Rentberry: Blockchain-ratkaisu pitkäaikaiseen vuokraukseen

Rentberry on a pitkäaikaisen vuokra-alustan joka käyttää blockchain-tekniikkaa vuokraprosessin virtaviivaistamiseksi sekä vuokralaisille että vuokranantajille. Älykkäiden sopimusten avulla ne tarjoavat käyttäjille ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten joukkorahoitetut vuokratalletukset ja huutokaupatut vuokrahinnat.

Rentberry-tunnuksen myynti on jo käynnissä, mutta voit silti osallistua heidän ICO: honsa 28. helmikuuta.

Rentberry-käyttöliittymä

Rentberry-avaimen tiedot

Tunnus: MARJA

Tunnuksen tyyppi: ERC20

ICO-tunnuksen hinta: 1 ETH = 2500 BERRY

Varainhankinnan tavoite: 30 000 000 dollaria

Tunnuksia yhteensä: 400 000 000

Saatavana token-myyntiin: 280 000 000 (70,0%)

Tunne asiakkaasi (KYC): Joo

Hyväksyy: ETH, BTC

Mikä on Rentberry?

Rentberry integroi blockchain-tekniikan suurimman osan alustastaan. On kuitenkin olemassa pari ainutlaatuista ominaisuutta, jotka auttavat yritystä erottamaan itsensä kilpailusta.

Rentberry-alusta

Joukkolähetetty vakuus

Kaikki Rentberry-yhteisön jäsenet voivat käyttää alustan BERRY-rahakkeita hakemiseen ja apua jonkun vakuuden maksamiseen – jopa 90% siitä. Jos päätät osallistua, ansaitset 3-7% korko takaisin useamman BERRY-rahakkeen muodossa.

Tämän ohjelman tavoitteena on auttaa laadukkaita vuokralaisia ​​turvaamaan vuokra-asunnot, joita he eivät muuten pystyisi maksamaan korkeiden vakuuskustannusten vuoksi.

Tämä on mielenkiintoinen ominaisuus, mutta voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin käyttäjät selvittävät tarkat korot. Kunkin vuokralaisen riskiprofiili riippuu paitsi heidän historiastaan ​​myös kunkin kiinteistön vakuuskateesta. Ellei tätä ole standardoitu, normaalin käyttäjän voi olla vaikeaa määritellä, mikä hyvän sijoitetun pääoman tuotto on.

Huutokauppatekniikka

Sen sijaan, että vuokranantaja ilmoittaisi kiinteistöihinsä, vuokralaiset osallistuvat huutokauppoihin kiinteistöistä, jotka he haluavat vuokrata. Rentberry käyttää jo onnistuneesti tätä prosessia nykyisellä alustallaan ja aikoo pitää sen blockchain-integraation jälkeen.

Kun joukkue on pannut blockchainin käyttöön, hakemuksen jättäminen kiinteistön huutokauppaan maksaa 1000 BERRYä (~ 200 dollaria). Jos tarjouksesi hyväksytään, 950 BERRY-maksusi rahaketta kattaa osan vuokraasi, kun taas Rentberry saa loput 50 BERRY palkkiona. Jos et voita huutokauppaa, sinulle palautetaan koko 1000 BERRY -talletuksesi.

On epäselvää, muuttuuko hakemismaksu, kun BERRY-tunnuksen arvo kasvaa (tai laskee).

BERRY-tunnus

BERRY on ERC20-tunnus ja yksinomainen maksutapa alustalla. Vuokranantajat keräävät vuokraa BERRY-rahakkeiden kautta ja voivat käyttää niitä muihin Rentberry-palveluihin, kuten:

 • Kiinteistöjen myynninedistäminen ja markkinointi
 • Joukkolainatut vakuussijoitukset
 • Kolmannen osapuolen palvelut (siivoojat, yleismiehet jne.)

Token-myynti

Rentberry-tunnuksen myynti alkoi 5. joulukuuta 2017 ja jatkuu 28. helmikuuta 2018 asti. Yhtiö on asettanut kovan 30 miljoonaa dollaria ja lopettaa merkkimyynnin aikaisin, jos ne saavuttavat kyseisen määrän.

Joukkue voi myös pidentää myynnin päättymispäivää enintään kolme kertaa oman harkintansa mukaan. Jos yritys kerää alle 3 miljoonaa dollaria merkkikaupan lopussa, ne palauttavat varat kaikille osallistujille.

BERRY-tunnuksen jakelu

Yksi ETH-panos antaa sinulle 2500 BERRY, mutta voit saada bonuksen osallistumalla aikaisin. Bonukset seuraavat alla olevaa aikataulua:

 • 5. joulukuuta – 19. joulukuuta: 33% bonus
 • 20. joulukuuta – 16. tammikuuta: 27% bonus
 • 17. tammikuuta – 28. helmikuuta: 25% bonus

Joten, ellei Rentberry päättää jatkaa merkkikauppaa, kaikki saavat bonuksen.

