Mikä on seuraava Bitcoin?

Vau. Se on hauskaa edes kysyä, mikä se on. Eikö Bitcoin ole tarpeeksi hyvä sinulle?!

Joten luulet olevasi valmis seuraavaan Bitcoiniin? Sallikaa minun olla rehellinen, seuraava “Bitcoin” on parempi olla niin maan särkyvästi mahtava, että se rikkoo maailmankaikkeuden ajanjakson. (Oikeasti.)

Tarkoitan sitä, että on parempi olla todella innovatiivinen kuin toiminnallisuus ja protokollat, joissa Bitcoin on jo täyttänyt aukon. Mutta hei, tämä on yksi kryptovaluutan tulokkaiden yleisimmistä kysymyksistä … Joten tässä olemme.

Aloitetaan tarkastelemalla, mikä tekee Bitcoinista niin mahtavan ensin.

Mikä on Bitcoin, mies?

Bitcoin on digitaalisen rahan ekosysteemi, jossa on valuuttayksiköitä (Bitcoin), joita käytetään arvon tallentamiseen ja välittämiseen tämän loistavan hajautetun ja hajautetun tietokoneverkon osallistujien keskuudessa.. Bitcoin-protokollapino on saatavana avoimen lähdekoodin ohjelmistona ja se voi toimia monilla laitteilla, mukaan lukien matkapuhelimet, tabletit, työpöydät ja jopa a Vadelma Pi.

Käyttäjät kommunikoivat Bitcoin-protokollan kautta verkon tai muiden mekanismien (kuten bluetooth tai jopa radio) kautta. Se on peer to peer -järjestelmä, jolla ei ole keskuspalvelinta tai hallintapistettä.

Bitcoin luodaan prosessilla, jota kutsutaan kaivokseksi. Tähän sisältyy tietokoneita, jotka kilpailevat etsimään ratkaisuja matemaattiseen ongelmaan (ajattele kilpailu jättiläisen Sudoku-palapelin ratkaisemiseksi), joka tuottaa 12,5 BTC löydettyä lohkoa kohti. Kaivostyöläiset myös käsittelevät ja validoivat bitcoin-tapahtumia varmistaakseen, ettei niillä ole kaksinkertaista kulutusta tai muita petollisia tapahtumia.

Katsotaan siis, että Bitcoin (ja sen Blockchain) koostuu:

 • Hajautettu vertaisverkko (bitcoin-protokolla)
 • Julkinen tapahtumarekisteri (lohkoketju)
 • Joukko sääntöjä riippumattomalle tapahtumien validoinnille ja valuutan liikkeeseenlaskulle (konsensussäännöt eli kaivostoiminta)
 • Mekanismi maailmanlaajuisen hajautetun yksimielisyyden saavuttamiseksi kelvollisesta lohkoketjusta (Proof-of-Work -algoritmi)

Se on rahan Internet! Se on mielettömän innovatiivista.


Joten, mikä on seuraava Bitcoin jo?

Jätkä. Bitcoin on uusi omaisuusluokka. Se on melko vaikea seurata. Tämä tarkoittaa, että se on luonut kokonaan uuden luokan digitaalisen “omaisuuden”, joka on koko matoja ja käyttötapauksia, jotka se avaa. Jopa IRS, IMF: n maailmanpankki ja monet muut hallintoelimet raaputtavat edelleen päänsä kiivaisesti siitä, mitä tehdä tällä tekniikalla.

Alla on superperusosa siitä, mikä tekisi jotain seuraavaksi Bitcoiniksi (joka koskee tarkasteltuja kolikoita).

“Seuraavan Bitcoinin” on:

 • Onko seuraavan sukupolven markkinoiden johtava arkkitehtuuri – Niiden on kehitettävä blockchain-rakennetta suurella tavalla, jotta heitä voidaan pitää “seuraavana asiana”. Esimerkiksi Ethereum loi alustan, joka on synnyttänyt kymmeniä huippuluokan projekteja verkon päälle.
 • Ole eksponentiaalisesti häiritsevä käyttötapauksissa – Rahoitusjärjestelmän, fintechin häiritseminen ja uuden omaisuusluokan luominen on vaikea seurata, heidän on innovoitava tämän lisäksi.
 • Hyödynnä alkuperäistä koodia ja toteutuksia – Bitcoin koostuu aiemmin julkaistuista käsitteistä (esim.Hashcash), mutta kehitti nuo luomukset omaperäisiksi, uusiksi ja vankkoiksi, niillä on oltava samanlainen saavutus.
 • On verkostoituminen adoptiota – “Kolikko” on vain idea ilman toimivaa tuotetta ja mikä tärkeintä, ihmiset käyttävät sitä, sitä enemmän käyttäjiä, sitä parempi.

