Suurten kryptovaluuttojen louhinta laitteistolla nykyään voi viedä vakavia investointeja. Paitsi että siihen liittyy taloudellisia kuluja kaivosjärjestelyihin, sinun on myös ymmärrettävä peli riittävän kilpailukykyiseksi. Jos luulet olevasi valmis investoimaan Litecoin-kaivoslaitteistoihin, olet oikeassa paikassa, kun oppaamme kerää parhaat vaihtoehdot vuonna 2018.

Varoituksen sana

Pitkittyneet karhumarkkinat ovat vaikeuttaneet kaivostyöläisiä vuonna 2018. Monien maiden energiakustannukset tarkoittavat, että lautan käyttökustannukset voivat olla suuremmat kuin käytettävissä olevat voitot. Näin voi käydä, kun louhitaan Bitcoinia, Litecoinia tai mitä tahansa muuta kryptovaluuttaa.

Ennen sijoittamista mihinkään kaivoslaitteistoon, ole tietoinen riskeistä. Jos louhittavan kolikon hinta laskee, saatat päätyä maksamaan enemmän energiasta kaivoslaitteesi ajamiseksi kuin voitat sen tuottamista voitoista. Lisäksi haluat varmistaa, että ansaitsemasi voitot kattavat laitteisiin sijoittamisen kustannukset. Tarkista a kannattavuuslaskuri ja varmista, että tiedät mihin olet menossa.

Miksi Minun Litecoin?

Vaikka Bitcoinin arvo on huomattavasti korkeampi kuin Litecoin, voi tuntua siltä, ​​että Bitcoin on houkuttelevampi vaihtoehto. Litecoinin kaivostyössä on kuitenkin joitain eroja, jotka voivat olla hyödyllisiä. Erityisesti Litecoinin kaivostoiminta on hieman vähemmän kyllästettyä kuin Bitcoin.

Litecoin-lohkojen louhinta tapahtuu kahden ja puolen minuutin välein, toisin kuin Bitcoin, jossa lohko louhitaan kymmenen minuutin välein. Siksi Litecoin-lohkon louhimisessa on neljä kertaa niin paljon mahdollisuuksia kuin Bitcoin-lohkossa. Lohkopalkinnot Litecoinin louhinnasta ovat tällä hetkellä 25 LTC / lohko.

Kuten Bitcoin, Litecoin puolittuu säännöllisesti, mikä auttaa kolikkoa pitämään arvonsa. Seuraava puolittaminen Litecoin-lohkopalkinnoista on 7. elokuuta 2019.

Litecoin-kaivoslaitteisto toimii Scrypt-kaivosalgoritmilla. Tämä tarkoittaa, että voit myös laittaa Scrypt ASICin käyttämään muiden salausvaluuttojen louhintaa, jotka käyttävät Scrypt-algoritmia, esimerkiksi Dogecoin.

Litecoin Miningin vaihtoehdot vuonna 2018

Jopa vuonna 2017 Litecoinin louhinta oli silti mahdollista suorittimella tai näytönohjaimella. Koska ASIC: n käyttö on tullut niin hallitsevaksi kryptovaluutan louhinnassa, se ei valitettavasti ole enää tarpeeksi kilpailukykyinen kaivamaan Litecoinia vuonna 2018 suorittimella tai näytönohjaimella.

Tästä syystä kaikkien, jotka katsovat parhaita Litecoin-kaivoslaitteistoja vuodelle 2018, on ostettava Scrypt ASIC -kaivosmies. Tämä on tietysti kalliimpi vaihtoehto kuin aiemmin, kun GPU-kaivos oli mahdollista. Vuonna 2018 se on kuitenkin ainoa mahdollinen tapa, jolla kaivosmies voi todellakin kilpailla lohkopalkinnoista.

Litecoin-kaivoslaitteisto


Antminer L3++

Litecoin-kaivoslaitteille on paljon vähemmän vaihtoehtoja kuin mitä bitcoinien louhintaan on tarjolla. Käytettävissä olevien vaihtoehtojen joukossa yksimielisyys on, että markkinoiden paras Litecoin-kaivoslaitteisto on tänään Antminer L3++ ASIC.

Vastinetta rahalle suhteessa virrankulutukseen ja hash-nopeuteen (nopeus, jolla kaivosmies voi kaivaa seuraavan lohkon), Antminer L3 ++ on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen – etenkin niille, jotka ovat uudempia kaivospelissä.

