PIVX: Uusi tietosuojakolikko lohkossa (ketju)

PIVX (tai Private Instant Verified Transaction) on DASHilta haarautunut tietosuojakeskeinen Proof-of-Stake-salausvaluutta. PIVX-manifestissa keskitytään yhteisöhallintoon ja hajautettuun hankkeeseen itse teknologiasta siihen, miten hanke-ehdotuksista äänestetään ja toteutetaan..

Kuten nimestä käy ilmi, PIVX yrittää rakentaa käyttökelpoisen digitaalisen tiedonvaihtovälineen, joka on helppo käyttää yksityisesti ja turvallisesti jokapäiväisessä elämässä. Tätä varten kehityksen pääpainopisteet ovat transaktioaikojen ja palkkioiden minimointi säilyttäen samalla yksityisyys ja turvallisuus.

PIVX-yhteisö on elinvoimainen ja globaali, ja aktiivinen väestö on kaikilla tärkeimmillä chat-alustoilla (Erimielisyydet, Reddit, BitcoinTalk, jne.) sekä julkisen etenemissuunnitelman ja paljon resursseja kiinnostuneille sijoittajille ja yhteisön jäsenille tekniikan oppimiseen ja osallistumiseen.

Ydinryhmä on tyytyväinen kaikkien osallistujien osallistumiseen, jotka haluavat käyttää aikaa ja vaivaa, ja sijoitetut yhteisön jäsenet viihdyttävät, keskustelevat ja äänestävät kaikista yhteisön ehdotuksista..

PIVX-manifesti

Tässä PIVX-oppaassa käydään läpi projektin perushistoria, PIVX-matkapuhelimet, panostuksen ja Masternodes-toiminnot sekä verkon ja tunnuksen tekniset ominaisuudet.

Tietoja PIVX: stä

PIVX käynnistettiin 31. tammikuuta 2016 kahden DASH-yhteisön jäsenen toimesta.

Perustajat ihailivat DASH-tekniikkaa, mutta halusivat nähdä muutoksia. He siirtyivät täysin vedonlyöntijärjestelmään DASHin työnestojärjestelmän sijaan ja toteuttivat näkemänsä oikeudenmukaisemmaksi palkitsemisjärjestelmäksi, joka käytti sahamekanismia palkkojen maksujen automaattiseen tasapainottamiseen (tämä on mennyt enemmän alla olevassa panososassa).

He pitivät yksityisyyttä kriittisenä osana päivittäistä vaihtoa ja pyrkivät yhdistämään DASH: n “digitaalisen käteisen” eetoksen, jossa etusijalle asetetaan nopeat, halvat maksut ja edistyneempi yksityisyys ja nimettömyys. Heidän toivonsa on tulla maksutavaksi vertaisoperaatioille ja myymälöissä tapahtuvalle vaihdolle.

Myyntipiste ja lompakko

Kolikko, joka keskittyy olemaan digitaalinen käteinen, kiinnitetään paljon huomiota matkapuhelimiin, joiden avulla käyttäjät voivat viettää PIVX: nsä kaupoissa ja muiden käyttäjien kanssa. Ajatuksena on luoda yksinkertainen sovellus, jonka avulla voit ostaa mitä tahansa suoraan puhelimestasi kuten Venmo tai Apple Pay. Lompakko lupaa olla joustava, turvallinen ja kätevä. Android-lompakko julkaistiin 1. elokuuta 2017, ja iOS-lompakko on tarkoitus julkaista vuoden 2017 loppuun mennessä.


Lompakossa on suojaustoimia, kuten kaksivaiheinen todennus (jota odotetaan melko turvallisilta sovelluksilta nykyään) ja myös Universal 2-Factor, joka käyttää laitteistokytkintä ylimääräisen suojaustason saamiseksi varojasi käyttäessäsi. PIVX-tiimi haluaa, että lompakkosi on pankkisi, jotta he voivat auttaa sinua hallitsemaan varojasi ostojen tekemisessä ja tuulen lähettämisessä säilyttäen samalla täydellisen turvallisuuden. He vetävät kaikki asiat esiin uusimpien turvatoimien suhteen ja haluavat nähdä, että PIVX-lompakosta tulee digitaalisen omaisuuden tallennuksen kulmakivi..