Ajattele näitä seuraavia ”poimintoja” mahdollisuuksina, jotka perustuvat nykypäivän tietoon. Emme tiedä, mikä seuraava (tai seuraava seuraava) Bitcoin on lyhyellä aikavälillä. (Jos ollenkaan, koska jotkut saattavat väittää, että mikään ei voisi johtaa maahan Bitcoin hajosi)

Ethereum

Kuten tässä oppaassa “Mikä on Ethereum?” On selostettu, saat lisätietoja kokonaisuudesta. Haluaisin kuitenkin vielä koskettaa joitain noista kohdista lisätäksesi kontekstin miksi Ethereum voisi olla seuraava Bitcoin.

Ethereum on protokolla, älykäs sopimusalusta, koodipohja ja sillä on jopa käyttöjärjestelmä (ethOS) suunniteltu kaivostyöläisille. Ethereum helpottaa hajautettujen sovellusten (dApps) rakentamista lohkoketjun kautta, jossa on Turing-täydellinen ohjelmointikieli, jonka avulla käyttäjä voi kirjoittaa älykkäitä sopimuksia ja räätälöityjä dApps-sovelluksia.

Tämä Turing-täydellinen tietojenkäsittelylisäosa mahdollistaa tehokkaamman lohkoketjun räätälöitävien älykkäiden sopimusten komentosarjojen ansiosta (jota Bitcoinilla ei ole). Lisäksi on Ethereum Virtual Machine (EVM), joka toimii Ethereumilla ja antaa kaikille Ethereumin käyttäjille mahdollisuuden suorittaa älykkäitä sopimuksia paikallisesti laitteellaan, jolla on solmu.

DAO on hajautettu autonominen organisaatio, joka on virtuaalinen kokonaisuus, joka sallii hajautetun hallinnon. Yli tietyn määritetyn enemmistörajan (esim. 51%) ylittäessään osakkeenomistajat voivat päättää, kuinka käyttää, jakaa varoja ja jopa muokata koodia. DAO: lla on kaikki perinteisten yritysten tai voittoa tavoittelemattomien järjestöjen mekanismit, mutta sen sijaan täytäntöönpano käyttää salauksen lohkoketjutekniikkaa.

Ethereum-sopimukset voivat helpottaa hajautettua tiedostojen tallennusverkkoa. (Missä käyttäjät voivat ansaita rahakkeita kiintolevyjen ja käyttämättömän tilan vuokraamisesta) Ajatella: Hajautettu Dropbox tai Google Drive.

Aloittelijan opas Ethereumiin

Lähde: Ethereum.org-blogi

Ethereum-tiimi

Ydinsuunnittelijat

Viimeaikaiseen kehitykseen kuuluu yksityisyyden lisääminen ja estoaikojen vähentäminen (plasma)

Jotkut suuret projektit Ethereumin alustalla ovat:

Tila

Status on mobiili Ethereumin käyttöjärjestelmä (OS), selain, messenger ja avoimen lähdekoodin alusta. Jos Ethereum olisi maailmanlaajuinen tietokoneverkko, tila olisi samanlainen kuin Windows-käyttöjärjestelmä, jossa on käyttäjäystävälliset käyttöliittymät, joka tuo Ethereum-koodin ja älykkäät sopimukset eloon. Joukkueella on myös suurempi visio hajauttamisesta ja Internetin rakentamisesta kuten se oli tarkoitettu.

TenX

TenX on verkko-, rautatie- ja maksutapa (maksukortilla), jolla on 0% kulutus- ja vaihtopalkkioita. TenX tukee erilaisia ​​blockchain-varoja useissa lohkoketjuissa, mukaan lukien Bitcoin, Dash, Ethereum, Ethereum ERC20 -merkit (REP, CVC, OMG), ja lisää töitä lisätään pian. Lisäksi käyttäjät saavat palkkioita tapahtumista ja korttien pitämisestä (.5% / tapahtuma ja .1% kortinhaltijasta)

TenX-maksukortti

Miksi voisi Ethereum on seuraava Bitcoin?

