Tether on kryptovaluutta, joka on sidottu perinteisiin fiat-valuuttoihin ja jota tuetaan 1: 1 näiden perinteisten valuuttojen varoilla, jotka ovat Tetherin valvonnassa. Tällä hetkellä Tether-rahakkeita on tuettu Yhdysvaltain dollareilla (merkitty tunnuksella USD ₮) ja euroilla (merkitty EUR ₮). Japanin jeniin (JPY ₮) sidottu sidontamerkki on matkalla. Nämä varat taataan Tether Foundation -säätiön luvalla säännöllisesti tarkastaa varantotilit.

Tetherin tehtävänä on tuoda blockchain-pohjaisen digitaalisen valuutan siirtämisen helppous, kirjanpitokyky ja muut edut perinteisiin fiat-valuuttoihin. Tämä antaa kauppiaille tai kauppiaille mahdollisuuden muuntaa digitaaliset valuutat fiat-arvoonsa, siirtää nämä fiat-sidotut rahakkeet yhtä helposti kuin muut digitaaliset valuutat ja hintapalvelut tai tuotteet perinteisissä valuutoissa välttäen samalla digitaalisten valuuttojen muuntamista fiat-valuuttoihin..

Kuinka Tether (USDT) toimii?

Tether Limited, Tetheristä vastaava liiketoimintayksikkö, on vastuussa fiat-talletusten ja nostojen hyväksymisestä sekä Tetherin luomisesta ja tuhoamisesta. He myös hallinnoivat Tether-verkkosivustoa, joka sallii Tethersin tallentamisen ja siirtämisen, työskentelee Tether-integraatioiden kanssa keskusten ja muiden kolmansien osapuolten kanssa, ja heillä on hallussaan Fiat-varat, jotka tukevat Tether-tunnuksia. Tether Foundation on sanonut sitoutuneensa avoimuuteen ja julkaisevansa säännöllisesti ulkopuolisten tilintarkastajien julkisia tarkastuksia Läpinäkyvyys-sivu.

Tether-läpinäkyvyys -sivu 4. joulukuuta 2017

Tether-tekniikka toimii upottamalla metatiedot itse Bitcoin-ketjuun Omni-protokollan kautta. Omni-protokolla sallii digitaalisten tunnusten luomisen (tai myöntämisen) ja tuhoamisen (tai peruuttamisen) Bitcoin-lohkoketjussa metatiedoilla. Nämä rahakkeet, mukaan lukien Tether, voidaan tallentaa Omni-lompakkoon ja niiden liikkumista voidaan tarkastella lohkoketjussa Omnichest katsoja.

Voit tallentaa, ostaa ja myydä Tetheriä Tetherin kautta matkapuhelinsivusto.

Kuka käyttää jakoa (USDT)?

Se, että Tether-rahakkeita voidaan kohdella dollareina tai euroina, on johtanut Tetherin hyväksymiseen tärkeimpänä kaupankäyntiparina useimmissa suuremmissa pörsseissä. Bitfinex, Bittrex, Poloniex ja Binance eivät toimi lainkaan fiat-valuutoissa, mutta niillä on omistetut USDT-markkinat suurimmalle osalle tärkeimmistä kolikoista. Elinkeinonharjoittajat käyttävät Tetheriä suojaamaan kauppaansa ja pääsemään sisään ja pois salausmarkkinoilta, joilla he käyvät kauppaa.

Tether-levikki on lähestymässä miljardia rahaketta, ja yhä enemmän niitä syntyy, kun yhä enemmän varoja ilmoitetaan siirtävän Tether-varantotileille. Kun kytkentä kiertää edelleen, näiden merkkien käyttö USD: n ja muiden fiat-valuuttojen korvikkeena arvon varaajana kasvaa myös.

Mitkä ovat yhteyden jakaminen (USDT)?

Koska Tetherin käyttö fiat-valuuttojen korvikkeena kasvaa suurissa pörsseissä, Bitcoinin ja muiden valuuttojen Tether-hinta on nyt synonyymi fiat-hinnalle, eli ostaminen ja myyminen Tethersin kanssa vaikuttaa “oikean” rahan hintaan. Niin kauan kuin Tether edustaa todella dollarin kaltaista fiat-seteliä, tämä ei ole ongelma.

Viime aikoina on kuitenkin havaittavissa joitain huolenaiheita Tetherin varausten laillisuudesta ja siitä, aikooko yritys noudattaa heidän auditointilupaustaan. Bitfinexin (suurin krypto-valuutanvaihto tilavuuden mukaan) ja Tetherin välisestä suhteesta on paljon huhuja, väitteillä rahanpesusta, salaisesta yhteistyöstä ja petollisesta Tether-tulostuksesta.

Bitfinex ja Tether ovat ilmestyneet lehdistössä ja luvanneet akkreditoidun tarkastuksen näiden ongelmien poistamiseksi, kutsumalla väitteet panetteluksi ja hylkäämällä kaikki väitteet väärinkäytöksistä heidän puolestaan. Muita artikkeleita näihin väitteisiin liittyvästä uudesta kehityksestä on tulossa, ja ne päivitetään eteenpäin.


Tästä huolimatta Tether-valkolehti käsittelee näitä huolenaiheita ja muita, kuten mahdollisuutta, että Tether Limited menee konkurssiin tai että Tether Limited yrittää ottaa pois rahaa. He huomauttavat, että melkein kaikilla salausvaroja hoitavilla pörsseillä ja kolmansilla osapuolilla on samat riskit, joten ne eivät ole erityistapaus.

He pitävät kirjanpitoa ja läpinäkyvyysprosessia poistaakseen Tetherin työntekijöiden tai johtajien huonon käyttäytymisen riskin, ja huomauttavat, että jos Tether Limited toimittaa konkurssin, rahat, jotka itse rahoittavat rahakkeita, pysyvät turvassa ja lunastettavissa..

Viimeiset ajatukset… Legitimacy TBD

Vuonna 2019 New Yorkin eteläisen piirin oikeusministeriö ilmoitti Tether Ltd: tä koskeva tutkimus, mikä toi menneisyyden haamut taas valtavirran keskusteluun. Onko Tether näennäisesti tahallisesti läpinäkyvyys USD-vakuuksiensa paljastamisessa pahaa, strategiaa vai pelkkää huonoa hallintaa, kryptovaluutta ja laajempi sääntelyekosysteemi katsovat tämän nykyisen tutkimuksen valaisevan. Yksi argumentti lähetetty Keskitaso asettaa Tetherin yhdeksi suurimmista poistumishuijauksista liikkeessä, ja se on lukemisen arvoinen niille, jotka haluavat tutkia lisää.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me