Se toimii 942 watin teholla 580 mH sekunnissa. Vaikka toinen Litecoin-kaivoslaitteiston malli toimii korkeammalla hajautusnopeudella (katso alla), Antminer L3 ++: n vähittäismyyntihinta on tällä hetkellä Amazonissa alle 400 dollaria. Tämä tekee siitä erinomaisen vastineen rahalle Scrypt ASIC: iden keskuudessa. Bitmain on Antminer-laitteiston valmistaja ja myyjä.

Antminer L3 ++ on Antminer Scrypt ASIC: n uusin versio. On kuitenkin olemassa vanhempia versioita, jotka ovat edelleen myynnissä. Edellisestä versiosta on kaksi mallia Antminer L3+, jotka toimivat 850 W: n hajautusnopeudella 600 MHz / s tai 800 watin nopeudella 504 MHz / s.

Antminer L3 +

Antminer L3 + Bitmain-verkkosivuston kautta

Antminer L3 + – tai L3 ++ -tuotteita ostettaessa on tärkeää tarkistaa, onko virtalähde mukana vai ei. Suoraan Bitmainilta lähetetyissä malleissa ei ole virtalähdettä, joten sinun on ostettava se erikseen. Jos ostat Amazonista, voi olla mahdollista saada nippu mukana toimitetulla virtalähteellä.

Innosilicon A4

Innosilicon A4 LTCMaster on Litecoin-kaivoslaitteisto vain kaikkein kovimmille kaivostyöläisille. Se toimii 1500 watin teholla hajautusnopeudella 1230Mh / s. Kaikkia, mutta eniten sijoittaneita kaivostyöläisiä lykkää todennäköisesti se, että tämä Scrypt-kaivosmies voidaan tilata vain kolmena eränä kerrallaan. Sen hinta on 3000 dollaria konetta kohden, ja tämä on huomattava alkukustannus erityisesti karhumarkkinoilla.

Innosilicon A6

Innosilicon A6 -kaivosmies Innosiliconin verkkosivuston kautta

Innosilocon näyttää olevan huono maine asiakaspalveluun, ja jotkut ostajat ilmoittavat ongelmista kommunikoinnissa yrityksen kanssa. Verkkosivustolla on selvää, että omistusoikeus siirtyy ostajalle heti, kun Innosilicon lähettää paketin toimituskuriireille. Jos 9 000 dollarin arvoinen kaivoslaitteesi saapuu vaurioituneeseen tilaan, se on ilmeisesti etsimäsi. Tästä syystä Innosilicon A4 on listallamme viimeinen.

Yksi vältettävä – Bittech L1 (huijaushälytys!)

Bittech L1 piti olla upouusi Scrypt ASIC, joka julkaistiin elokuussa 2018. Se mainostettiin kehittyneemmäksi osaksi Litecoinin kaivoslaitteistoa, vaikkakin paljon korkeammalla hinnalla kuin Antminer ASIC.

Tuotekuvauksessa sanottiin, että se käyttää 2600 watin tehoa hajautusnopeuden 2600Mh / s suorittamiseen. Tämä olisi tehnyt siitä kannattavamman vaihtoehdon kuin Antminer-laitteisto pidemmällä aikavälillä. Tuote oli markkinoilla lähes 1 000 dollarilla.

Bittech L1: n tilanneet eivät kuitenkaan koskaan saaneet lähetyksiä a pitkä lanka Bitcointalkissa. Se, että yrityksen verkkosivusto on myös alhaalla, viittaa huijaukseen.

Yhteenvetona

Kryptovaluuttojen louhinta voi olla erittäin kannattavaa härkämarkkinoilla. Se voi jopa tuottaa voittoa jopa karhumarkkinoilla; jos virrankustannukset ovat riittävän alhaiset ja hajautusaste riittävän korkea. Jos haluat ymmärtää minkä tahansa täällä suositellun Litecoin-laitteiston nykyisen kannattavuustason, tarkista ensin kannattavuuslaskuri. Coinwarz-laskimet ovat kunnollinen vaihtoehto Litecoin-kaivoslaitteiden kannattavuuden arvioimiseksi. Se ottaa huomioon nykyiset kaivostoiminnan vaikeustasot, kunkin laitteen hajautusnopeuden ja alueesi energiakustannukset.

Ennen kaikkea, kuten kaikki investoinnit, varmista, että ymmärrät riskit ja voitot ennen kaivoslaitteiden ostamista. Varmista erityisesti, että tarkistat yrityksen yksityiskohtaisesti, varsinkin jos se ei ole tunnettu ASIC-valmistaja, kuten Bitmain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me