Siinä on loistava joukkue paitsi Bitcoinin veteraaneista myös ohjelmoinnista ja kehityksestä. He ovat kehittäneet Bitcoinin tarjoamaa tekniikkaa, toiminnallisuutta ja tarpeita. Heidän verkko, protokolla ja älykäs sopimusalusta ovat olleet niin johtava, että heistä on tullut lähde lähde suurimmalle osalle ICO: ta, joilla on yhtä vaikuttavia tiimejä ja käyttötapauksia.

Aiemmin mainitun otsikon perusteella Ethereum on ehdottomasti johtava paketti tarjoamalla alkuperäisen koodin (älykkäät sopimukset, ethOS, EVM) ja johtavan arkkitehtuurin, johon lukemattomat organisaatiot rakentavat. Ethereumin päälle rakennettuja vaikuttavia startup-yrityksiä ja käyttötapauksia on lukuisia ja huippuluokkaa.

Lopuksi heillä on aivan hullu verkkoefekti ja Crypto-harrastajien, keinottelijoiden ja jopa institutionaalisten sijoittajien suosiota. Tätä on vaikea toistaa vakiintuneille operaattoreille.

(Opi ostamaan Ethereumia täältä)

Ripple

XRP on Ripple-tunnus, jota käytetään selvitykseen, mutta se on erillinen osa protokollaa (kiskot, nimeltään RippleNet). Koko RippleNet sisältää maksutason, rahansiirron, API: n ja valuutanvaihtotoiminnot. Ripplella oli varhaisia ​​iteraatioita jo vuonna 2005 ja lopulta Andreessen Horowitz ja Google labs tukivat sitä vuonna 2011.

Lisäksi on RippleNetin neuvottelukunta joka on työskennellyt pankkialan johtajien kanssa rakentamaan tarkistetun ja hyväksytyn “sääntökirjan” tai standardisarjan, joka varmistaa toiminnan johdonmukaisuuden ja oikeudellisen selkeyden jokaiselle tapahtumalle.

Ripplellä on toimistot San Franciscossa, New Yorkissa, Lontoossa, Sydneyssä ja Luxemburgissa, ja sillä on yli 75 asiakasta 27 maassa.

Maksujen ongelma tänään

Kiskot ovat hitaita ja täynnä monia välittäjiä, jotka lisäävät sekä aikaa että kustannuksia. Rajatylittävä toimitus on myös kallista ja hankalaa hallita. Näiden järjestelmien päivittäminen on erittäin tärkeää tällä digitaaliaikalla. Ripple pyrkii käsittelemään näitä asioita.

Erityisiä Ripple-tuotteita ovat:

 • xVirta – Yritysohjelmistoratkaisu, joka mahdollistaa välittömän pankkitilin maksamisen, rajatylittävän maksamisen ja päästä päähän -seurannan.
 • xRapid – Vaihtomekanismi, joka luo edullisen likviditeetin monille maailman valuuttapareille
 • xVia – Yksinkertainen sovellusohjelmointirajapinta (API), joka ei vaadi ohjelmiston asentamista, mikä helpottaa saumattomia ja läpinäkyviä maksuja globaalissa verkossa.

xVirta

XCurrent-ohjelmistoratkaisu toimii siten, että pankit lähettävät toisilleen reaaliajassa viestin vahvistaakseen maksutiedot ennen tapahtuman luomista. Se vahvistetaan, kun toimitus saapuu ja on ratkaistu.

Toteutusvaiheet sisältävät: (1) Maksun aloittaminen (2) Transaktiota edeltävä vahvistus (3) Varojen salaus kryptografisesti (4) Tilitys (5) Vahvistus

xCurrent’sin varojen virtaus

xRapid

Maksupalveluntarjoajat, rahoituslaitokset ja melkein kaikki valtioiden välisiä liiketoimia hyödyntävät yksiköt voivat nyt vaihtaa valuuttoihin välittömästi ja edullisesti. Kehittyvät markkinat vaativat tyypillisesti valmiiksi ladattuja paikallisen valuutan tilejä ympäri maailmaa, mikä kallistaa. xRapid lisää likviditeettiä ja vähentää kalliiden valuuttavarantojen tarvetta.

xRapid luo edullista likviditeettiä monille maailman valuuttapareille

xVia

Tämä sovellusohjelmointirajapinta (API) on tarkoitettu yrityksille, maksupalveluntarjoajille ja pankeille, jotka tarvitsevat vakioliitännän maksujen lähettämiseen maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa läpinäkyvää seurantaa ja rikkaita tietoja, kuten liitettyjä laskuja.

