Mikä on OmiseGO? Kattava opas

Perustettu vuonna 2013, Omise on riskipääomainen maksupalveluyritys Thaimaassa, Japanissa, Singaporessa ja Indonesiassa. OmiseGo, jonka on luonut tämä yritys, on erikseen käytettävä laajennusalusta. Sen omistaa sen käyttäjät ja tunnusten haltijat, ei Omise.

OmiseGO (OMG) on white-label eWallet, älykäs sopimusalusta ja ERC-20 tunnus (Ethereum-koodistandardi). OMG käyttää proof-of-stake (PoS) -algoritmia, ja sen kokonaissyöttö on 140245 398, ja nykyinen kiertävä tarjonta on 102 042 552 merkkiä.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

OMG on hajautettu pankki-, pörssi- ja omaisuusvakuudellinen blockchain-yhdyskäytävä. OMG: n perimmäinen tavoite on olla “merkittävä arvokkaan vaihto- ja toimitusalusta”. Ajattele hajautettua Ripple + -maksusillaa, jolla yhdistetään pirstoutuneet maksuprosessorit, vanhat kiskot ja hajautetut lohkoketjut.

Tämä tarkoittaa pankkitilien auttamista saamaan pankkipalveluja (avoimen lompakon infrastruktuurinsa kautta) ja helpottamaan ennennäkemättömän vaihdettavuuden monien siled-perintekiskojen (ACH, VISA, Paypal) ja hajautettujen lohkoketjujen (kuten Ethereum) välillä. Tämä voi jopa sisältää epäselvämpiä omaisuuseriä, kuten lentoyhtiön mailit tai kanta-asiakaspisteet.

OMG perustuu ERC-20: een, joka määrittelee tunnustetut älykkäät sopimuskooditoiminnot Ethereumin ekosysteemissä

Tähän voi sisältyä tunnuksen siirtäminen tai pääsy yleisiin tunnustietoihin (symboli, toimitus, saldo). Tämä nopeuttaa kasvua antamalla kehittäjien hyödyntää jo olemassa olevia komponentteja ja koodipohjia. Siellä on oma joukko satoja ihmisiä mahdollisesti tuhansia apukehittäjiä auttaa päivittämään ja laajentamaan Ethereum-alustaa (johon ERC-20 perustuu).

Tämä luo ennakoitavan käyttökokemuksen ja toiminnan yhdenmukaisuuden ilman kehittäjien tarvetta luoda, testata ja käynnistää uudelleen lohkoketjuja. Esimerkiksi lompakot, kuten MyEtherWallet, tukevat minkä tahansa ERC-20-pohjaisen tunnuksen saldoja.

Vanhan rahoitusverkon ongelma ja mitä ongelmia OMG ratkaisee

Perinteiset maksuverkot, kuten FedWire, CHIPS, SWIFT ja ACH, ovat tällä hetkellä paikallisia, kansallisia ja jopa kansainvälisiä maksuja varten. Nämä palvelut voivat ulottua esimerkiksi omaisuudenvaihtoon ja johdannaisiin.

Nämä keskitetyt verkot mahdollistavat yksikön yksipuolisen valvonnan edellä mainituista vanhoista raiteista ja rahoituspalveluista. Tämä luo paitsi tietoturvariskit myös korkeammat kustannukset loppukäyttäjille ja monopoliasemaisen markkinaympäristön.

Syötä estoketju ja OmiseGo


Vaikka uudet kiskot kuten Paypal ja Venmo luovat paineita kilpailukykyisemmälle verkostolle, samat keskitetyt vastapuoliriskit ovat voimassa. Myös useimmat vanhat verkot eivät yleensä halua sallia vaihdettavuutta palveluntarjoajien välillä, vaan suojaavat verkkoaan “voittaja kaikki” -ajattelulla.

