Mikä on Raiden Network Token (RDN)?

Raiden-verkkotunnus on Raiden-verkon natiivivaluutta, joka kuvaa sen protokollaa keinona “nopeille, halvoille, skaalattaville tunnusten siirroille Ethereumille”. Protokolla on tarkoitettu täydentää Ethereum, älä kilpaile sitä vastaan, sallimalla Ethereum-yhteensopivat rahakkeet (ERC-20) hyödynnettäväksi.

Yleensä Raiden-tiimi kuvailee lohkoketjun pääongelmaa skaalautuvuudessa. Valtavat palkkiot yhdistettynä pitkiin vahvistusajoihin tekevät ajatuksen Ethereumin massamääräisestä käyttöönotosta (yhdessä muiden lohkoketjujen kuten Bitcoinin kanssa) epärealistisena tällä hetkellä. Siellä tulee Raiden-verkko sisään ketjun ulkopuolella tapahtumia Ethereumin kohtaamien skaalautuvuusongelmien ratkaisemiseksi, Raiden toimittaa “lähes välittömät, alhaiset palkkiot” maksut riippumatta verkossa käsiteltävien tapahtumien määrästä.

RDN: n tärkeimmät ominaisuudet

Raiden-verkko on pohjimmiltaan Ethereumin ratkaisu skaalautuvuuskysymyksiin ja se on Ethereumin versio Bitcoin Lightningista. Tämän sanottu, ymmärtäväinen Bitcoin Lightningin tarkoitus helpottaa ymmärrystäsi RDN: stä.

Julkaistun videon mukaan Raiden Networkin virallisella verkkosivustolla, ennen kuin lohkoketjumaksujen laajamittainen käyttöönotto tapahtuu, sen on kyettävä helpottamaan noin 100 000 000 tps. Tällä hetkellä Ethereum-lohkoketju pystyy käsittelemään noin 10-15 tps (tapahtumia sekunnissa). Verrattuna Visa-luottokorttiin, joka pystyy käsittelemään 45000 tps, nykyinen Ethereum-verkko on erittäin tehoton.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka sisältävät Raiden-verkon nopeuttamaan tapahtumia alhaisilla maksuilla, ovat seuraavat:

 1. Nopeutetut siirtovahvistukset (<1 sekunti ). Nykyiset siirrot Ethereumin lohkoketjussa voivat kestää muutaman sekunnin tai minuutin.
 2. Yksityiset siirrot, joita ei voida tarkastella maailmanlaajuisessa pääkirjaan.
 3. Ratkaise skaalautuvuuskysymyksiä, jotta Ethereum voi luoda joukkomääritelmän, jolloin Ethereumista voi tulla vertaisverkko, maailmanlaajuinen maksuinfrastruktuuri elektronisella käteisellä, jota varten se oli alun perin suunniteltu.
 4. Alhaiset maksutapahtumat
 5. Mikromaksu
 6. Toimii yhdessä minkä tahansa ERC-20-tunnuksen kanssa. Tämän luettelon tunnuksia ovat EOS (EOS), Tron (TRX), Icon (ICX), Binance Coin (BNB) ja paljon muuta.

Kuinka RDN toimii?

Sen palkkaussivun mukaan angel.co, RDN toimii siirtymällä mallista, jossa kaikki tapahtumat osuvat lohkoketjun jaettuun pääkirjaan, malliin, jossa käyttäjät voivat siirtää tunnuksia vaihtamalla yksityisesti viestejä ilman maailmanlaajuista konsensusprotokollaa samalla kun säilytetään suojaus ja takuut, kuten blockchain-järjestelmästä odotetaan.

Raiden Networkin tekniikka voidaan ilmaista kerroksena estoketjun päällä, mikä lopulta luo yhteistyöliiton sen ja Ethereumin peruskehyksen välille. Se poistaa maailmanlaajuisen yksimielisyyden tarpeen, mikä vähentää merkittävästi verkkojen kykyä skaalata paremmalla tasolla. Globaalin konsensuksen tarpeen poistaminen tapahtuu “hyödyntämällä maksukanavaverkkoa, jonka avulla arvo voidaan siirtää turvallisesti ketjun ulkopuolelta, toisin sanoen ottamatta mukaan lohkoketjua jokaiseen siirtoon”.

Yksinkertaisimmillaan hajotettuna protokolla menee tältä:

 1. Maksukanavat, jotka mahdollistavat turvalliset, ketjun ulkopuoliset liiketoimet. Salausvahvistuksella ja älykkäillä sopimuksilla kauppa voidaan suorittaa tehokkaasti ja turvallisesti, koska ketjun “ennakkomaksu” tukee sitä aina.
 2. Kaksisuuntaiset maksukanavat, mahdollistavat edestakaiset merkkitapahtumat.
 3. Multihop, hash-lukittu siirrot, jolloin tunnukset voivat kulkea lukemattomien solmujen läpi yhden solmun sijaan samalla, kun ne on suojattu “avaimella”. Tunnuksia ei voida vaatia ketjussa ilman alkuperäisen lähettäjän antamaa salaista avainta.