Ripple on A-pelaaja ja väittäisin veteraanin FinTech-tilassa. Ei vain siellä aikaisemmat Ripple-iteraatiot kuin Bitcoin (noin 2005), mutta heillä on myös parhaat VC: t, mukaan lukien Google Labs, jotka ohjaavat ponnistelujaan.

Lisäksi he käsittelevät perinteistä pankkijärjestelmää, jota hallitaan biljoonissa dollareissa. Tehokkuuden parantaminen, kustannusten alentaminen, jäljitettävyyden ja vaatimustenmukaisuuden parantaminen on todellinen menestyksen resepti.

Tässä on joitain Ripplen asiakkaan tähänastisia asiakkaita:

Jopa krypto-puristit OG: t voivat sopia siitä, että ihmisille tarjotaan enemmän mahdollisuuksia päästä käsiksi digitaalisiin suosikkeihinsa ja sisältyä niihin. Ripple auttaa sitä suurella tavalla tekemällä pankeille kyvyn siirtää varoja halpoja, tehokkaampia ja likvidejä valuuttapareissa. Vaikka monet eivät ehkä pidä tuosta todellisuudesta, se on maailma, jossa elämme tällä hetkellä.

Etoosista riippumatta on vaikea esittää väitettä pankkien menevän pois, siksi Ripple on selvä ehdokas seuraavaksi Bitcoiniksi. Vaikka Crypto OG: t eivät koskaan hyväksy sitä täysin, se on melkein taattu olevan Bitcoin-tason viileä (ellei enemmän) pankkilaitoksen silmissä.

Viime kädessä Ripple toimii siltana vanhoille pankkijärjestelmille, jotka hyödyntävät näitä uusia digitaalisia kiskoja, lohkoketjuja RippleNetin ja niiden muiden tuotepakettien kautta.

NEO

Alun perin Antsharesina julkaistu NEO on hajautettu “älykkään talouden” verkosto, joka yhdistää digitaaliset varat, digitaalisen identiteetin ja älykkäät sopimukset. Perustajat Da Hongfei ja Erik Zhang NEO: lla on läheiset siteet toiseen yksityisesti hoidettuun ja rahoittamaan yhtiöön nimeltä OnChain jota myös NEO: n perustajat johtavat. Lisäksi OnChain äänestettiin äskettäin a KPMG: n 50 parasta FinTech-yritystä Kiinassa mikä osoittaa teollisuuden omaksumista ja tietoisuutta.

Paluu NEO: han, se koostuu kahdesta natiivimerkistä: NEO (symboli NEO) ja NeoGas (symboli GAS), joka toimii “polttoainemerkkinä” NEO-verkon ja -palvelujen käytössä. Tämä on Kiinan ensimmäinen laajalti käytetty kryptovaluutta, joka on antanut NEO: n lisääntyä suuresti. Viime kädessä NEO käyttää lukemattomia alkuperäisiä tekniikoita “älykkääseen” talouteensa ja verkkoinfrastruktuuriinsa.

NEO: lla on yhteensä 100 miljoonaa merkkiä, mikä edustaa oikeutta hallita verkkoa, äänestää tiimin jäseniä ja verkon parametrien muutoksia. Lohkot syntyvät 15-20 sekunnin välein, eikä niitä voida peruuttaa, palata takaisin tai haarautua vahvistamisen jälkeen. Transaktioteho pystyy käsittelemään jopa 1000 tx / s, ja optimoinnilla ja kehittämisellä voidaan saavuttaa 10000 tx / s..

Yksi NEO: n merkittävimmistä ominaisuuksista on tuki useammalle koodipohjalle kuin Ethereum, mukaan lukien: Java, Kotlin, .NET, C #, Visual Basic, JavaScript, konekirjoitus, Python ja Go. Tämä yhdistää monet muut 18,5 miljoonasta ohjelmistokehittäjästä Blockchain-kehitykseen dramaattisesti lyhyemmillä oppimiskäyrillä.

NEO-järjestelmä sisältää: konsensuksen (DBFT), ketjujen välisen toimivuuden (NeoX), älykkäiden sopimusten (NEO-sopimus), hajautetun tallennustilan (NeoFS) ja kvanttiresistenssin (NeoQS) mekanismit.

