Payfair on hajautettu vertaisverkkotalletusalusta. Tämä tarkoittaa, että Payfair voi turvallisesti ja yksityisesti käydä salakirjoituksia ja FIAT: ia keskenään ilman välittäjää. Ajattele Localbitcoinia, mutta paljon enemmän kuin vain BTC.

Escrowia käytetään yleensä luottamuksen rakentamiseen kahden osapuolen välillä, jotka yrittävät käydä kauppaa jollakin arvokkaalla tavalla. Oletetaan, että Susan haluaa ostaa uuden porakoneen verkossa. Susan on löytänyt haluamasi poran, mutta ostamaan sen täytyy mennä suoraan omistajalle Timille, eikä kenenkään kautta, joka myy sitä Timin puolesta.

Asia on, että Susan ja Tim asuvat kumpikin eri puolilla maata. Molemmat ovat varmoja haluavansa käydä kauppaa, mutta kumpikaan ei voi luottaa siihen, että he saavat haluamansa, Susan uuden poran ja Tim rahat.

Joten ratkaistakseen luottamuskysymyksen Tim ja Susan käyttävät luotettua escrow-palvelua valvomaan, että tämä tapahtuma sujuu kaikille. Ensinnäkin, Susan lähettää hänelle maksun porasta turvatalletukselle, missä se pidetään. Sitten kun Tim tietää, että maksu on valmis turvatalletuksessa, hän voi lähettää luottavaisin mielin Susanille. Kun Susan saa uuden poransa, escrow-palvelu vapauttaa maksun Timille.

Payfair tekee sen, mitä escrow-palvelu teki Susanille ja Timille, mutta blockchainissa.

Payfair Escrow-kotisivu

Kuinka Payfair toimii

Payfair-ekosysteemi koostuu neljästä tärkeimmästä sidosryhmästä: ostajat, myyjät, Trust-solmut ja Escrow-solmut. Lyhyesti sanottuna ostajat ja myyjät neuvottelevat ihmisen toimivan Escrow-solmun välillä, kun taas Trust-solmut toimivat passiivisesti verkon suojaamiseksi ja vakauttamiseksi..

Ostajat ja myyjät: Kaupan urakoitsijat. Huolta liiketapahtumien turvallisuudesta ja tavaroiden ja palveluiden myynnistä / ostamisesta (digitaalinen tai ei),

Luottosolmu: Payfair (PFR) -merkkien haltijat. Min. 10000 PFR: n panos

Escrow-solmu: Tapahtuman takaajat. Min. panos 3000 * PFR

*hiljattain vähennetty $ 250USD: sta 3000 PFR: iin markkinoiden volatiliteetin vuoksi.

Verkkosolmut

Luottosolmut ja Escrow-solmut ovat molemmat valinnanvaraisia ​​ja edellyttävät PFR-tunnusten liittämistä Playfairin verkkopohjaiseen lompakkoon. Molemmat solmut toimivat välittäjinä ostajien ja myyjien välisissä liiketoimissa. Luottosolmut ovat kuitenkin täysin passiivisia ja hoitavat tärkeän tehtävän ylläpitää, päivittää ja turvata ekosysteemiä. Luottosolmuilla on osa tapahtumia, kuten krypto-valuutat, jotka voidaan selvittää automaattisesti älykkäillä ERC-20-sopimuksilla.

Escrow-solmut ovat toisaalta aktiivisia rooleja Payfair-ekosysteemissä. Escrow-solmun operaattori ratkaisee aktiivisesti urakoitsijoiden väliset kiistat tarkastelemalla kaupan lokeja. Escrow-solmuille tarjotaan riitoja heidän maineensa perusteella Payfair-luokitusjärjestelmässä. Paremmin mitoitetut solmut saavat enemmän kiistoja.

Ranking-järjestelmä

Kaikki Payfairin sidosryhmät, lukuun ottamatta Trust-solmuja, voivat luokitella toisiaan, kun he ovat mukana tapahtumassa. Ajatuksena on, että haitalliset tai huonosti toimivat solmut ja urakoitsijat poistetaan ja jätetään terveemmän ekosysteemin taakse. Sekä urakoitsijoiden että Escrow-solmujen luokitukset vaikuttavat heidän maksamiinsa tai saamiinsa maksuihin.

Palkkiot ja palkkiot

Sekä luottosolmut että Escrow-solmut saavat palkkion osallistumisestaan. Sijoituksia ei korjata, palkkiot ansaitaan maksuista, jotka ostaja tai myyjä maksaa tapahtumasta.

Palkkiot muista kuin talletustapahtumista ovat yksi prosentti. Tästä kerätystä prosentista kahdeksankymmentä prosenttia jaetaan Trust-solmuille ja loput 20 prosenttia menee Payfairin markkinointiin ja verkkotukeen. Tilitalletustapahtumat ovat verkon ostajien ja myyjien välisiä sopimuksia, joista ei ollut kiistaa.

Tilitalletustapahtuman palkkiot (pörssit, joissa oli riitaa) korotetaan puolitoista prosenttiin. Tässä tapauksessa kerätystä puolitoista prosentista vain yksi prosentti palkkiosta jaetaan Trust-solmuille, loput yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia myönnetään päättävälle Escrow-solmulle.

Payfair-tunnus (PFR)

Payfair-tunnuksen (PFR) keskeistä roolia käytetään solmujen panostamiseen ja maksujen ja palkkioiden helpottamiseen. Rahakkeiden kokonaismäärä on ennalta kaivettu 100 000 000, ja joukkueelle on varattu yksitoista prosenttia (jäädytetty ensimmäisten 12 kuukauden ajan). 86 000 000 myytiin ICO: n kahdessa vaiheessa ja 3 000 000 varattiin heidän palkkio-ohjelmaansa.

Yli 96% PFR: n nykyisestä kaupankäyntimäärästä on FatBTC: llä, mutta muihin pörsseihin kuuluvat IDEX, ChaoEx ja CryptalDash. Paras tapa tallentaa PFR on ERC-20-yhteensopivassa lompakossa, kuten MyEtherWallet tai Metamask. Vaikka PFR: n tallentaminen suoraan pörssiin on vaihtoehto, oman lompakon käyttäminen on aina turvallisinta.

Playfair-foorumi

Koko vaihto toimii peer-to-peer -alustana, jossa osallistujat voivat kommunikoida suoraan ja käydä kauppaa muiden käyttäjien kanssa. Käyttäjät ovat oletusarvoisesti pseudonimejä, koska myyjät ja ostajat välittävät kaikki käyttäjänimet. Lisätunnistetietojen lisääminen tai julkaiseminen on käyttäjien vastuulla minkä tahansa tapahtuman aikana.

Playfair-alustalla on ujo 40 kryptovaluutasta, jotka voidaan yhdistää ja vaihtaa tällä hetkellä. Jo nyt on joitain mielenkiintoisia pareja, mukaan lukien yksi käyttäjä, joka myy ETH: tä World of Warcraft-pelin sisäiselle kultalle.

Payfair-kaupankäyntialusta

Playfair-kaupankäyntialusta ostajille ja myyjille

Payfair Kaiken kaikkiaan

Payfair palauttaa luottamus turvatalletuksiin korvaamalla sen älykkäillä kontakteilla. Yksinkertaistettu käyttäjien ja takaajien verkosto, joka kannustetaan toimimaan yhdessä. sekä verkon että heidän itsensä etujen mukaisesti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me