Vähimmäismäärä, jonka voit maksaa, on 0,1 ETH vastineeksi 250 BERRY plus bonus. Rentberry hyväksyy joko Bitcoin- tai Ethereum-maksut.

Kilpailu

Rentberryllä ei ole suurta nimeä, suoraa kilpailijaa, etenkään blockchain-tilassa. Airbnb on luultavasti lähin kilpailija, mutta yleensä keskittyy enemmän lyhytaikaiseen vuokraukseen. Pitkäaikaisia ​​vuokrakohteita mainostetaan ja hoidetaan yleensä paikallisten yritysten kautta, jotka eroavat toisistaan.

Rentberry on tällä hetkellä lähes 5000 kaupungissa Amerikassa ja aikoo laajentua kansainvälisesti vuoteen 2020 mennessä.

Rentberry-tiimi

Toisin kuin monet muut ICO: t, Rentberry on jo vakiintunut yritys, jolla on merkittäviä kasvumääriä. Vuonna 2015 perustettu 23-jäseninen joukkue on keräsi 4 miljoonaa dollaria ja aktiivinen käyttäjäkasvu kasvoi 53% kuukaudesta toiseen vuoden 2017 kolmannella neljänneksellä.

Alex Lubinsky, Lily Ostapchuk ja Aleksey Perfilov johtavat Rentberry-tiimiä. Heidän monipuolinen asiantuntemuksensa kattaa suurimman osan siitä, mitä haluat nähdä johtoryhmän kanssa tässä tilassa. Lubinsky on kiinteistönomistaja, joka on aiemmin myynyt useita menestyviä yrityksiä. Ostapchukilla on kokemusta markkinointijohtajasta sekä tuotejohtajasta ja hän on hallinnoinut vuokra-kiinteistöjä kaikkialla maailmassa.

Tekninen joukkue nostaa kuitenkin muutaman lipun. Perfilovilla, Rentberry CTO: lla, on runsaasti kokemusta ohjelmistokehityksestä, mutta hän voi silti työskennellä Amazonissa, ainakin osa-aikaisesti, hänen mukaansa LinkedIn-profiili. Tiimin blockchain-kehittäjillä näyttää olevan myös vähän blockchain-kokemusta, mikä voi olla huolestuttavaa.

Plus-puolella Rentberrylla on joukko neuvonantajia, mukaan lukien Adi Ben-Ari, Applied Blockchainin toimitusjohtaja.

Rentberry-ammattilaiset

 • Todistettu rataennätys. Rentberry on toiminut menestyksekkäästi jo 3 vuoden ajan ja kasvanut viime aikoina vaikuttavasti. He ovat myös keräsi 4 miljoonaa dollaria todistaa, että on muita uskovia joukkueeseen ja näkemykseen.
 • Ainutlaatuiset erottimet. Tiimi ei vain ota blockchain-tekniikkaa ja soveltaa sitä tavalliseen liiketoimintamalliin. He tekevät innovaatioita pitkäaikaisesta vuokrausprosessista ja käyttävät älykkäitä sopimuksia sen helpottamiseksi.
 • Neuvonantajan tuki. Ryhmällä on laaja luettelo neuvonantajia, jotka kattavat useita asiaankuuluvia toimialoja.

Rentberry Miinukset

 • Blockchain-kokemuksen puute. Kehitystiimillä ei näytä olevan paljon kokemusta blockchain-sovellusten rakentamisesta. Tämä voi johtaa ongelmiin tiellä.
 • Mahdollisesti tarpeeton tunnus. Käyttäjät eivät ehkä halua pakotettua käyttämään BERRY-tunnusta. Ellei alustalla ole helppoa tapaa noutaa rahaa, vuokranantajat ja vuokralaiset voivat siirtyä sovellukseen, joka hyväksyy fiatin.

Lopulliset ajatukset

Rentberry tuo blockchainia pitkäaikaiseen vuokraukseen ja tarjoaa kaikille osapuolille yhden luukun vuokraamon. Uuden alustan ei pitäisi vain alentaa toimintakustannuksia, vaan se tarjoaa myös merkittäviä ominaisuuksia, kuten vuokrahuutokaupat ja vakuustalletusten joukkorahoitus.

On hyvä merkki siitä, että yritys on jo nähnyt menestystä, mutta on edelleen epäselvää, tarvitaanko ICO: ta. Vaikka kehitystiimillä ei ehkä ole kokemusta blockchain-tekniikasta, Rentberry-neuvonantajien, sijoittajien ja kumppaneiden laajan verkoston tulisi tarjota riittävästi tukea tämän riskin pienentämiseksi.

Tärkein tekijä, jota kannattaa seurata, on se, ottavatko nykyiset käyttäjät käyttöön uuden alustan ja uudet vuokra-osallistujat liittyvät Rentberryyn samalla vaikuttavalla kasvuvauhdilla.

Tunnusmyynti on tällä hetkellä käynnissä ja voit osallistua heidän kautta verkkosivusto.

Löydät myös lisätietoja Rentberrystä heidän valtakirjansa kautta tässä.

Muita Rentberry-resursseja

Sähke

Facebook

Viserrys

Reddit

Github

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me