Kaasu syntyy pitämällä NEO: ta

GAS toimii todisteena vaarnasta (PoS), joka liittyy NEO: n pitämiseen, ja se syntyy jokaisen uuden lohkon kanssa. 100 miljoonan kaasun kokonaistoimitus vapautuu noin 22 vuoden aikana. Jokainen lohkoväli on 15-20 sekuntia, ja vuosittain syntyy 2 miljoonaa lohkoa.

Alkuperäinen julkaisu on 8 GAS lohkoa kohden, vähennettynä vuosittain yhdellä GAS: lla (lohkoa kohden, vuodessa). Kun se saavuttaa yhden kaasun seitsemän vuoden kuluttua, sitä pidetään 1 kaasulla kaasua kohden arvioituna 22 vuoden toimitusjaksona. Kun 44 miljoonas lohko ja kaasun kokonaismäärä on saavuttanut 100 miljoonan tarjonnan, uutta kaasua ei jaeta.

Delegoitu bysanttilainen vikasietoinen (dBFT) konsensusmekanismi

DBFT tarkoittaa delegoitua bysanttilaista vikasietoista, a Bysantin vikasietoista yksimielisyysmekanismi, helpottaa sopimuksia valtakirjalla. Äänestäjät, joilla on NEO, voivat valita henkilön tiettyyn tehtävään äänestämällä reaaliajassa.

Digitaalisen identiteettitekniikan avulla kuka tahansa osapuoli voi olla todennettu henkilö tai laitos. Tämä helpottaa vaatimusten mukaisten rahoitusvarojen ja -välineiden rekisteröintiä NEO-verkossa. Tämä voi sallia jäädyttämisen, perimisen ja muut omistajuuden siirtotoiminnot.

NeoContract mahdollistaa yhteentoimivuuden ja useiden koodipohjien kokoamisen.

NEO: n älykäs sopimusjärjestelmä (NeoContract) koostuu kolmesta osasta:

 1. NeoVM – NeoVM on kevyt, monikäyttöinen blockchain-virtuaalikone (VM), jolla on samanlainen arkkitehtuuri kuin JavaVM- ja .NET Runtime -käyttöjärjestelmillä.
 2. InteropService – Käytetään lohkoketjun kirjanpitoon, digitaaliseen omaisuuteen, digitaaliseen identiteettiin, pysyvään tallennustilaan ja taustalla oleviin palveluihin.
 3. DevPack – Kääntäjä ja IDE-laajennus – Tämä älykäs sopimuskääntäjä ja IDE-laajennus vähentää kehittäjien oppimiskäyrää ja sisältää tuen: C #, Visual Basic, .Net, F #, Visual Studio, Java, Kotlin, Eclipse, C, C ++, GO, JavaScript, TypeScript, Python ja Rubiini kiskoilla.

NeoX mahdollistaa ketjujen välisen yhteentoimivuuden

NeoX helpottaa tätä (1) ketjunvälisellä omaisuudenvaihtoprotokollalla ja (2) ketjunvälisellä hajautetulla tapahtumaprotokollalla:

1. Ketjunvälinen omaisuudenvaihtosopimus

Salli useiden osallistujien vaihtaa omaisuutta eri ketjuissa ja varmistaa, että kaikki tapahtuman vaiheet toimivat synkronoituna. Muut lohkoketjut voivat olla yhteensopivia NeoX: n kanssa, kunhan ne tarjoavat yksinkertaisen älykkään sopimuksen toiminnallisuuden.

2. Ketjun yli hajautettu tapahtumaprotokolla

Ketjunväliset hajautetut tapahtumat merkitsevät sitä, että tapahtuman useita vaiheita hajautetaan eri lohkoketjuihin ja että koko tapahtuman johdonmukaisuus taataan. Se on mahdollista myös ketjujen välisille älykkäille sopimuksille, joissa älykäs sopimus voi suorittaa eri osia useissa ketjuissa

NeoQS luo kvanttisuojatun tekniikan

Kvanttitietokoneet uhkaavat RSA ja Elliptinen käyrä (ECC) perustuvat salausmekanismit. NeoQS integroi hilaverkkoon perustuvan salauksen, joka vaikeuttaa kvanttitietokoneiden murtumista.