Lompakon etenemissuunnitelma sisältää kyvyn luoda escrow-sopimuksia muiden käyttäjien kanssa, jolloin käyttäjät voivat käyttää lompakkoa suoria kauppoja tavaroiden ja palvelujen kanssa suoraan ja turvallisesti muiden käyttäjien kanssa turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä tekee lompakosta paitsi omaisuuden varastoinnin myös vertaisverkkokaupan ja maksuprosessorin, kuten Paypal. Lompakkoon sisäänrakennetun salatun viestinnän tarkoituksena on tehdä PIVX-lompakosta helpoin tapa järjestää myynti, lähettää varoja, vastaanottaa maksuja ja sähkökauppaa kaikissa yhteyksissä.

Kolikoiden hankinta ja kestävyys

PIVX-verkon avulla voidaan lyödä 2,6 miljoonaa PIVX-tunnusta vuodessa ikuisesti, 90% lyötyistä kolikoista menee panostamiseen lompakkoihin ja Masternodeihin (panostus on käsitelty seuraavassa osassa) ja 10% rahoittaa Masternodesin ja sidosryhmien äänestämiä budjettiehdotuksia.

Tämä kolikoiden enimmäismäärän puute tekee PIVX-toiminnosta samanlaisen kuin perinteinen valuutta, kun järjestelmään otetaan käyttöön inflaatio kannustamaan päivittäistä käyttöä ja välttämään kasaamista. Inflaatio on noin 4% vuodessa, mutta sen sijaan, että yksinkertaisesti devalvoin valuuttasi kuten Fed tekee, kun se painaa dollareita, kaikki ne lyödyt kolikot menevät suoraan PIVX: n haltijoille kompensoiden inflaation vaikutukset jakamalla voitot.

Vaikka kolikoiden tarjonta kasvaa loputtomasti, on olemassa “pehmeä korkki”, joka hillitsee verkon liikennetasoon perustuvien polttopalkkioiden aiheuttaman inflaation. Kun tapahtumien määrä saavuttaa tietyn kynnyksen, tapahtumamaksut “poltetaan”, mikä tarkoittaa, että tapahtumapalkkioita vastaava määrä kolikoita poistetaan pysyvästi liikkeestä.

Yhteisön hallinto ja panostus

PIVX-verkostoon osallistumisesta on kaksi tapaa ansaita: Masternodit ja panokset.

Masternode-verkostoa, käyttäjien, joilla on kolikoita vakuudeksi, käytetään tapahtumien tarkistamiseen ja anonymisointiin, lohkoketjun tallentamiseen ja yhteisöehdotusten äänestämiseen sekä vastineeksi osinkojen maksamiseen PIVX-palkkioiden muodossa..

Masternodit edellyttävät 10000 PIVX: n pitämistä PIVX-Qt-lompakossa pivx.org verkkosivusto. Talousarvio, kehityssuunnitelma ja kaikki tärkeimmät yhteisön päätökset päätetään tällä äänestysmekanismilla, hajauttamalla hankkeen hallinto ja asettamalla päätöksentekovalta teknologian menestykseen panostettujen käsiin..

Panostuskolikoita käytetään verkon suojaamiseen ja uusien lohkojen vapauttamiseen (ajattele “kaivostoimintaa” muiden kolikoiden, kuten Bitcoinin, suhteen). Mikä tahansa määrä PIVX: ää voidaan sijoittaa lompakkoon, ja äskettäin hyväksyttiin ehdotus jonkin verran äänioikeuden myöntämisestä kaikille sidosryhmille. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pitää täyttä 10000 PIVX: ää ansaitaksesi palkintoja ja äänestää. Jokaisesta lohkosta (60 sekunnin välein) palkkio vapautetaan sattumanvaraisesti suhteessa kolikoiden määrään.

Mitä enemmän kolikoita sinulla on, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on, mutta jokainen panostettu lompakko saa lopulta palkintoja. Verkko käyttää saha-mekanismia tasapainottamaan palkkiot Masternode-koodien ja perinteisen panostuksen välillä, tasapainottamalla palkkion taajuuden ja koon automaattisesti solmujen määrän muuttuessa. Odotetut tuotot Masternoden panostamisesta tai suorittamisesta voidaan laskea käyttämällä Palauttaa laskimen yhteisön jäsen. Saat lisätietoja oman Masternoden käyttämisestä tutustumalla viralliseen Masternode-ohjelmaan verkkosivusto. Jos haluat lisätietoja kolikoiden sijoittamisesta PIVX-lompakkoon tai muista mahdollisuuksista ansaita PIVX, tutustu palkintasivu.