OMG haluaa hajautetun lompakkokehityksen ja kyvyn lähettää varoja verkkojen yli

Tavoitteena on rakentaa täysin hajautettu peer-to-peer -järjestelmä, joka mahdollistaa “omaisuuden agnostisen” arvonvaihdon reaaliajassa Ethereum-pohjaiseen lohkoketjuun. (Tämä tarkoittaa kaikkia hajautettuja tai fiat-valuuttapareja tai ERC-20-rahakkeita)

Software Developers Kit (SDK) on kokoelma ennalta määritettyjä ohjelmointitoimintoja, joiden avulla kehittäjät voivat koodata nopeammin ja tehokkaammin

Samalla tavalla “napsautamme” sovellusta sen avaamiseksi, toiminnon takana on satoja ja tuhansia koodiriviä. (Samanlainen kuin mikä tahansa käyttöjärjestelmän käyttöliittymä)

Tämä ilmainen avoimen lähdekoodin, valkoinen etiketti “eWallet” -malli antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda omia tyylinsä, mallejaan ja jopa mukautettuja sovellusten integrointeja. Tämä voisi käsitellä lompakon välisiä tapahtumia, maksuja, siirtoja ja jopa palkintopisteitä.

Omise avaa nykyisen vakiintuneen rahoituspalvelupohjansa OMG: n käyttäjille ja kehittäjille

Oletan, että yrityksellä on varsinainen tuote ja palvelu maksuprosessori kauppiaille, mukaan lukien sellaiset jättiläiset kuin Alipay mikä avaa heille yli 450 miljoonaa kiinalaista kuluttajaa.

Tämä ei sisällä mahdollisuutta “pankkitonta” käyttäjiä, jotka ovat monia 6 miljardia matkapuhelimen käyttäjää maailmanlaajuisesti, joilla on nyt pääsy pankki- ja kauppapalveluihin mobiililaitteidensa kautta.

Emoyhtiönsä Omisin jakamien ominaisuuksien vuoksi OMG-kehittäjillä on pääsy:

  • Omise ylläpitää maksuyhdyskäytäviä
  • Luotto- ja virtuaalikortit
  • Laskuri ja suoraveloitus
  • Reaaliaikainen tapahtumien selvitys

Tämä tarkoittaa, että kaikki nykyiset Omistin tarjoamat rahoituspalvelut niputetaan yhdessä hajautetun avoimen lähdekoodin sovelluksen ja koodipohjan kanssa, mikä mahdollistaa molempien maailmojen parhaat puolet (hajautettua teknologiaa tukevat keskitetyt rahoituspalvelut).

Joten, lompakossa on saldo varoista (pääkirja), mutta miten varojen vaihto (kauppa) toimii?

Tässä tulee hajautettu vaihto (samanlainen kuin Bitshares DEX). Lompakossa näkyy OMG-kirjanpidon ylläpitämä varojen saldo, mutta sen siirtämiseksi seuraavalle tasolle tarvitaan vaihtomekanismi.

Tilaukset synkronoidaan ja vahvistetaan jokaisen hajautetun tilauskannan lohkon kanssa.

Ethereum-älykkäiden sopimusten kautta eetteri (Ethereumin yksiköiden nimi) voidaan lukita OMG-lohkoketjun aktiivisuuteen ja antaa eWallet-parien esiintyä Ethereumin ja muiden kryptovaluuttojen yli, mikä luo tosiasiallisesti likviditeettiä.

Mikä on vielä mielenkiintoisempaa tässä potentiaalissa, on se, että kaikkien maksujen ei tarvitse tapahtua hajautetusti. Viime kaikkien aikojen ensimmäinen salaman verkon tapahtuma Bitcoinista Litecoiniin on osoitus siitä, että e-lompakot voisivat hyödyntää ketjunvaihtoja.

Viime kädessä OmiseGO-lohkoketju helpottaa eWallet-vaihtoa hajautetulla vaihdolla, kryptovaluuttaparien sovittamisella, tilauskannan validoinnilla ja vaatimusten mukaisilla selvityskeskuksilla ottamatta koskaan täyttä varojen säilytystä..

OmiseGO-tiimi

OmiseGo-tiimi on jo tunnustettu nousevaksi ja tulevaksi “Fintech Rockstars” Forbes heidän tähänastisesta panoksestaan.

Omise osallistui 100 000 dollarin rahoitukseen Ethereumin säätiölle KEHITYS joka on ohjelma uusien Ethereum-keskittyvien projektien auttamiseksi, koodipohjien kehittämiseksi ja yhteisön evankelioinnin toteuttamiseksi. Tämä osoittaa heidän sitoutumisensa koko Ethereumin ekosysteemiin.

Tämä on auttanut heitä keräämään melko pinotun neuvottelukunnan.

OmiseGO-hallitus listaa Ethereumin, Golemin, Tendermintin, Cosmosin ja jopa Lightning Networkin perustajat neuvonantajiksi. Se on varsin oikeudenmukaisuusliiga salattuja supertähtiä.