Ensimmäinen hajautettu sovellus (dApp) NEO: n alustalla:

Kiinan markkinoille kutsutaan “seuraavan sukupolven älykkyys- ja sisältöekosysteemiksi”. Red Pulse on ottanut käyttöön tunnuksen, RPX: n. Tämä tunnus toimii alustana, joka hallitsee sisällöntuotantoa ja -jakelua ja joka keskittyy aluksi Kiinan pääomamarkkinoille. Tavoitteena on kannustaa tutkimusta korvaamalla tuottajille heidän näkemyksensä. Punainen pulssi hyödyntää markkinoiden älykkyyttä, koneoppimista ja perinteisiä tutkimuskäytäntöjä tarjotakseen käyttäjille huipputietoja.

https://coin.red-pulse.com/#overview

Etupäässä kuluttajat pääsevät tutkimukseen, joka on heille tärkeintä tehdä tietoisia päätöksiä. Punainen pulssi ylläpitää tiedon laatua valvomalla alustaa, kannustinrakennetta ja tarkastamalla asiantuntijatason avustajia.

NEO-analyysi

NEO on kuin nähdä Ethereumin ennen kuin siitä tuli niin suosittu. Aasian juurineen ja verkostovaikutuksellaan NEO voisi viedä meidät uusille korkeuksille ja adoptiotasoille. (Puhumattakaan siitä, että Aasian ja Tyynenmeren alueella on lähes 4 miljardia ihmistä).

Siinä on samanlaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekivät Ethereumista suositun, mutta ne ylittivät sen huomattavasti sallimalla uusien koodipohjien tuen. Tämä vähentää kehittäjien oppimiskäyrää verrattuna harjoitteluun täysin alkuperäisillä koodipohjoilla.

Kuten olemme nähneet, siinä on valtava pullonkaula, jos sinulla on tarpeeksi Blockchain-kehittäjiä vastaamaan markkinoiden nykyistä kysyntää. Siksi NEO, joka sallii paljon enemmän koodeja, antaa heille mahdollisuuden valita 18,5 miljoonasta ohjelmistokehittäjästä verrattuna 5000 arvioituun kehittäjään Blockchainille.

Koska NEO: lla on läheinen liitto OnChainin kanssa, joka on jo arvostettu Kiinan FinTech-teollisuudessa, NEO on valmis kasvamaan ja integroitumaan Aasian ja Tyynenmeren alueen kanssa.

Bitshares

Bitshares (symboli BTS) on ”salakirjan oma pääoma”, liiketoimintamoottori, hajautettu vaihto (DEX), ohjelmisto, verkko, pääkirja, vaihto, pankki, valuutta ja idea, jonka aika on tullut. Delegoidun panoksen todistuksen (DPOS) -algoritmin perusteella Bitsharesin loi visionääri Dan Larimer, Steemitin, EOS: n ja Cryptonomexin perustaja. Bitsharesilla on tehokkaita ominaisuuksia ja käyttötapauksia, jotka vastaavat suurimpiin maailmanmarkkinoihin ja teollisuuden tarpeisiin.

Ensinnäkin käyttäjänimesi toimii lompakkosi osoitteena (ajattele esimerkkinä sähköpostiosoitteesi) verrattuna pitkiin hankaliin kirjainten ja numeroiden merkkijonoihin. Heillä on tupakoitava nopea lohkoketju, 1,5 sekunnin estoajat ja läpijuoksupotentiaali 180 000 tx / s (mikä on enemmän kuin Visa, Mastercard ja Amex yhdessä).

Lähde: @Bitshares

Hajautettu pörssi (DEX) tarjoaa blockchainiin rakennetun kaupankäynnin kerroksen

DEX antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa ja vaihtaa kryptovaluuttoja ilman keskusviranomaista tai yksittäistä vikaantumispaikkaa. Tämä eliminoi selvitystilan tarpeen. DEX: llä on kasvava Kiinan markkinoiden levinneisyys ja suosio johtuvien jäykkien ja epävarmojen hallituksen määräysten vuoksi.

Älykolikot ovat markkinoihin sidottuja omaisuuseriä, joiden takana on todellinen maailmanarvo

Tämä sisäänrakennettu ominaisuus ja ovat sidottu varoihin, kuten bitUSD heijastaa USD: n fiat-arvoa. Tämä sallii vakuudelliset shortsit ja lisävarusteet, jotka avaavat oven Bitsharesille puremasta arviolta yhden miljardin dollarin johdannaismarkkinat. Varat säilyttävät hintapariteetin Bitsharesin hajautettujen markkinoiden perusteella.

