Mikä on Rivetz?

Rivetz-ekosysteemi lähestyy kyberturvallisuuden kissan ja hiiren peliä laitteistopohjaisen identiteetin ympärillä yksittäisissä laitteissa. Yhdistämällä TEE: n (Trusted Execution Environment) tarjoama laitteistopohjainen identiteetti lohkoketjun tarjoamaan muuttumattomaan todistukseen Rivetz voi tarjoamaan ennennäkemättömän tarkan aikomuksen jokaisen liiketoimen takana.

Sen lisäksi, että älypuhelimesi käyttävät vain vaihtoa, tämä turvallisuustaso on sisällytettävä esineiden internetin (IoT) väistämättömän tulevaisuuden protokollatasoon, jos haluamme nähdä toisilleen maksavien robottien tulevaisuuden toteutuvan..

Yksinkertaisesti sanottuna, voit ajatella Rivetziä 2FA: ksi (kahden tekijän todennus) steroideilla ilman vaivaa.

Kuinka Rivetz toimii?

Ennen kuin aloitamme Rivetzin kanssa, meidän on aloitettava TEE: llä (Trusted Execution Environment). Tiesitkö, että TEE on nykyään monien uudempien älypuhelinten pääprosessorissa? Yksi Rivetzin pääkumppaneista, Trustonic, on johtava puolijohde- ja digitaalisen turvallisuuden alalla. Trustonic on jo avannut tietä TEE: n käyttöönotolle maailman johtavissa mobiililaitteissa, kuten Samsung Knox, Samsung Pay, Alipay ja Symantec. Tällä hetkellä TEE on upotettu yli miljardiin Android-laitteeseen.

sitä enemmän tunnet logon

Mukaan Wikipedia, “Trusted Execution Environment (TEE) on suojattu alue pääprosessorissa. Se takaa sisälle ladatun koodin ja tietojen suojaamisen luottamuksellisuuden ja eheyden suhteen. TEE erillisenä suoritusympäristönä tarjoaa suojausominaisuuksia, kuten eristetyn suorituksen, luotettavien sovellusten eheyden sekä niiden varojen luottamuksellisuuden. Yleisesti ottaen TEE tarjoaa suoritustilan, joka tarjoaa korkeamman turvallisuustason kuin rikas mobiilikäyttöjärjestelmä (avoin käyttöjärjestelmä) ja enemmän toimintoja kuin “suojattu elementti” (SE). “

Selitä tämä äidilleni, kiitos?

Voit kertoa Jimmylle (laite, jonka haluat suojata), ettei hän hyväksy karkkeja keneltäkään, kun hän on ulkona kävelemässä kotona koulusta yksin (olosuhteet ovat “ulkona” ja “kävely kotona koulusta yksin”), mutta hän voi hyväksyä karkkeja (sallia tapahtuman tapahtumisen) keneltäkään, kun hän on kotona. Kotona hän on turvassa ja voi luottaa ketään siellä paljon varmemmalla tavalla kuin ulkona.

Palauttamalla se todellisuuteen, voit asettaa ehtojen olevan yhtä monimutkaisia ​​kuin: voit tehdä kauppaa tähän tarkkaan julkiseen avaimeen vain, jos olet tämän tarkan reitittimen tarjoamassa verkossa tällä IP-osoitteella joka lauantai kello 13.05–18. 13:07 vain ollessaan tarpeeksi lähellä kommunikoimaan tämän tarkan Bluetooth-laitteen kanssa.

Kun kaikki nämä ennalta määrätyt ehdot täyttyvät, liiketoimen tarkoitus tulee olemaan luotettava. Voit käyttää laitettasi normaalisti ja täysin estämättä häiritsevillä turvatoimilla, kuten avaamalla 2FA-sovelluksen.

Rivetzin tavoitteena on väittää blockchain-tapahtumissa, että “tämä laite teki tämän tapahtuman tässä tilassa näiden sääntöjen mukaisesti.”

Tässä on Rivetzin patentoiman biometrisen äänentunnistustekniikan esittely.

RvT-tunnusten apuohjelma

Yksi asia, jota Rivetz-tiimi aina korostaa sähkeessään, on se, että he yrittävät olla kultainen lapsi apuohjelmien rahakkeille. RvT-tunnusten ydinapuohjelmat ovat:

  • kybervalvontapalvelujen vaihtaminen
  • rekisteröimällä laitteen viite “aikomukset”
  • laitteen eheyden varmistaminen kyberturvallisuusohjaimella
  • täyttö koneen monisignaalin tarjoamiseksi

Tiimi tiivistää tämän tunnuksen hyödyllisyyden “olennaisena osana automatisoidun laitteen välisen palvelun tai laitteiden välisen maksun toimittamista kyberturvallisuuspalvelun kulutuksesta”, kuten todetaan valkoinen paperi.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Kumppanuudet

Lukuun ottamatta yllä mainittuja välttämättömiä kumppanuuksia Trustonicin kanssa, Rivetzillä on yli tusina muita kumppanuuksia. Jotkut huomionarvoisimmista ovat Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriö, pariteetti (perustaja Gavin Wood), Telefonica (41,88 dollarin markkina-arvo), Trusted IoT Alliance ja National Cybersecurity Center of Excellence.

Pörssit

Yksi mielenkiintoinen alue, jolla Rivetz voi menestyä, on keskitetyn vaihdon turvallisuuden parantaminen. Koska hakkerit tavoittavat yleensä vaihtoa, Rivetz voi tarjota arvokasta parannusta heille kaikille. Itse asiassa he käyvät keskusteluja useiden vaihto-ohjelmien kanssa turvallisuuden parantamiseksi.

Kilpailu

rivetz-kilpailumaisema

Lähde: John Nussbaum (14.11.2017)

Tällä markkinarakolla ei tällä hetkellä ole juurikaan kilpailua koko lohkoketjun ekosysteemissä. Yllättävä tosiasia, koska turvallisuus on merkittävä etu, jota blockchain-tekniikka voi tarjota.

Kaupankäynnin historia

RvT saavutti kaikkien aikojen korkean hintansa, 3,78 USD, ja saavutti lähes 100 miljoonan markkina-arvon 7. tammikuuta tammikuun altcoin-festivaalin aikana. Se on sittemmin laskenut ja osunut 6000 satsin lattiaan kahdesti. Kuten monet altcoiinit vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen lopulla, se pitää tällä hetkellä joulumyyntiä.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = RVT&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Mistä ostaa Rivetz

RvT on saatavana keskitetystä keskuksesta, HitBTC: stä ja hajautetuista pörsseistä, kuten EtherDelta, IDEX ja Radar Relay.

Missä säilyttää Rivetz

RvT on ERC-20-merkki, joten voit tallentaa sen turvallisesti kaikkiin Ethereum-yhteensopiviin lompakkoihin, kuten MyEtherWallet, Ledger Nano S, Trezor, MetaMask, Parity ja monet muut.

Johtopäätös

Yksinkertaisella sanomalla “lisääntynyt turvallisuus johtaa lisääntyneeseen mahdolliseen arvoon ketjussa” ja “turvallisuuden pitämiseen laaduna eikä jälkikäteen suojattuna”, Rivetzin ehdottaman kaltaiset turvallisuusratkaisut ovat välttämättömiä koko lohkoketjuun, jos haluamme, että taloudemme tulevaisuus todellakin merkitään. Meidän on rakennettava tietoturva laitteistotasolla. Jokaisen liiketoimen luottamuksen ja laadun parantamisen myötä ketjun yläraja nousee luonnollisesti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me