haltijoille kaasua, jota tarvitaan NEO-verkon ja palvelupaketin käyttöön. Tämä johtaisi oletettavasti ostopaineeseen (kysyntään), koska sitä käytetään ekosysteemiin, joka on hyvä haltijoille. Mitä enemmän NEO-verkkoa käyttäviä projekteja on, sitä enemmän kysyntää tarvitaan GAS-tunnuksille.

Joten onko NEO “uuden sukupolven älykäs talous”?

Se on vielä määritettävä. Tiedämme, että digitaaliset allekirjoitukset ja sen seurauksena sopimukset ovat laillisia, laillisia ja kopeettisia. Tämän oikeusperustan rakentaminen on hieno alku. Tärkeintä on, käyttävätkö ihmiset todella järjestelmää ja onko kysyntää?

Siitä huolimatta NEO ja sen tiimi tekevät suuria toimia kasvamaan syviä juuria Aasian mantereelle ja sen ulkopuolelle (kuten läntisillä alueilla nähdään). Kehittäjälähtöinen arkkitehtuuri maksaa ehdottomasti kannattavansa, kun he sisällyttävät uusia kehittäjiä nopeammin kuin muut hankkeet, joissa on jyrkempiä oppimiskäyriä.

Tämänhetkinen nopea teknologian käyttöönotto Aasiassa kokonaisuudessaan sekä niiden kriittinen rooli valmistajina (mukaan lukien kaivostoiminnan ASIC-maat) tekevät alueesta (jossa NEO perustuu) kehityksen kasvualustan. Aasian markkinoista, kuten Kiinasta, Japanista ja monista muista maista, on hiljaisesti tulossa Blockchain- ja FinTech-teollisuuden voimalaitoksia.

NEO: n mukauttaminen tähän merkitsee heidän tulevaa kasvua ja lentorataa.

Onko NEO… yksi? Tulemme näkemään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me