Tietoja RDN: stä

Raiden Network -hanketta kehittää saksalainen Brainbot Technologies AG, ohjelmistoyritys, joka on omistettu lohkoketjuprotokollien kehittämiselle. Heiko Hees perusti vuonna 2000, ja sillä on tällä hetkellä 11-50 työntekijää toimistoissa Berliinissä, Mainzissa ja Kööpenhaminassa. Myös PediaPressin perustaja Hees on ollut Ethereumin ydinkehittäjä maaliskuusta 2014 lähtien. Ethereumin ydinkehittäjänä on selvää, miten perustaja näkee nykyisen nykyisen protokollansa puutteet keinoin parantaa sitä.

Mielenkiintoista kyllä, verkkosivusto ei sisällä RDN: ää yhtenä tärkeimmistä blockchain-kehityksistään, mikä johtuu vaikeudesta tuoda esiin monenlaisia ​​projekteja, joita he parhaillaan toteuttavat yhdellä sivulla. Kummassakaan ei ole kuitenkaan päivityksiä Raiden-verkko-projektin tilasta Viserrys ei myöskään Keskitaso 1. joulukuuta 2017 lähtien. Vaikka useiden lähteiden mukaan projekti viivästyy, näyttää siltä, ​​että projekti on käynnissä ja tarkastellaan edelleen heidän nykyisiä avoimia tehtäviään (joita voi hakea tässä) ja niiden viimeisimmät päivitykset Github.


RDN-kolikoiden toimitus

RDN: n koko tarjonta on 100 000 000, ja sen kiertävä tarjonta on lähes 50% siitä 50 148 936. Lähes 341 miljoonan dollarin markkina-arvo on tällä hetkellä kaikkien kolikoiden joukossa # 102.

Joulukuun 1. päivänä joukkue ilmoitti kautta Viserrys “Siirrämme jonkin verran RDN: tä nesteen toimitukseen a) korvausneuvojille b) meillä on joitain merkkejä kätevämmässä lompakossa.” Raidenin virallisen verkkosivuston mukaan kolikot jaettiin seuraavasti:

 • 50% julkinen huutokauppa
 • 34% brainbotlaboratorioiden ylläpitämä (Raiden-projektin johtaja)
 • 16% Ulkoinen kehitysrahasto

Siksi on huomattava, että projektin kehityksen rahoittamiseen käytetään suurta määrää RDN-kolikoita.

RDN-kaupankäynnin historia

Verrattuna muihin kryptovaluuttoihin kolikon kasvu on ollut tasaista viime vuosina, mikä saattaa heijastaa sijoittajayhteisöjen mielipiteitä siitä, että tämä on pitkäaikaista pitoa eikä nopeaa rahaa.

raiden-kaavion tunnuskolikkomarkkinat

Mistä voit ostaa RDN: ää?

Voit ostaa RDN: n vaihtosivustoilta, kuten Huobi, Binance, ja Gate.io. Yksi yksinkertaisimmista tavoista käydä kauppaa näillä kolikoilla on alun perin luoda Coinbase- tai Bitstamp-tili. Vahvistettuasi voit ostaa Ethereumin pankkisiirrolla tai luottokortilla ja tallettaa merkit sitten vaihtoehtoiseen pörssiin, kuten Binance. Heti saatuasi rahakkeet, noudata käytetyn vaihdon vaiheita ja käy kauppaa.

Tällä hetkellä on vähän vaikeaa rekisteröityä moniin pörsseihin, koska salausvaluutta on erittäin kiinnostunut. Tämä vaikeuttaa vaihtoa pysymään kysynnän mukana ja usein syrjäyttävät uudet käyttäjät kyvyttömyydestä tarjota riittäviä palveluja päivittämättä infrastruktuuriaan. Jos yrität sijoittaa kryptovaluuttaan, pidä mielessä huolellisuutesi löytääksesi hyvämaineisia sivustoja, jotka eivät varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Jos tutustut kattavaan oppaasemme “Kuinka ostaa Bitcoinia ja muita suosittuja kryptovaluuttoja”, löydät joukon vaihtosivustoja, jotka auttavat sinua aloittamaan RDN-etsinnän.

Mihin voit tallentaa RDN: n?

Koska RDN on ERC-20-merkki, voit tallentaa sen laitteistolompakkoihin, jotka tukevat Ethereumin lohkoketjua, kuten Trezor tai Ledger Nano S. Voit tallentaa sen myös MyEtherWalletiin (MEW). Katso lisää lompakoita tutustumalla oppaasemme Parhaat Ethereum-lompakot.

Johtopäätös

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2015, Raiden Network määrittelee itsensä “odotetuksi blockchain-ydininfrastruktuuriprojektiksi, jonka tavoitteena on skaalata Ethereum-alustan kapasiteettia tukemaan merkittävää käyttöönottoa”. On mielenkiintoista huomata päivitysten puute, jotka voisivat houkutella sijoittajia, mutta projekti itsessään näyttää olevan pitkäaikainen pidätys eikä vain yksi pumppu-ja-dump-järjestelmä.

Projektin käyttötapaus ja toimitusjohtajan tausta ovat mielenkiintoisia puolia projektissa, joka antaa ansiot sen uskottavuudelle. Jos kaikki onnistuu, voimme nähdä RDN: n yhtenä tärkeimmistä digitaalisiin valuuttoihin vähittäismyynnissä ja P2P-maksuissa.

Ilman hanketta koskevia lisätietoja ja kryptovaluutta-alan yleisen luonteen vuoksi projekti on edelleen erittäin spekulatiivinen. Muista, että tämä on vain informatiivinen artikkeli, jota ei pidetä taloudellisena neuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me