Mikä on niin erikoista OMG: ssä?

OMG: n haltijat ansaitsevat tunnuksia tapahtumien validoimiseksi Proof of Stake (PoS) -mallin kautta

OMG-lompakkosovellus pitää myös OMG-rahakkeita, jotka ovat kriittinen osa vahvistettaessa lohkot kelvollisiksi ja lisäämällä ne lohkoketjuun. X määrän OMG-rahakkeiden pitäminen “ostaa” sinulle oikeuden vahvistaa lohkot.

Jokainen OMG-lohkoketjun tapahtuma edellyttää transaktiomaksua, joka maksetaan OMG: n haltijoille “panoksena”. Mitä enemmän kolikoita on lompakossa, sitä enemmän maksuja saat suhteellisesti.

OmiseGo on ensimmäinen Plasman, Ethereumin skaalausratkaisun toteutus, jonka ovat kehittäneet Joseph Poon (Lightning Networkin perustaja) ja Vitalik Buterin

Suuri haaste, joka kohtaa paitsi OMG: n, myös kaikki digitaaliset valuutat, on verkon suorittamien tapahtumien määrä. Kuten Bitcoin-ruuhkista nähdään, tämä on kriittinen kysymys tänään. OmiseGo toivoo ratkaisevansa tämän ongelman Plasman kanssa.

Kumppanuus McDonald’sin ja Thaimaan hallituksen kanssa

Kumppanuus McDonald’sin kanssa saattaa mahdollisesti lisätä minkä tahansa yrityksen (markkinoista riippumatta) kasvua ja käyttöä. Tässä tapauksessa he auttavat McDonald’sia ottamaan rahaa vastaan ​​tehokkaammin ja edullisemmin.

Thaimaa ja Japani pyrkivät luomaan käteisvapaata yhteiskuntaa

Thaimaan valtiovarainministeriö käynnisti kansallisen sähköisen maksamisen yleissuunnitelman edistää sähköisiä maksuja. Lisäksi he esitteli Omise’s FacePay tekniikka, joka sallii maksut kasvojentunnistuksen avulla. Omise ja Vitalik Buterin tapasivat Thaimaan keskuspankin, mikä osoittaa kiinnostusta heidän työhönsä.

Strategisiin liittoutumiin sisältyy Krudszri Bank of Ayudhyan ja SMBC: n sijoituksia

Ayudhyan keskuspankki teki äskettäin 30 miljoonan dollarin strategisen sijoituksen OmiseGO: han. He ovat osa Japanin suurinta finanssikonsernia Mitsubishi UFJ: ta (MUFG) ja omistavat 2,4 biljoonaa dollaria varoja. Toinen sijoittaja Sumitomo Mitsui Banking Corporation (SMBC) on Japanin toiseksi suurin pankki. Japanin kolmanneksi suurin luottokorttiyhtiö Credit Saison tekee myös yhteistyötä OmiseGO: n kanssa.

Viimeiset ajatukset: OMG on täydellinen lyhenne, koska se on paljon wow

Maksujen käsittelyala on hiljainen, pirstoutunut ja erittäin keskitetty, mikä luo turvallisuus- ja vastapuoliriskejä kaikille. OmiseGon luoja Omise on Aasian markkinoilla hyvin upotettu maksuprosessori, joka käsittää valtavan määrän käyttäjämarkkinoita.

Omise näki kirjeen seinällä ja on päättänyt tukea Ethereum-verkkoa ja hajauttamista DEVGRANT-lahjoituksillaan ja läheisillä siteillä kehittäjiin. OMG: n ohjelmistokehityspaketti (SDK), joka sisältyy Omistin rahoituspalvelupakettiin, on vankka ja tehokas yhdistelmä työkaluja. Nykyiset ja tulevat OMG-lohkoketjun kehittäjät voivat liikkua nopeammin ja vähemmän kitkaa tarvitsematta keksiä uudelleen lohkoketjua ja rahalähetyspyörää.

Lopuksi, OmiseGo on tukenut johtavia rahoituslaitoksia ja neuvonantajia, kuten Vitalik Buterin, monien muiden lahjakkaiden henkilöiden joukossa. Nämä näytelmät nostavat OmiseGon erittäin kilpailukykyiseen paikkaan ERC-20-rahakkeiden luokassa, samoin kuin koko hajauttamis- ja kryptovaluutta-maailmassa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me