Yksityinen ja välitön

PIVX käyttää mukautettua versiota suositusta Zerocoin-protokollasta anonymisoimaan tapahtumia peittämällä kolikoihin liittyvät osoitteet. Se perustuu libzerocoin-tekniikkaan, jota monet muut yksityisyyden suojakolikot käyttävät, mutta suuri osa PIVX-koodista on räätälöity. Dashin ja Zcashin sijaan PIVX voi olla täysin tuntematon, estää estoketjuanalyysiä paljastamasta vastaanottajia ja lähettäjiä.

Tämä Zerocoinin sisäinen versio tuottaa pienempiä ja nopeampia tapahtumia kuin alkuperäinen kolikoiden käyttämä libzerocoin-kirjasto, mikä antaa heille mahdollisuuden tarjota yksityisyyttä (johon yleensä lisätään transaktiomaksut ja nopeuden alennukset) samalla kun pyritään saavuttamaan tavoitteet erittäin nopeat tapahtumat ja vähäiset palkkiot. He lisäsivät myös mekanismin nimettömien kolikoiden automaattiseen lyömiseen, mikä varmistaa, että liikkeessä on aina tarpeeksi nimettömiä kolikoita verkon suojaamiseksi ja yksityisyyden pitämiseksi yksityisinä..

Kolikoiden käyttämiseksi nimettömänä käyttäjien on muunnettava tavalliset PIVX-tunnuksensa zPIV-tunnuksiksi ja lähetettävä ne sitten mihin tahansa PIVX-osoitteeseen. Toisaalta käyttäjä saa PIVX-tunnuksia aivan kuten kaikki normaalit tapahtumat, mutta Zerocoinin ansiosta tapahtuma on sekä todennettavissa lohkoketjussa että tuntematon siitä, kuka lähetti ja sai nämä kolikot. Eteenpäin yhteisö pyrkii vähentämään nimettömyyden lisäkustannuksia siirtämällä yhä enemmän kolikoiden kokonaismäärää yksityisille zPIV: ille.

Käyttämällä sitä, mitä PIVX-yhteisö kutsuu SwiftX: ksi, transaktiot ovat melkein välittömiä ja kolikot voidaan käyttää sekunneissa lähetyksen jälkeen. PIVX: n 60 sekunnin estoajalla ja maailmanlaajuisella Masternode-verkostolla, joka varmistaa tapahtumien jatkuvuuden, pyritään tekemään välittömistä kuluista ja vastaanottamisesta totta. Tämän mahdollistavat edelleen hyvin pienet transaktiomaksut, yleensä noin senttiosuuksien suuruusluokka tapahtumaa kohti. Tämä on välttämätöntä päivittäisten ostosten ja maksujen omistamisen missiolle, ja se vie pitkän matkan kohti tietä PIVX: lle ottamaan suuren roolin avaruudessa eteenpäin.

Johtopäätös

PIVX on lupaava yksityisyyden suojakolikko, jonka tavoitteena on olla helppokäyttöinen digitaalisen käteisen korvaaminen. Yksityisyysteknologian käyttöönottoon on liittynyt muutama hikka, mutta yhteisö ja kehitystiimi ovat aktiivisia, sitoutuneita ja optimistisia. Se toimii hyvin markkinoilla, suuren volyymin ja suurten pörssien (erityisesti Bittrex) tuella, ja näyttää siltä, ​​että se on olemassa jonkin aikaa.

Täydellinen yksityisyys Zerocoin-toteutuksesta, välittömät ja halvat kaupat SwiftX: n ansiosta ja sijoituksesi tuotto panostamalla muodostavat erittäin vankan kolikon, jota kannattaa pitää silmällä.

On hankkeita, joilla on samanlaiset tehtävät, mutta PIVX tuo ainutlaatuisen arvon pöydälle edistyksellisen vaarnanalgoritminsa ja hajautetun, yhteisön ohjaaman hallintomallin avulla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me