Mikä on Reddcoin (RDD)?

Kuvittele, että sinulle maksetaan salaus FB-postistasi ja että voit vaihtaa sen tuotteisiin, lahjakortteihin ja muihin tavaroihin. Tervetuloa Reddcoiniin. Ajattele Reddcoinia “sosiaalisen median kolikkona” vertaisverkko (p2p) -maksujärjestelmällä.

Vuonna 2014 julkistettu Reddcoin on hajautettu sosiaalinen kryptovaluutta, jonka avulla kuka tahansa voi lähettää välittömästi & vastaanottaa RDD (natiivi kryptovaluutta) -maksuja sosiaalisissa verkostoissa ilman maksutapahtumia. Se on pohjimmiltaan Venmon, Facebook Cashin tai Snapchats Snapcashin blockchain-versio, joiden avulla voit helposti siirtää rahaa ystäville ja perheenjäsenille sosiaalisen median alustojensa kautta..

Toisin kuin nämä suuret sosiaalisen median verkostot, jotka vaativat sinun käyttämään natiivialustaa rahan lähettämiseen ja vastaanottamiseen, Reddcoin antaa sinun integroida saumattomasti maksuominaisuutensa useille alustoille, kuten Reddit, Facebook, Twitter ja paljon muuta. Voit myös tehdä enemmän kuin vain lähettää heti & vastaanottaa rahaa Reddcoin-käyttäjille: voit “vihottaa” rahaa sisällöntuottajille samalla tavalla kuin haluat “pitää” tai “suosikki” viesti.

Reddcoin käyttää ympäristöystävällistä lähestymistapaa nimeltä Proof-of-Stake-Velocity (PoSV). Tämä eroaa huomattavasti Bitcoinin Pro-of-work -protokollasta (PoW), joka vaatii valtavia määriä energiaa. Jokainen Reddcoin-käyttäjä lyö punoituksia automaattisesti panostamisen yhteydessä, koska se on sisäänrakennettu toiminto ladattavasta virallisesta lompakosta (joka sinun on ensin aloitettava).

Reddcoinin tärkeimmät ominaisuudet

  1. Reddcoin on sosiaalinen kryptovaluutta, joka voidaan integroida monien erilaisten sosiaalisen median alustojen kanssa rahan lähettämiseen / vastaanottamiseen ilman maksuja.
  2. Se on vertaistukea avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, joka on johdettu Litecoinista.
  3. Se omistaa suuren osan ponnisteluistaan ​​helpottamaan pienten RDD-määrien “kaatamista” sosiaalisissa verkostoissa, mikä tapahtuu samalla tavalla kuin “pitää” FB: n viestistä.
  4. PoSV-algoritmi on uusi PoS-otos, joka kannustaa sekä omistusta (panos) että aktiivisuutta (nopeus).
  5. Sen kaatopaikkajärjestelmä on jo otettu käyttöön Twitterissä, Redditissä, Twitchissä ja Justin.TV: ssä.

reddcoin-kaatopaikka

Kuinka Reddcoin Tehdä työtä?

Kuten aiemmin todettiin, Reddcoin muodostaa yhteyden vastaavaan sosiaalisen median verkkoosi ja antaa sinun lähettää lähes välittömiä, nollakustannuksia sisältäviä RDD-maksuja kenellekään, jonka kanssa olet tekemisissä verkossa. Voit lähettää RDD: n äidillesi vuokralle, maksaa takaisin kollegallesi, joka osti sinulle Chipotle burriton lounaaksi, tai “tipata” sisällöntuottajan suloiseen pentutekstiin. Sinun tarvitsee vain napsauttaa “tip” -painiketta, joka sitten lähettää kyseiselle henkilölle mikromaksun.

Reddcoin käyttää PoSV: tä, jonka Reddcoin-tiimi on alun perin suunnitellut korvaamaan entisen PoW-protokollansa. PoSV on pohjimmiltaan uusi panos vedonlyöntiin (PoS), joka vastaa sosiaalisen valuutan tarpeisiin kannustaa sekä omistusta (panos) että toimintaa (nopeus)..

Toisin sanoen, PoS: n muutokset “tarvitsivat aktiivisemman verkon osallistumisen edistämiseksi”. Suurin ero näiden kahden välillä on se, että vaikka PoS: llä on kolikoiden lineaarinen ikääntyminen (joka päivä pidetään kolikkoa, hankit yhden kolikon ikän), PoSV: llä on epälineaarinen kolikoiden ikääntyminen.

reddcoin-kolikon ikäkaavio

PoSV-lyönti, PoW-kaivosvastine, antaa kenelle tahansa mahdollisuuden “lyödä” RDD: tä tietokoneiden, kannettavien tietokoneiden ja mobiililaitteiden suorittimilla kalliiden, energiaa kuluttavien kaivoslaitteiden, kuten GPU: n tai ASIC: n, sijaan. PoSV: n avulla, mitä enemmän RDD: tä sinulla on lompakossa, sitä todennäköisemmin mahdollisuutesi löytää kelvollinen lohko / saada lohkopalkintoja. Jotta tämä tapahtuisi, sinun tarvitsee vain pitää lompakko käynnissä ja yhteydessä Internetiin.