Hajautetut autonomiset yritykset (DAC) saavat alustan olemassaololle

Yhtenä ensimmäisistä DAC: ista Bitshares tarjoaa puitteet muille yhteisöille järjestäytyä samalla tavalla ja tarjoaa työkalut, yhteisö ja kiskot siihen laillisella ja vaatimustenmukaisella tavalla luoden luottamuksen ympäristön.

100% Delegated Proof of Stake (DPOS) poistaa virran nälkäisen työn todistuksen (PoW) tarpeen.

Samoin kuin NXT ja Peercoin, Bitshares-arkkitehdit katsoivat, että liiketoimien ainoan tarkoituksen tulisi olla levittäminen ja vahvistaminen. Bitcoinin kanssa todistettu työtodistus pureskelee huomattavan määrän energiaa laskentaresurssien avulla matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi. Jotkut pitävät tätä kestämätöntä pitkällä aikavälillä. Bitshares hyödyntää kehystä osuustodistuksesta, jotta haltijat voivat siirtää äänensä avaimeen.

Verkkomaksut ja transaktiokustannukset jaetaan jäsenten kesken.

Bitshares tarjoaa jäsenyyksiä, jotka vaihtelevat vuotuisista jäsenyyksistä ja mahdollistavat alennetut maksut Bitshares-kiskojen käytöstä. Lyhyemmillä termitilauksilla on oma aikataulu alennetun hinnan saamiseksi. Lisäksi jäsenille on yksi taso syvä viittausohjelma, jonka avulla he voivat saada alennettuja palkkioita ja prosenttiosuuden palkkioista, jotka heidän lähettämänsä jäsenet maksavat.

Bitshares tarjoaa pankkipalveluja, mukaan lukien vakuudelliset lainat

Bitshares vakuuttaa BitAssetsisi valmiuksilla lainaa sinulle jopa 33,33% kaikista BTS-omistuksistasi mikä mahdollistaa huomattavasti konservatiivisemman varauksen koko lainasta (yli 200%). Tämä hajautettu pankkimalli luo vankan ja turvallisen vaihtoehdon perinteiselle pankkitoiminnalle. Tosiasia, että vakuudellisia varoja on tosiasiallisesti kaksinkertainen, on suuri parannus nykyiseen ositettuun varantopankkijärjestelmään, joka vaatii vähäistä 10 prosentin varantovarantoa.

Bitsharesin perustajilla on aikaisempaa kokemusta EOS: n ja Steemitin luomisesta

Bitshares-yhtiö on pyrkinyt erottamaan itsensä kolmannen osapuolen konsulttiyritykseksi https://cryptonomex.com/ joka palvelee verkostoa jäsenten, komiteoiden ja todistajien esittämien toiveiden perusteella. Tämän tarkoituksena oli varmistaa, ettei keskitettyä valvontaa tai ennakkoluuloja ollut, kuten olemme nähneet muiden suurten nimirahojen kolikoiden kanssa, samalla kun heidän asiantuntemuksensa ja taitojoukonsa asetettiin edelleen yhteisön saataville ammattimaisesti..

Ne tuovat merkittävää kokemusta aiempien krypto-projektien rakentamisesta ja mainostamisesta, mikä antaa heille kokemusta ja kovia koputuksia, jotka mahdollisesti nopeuttavat heidän etenemistään ja asiantuntemustaan ​​Bitsharesin kasvattamiseksi.

Viime kädessä Bitshares on cray cray, kaverit. Se, että he kamppailevat johdannaismarkkinoilla (arviolta $ 1 QUADRILLION … se on biljoona x 1000!) SmartCoinsin ollessa sidottu varoihin, on vain pähkinää. En voi ajatella suurempia markkinoita, joihin he voivat kohdistaa.

Tämän lisäksi on olemassa suuri liike kohti DEX: n (hajautettu vaihto) luomista, joka on todella seuraavan sukupolven markkinapaikka. Keskitettyjen pörssien ongelmiin kuuluvat hakkerointi, rikkomukset, varkaudet ja jopa markkinoiden manipulointi. Yksittäiset epäonnistumispisteet yhdessä innokkaiden rahoitusvalvontaviranomaisten kanssa ovat loistava lähtökohta DEX: n tarvitsemiselle.

Erityisesti Kiinan sääntelyn viimeaikaisen huolestumisen seurauksena Bitshares DEX: n markkinoilla on otettu paljon käyttöön, mikä on hyvä esimerkki niiden verkkovaikutuksesta..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me