Noin Reddcoin

Reddcoin luotiin 20. tammikuuta 2014 PoW-kryptovaluuttana. 2. helmikuuta 2014 kerättyään 100 000 dollaria heidän kauttaan Alkuperäinen julkinen kolikoiden tarjoaminen (IPCO), Reddcoin julkaistiin yleisölle. 29. huhtikuuta 2014 he ilmoittivat, että Reddcoin siirtyy PoW: stä PoSV.

Vuonna 2017 Reddcoin julkaisi virallisen ilmoituksen joukkueensa jäsenistä, mukaan lukien kehittäjät John Nash ja Leonard Simonse.

Seuraavissa tweeteissä he ovat julkisesti ilmoittaneet kehittäjien, kuten Bradley Ploofin ja James Tweegin, lisäyksistä. He ovat aktiivisesti päivittäneet yhteisöä kautta Viserrys, mutta jos haluat pitää tietoa tiimiprojektin etenemisestä, tarkista heidän tiiminsä GitHub tai Trello (joka sisältää projektin etenemissuunnitelman).

Esittelyssä Team Reddcoin! Katso lisää päivityksiä tulevaisuudessa, kun pyrimme yhdessä hyödyntämään Reddcoinin potentiaalia täysin! $ RDD pic.twitter.com/VjCmZhdcgX

– Reddcoin (@reddcoin) 14. lokakuuta 2017

RDD Kolikoiden hankinta ja kestävyys

Kun siirtyminen PoW: stä PoSV: hen 1. elokuuta 2014 oli noin 27 miljardia RDD: tä. Tällä hetkellä ReddCoinin kiertotarjonta on 28 773 308 124 RDD. Rahapaja johtaa jopa 5 prosentin inflaatioon vuodessa, eikä RDD: n enimmäistarjontaa ole rajoitettu.

RDD-kaupankäynnin historia

Kuten yllä voit nähdä, Reddcoin pysyi suhteellisen tasaisena perustamisestaan ​​lähtien: joulukuussa 2017 asti. Tammikuun 7. päivänä se saavutti 0,03 sentin ATH: n, ja seurasi sitten monien muiden kolikoiden kohtaloa tuolloin ja menetti merkittävän arvon. Kirjoitushetkellä RDD käy kauppaa murto-osalla sentistä.

Mistä voi ostaa Reddcoin?

Sinulla on kyky käydä kauppaa RDD: llä esimerkiksi Salaus, Bittrex, ja Upbit joko ETH: lle tai BTC: lle. Jos olet uusi sijoittaja, voit ostaa BTC- tai ETH-kolikoita Bitstampista tai Coinbasesta ja tallettaa ne sitten vastaaviin lompakkoihin edellisissä pörsseissä..

Missä voit tallentaa Reddcoin?

Voit ladata Reddcoin-tuetun version lompakko viralliselta Reddcoin-verkkosivustolta tai voit tallentaa Reddcoinin matkapuhelimeen Coinomi.

Johtopäätös

Reddcoinin tulevaisuutta on vaikea ennustaa. Toisaalta näyttää hieman oudolta, että me vihjaisimme ihmisiä sosiaaliseen mediaan, kun voimme vain osoittaa arvostusta “pitämällä” heidän sisällöltään. Mutta me vihjaamme ihmisiä melkein kaikesta muusta Yhdysvalloissa, joten miksi ei sisältöä? Steemit-sosiaalisen median alusta on jo löytänyt menestystä vastaavassa ominaisuudessaan, joka maksaa STEEM-käyttäjille sisällön luomisesta ja kuratoinnista, joten ei ole kohtuutonta nähdä trendin leviämistä.

Tästä huolimatta Reddcoin on kulkenut pitkän tien vuoden 2014 alusta lähtien. Sosiaalinen kryptovaluutta, jonka tavoitteena on integroitua melkein kaikkiin sosiaalisen median alustoihin vertaismaksualustana, jolla on kaatumisominaisuuksia, toimii jo useilla sosiaalisen median sivustoilla. On mielenkiintoista nähdä Reddcoinin kasvu, kun he pääsevät läpi vuoden 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me